Jump to content

GreenMutant

Members
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About GreenMutant

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. 3 van de 5 Frisian Dews zijn tweeslachtig . lk ontdek en verwijder overal ballen tijdens het opscroggen . Hopelijk komt er nog wat rookbaars vanaf .
 2. Warmte probleem opgelost . Met 2 ventilatoren meet ik 25.5°C in de nok van de tent .
 3. lk heb ze niet "naar binnen gehaald" , ik heb een buitensoort binnen gekweekt in een relatief klein hok waar ik dan ook nog een 120x120 tentje heb geïnstalleerd , en zonder extractor . Veel ste warm dus . Maar ik lees net "slechte" reviews van Dutch Passion . Er zouden meerdere soorten herma gevoelig zijn bij hun . Hoe is de kwaliteit bij Sannie ? lk denk dat ik misschien volgende keer Killing Fields zaden neem bij hen .
 4. Het komt mss omdat het een "buiten"soort is . Omdat de omstandigheden binnen anders zijn . Ik heb er een dubbele ventilator op gezet na de ballen te hebben verwijderd . lk blijf het in de gaten houden de ballen . Mja , het is een leerervaring ..
 5. lk heb 1 Desfran auto en die hing ook gelijk vol met mannelijke ballen op de stam . lk zal plukken en het deze ronde uitzien . Volgende ronde heb ik zeker een extractor .
 6. Heb 1 dame verwijderd achterin en de ventilator op die plaats gezet . Nu blaast het naar de opening toe . Mss toch maar beter een extractor voor de lucht aanschaffen .
 7. Er groeien mannelijke delen aan mijn dames door warmtestress en te veel voeding .. Wat kan ik hier aan doen om hermafroditisme te stoppen ? Groetjes
 8. Het zag er goed uit totdat ik ballen begon te zien . Waarschijnlijk door warmtestress . 1 heb ik weg gedaan en 1 andere met ballen laten staan maar gecastreerd . Kheb de lamp hoger gehangen . Misschien een extractor aanschaffen lk sta er ook helemaal alleen voor verdorie .
 9. Dit is iets waar ik volgende keer op ga letten , dat het goed allemaal vrouwtjes zijn . Volgende keer stekken nemen en die in de bloei zetten over een periode van meerdere weken , om het resultaat te bekijken . Nu ziet m'n scrog er niet meer zo mooi uit . Gewoon de open plekken benutten ... Nog een week of 7 ..
 10. 1 van de 5 is een herma denk ik . Ze staan allemaal in de bloei , nu krijgt er één ballen in de oksels . Jammer . Die gaat er uit ..
 11. Ligt er aan welke soort je gaat scroggen en hoelang je laat voorgroeien . Ik heb er 5 in de scrog , m'n tentje 1.20x1.20 . 5 en halve week voorgegroeid . 5 Frisian Dews (indica dominante hybride) met als ouders superskunk en purple star ..
 12. Ik zat te lezen over ontbladeren , ben ermee begonnen betere licht en lucht distributie te geven in m'n scrog . Dit is m'n eerste week bloei . Komt in orde denk ik .
 13. Misschien volgende keer dat ik wat meer meststof uit de winkel aanschaf , zoals een emmer guano . Ik heb al en aantal keer geplant maar ben niet echt een pro . Kheb alles gedaan wat ik denk dat nodig is , om de groei te maximaliseren . Daar hoop ik ook op , op een grote oogst . Het is m'n eerste scrog . We zullen zien wat er uit m'n tentje komt over een week of 8 . Groetjes ..
×
×
 • Create New...