Jump to content

Rolling Stoner

Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rolling Stoner last won the day on September 30 2020

Rolling Stoner had the most liked content!

Community Reputation

31 Positief

About Rolling Stoner

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,685 profile views
 1. Alleen mag je standaard wel een weekje bijtellen bij de bloeitijd die de breeders meegeven.. Ik reken voor mezelf vanaf het eerste zichtbare bloeihaartje. Al is het alleen maar omdat dan de effectieve bloeitijd iets meer in de buurt lijkt te liggen van wat aangegeven wordt.
 2. Na 62 dagen effectieve bloei heeft de Special Queen eraan moeten geloven. De laatste dagen heb ik haar niet meer gewaterd en 48u in het donker gelaten. Vervolgens omgehaald en in grote takken laten drogen. Na een dagje of 3 drogen heb ik dan alles fijngeknipt en na nog 3 dagen was ze al klaar om te beginnen curen. In totaal ben ik uitgekomen op 125 gram (met best nog wat tak, zoals te zien op foto's hieronder). De geur/smaak mogen er best zijn maar is niet duizelingwekkend. Uiteraard beginnen we pas net met curen dus komt nog wel goed volgens mij. De toppen zijn minder compact dan ik had gehoopt en er is ook een merkbaar verschil tussen de bovenste toppen en de toppen die lager op de tak zitten kwa afrijping; op tijd de toppenzee ontbladeren zodat alles wat lager ligt ook genoeg licht krijg is iets dat ik zeker meeneem voor volgende keer. Ik had deze soort of toch zeker deze pheno niet meer opnieuw willen zetten maar ik had 2 zaadjes Pineapple Chunk van Barneys farm besteld die ik beiden heb moeten weggooien en ik had nog een stek van de special queen staan. Enkele weken verliezen door opnieuw zaad te bestellen en van 0 te starten kon ik voor mezelf niet verantwoorden. Maar ook dat is weer een les die ik nu geleerd heb. Nog enkele fotootjes dan: bruidsboeketje De Special Queen stek staat ondertussen in de tent geleidelijk te wennen aan het licht dat ik stilletjes lager hang en minder dim. Met verpotten moet ik nog enkele daagjes wachten. Heb namelijk een 113L smartpot die op de post zit waarmee ik aan de slag wil gaan
 3. Mijn eerste gedacht is ook dat het licht nogal hoog hing, maar met die info moeilijk 100% zeker te zeggen. Hoeveel watt is de lamp? welke oppervlakte belicht je ermee? Foto posten kan helpen.
 4. Ik heb ook zonet nog 2x pineapple chunk besteld van barneys farm. 1tje als backup, ik dacht je weet maar nooit en ik wil weer geen weken achterstand oplopen. Heb ze mooi nog alle 2 de vuilbak mogen ingooien. Kwamen van wietzaadjes.nl dusja wie weet hoe(/lang) zijn ze daar bewaard geweest? Moet verder wel zeggen dat alles van hun huismerk wel al steeds ontkiemd is bij mij.
 5. Dag 54 bloei voor de special queen. Het einde begint in zicht te komen. Bovenste deel van de toppen begint er al redelijk goed uit te zien. Mijn huisgenoot riekt met gesloten deur vanop 1e verdiep als ik de tent opendoe in de kelder om water te geven. Hier en daar al wat amber trichomen te bespeuren. Meeste zijn wel nog glazig. Ik heb vandaag redelijk wat blad weggenomen om nog zo goed mogelijk rot te vermijden in de laatste trek naar de finish. Denk dat ik dit al wat eerder had moeten doen zodat er ook iets meer licht bij de onderste toppen kwam. Onderaan de toppen zit vaak nog een deel dat nog best mag wat bijrijpen. Hopelijk gebeurt dit nu toch nog wat. Watergift ben ik ietsje beginnen terugschroeven en de luchtvochtigheid zit nu steeds ergens in de 60%. Nog steeds aan de hoge kant maar voorlopig lijkt alles nog OK. Even zien wat voor effect het ontbladeren op de LV zal hebben. Gelukkig begint de kelder ook weer wat droger te trekken. Verder heb ik ook 2 zaadjes Pineapple chunk van Barneys farm besteld waarvan de eerste niet wou ontkiemen. De 2e is wel gelukt en eergisteren de grond ingegaan. Ik hoop dat ze morgen de grond bovenkomt want ik had ze graag al wat in veg gehad. Voor ontbladeren Na ontbladeren En nog een topje met de flits erop Groetsels!
 6. Begint natuurlijk wel wat offtopic te raken van je growverslag Xaim maar ik vind inderdaad ook dat het vrij rustig is op WF. Op mijn eigen topic wordt er ook niet veel gereageerd, maar doe het in eerste plaats voor mezelf en weet dat er zeker mensen meekijken en er misschien iets van kunnen meepikken; ikzelf volg nl. ook wel wat grows hier op het forum waar ik niet of amper op reageer. Aan de andere kant is het voor mij soms ook een meerwaarde dat het hier allemaal heel rustig loopt. Ik weet ondertussen ook wiens raad ik serieus kan nemen en wiens posts ik gewoon geen tijd moet steken om ze te lezen. Sommige dagen kan ik ook uren lezen, daarna kan ik er misschien 2 weken niet veel tijd voor maken. In dat opzicht lijkt het interessanter om enkele kweken "op de voet" te volgen. Ik kom sowieso ook wel even kijken
 7. Leuk om te horen dat je ook lekker door gaat Altijd fijn om hier mee te lezen. En heb je dan niet net zin om weer eens iets nieuws te proberen ipv de LH?
 8. Als het minder opbrengt maar wel in verhouding is met de tijd die je wint dan lijkt het mij wel fijn om zo meer kweekjes te doen en zo meer verschillende soortjes te ontdekken. Ik ga me nog wat inlezen hierover. Misschien kan ik zo toch eens een sativa proberen in mijn redelijk lage ruimte.
 9. Kan je sneller afbloeien met 11/13 te draaien?
 10. Als je slechts 12 weken hebt kan je steeds voor een 'niet auto soort' gaan die redelijk snel afbloeit. Dan heb je nog steeds genoeg tijd om te veggen. Een lage (1,2m) tent vinden met acceptabel oppervlak is inderdaad niet eenvoudig. Al wat gekocht ondertussen?
 11. Ondertussen zit de Special Queen op dag 44 op 12/12 en dag 39 sinds de eerste zichtbare bloei. Ik ben sinds donderdag thuis na 2,5 weken van huis weg te zijn geweest. Ik heb de babysitter telkens om de dag 1,5L laten geven met soms eens 2 dagen niets. Moest maar zo want de tensio gaf wat rare waarden na enkele dagen. Ik denk dat er te plaatselijk water gegeven werd. De tensio is gereset vandaag en werkt terug normaal. Uiteindelijk zag alles er nog redelijk goed uit bij thuiskomst: alles ook mooi aangedikt. . Vandaag nog eens bacto gegeven na 2,5 weken niets. Ook halve koffielepel melasse door het water gemengd. Heb ondertussen een nieuwe telefoon moeten kopen wat weer wat mooiere foto's oplevert. Vandaag staat ze er zo bij: Lamp aan Lamp uit Zoals hierboven te zien zit de LV aan de hoge kant. Denk dat dit gedeeltelijk komt doordat er water in de kelder is beginnen komen dat ik nu steeds moet wegpompen . Moet nog even kijken hoe ik dat verder aanpak om geen rot te krijgen. De stek van de Special Queen stond er helemaal uitgedroogd bij. Die had maar 1x 200ml gekregen in mijn afwezigheid. Was ook maar een probeerseltje. Ben echter blij te zien dat ze helemaal heropleefde nadat ik ze 100ml gaf gisteren. Weet nog niet goed wat ik ga doen met deze stek. Mijn oog is namelijk gevallen op Pineapple chunk voor volgende ronde. Ga nog wat verder rondkijken en laten bezinken en anders volgende week zaad bestellen.
 12. Ik had ook best wat moeite met de watergift. Lees eens door mijn topic in de micro/fluo sectie en dan in het bijzonder de replies van @lostchild. Je zal er zeker wat aan hebben :)
 13. Je had het kunnen proberen en indien nodig nog extra weghalen later. Da's mijn gevoel, maar heb zelf geen ervaring met Herma's dus weet niet hoe snel het toch nog kan mislopen. Je hebt allesinds nog steeds een niet al te mis veldje staan.
 14. Die "likes" dienen om aan te duiden dat je een post waardevol, grappig,... vindt. Of om aan te geven dat iemand goed bezig is met z'n kweek ofzo. Niet om een poll te organiseren Fool dacht misschien dat je gewoon rep wilde farmen? Wat volgens mij helemaal je bedoeling niet was.
 15. De voornaamste reden dat mensen hun lichten snachts laten branden is dacht ik om het grote temperatuur verschil tussen dag en nacht op te vangen. Met LED gaat dat voordeel sowieso al minder groot zijn dan met een HPS. Ik zou zelf ook eerder voor een tent gaan maar dat is beetje je eigen keuze. Geen ervaring met G-tools kasten behalve dat ze mij wat overpriced lijken. Ik zou even kijken welke temperatuur het nu zowat is op je zolder met dit koude weer. Als dit nog redelijk meevalt kan je misschien eerder voor een verwarmingsmatje gaan? Jouw ruimte zal amper groter zijn dan de 50x50 tent waarin ik kweek en ik kan je zeggen dat de ruimte krap zal zijn. Weet niet of je daar makkelijk een verwarming in kwijt kunt.
×
×
 • Create New...