Jump to content

toerist123

Full member
  • Content Count

    537
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

toerist123 last won the day on September 19

toerist123 had the most liked content!

Community Reputation

50 Prima

About toerist123

  • Rank
    got brainwater in my boots
  • Birthday 05/18/1965

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

890 profile views
  1. Plaatje van 25g Nepalma. Gewogen in de verpakking,lijkt het meer. Met een beetje hulp van kleine pootjes.
  2. De laatste Nepalma. Tijd voor iets anders. Jammer genoeg is de pers nog altijd behoorlijk ongebruikt.
  3. Mochten er toppen opkomen dan krijg je gelijk rot indien er geen afzuiging en of voldoende ventilatie aanwezig is.
  4. Ja, lekker nog een stukje hashies maken van de ongeknipte rest.
  5. Maar hoe warm is het dan? Mss toch maar beter een extractor voor de lucht aanschaffen .ja als je geen afzuiging en geen filter? hebt...
  6. Is er ergens een lichtlek? Na een week 12-12 en dan door warmte? stress herma? Foto?
  7. In de winter vooral paars en zwart. Nu best wel vrolijke kleurtjes.
  8. Deze Nepalma is ook wel lekker maar niet te vergelijken met vorige x . Op deze manier geen blokje van 100g om te persen eerder 25 a 30 g. Lijkt wel wat op gele en rode libanon.En daarmee bedoel ik ook en vooral de rookervaring en het effect.
  9. Zolang het dit weer blijft-hier is het toch een hele mooie dag-laten staan. Als je nergens rot ofzo ziet nog wel een week of 3 proberen te laten staan, indica meestal 8,9a10 weken,buiten misschien iets langer.
  10. De vorige Nepalma, paar maanden geleden gaf wel iets meer. Zowel vers als gedroogd. Eerder 6% dan 16.
  11. Hier gaan we weer. De bijgeleverde thermometer maar op de tegels laten vallen. Dus gok ik even dat het ijs uit de vriezer wel koud genoeg is. 100g Nepalma , nog erg groenig. Kijken of er iets afkomt.
  12. Kleine topjes knippen doe ik niet meer. Als ik geen zin of plaats heb om kleine topjes en blad te drogen...de vriezer in en de volgende dag in de machine. Als ik haast heb of plaatsgebrek of ... plant in stukken zonder takken en de hashwasser in. Heb jarenlang alleen droogzeef gedaan,heb je een kamer vol droog en drogend materiaal want om goed te zijn moet het spul wel een half of heel jaar liggen.En dan dagenlang in en uit de vriezer en dan telkens 5 min agiteren. Het is een super zware hobby niet voor zomaar iedereen geschikt.
  13. Gister 5x gewassen. Wasje 5 was deze x nog wel ok. Gelijk met de hand geperst.
  14. Mijn handen trilden van emotie enzodoende ging het mis met de foto. Deus vult
×
×
  • Create New...