Jump to content

Rolling Stoner

Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rolling Stoner last won the day on September 30 2020

Rolling Stoner had the most liked content!

Community Reputation

26 Positief

About Rolling Stoner

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

684 profile views
 1. Na alles terug onder de scrog te hebben gestoken gisteren staat ze terug mooi omhoog. Misschien steek ik ze toch al morgen op 12/12 als ik het zo zie. Wat denken jullie?
 2. Na het verpotten en inwateren van de Special Queen vond ik dat de bladeren redelijk slap omlaag hingen. Ik dacht dat de 1,5L voor het inwateren misschien net iets te veel was. Ik heb daarna 8 dagen geen water meer gegeven wat denk ik net te lang was. De bladeren kwamen allesinds niet echt rechter. De groei leek redelijk traag te gaan maar ik denk achteraf dat de groei vooral ondergronds heeft plaats gevonden. Maandag heb ik 0,5L water gegeven, dinsdagavond nog eens 1 L en zonet nog eens 1,5L. Dat beetje water leek haar goed te doen want de voorbije dagen is er toch wel merkbaar beweging in beginnen komen. De feel voor het watergeven begint beetje bij beetje te komen maar ik heb het denk ik nog steeds niet 100% onder de knie. De smartpot wegen gaat ook niet altijd even goed vanaf ik de scrog begint te gebruiken. Ik heb ondertussen dan ook maar een blumat tensio besteld. Hoop dat die snel binnen is :) Als ik de groei bekijk tegenover mijn vorige update denk ik dat ik binnen een kleine week wel naar 12/12 kan schakelen? 11 januari 15 januari vandaag 20 januari
 3. Ik heb even terug ook een Meanwell driver en 8 ledstrips besteld uit de VS via digikey en douanekosten waren in grootte orde 20-30 euro geloof ik. Gewoon doen. Succes!
 4. Zonet toch nog even alles verwerkt: Tatanka : 29,5 gram Euphoria : 35,4 gram.
 5. @vakman Die op de foto is een Special Queen. Hiervoor had ik Euphoria en Tatanka staan. Allemaal van Royal Queen Seeds. Het is denk ik niet echt iets om je zorgen over te maken maar ik vraag me wel af wat de oorzaak hiervan is.
 6. Is dat twistend blad iets nieuw voor jou @vakman? Ik heb dit ook steeds bij mijn zaailingen.
 7. Gisteren alles in potten gestoken. In totaal valt het wat tegen maar we kunnen weer even voort natuurlijk. grof geknipt met nog veel tak aan : 35gr Tatanka en 38gr Euphoria. De Euphoria gaf redelijk wat fluff maar heeft de beste geur. de toppen van de Tatanka zien er dan weer iets mooier uit en zijn wat compacter. Tijdens het curen als ik eens wat meer tijd heb knip ik de toppen bij en komt er nog wel een budshot De Special Queen is vandaag ook verhuist naar de 34L 'no till' smartpot.
 8. Thx, en beste wensen ook En ja ik ben ook begonnen met de overschakeling naar Xaims manier. Tot nu toe gaat alles reuze goed zo. Enkel ga ik binnen enkele dagen verpotten naar mijn No-til smartpot die al even draait. Ik hoop dat dat goedkomt Staan je auto's niet op 18/6 ? Kan je al niet van start gaan met de volgende ronde?
 9. De Euphoria en Tatanka zijn ondertussen omgehaald en na 7 dagen drogen heb ik ze verhuisd naar het voorgroeikastje om verder te drogen, ik schat nog een dag of 2. De geur valt redelijk mee wel mee en de Special Queen begint echt te groot te worden voor het voorgroeikastje. Al bij al viel deze ronde toch nog wel tegen: Ga er veel denk ik minder gewicht aan overhouden als vorige oogst en ook wat fluff. De Special Queen staat zonet in de grote tent. LST ties verwijderd en meteen onder de scrog gelegd. Over de komende dagen laat ik de lamp stilletjes zakken en en ga ik ook verpotten. Ik heb alvast het gevoel dat deze rond weer net iets meer de goeie richting uitgaat.
 10. Mooi. Ben blij voor je dat je toch terug wat kan oogsten na je Herma problemen. Enjoy
 11. M'n Engels is best goed maar ik weet uit ervaring dat ik bij Engelse non-fictie waar nogal met vakjargon gesmeten wordt ik iets te vaak naar Google moet teruggrijpen. Leek me gewoon handig omdat ik dan kon relateren aan de Engelse fora etc. Wordt toch maar Nederlands denk ik
 12. @vakman Ik heb de voorbije weken al paar keer op het punt gestaan dit boek te bestellen. Is de Nederlandse vertaling wat ok? Ik neig naar het originele maar de vertaalde versie zou toch een iets vlottere lezer zijn.
 13. dag 52 sinds eerste zichtbare bloei : Snelle update want is al redelijk druk geweest laatste tijd maar wil toch proberen het wat te blijven bijhouden. De Tatanka heeft al merendeel cloudy trichomen en ook al deeltje amber, Deze zou ik graag bijna omdoen. De Euphoria kan denk ik nog wel makkelijk een weekje maar ik denk toch dat ik binnen enkele dagen allebei omhaal. Ik moet ergens de middenweg kiezen. Denk dat ik hierna ook geen verschillende soorten meer ga zetten ivm gelijktijdig afbloeien. De Special Queen zonet 2e x getopt op de 2e internode van de nieuwe vertakkingen. Volgende x doe ik dit ook ietsje vroeger. Zodra de Tent vrij is verpot ik deze en kan ze er in. Kan nog niet erg veel zeggen over de bacto-myco-tabs methode, maar tot nu bevalt het me wel, gewoon watergift in het oog houden en voor de rest no worries Tatanka Euphoria Special Queen
 14. @Thoumf Ik wou maar zeggen dat 1 worm in je potten volgens mij niet zo heel veel zal uithalen. Lijkt me beter goed te laten kweken in een bak en dan kan je 1 handje toevoegen per pot, wat minstens enkele tientallen wormen zijn. Ik heb een houten bak gemaakt uit palettenhout en wanneer die bak overvol begint te raken dan vijs ik er een houten plankje uit onderaan en schep ik er zoveel mogelijk uit zodat de hele hoop zakt. Wat ik hieruit haal hou ik apart om te laten rijpen. Kan gewoon in een houten bak, een smortpot, ... Als het maar een beetje adment. Hiermee maak ik thee, of voeg ik wat toe aan mijn planten. Ik kan op dit moment jammer genoeg nog niet verwijzen naar geweldige opbrengsten die ik hiermee hebt gehaald
×
×
 • Create New...