Jump to content

weetje

Full member
 • Content Count

  11,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

weetje last won the day on July 14 2018

weetje had the most liked content!

Community Reputation

817 Uitstekend

About weetje

 • Rank
  Everlasting gardener

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  het minilab staat in de friese weiden. De werkplaats jammergenoeg net niet.

Recent Profile Visitors

3,267 profile views
 1. ken beter een fles olie onder zijn riem steken is die tenminste nog lekker high
 2. gelukkig maar!! Er zijn dus toch nog mensen die zich druk kunnen maken om iets zodat er iets gebeurt.
 3. dat is zeker een mooi verslag, jammer van de rot, resistent met zulk weer, is ook erg lastig. alweer plannen voor het nieuwe jaar aan het maken?
 4. ajaj, wat zonde van je werk man. Kijk goed wat je ondertekend in je afstandsverklaring, ivm aantallen, gewichten en bemonstering. En ik raad je toch aan om ff contact op te nemen met een advocaat, dat kan nooit kwaad toch? Veel succes!
 5. Nee, dat zegt meer over jou manier van kweken, hhehehe, geintje. Een ieder die zegt dat je vroeger net zoveel herma had als nu met al die fem meuk. die is gewoonweg, niet oud genoeg Zier er knap uit Kluns, recht zo die gaat, dan maar wat "saai"
 6. weetje

  Herma

  ik zou dan wel de enorme hoeveelheid herma door slecht feminize werk eraf halen. en atmo hield geen rekening met het houden van een moedertje.
 7. Vandaar mijn eerder like op jou opmerking Fool. Maar zulke dingen kun je gewoon niet zeggen van het VOC, daar zijn ze te klein voor, altijd geweest. nee, de heren hebben zeer weinig aan activisme gedaan in al die jaren van miljoenen. Ook in verhouding tot andere coffeeshopeigenaren hebben zij weinig gedaan om de goede zaak te ondersteunen. Het artikel uit de quote gaat ze nekken of iig tot bewijslast leidden. En tegen Kees A kan ik alleen maar zeggen: Wat ben je toch een geweldig mens die nooit fouten maakt maar welzeker iedere gelegeheid ter hand neemt om mijn vriend Doede van flauwe en vaak incorrecte dingen te betichten. Ik hoop dat je ooit nog eens op een podium kruipt om over zinnige zaken te vertellen!!
 8. beetje lullig om dit zo letterlijk naar het voc terug te slaan. soms mag je best ff nadenken voordat je wat neerpent.
 9. weetje

  Wietforum Quizzzzz

  shit, weer te laat.////>>>
 10. vroeger was t prettiger omdat het elkaar afzeiken niveau de laatste 10 jaar enorm verergerd is. Niet gewoon blij zijn voor een ander omdat die een leuk plantje of lampie heeft, nee meteen vertellen wat er beter had gekund etc etc. Dat is werelwijd een tendens, de amerikanen bashen ook alles wat inet uit de states komtqua cannabis. Van spannabis naar fem moeders, en gelijk hebben,krijgen of wat dan ook? on topic, en gewoon wat opbouwender naar elkaar.
 11. zoals kletsen in een growshop, terwijl je tussen de "grote jongens"zit... t is echt allemaal verleden tijd, itz all doekoe!! slechts op heel kleine schaal kun je dit soort gezeligheden nog plaats laten vinden helaas. nee dampen met Evert is history: wat heb ik me in die man vergist.
 12. denk maar is na hoe het al eeuwenlang wordt gebruikt CBDHQ???? alle stoffen in lossen flesjes en dat alles OM Jou een poot uit te draaien.... Dus zorg voor een klontje boter of volle melk in je thee, of alleen melk(doe ik meestal) en dan krijg je echt wel een werkzaam drankje. Je zou het verschil is kunnen proberen om te decarben zoals konopi zegt
 13. dat is een cartridge voor een epen, Piffer wss met rosin life of cos extract een halve gram. WAT EEN PRIJZEN HE!
 14. Konopi- Dat zou best wel is kunnen, die zijn nu massaal op hennep aan het inzetten he?! Lostchil- het enige wat nog te voorvechten is is het recht op zelfbeschikking, daar zet ik dan ook alles op in. Gekkie op den heuvel: dat bedrag zuig ik uit mijn duim verdisconteer daarbij de rendementen van een biljardenindustrie (vandaar dat ik mijzelf sinds november vorig jaar geen activist meer noem. alsof het zin heeft om tegen dergelijke industrien te vechten.) en tel daarbij op hoeveel het waard is om een markt van 17 miljoen mensen in je orderportefuille te hebben. 10 miljoen is te weinig om alle partijen te bewerken 200 miljoen zou kunnen <maar dan Heeft Bergkamp wel flink haar zakken gevuld! Echt dat hele circus is zo amateuristisch opgezet; t is echt gedoemd om te mislukken zo was mijn eerste insteek: het lukt erg goed met dei wietwet om de boel te laten mislukken.
×
×
 • Create New...