Jump to content

Ojadasawa

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ojadasawa

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 01/01/1966

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Nee. Dat interesseert bij de luchtmacht helemaal niemand iets. Grtz Ojadasawa (ex (k)luchtmachter op helibasis)
  2. "Slechts twee dingen zijn oneindig; het universum en de menselijke stupiditeit. Maar dat eerste weet ik niet zeker." Albert Einstein.
  3. http://www.gelderlander.nl/voorpagina/acht...icle5434806.ece Stelletje blinden..... Grtz Ojadasawa
  4. Bijzonder goed plan. Zou wel eens heel informatief kunnen worden. Grtz Ojadasawa
  5. Ik zie er niks bijzonders aan. Wat is het probleem? Grtz Ojadasawa
  6. Man! Dat ding is enorm! Lowryderoogst 2008. Ik had een tuin vol van deze kanjers..... En dat netjes in de volle grond. Iemand nog zaden?
  7. Ojadasawa

    gruujen

    foto's
  8. Dat is precies wat men graag wil. Dan kun je mooi wijzen op de criminaliteit die cannabis met zich mee brengt en daarmee een nog strengere controle van alles en iedereen rechtvaardigen... Het werkt ook nog zo te zien.
  9. Ik heb lang niet meer zo gelachen! Dit is toch wel een heel klassiek geval van propaganda. Ik woon toevallig in de buurt en denk enig idee te hebben hoe het in dit geval zit. Eerst lanceer je een bericht in de telegraaf dat je het ding gaat inzetten. In de godvergeten Achterhoek ook nog. Fraai verhaal erbij over wat dat ding allemaal wel niet kan... http://www.telegraaf.nl/binnenland/3805796...r_hennep__.html En dan kom je een uur of wat later op de proppen met een vers opgerolde wietknipperij.http://www.112achterhoek-nieuws.nl/# Nu zou ik graag uitgelegd krijgen hoe je het nou flikt om een wietknipperij te detecteren met een infraroodcamera. Het berekenen van de kans om binnen 4 uur een knipperij te vinden via het willekeurig ruiken aan schoorstenen in de voormalige gemeente Wisch http://nl.wikipedia.org/wiki/Silvolde laat ik aan de serieus geinteresseerden over. Om kort te gaan: Ik geloof er geen reet van. Die knipperij was allang in beeld en kwam "Mooi in de kroam te passe." Grtz Ojadasawa
  10. Okee.. Ik heb een postduif weten te vangen en de brief zit eraan! Alleen......waar plak ik nou de verrekte postzegels? En is het genoeg als ik hem 3 keer het adres voorlees?
  11. Weetje, Dat minilab van jou bevalt me wel! Ik heb niet de illusie dat het met deze zaden in mijn achtertuin iets gaat worden. Ik zoek er dus een goed tehuis voor... Hoe krijg ik dat spul bij jou zonder hier uitgebreid de regels te overtreden?
  12. Goedendag! Ik heb hier nog een stuk of 30 zaden uit Zuid Afrika liggen. De wiet waar ze uitkomen werd daar verkocht als swazi en was prima te roken ondanks het vele zaad. Ik kan er zelf niks mee want buiten in NL wordt dit spul natuurlijk nooit rijp voordat het vriest. Ik ben natuurlijk wel stinkend benieuwd wat eruit komt.... Ik doe niet aan lampen. Iemand een goed plan?
  13. Heel simpel. Begin gewoon niet eerder dan half juni met kiemen. Ze gaan toch op dezelfde tijd bloeien, en hebben dan gewoon minder tijd om te groeien.
  14. Officieel mag je geen enkele wietplant hebben. Maar zolang je minder dan 6 wietplanten hebt en daarbij geen professionele* middelen gebruikt krijg je geen straf. Wel ben je je planten kwijt als je gesnaaid wordt. (politiesepot) Het maakt niet uit hoe groot je planten zijn; 5 bomen van drie meter =OK; 6 Lowryders van 30 cm = de sigaar. Kortom, met 5 plantjes heb je van justitie weinig te vrezen maar als je gehuurd zit zou ik wel goed het huurcontract nalezen, zoals hier al meer mensen gezegd hebben. Je ligt zo buiten. * Wat dat zijn weet niemand zeker. Lampen erboven is fout, maar ik weet niet wat wat er gebeurt als ze b.v. een automatische verduisteringsinstallatie vinden. 't Is maar wat oom agent ervan vindt
×
×
  • Create New...