Jump to content

toerist123

Full member
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by toerist123

 1. Ja schaartjes hash is altijd een tractatie tijdens het knippen. De black afghani heeft het liever iets kouder , beter in de winter dan in de zomer. Naar mijn mening-ervaring geeft 100g luchtige topjes iets meer en iets gemakkelijker hash dan 100g dichte toppen-als je ze niet openbreekt-. Maar...het is veel beter om bv uit een tent 500g mooie dichte toppen te halen dan 400g luchtige toppen.
 2. In de tent en buiten de tent een thermometer. Indien de themperatuur in de avond in de ruimte niet snel genoeg daalt laat ik de lampen liever nog even uit. Probeer het onder de 30 graden te houden. Het is in de tent weleens 35 graden geweest.
 3. In een klein laatje een project van lang geleden weergevonden. Bijna geurloos behalve van dichtbij , kan mooi blauw en of paarsig kleuren. Zou hiervan wel graag eens buiten een veldje willen zetten. En dan lekkerre hash maken. Momenteel nog 1 zakje met ongeveer 100g glueberry og x gelato 69 in de vriezer,samen met het reeds gemaakte ijs,jammer genoeg vandaag en morgen geen tijd en de rest van de week te warm om er hash van te maken;gelukkig is de reeds gemaakte hash van de madscientist x motherlode en de black afghani en de glueberry og x gelato 69 nog niet helemaal op.
 4. Bedankt. Ja , het is eigenlijk overal te warm. Licht aan in de zomer van 22u00 tot 10u00. Alst buiten 30 graden is overdag dan wachten tot 23 of 24u om het licht aan te doen en alst de volgende morgen weer vroeg warm gaat worden het licht om 08u00 of 09u00 alweer uit doen.
 5. 4x black afghani van USC. Ook de black afghani lijden onder de hitte,deze nacht maar 9u licht gehad. Ongeveer 32 dagen ongeveer 12-12.
 6. De return van de kleine topjes en het blad van de black afghani was ongeveer 10 procent. Voor de liefhebbers van Afghaanse stuff zeker een aanrader. Doet echt wel denken aan vervlogen tijden.
 7. Het blad eens goed afspoelen met water. Tegen het stof. In de winter een enkele x. In de zomer paar x . Soms vinden ze een regen bui ook wel leuk.
 8. 4x Black Afghani ongeveer 9 dagen op 12-12.
 9. Die verdorde bladeren kun je wel weghalen. Plant ziet er goed uit , denk dat snoeien niet nodig is.
 10. Zet je plantjes even iets meer uit elkaar ; binnen moeten ze onder een lamp passen maar de zon schijnt overal
 11. Black Afghani 1ste draai blad en kleine topjes.
 12. Alles heeft even stilgelegen wegens teveel rugpijn ; nu voorzichtig weer beginnen. Wat restjes bij elkaar gedaan , mad scientist x motherlode , Turks landras en gelato 69 x glueberry og geeft een lekker stufje. Nieuwe plantjes , 7x black afghani en 2x mad scientist x motherlode.
 13. Staat op 12-12 sinds 01-01-22. Denk binnen de 14 dagen klaar. Ruikt hetzelfde als een gekleurde motherlode die ik had.Hoop op een iets sterker effect. Stevige dichte toppen.Takken buigen. Lijkt wel behoorlijk wat hars te produceren.
 14. Ja,denk dat er van de madscientist wel iets lekker te maken valt.
 15. Eindelijk een Turks landras dame;ziet er niet uit maar dat ligt aan mij. De freebee madscientistxmotherlode lijkt veelbelovend.
 16. Omdat het nu nog februari is en als je niet snel je zaailingen meer en langer licht geeft dan kun je ze weggooien.
 17. Takjes verwijderen op de zeef. Wat plakken die handschoenen,een foto maken was moeilijk. Even in de vriezer en dan in de was.
 18. De hele tijd vooroverbuigen om aan die toppen te ruiken is id slecht voor je rug. Een krukje of stoeltje kan helpen.
 19. Ziezo dat was een lekker stukje. Hoog tijd om er weer tegenaantegaan.
 20. druk druk druk Bij naderinzien zou het mogelijk kunnen zijn dat nr2 en nr3 nr3 en nr 2 zijn.
 21. Kerst.Het is weer de drukste periode van het jaar. Voor het jaareinde nog eens een lekker stukje proberen persen.
 22. Tentje met 1 stekje op 18u. 4 stekjes 2 weken op 12u. 9 stekjes 4 weken op 12u. Alle stekjes komen van dezelfde moeder en zijn gelijktijdig gestekt. Het is iets minder vol dan de bedoeling was , vooral bij de 9 .
×
×
 • Create New...