Jump to content

toerist123

Full member
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

toerist123 last won the day on September 4 2022

toerist123 had the most liked content!

Community Reputation

111 Goed

About toerist123

 • Rank
  got brainwater in my boots
 • Birthday 05/18/1965

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,751 profile views
 1. Zondag morgen ipv woensdag. Afghanistan HASH WEDNESDAY! (BIRTHDAY EDITION) - YouTube
 2. Zaad kenmerken Geur en smaak : Blueberry Koffie Aarde Skunk Plant hoogte : Laag Bloei periode : 8 weken 9 weken Oogst per m2 : 400 gram Type wiet plant : Landras zaden Indica zaden Buiten zaden Reguliere zaden
 3. Schrijf een beoordeling 10 zaden €30.00 Betaal met punten: 300 punten Spaarpunten: 30 punten CODE: USCba Availability: Niet op voorraad Toevoegen aan verlanglijst Aan vergelijking toevoegen Beschrijving Kenmerken Beoordelingen Voordelen Black Afghani soort Als je een blik in het verleden wilt werpen en zien hoe oldschool afghaan soorten eruit zien dan is Black afghani de cannabis soort voor jou. Zowel de groei van de plant als het eind product zal liefhebbers aanspreken en nieuwe fans introduceren. Waarom Black Afghani zaden kiezen In deze zaden zijn zeer krachtige Indica cannabis planten te vinden, geselecteerde planten uit zaden van jaren terug, pure landras zaden uit de jaren 80. Een puur behouden Afghaan welke concentraat een goed kneedbare zwarte hash geeft. Hoe is de black Afghani ontstaan De soort Afghaan is ontstaan in Kandahar, de originele zaden zijn over gekomen uit de jaren 80 naar een bevriende groep van cannabis verzamelaars. USC heeft deze strain een aantal generaties veredeld. Bloei en groei van deze Afghaan De bloei tijd is rond de 8-9 weken Makkelijk te groeien en bloeien De bladeren kunnen zwarte schaduwen krijgen in het einde van de bloei fase Hoeft niet getraind te worden. Robuust en rot bestendig SOORT SPECIFICATIE Black Afghani Bloei periode : 8-9 weken Opbrengst : Gemiddeld THC : niet bekend Effect : Stoned / slaperig Medicinaal : Misselijkheid / Pijn / Eetlust Plant Hoogte : Middel HANDIG TE WETEN Planten op 1 vierkante meter 5 planten : 5 weken groei 9 planten : 2 weken groei 16 planten : 1 week groei Dit is een indicatie van hoe lang de planten ongeveer gegroeid dienen te worden maar is afhankelijk van de groei omstandigheden waar in gewerkt word. Wees bewust dat een zaailing in tegen stelling tot een stek zijn groei tijd aan past aan het pot formaat waar die in staat, de groter de pot de langer zal de zaailing de tijd nemen om te groeien. voor het weg is de beschrijving van BA.
 4. De BA staat vandaag 63 dagen op 12-12 en de blueberry og x gelato staat vandaag 66 dagen op 12-12 die gaan vandaag of morgen om. Genieten zal ik wel doen. Van beide soorten is de hash erg lekker en slapen is ook geen probleem.
 5. Het is weer bijna tijd om aan de slag te gaan. De black afghani is deze x niet erg black geworden. En de glueberry og x gelato 69 gooit er nog wat pistels uit.
 6. 53 dagen 12-12 en de afghanen vallen om alsof de taliban in de buurt is. De glueberry og x gelato 69 geeft waarschijnlijk weer een lekker stukje stuff.
 7. Eerst goed laten drogen ,dan tot poeder maken en met dat poeder capsules vullen. Geen vervelende smaak en je kunt de hoeveelheid per capsule mooi afmeten.
 8. Deze black afghani heeft duidelijk last van de warmte. En een klein tentje met 1x sugar punch x gelato 69.
 9. Even mijn opstelling aangepast.Een ongebruikte badkuip is wel handig en een paar gaten in de emmer met zeefzakken scheelt een hoop getil.
 10. Ja schaartjes hash is altijd een tractatie tijdens het knippen. De black afghani heeft het liever iets kouder , beter in de winter dan in de zomer. Naar mijn mening-ervaring geeft 100g luchtige topjes iets meer en iets gemakkelijker hash dan 100g dichte toppen-als je ze niet openbreekt-. Maar...het is veel beter om bv uit een tent 500g mooie dichte toppen te halen dan 400g luchtige toppen.
 11. In de tent en buiten de tent een thermometer. Indien de themperatuur in de avond in de ruimte niet snel genoeg daalt laat ik de lampen liever nog even uit. Probeer het onder de 30 graden te houden. Het is in de tent weleens 35 graden geweest.
 12. In een klein laatje een project van lang geleden weergevonden. Bijna geurloos behalve van dichtbij , kan mooi blauw en of paarsig kleuren. Zou hiervan wel graag eens buiten een veldje willen zetten. En dan lekkerre hash maken. Momenteel nog 1 zakje met ongeveer 100g glueberry og x gelato 69 in de vriezer,samen met het reeds gemaakte ijs,jammer genoeg vandaag en morgen geen tijd en de rest van de week te warm om er hash van te maken;gelukkig is de reeds gemaakte hash van de madscientist x motherlode en de black afghani en de glueberry og x gelato 69 nog niet helemaal op.
 13. Bedankt. Ja , het is eigenlijk overal te warm. Licht aan in de zomer van 22u00 tot 10u00. Alst buiten 30 graden is overdag dan wachten tot 23 of 24u om het licht aan te doen en alst de volgende morgen weer vroeg warm gaat worden het licht om 08u00 of 09u00 alweer uit doen.
 14. 4x black afghani van USC. Ook de black afghani lijden onder de hitte,deze nacht maar 9u licht gehad. Ongeveer 32 dagen ongeveer 12-12.
×
×
 • Create New...