Jump to content

weetje

Full member
 • Content Count

  11,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

weetje last won the day on July 14 2018

weetje had the most liked content!

Community Reputation

820 Uitstekend

About weetje

 • Rank
  Everlasting gardener

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  het minilab staat in de friese weiden. De werkplaats jammergenoeg net niet.

Recent Profile Visitors

3,539 profile views
 1. hopelijk gaat het lukken met de laatste loodjes zukzez!
 2. dit zijn eerder rippers dan handel denk ik
 3. Guest Oki neem het NIET mee als handbagage.
 4. Helaas heeft de synth THC zijn weg gevonden naar nederland, in Groningen, rotterdam en brabant heb ik meldingen gezien. Het is vaak CBD wiet die "verrijkt"is met synth THC. Vies volk die dat doet
 5. Dan zou ik de eerste plannen maar is lezen. het lijkt juist andersom de bedoeling: om het buitenland buiten te houden. Maar wel heel sumier omschreven, dus natuurlijk is het afwachten op het uiteindelijke resultaat. een vriend van mij is er in Maroko bij betrokken, mogelijk gaat er vanuit een heel intresting model gewerkt worden,
 6. en in Maroko zijn ze ook druk bezig met plannen maken man ow man wat gaat het snel overal behalve hier
 7. ken beter een fles olie onder zijn riem steken is die tenminste nog lekker high
 8. gelukkig maar!! Er zijn dus toch nog mensen die zich druk kunnen maken om iets zodat er iets gebeurt.
 9. dat is zeker een mooi verslag, jammer van de rot, resistent met zulk weer, is ook erg lastig. alweer plannen voor het nieuwe jaar aan het maken?
 10. ajaj, wat zonde van je werk man. Kijk goed wat je ondertekend in je afstandsverklaring, ivm aantallen, gewichten en bemonstering. En ik raad je toch aan om ff contact op te nemen met een advocaat, dat kan nooit kwaad toch? Veel succes!
 11. Nee, dat zegt meer over jou manier van kweken, hhehehe, geintje. Een ieder die zegt dat je vroeger net zoveel herma had als nu met al die fem meuk. die is gewoonweg, niet oud genoeg Zier er knap uit Kluns, recht zo die gaat, dan maar wat "saai"
 12. weetje

  Herma

  ik zou dan wel de enorme hoeveelheid herma door slecht feminize werk eraf halen. en atmo hield geen rekening met het houden van een moedertje.
 13. Vandaar mijn eerder like op jou opmerking Fool. Maar zulke dingen kun je gewoon niet zeggen van het VOC, daar zijn ze te klein voor, altijd geweest. nee, de heren hebben zeer weinig aan activisme gedaan in al die jaren van miljoenen. Ook in verhouding tot andere coffeeshopeigenaren hebben zij weinig gedaan om de goede zaak te ondersteunen. Het artikel uit de quote gaat ze nekken of iig tot bewijslast leidden. En tegen Kees A kan ik alleen maar zeggen: Wat ben je toch een geweldig mens die nooit fouten maakt maar welzeker iedere gelegeheid ter hand neemt om mijn vriend Doede van flauwe en vaak incorrecte dingen te betichten. Ik hoop dat je ooit nog eens op een podium kruipt om over zinnige zaken te vertellen!!
×
×
 • Create New...