Jump to content

Dank D 420

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dank D 420 last won the day on September 25 2020

Dank D 420 had the most liked content!

Community Reputation

70 Prima

About Dank D 420

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,697 profile views
 1. Plan ligt al weer klaar. De potten zijn inmiddels al weer een tijd ingezaaid met klaver en wikke zodat er stikstof in de grond komt. Half maart ga ik de potten leegkiepen en nieuwe plagronvoeding (dit jaar ietsje meer) er door mengen. Dan potten weer vullen en opnieuw inzaaien met klaver en wikke. Op het zelfde moment gaan dan de nieuwe zaadjes de grond in (de jack 47 komt sowieso terug en dit jaar 2x de laatste plek is nog open). Dan ongeveer hetzelfde als dit jaar de rest. Bless!!!
 2. Jezus...... ik ben ff een maand niet actief en dan dit..... Zit je in een koophuis? Dat je in ieder geval biet zo naar buiten geflikkerd wordt door je huurbaas? Wat een zonde man.... zo mooi, zo organic en belangrijker: zo er de wind uit de zeilen nemend bij criminele kwekers..... hopelijk waren de agenten trots op hun werk....gadver wat wordt ik hier boos van :(. Stuur me ff een pm SunBeam. Dan stuur ik je een topje van mijn organic dit jaar als troost!
 3. Lieve duif je zit in een ontkenningsfase... als ik je hele verslag teruglees en hoevaak jij daarij paranoïde gedachten neerschrijft (buren die snachts over je praten, zout op je aarde, met nachten geen slaap geluiden gaan horen) kan ik niet anders concluderen dat je wanen hebt. Dat je die wanen hebt gehad ook als je niet smoort zegt niet dat het dan niet aan wiet kan liggen. Dat zegt enkel dat jij dus psychose gevoelig bent en het is, of je wil of niet, bewezen dat cannabis een heel nadelig effect kan hebben op mensen met een psychosegevoelige geest. Zeggen dat veel doktoren niet weten hoe wiet smaakt en dat ze daarom niet weten waar ze het over hebben is ook een wankele redenatie. Ik geef toe, er zijn weinig doktoren met veel academische kennis over wiet... maar zij hebben wel gestudeerd over breinchemie. Dat zij zich zorgen maken als jij, op wat voor manier dan ook, met je dopaminesysteem aanrommelt (want dat is precies wat wiet doet zé) terwijl je mentaal instabiel bent is niets anders dan logisch... heus geen hetze tegen jou of wiet persoonlijk. Ik zeg dit echt niet omdat ik het leuk vind beste duif, eerlijk. Ik zeg dit omdat ik me gewoon zorgen maak om je ook al ken ik je niet persoonlijk. Stop aub met smoren, en met zaken als psychedelische truffels al helemaal. Probeer eerst je leven helemaal op orde te krijgen en mentaal wat stabieler te worden voordat je zo aan je brein gaat rommelen. Ik smeek u stop gewoon eventjes, da's denk ik echt 't beste voor u. En accepteer hulp van professionals, zij hebben meer verstand van hoe uw brein werkt dan wij allemaal hier op dit forum en hebben echt t beste met u voor
 4. Het spijt me om dit te zeggen Duif maar ik denk niet dat het een goed idee is voor je om te blowen als je zo gevoelig bent voor wanen/psychoses als jij. Ik snap ergens, hoe lullig ook, dat je moeder je wiet afneemt ter interventie. Ik snap heel goed dat je je ontzettend gekort voelt in je vrijheid en dat je het misschien niet eerlijk vind als je niet kan blowen maar je moet wel reëel blijven. Wiet is niet voor iedereen weggelegd helaas en helaas ook (nog) niet voor jou lijkt het. Blijf veilig en neem vooral rust, probeer goed te slapen, eet goed en probeer een sport te vinden die bij je past en probeer in beweging te blijven. Maar mijn ongevraagde advies is: niet meer smoren en gewoon nuchter blijven en meer hulp zoeken. Als je wil praten mag je me altijd een berichtje hier sturen. Je hoeft je nergens voor te schamen.
 5. Ziet er puik uit Sunbeam! Wellicht in december even een rokertje ruilen per post? Ben benieuwd!
 6. Ha allen, Een korte update. De cheese is omgehaald (foto's volgen). Ik ben teleurgesteld.. de toppen zijn klein en dun gebleven vergeleken met de twee anderen....allemaal omdat ze zo laat os gaan bloeien. Royal Queen Seeds shame on you :(. Goed nieuws is dat ondanks de schimmel toch nog om en nabij een halve pond aan toppen van de jack47 is gekomen. Dat was hem weer Bless!!!
 7. Te weinig ventilatie dus wiet bleef nat... nu extra geregeld dus we gaan t zien...
 8. Ha allen, Wat een pech... wat een pech... net heb ik uit de te drogen hangende jack 47 ongeveer 1/3 moeten verwijderen... alles beschimmeld door een te hoge luchtvochtigheid.... balen balen maar ik heb nog iets kunnen redden. Goed nieuws wel is dat ik net de Honey Cream heb gewogen en t resultaat mag er zijn: 300 gram toppen en 230 aan knip We hopen dat de rest van de Jack47 het wel goed doet de rest van het drogen... fingers crossed. Bless!!!
 9. Ha allen, Vandaag heb ik de Jack 47 omgehaald. De eerste rotte plekjes zijn gespot en de haartjes zijn voor een groot deel bruin dus het is mooi geweest. Kwaliteit van de foto's is so-so mijn excuses daarvoor. Nu alleen nog de cheese, deze moet sowieso nog 2 maar eigenlijk 3 weken dus ik hou m'n hart vast met het weer de komende dagen.Tot de volgende post wanneer ik mn cheese rooi Bless!!!
 10. Ha allen, Een bitterzoete dag vandaag. Na in mijn grootste top en twee andere toppej weer wat rot gespot te hebben heb ik besloten de Honey Cream te gaan oogsten. Ik ben nog niet klaar met knippen maar hier al vast wat foto's. Tot de volgende post! Bless!!!
 11. Haha Canarie gelukkig kan je vanaf de straat alleen de jack47 zien maar omdat die 11 meter hoog staat en achter een Jasmijnplant valt het niet op als je niet weet wat je moet zien. Mijn directe buren heb ik gemeld wat er gebeurd en die vinden het goed gezien ze weten dat het puur voor eigen gebruik is en bovendien 100% organic. Daarbij zien ze er van een afstand niet echt uit als wiet maat eerder als Buxusstruikjes hahaha! Ik heb hier nog veel PE folie liggen , is niet ideaal maar dat ga ik gebruiken. Ik zal als de constructie staat ff een foto uploaden. Bless!!!
 12. Ha allen, Het is weer even geleden dat ik een update gaf dus bij deze. Het weer van de afgelopen week was natuurlijk prachtig en heeft mijn dames goed gedaan. Alle 3 staan nu flink te bloeien en het ruikt hemels op mijn dakje. Ik geef nog steeds 1x per week guano mee en heb ook wat rietsuiker in het water gedaan omdat de plantjes dit wel lekker vinden. De Honey Cream (middelste plant) is al heel ver en ik vermoed dat zij komende week omgehaald gaat worden. De toppen zijn kneiterhard en heb al een paar dagen geen rot meer gespot. Ik ben blij dat ik haar niet bij de eerste rot gelijk heb omgehaald want de toppen zijn zeker nog wat dikker geworden . Heb ook al wat kleine topjes die ik moest wegsnijden vanwege rot gerookt. Ik bedoel dus dan gezonde toppen die ik heb weggehaald rond een rotte plek, niet dat ik rotte wiet rook. Enfin, de Honey Cream is heerlijk mellow in effect en voor een "vers" wietje ongeloofelijk zacht!!! De jack47 gaat ook hard nu en de toppen worden elke dag dikker en plakkeriger ^^ De cheese is inmiddels bezig met een inhaalslag en begint flink te bloeien en trichomen te produceren Nu hopen dat volgende week de omslag van het weer niet te hard wordt. Ik ben in ieder geval met mijn broer bezig om voor de Jack47 en Cheese een kasje te bouwen voor de laatste weken. De Honeycream is bijna klaar dus die zal geen kas nodig hebben denk ik. Als ik ga oogsten zal ik nog wat goede foto's maken of wellicht een bevriende fotograaf even laten komen voor echte 4k toppenporno Zo dat was hem weer even, komende post zal gaan over het oogsten van de Honey Cream. Bless!!!
 13. Kijk ook eens in mijn topic B. (sorry sunbeam ik promoot ff mezelf in jouw topic!)
×
×
 • Create New...