Jump to content

soca

Full member
 • Content Count

  2,674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Positief

About soca

 • Rank
  Nevermind me
 • Birthday 11/01/1965

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Groene hart
 • Interests
  de kids, plantjes, internet, software, vissen enz

Recent Profile Visitors

472 profile views
 1. Met Biobizz kun je rustig de laatste 10-14 dagen (3 weken kan zelfs) stoppen met voeding en overgaan op alleen water. Omdat je de BioGrow de hele kweek blijft gebruiken kan dat makkelijk, anders blijft het blad veel te donker.
 2. soca

  ghjjsksks

  Fijn, al je posts verwijderen, handig
 3. Heb je gekeken of dat ook op de lamp staat ? Denk dat je lamp niet goed is. Heb je een reserve ? Zo mega strekken doen ze niet in een week, ze krijgen de hele tijd al te weinig licht.
 4. Camera kapoetski, of nu al bezoek gehad ?
 5. Ik heb nog geen nieuwe privacy statement gehad. Komt dat nog ?
 6. Honderden kwekers. Dit komt regelmatig voor.
 7. Ja flink doorspoelen als je ze al verzopen hebt weet je in ieder geval zeker dat je opnieuw kan beginnen
 8. Ga dan niet teveel werk in je verslag stoppen want die foto's worden binnen 1-2 jaar verwijderd op alle4 die sites. Dan zit je alsnog met een verslag zonder foto's.
 9. Aye, zeker naar buiten. Waarom zou je nu nog achter het raam kweken ? Met buiten zaaien kweek je sterkere planten die meteen 24/7 in de zon kunnen blijven.
 10. Als ze nog een maand moeten wachten op het grote hok: TL TL moet er wel heel dicht op (5cm) maar zo hou je ze voorlopig gezond en groeien ze niet het voorgroeihok uit.
 11. Dan hangt dat blad gewoon omdat ze slapen. Meestal beginnen ze al 10-15 minuten voor de lamp uit gaat. Ze zien er prima uit.
 12. Wie kweekt er nog met ouderwetse VSA's dan ? De netvervuiling kijken ze niet naar, daar geven ze niet om en met je snoeren om wat ferrietkernen ben je die vervuiling ook kwijt. Gewoon weigeren die meter, dat geeft geen probleem. Ze vragen alleen waarom, en dan zeg je 'privacy'. "Oke meneer, goedemiddag." That's it. Je kunt je ook afvragen waarom men iedereen een slimme meter wil opleggen .... Jij bent niet goedkoper uit, de netbeheerder is niet goedkoper uit, in wiens voordeel is het dan.. Op afstand uitleesbaar, op afstand is dat ook aan en uit te zetten. Gegevens worden gelogd. Waarom zou je daar aan meedoen ? Als je een slimme meter hebt is dat waarschijnlijk ook het slimste wat je in huis hebt.
 13. Da's veel teveel kokos. 10% door je grond mengen is zat. Er zit al perliet in ook, dus die kokos is eigenlijk helemaal overbodig. Je hebt ze een week geleden getopt. Ik vind ze niet klein of langzaam groeien, heb je niet gewoon weinig geduld ? En met de Krokus bedoel je half februari ? Dat gaat krap worden met 9 weken bloei.
 14. Imbecielen heb je overal zei m'n oma altijd. wb
×
×
 • Create New...