Jump to content

weetje

Full member
 • Content Count

  11,240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

weetje last won the day on July 14 2018

weetje had the most liked content!

Community Reputation

805 Uitstekend

About weetje

 • Rank
  Everlasting gardener

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.de-verdamper.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  het minilab staat in de friese weiden. De werkplaats jammergenoeg net niet.

Recent Profile Visitors

2,566 profile views
 1. lasklemmen of wagoklemmen zijn hier absoluut voor geschikt, lasdoppen mag niet meer. belangrijkste is dat je massive kern draad gebruikvan 2.5 kwadraat dit draad door buis laat lopen ter bescherming en aan het einde zet je 3 x 2 stekkerdozen met genoeg ruimte rondom om je apparatuur te plaatsen.
 2. https://www.youtube.com/results?search_query=stopcontact+verplaatsen Toch?
 3. kijk, dit is weer typisch zo'n voorbeeld dat technisch denken de overhand neemt zonder dat men nadenkt:Hoe ging het dan voor die tijd? Niet persoonlijk bedoeld he!!! Terwijl mensen al eeuwenlang high worden van wiet cake die is gemaakt zonder decarboxilatie schijnt dit sinds de ontdekking van dit woord niet meer mogelijk te zijn..... Gewoon lekker doen zoals het al eeuwen goed gaat, Eetze!
 4. grote onzin hoor, in de cake zal de wiet zeker decarboxyleren.
 5. wat een rare hobbys heb jij dan... najah ieder zijn ding, ik houd meer van imkeren.
 6. wat heb jij toch met stenen? ik wens mijn medemens in ieder geval nog een werkzaam leven toe! Ovatondes Al We leven in een tijd van ovatondes stoplichten zijn zo 2017. Wat zijn we zo heerlijk ouderwets aan het trollen he? Lijkt het oude WF wel..... Whazzup waar ben je met je Foei?
 7. dus petje op en verkeersplein gaan regelen!
 8. Hey Al ik had jou toch niets gevraagd? of heb je modje syndroom? ja fijn op verkeersplein de boel regelen, petje op, mondje dicht.
 9. jou visie hier op? waar staat die dan? je herhaalt de vraag van een ander, dat is copy paste gedoe geen visie. En voor de rest onzinnige en zinloze pseudo conclusies waar een ander niets mee kan.
 10. dus jij bepaald ff wat de volgorde van het gesprek is? Doede hoeft helemaal geen donder te beantwoorden. Als je het allemaal zo nix vind, ga je toch lekker naar t volgende topic. geen enkele vorm van optie geef jij aan, je vervolgt alleen je kruisverhoor. Als jij de "die grote woorden" niet machtig bent is t gewoon ieder voor zich, toch?
 11. gelukkig zijn er shops die er meer van begrijpen dan jij..... want solidariteit , eensgezindheid en meelevendheid zijn bij sommige mensen nog wel een begrip wat na te leven is.
 12. ik heb dit ook enkele keren gehad en geveolsmatig vond ik het wel in een biocyclus passen en heb ze laten staan tegen de echte bloei waren ze verdwenen dat vond ik niet zo erg, want of ik ze bij bloeiende planten vind horen? mwah de ondebuik zegt nee
 13. ik vind die nieuwe index zeker niet helpen, vind het niet prettig kijken
 14. heb je haar wel verpot? wortelstress?
 15. fishmix en algenmix omdat het de vitaliteit ondersteund
×
×
 • Create New...