Jump to content

weetje

Full member
 • Content Count

  11,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

weetje last won the day on July 14 2018

weetje had the most liked content!

Community Reputation

809 Uitstekend

About weetje

 • Rank
  Everlasting gardener

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.de-verdamper.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  het minilab staat in de friese weiden. De werkplaats jammergenoeg net niet.

Recent Profile Visitors

2,634 profile views
 1. als je biologisch wilt voeden dan is biobizz the way to go
 2. ik hoorde van de week dat canna er mee ophoud in Nederland dus dat is geen lang leven beschoren wederom een multinational die de Nederlanders groot gemaakt hebben met de staart tussen de benen
 3. Tja, dit is een heel lastig dilemma, je twijfelt over wat je denkt te voelen maar bij vrijwel iedere suggestie lijk je heel goed te weten wat er aan de hand is. dus ik kan nu wel zeggen; je bent op 1 of andere manier niet genoeg "geaard" waardoor je bepaalde sensaties uit vergroot zeker als je je "anders"gaat voelen, als je dan niet neus in, mond uit blijf over je onderbuik ademen Dan ga je je raar voelen en dan is het mis. Dan kun je dit ook gaan projecteren op iets wat nog moet gaan komen zo van"als ik me dadelijk maar niet raar ga voelen en dan creer je angst om de angst. Dus wat al velen zeidden: Gewoon ff stoppen, dat is natuurlijk kolder. Wnt jij wilt iets magisch horen of drinken zodat je je niet met jezelf hoeft bezig te houden, maar je wilt het buiten jezelf zoeken Dat zou me niet verbazen... Dus mijn advies: Kachel er 1 kilo suiker in. en 3 redbulls en ga dan wat blowen.....
 4. owjah aha da's ook zoiets, ik heb momenteel geen camera maar denk aan een natte ouwe krant iets in die richting
 5. Met de Bag appeal van een ouwe krant schutblad van hier tot Tokyo Na een k#tleven, met droogte ,natte en koude Ruiken ze zwaar verleidelijk Smaken ze zo fokking nice en knallen ze er meedogenloos in: Shoreline-clone only- vanuit de Friese weides Ik ga er waarschijnlijk hasj van maken.
 6. lasklemmen of wagoklemmen zijn hier absoluut voor geschikt, lasdoppen mag niet meer. belangrijkste is dat je massive kern draad gebruikvan 2.5 kwadraat dit draad door buis laat lopen ter bescherming en aan het einde zet je 3 x 2 stekkerdozen met genoeg ruimte rondom om je apparatuur te plaatsen.
 7. https://www.youtube.com/results?search_query=stopcontact+verplaatsen Toch?
 8. kijk, dit is weer typisch zo'n voorbeeld dat technisch denken de overhand neemt zonder dat men nadenkt:Hoe ging het dan voor die tijd? Niet persoonlijk bedoeld he!!! Terwijl mensen al eeuwenlang high worden van wiet cake die is gemaakt zonder decarboxilatie schijnt dit sinds de ontdekking van dit woord niet meer mogelijk te zijn..... Gewoon lekker doen zoals het al eeuwen goed gaat, Eetze!
 9. grote onzin hoor, in de cake zal de wiet zeker decarboxyleren.
 10. wat een rare hobbys heb jij dan... najah ieder zijn ding, ik houd meer van imkeren.
 11. wat heb jij toch met stenen? ik wens mijn medemens in ieder geval nog een werkzaam leven toe! Ovatondes Al We leven in een tijd van ovatondes stoplichten zijn zo 2017. Wat zijn we zo heerlijk ouderwets aan het trollen he? Lijkt het oude WF wel..... Whazzup waar ben je met je Foei?
 12. dus petje op en verkeersplein gaan regelen!
 13. Hey Al ik had jou toch niets gevraagd? of heb je modje syndroom? ja fijn op verkeersplein de boel regelen, petje op, mondje dicht.
 14. jou visie hier op? waar staat die dan? je herhaalt de vraag van een ander, dat is copy paste gedoe geen visie. En voor de rest onzinnige en zinloze pseudo conclusies waar een ander niets mee kan.
×
×
 • Create New...