Jump to content

soca

Full member
 • Content Count

  2,688
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Positief

About soca

 • Rank
  Nevermind me
 • Birthday 11/01/1965

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Groene hart
 • Interests
  de kids, plantjes, internet, software, vissen enz

Recent Profile Visitors

1,429 profile views
 1. soca

  leuke pers

  Als het groen is dan mix/roer je te hard of heb je je plantmateriaal veel te fijn gemaakt.
 2. Je hebt wel 6x zoveel "reputatiepunten" als ik. Ik ben hier veel langer, heb meer kweekverslagen gemaakt, veel meer foto's gepost, iedereen geholpen etc etc... Al die titels en punten zeggen geen reet. Maak je er niet druk om.
 3. Ahja, zonde is dat he. Vroeger was het een soort van eer om mod te zijn, bijna iedereen wilde mod worden. Dat is wel anders nu. Er zijn veel meer manieren om je tijd te besteden, en er gaat best tijd in zitten als je het goed doet. Als forumopperhoofd mag je best een beetje aandacht besteden aan je mods, dat wordt nog te weinig beseft. Tja, dat deur-beleid zal ik wel nooit snappen.
 4. Haha..ja precies, dat bedoel ik met een iets andere doelgroep. Jouw interesse is niet hetzelfde als van een ander, daar is niks mis mee, maar daarom is het wat moeilijk vergelijken. En dat van die info is ook maar betrekkelijk natuurlijk. Op het ene forum kun je vinden hoe je een hele zolder tot kweekruimte ombouwt, en op een ander forum kweekt iemand een plantje in een computerkast. Ik vind het allemaal leuk om te lezen. Zolang je je op de doelgroep richt vinden die het forum vanzelf en de ene doelgroep is nou eenmaal wat groter dan de ander. Als het toelaten van nieuwe aanmeldingen handmatig moet gebeuren is dat misschien wel een goeie manier om spammers en rommel tegen te houden, maar het geeft ook een eerste indruk van de beschikbaarheid van de moderators. Als ik bijv., meer dan een uur moet wachten voordat ik toegelaten wordt als ik me aanmeld, dan heb ik ondertussen al een ander forum gevonden waar ik wat kan rondneuzen. Je zou misschien kunnen kijken of die aanmeldprocedure sneller kan. Met meer dan 10 mods op de loonlijst zou er op elk moment van de dag wel iemand actief moeten zijn.
 5. Ik kan je vertellen dat we op "een ander forum" tussen de 200-300 posts per dag zitten. Elke dag. 's Zomers is dat wat meer inderdaad. Hoe je dat kunt verbeteren ? Euhm...tja...dat zijn dingen die men hier niet graag hoort dacht ik.. Dit forum staat erom bekend dat er meer grotere kweken te vinden zijn. Feit is dat die grotere kwekers iets voorzichtiger (slimmer) geworden zijn, en dat de echt kleinere kwekers zich wat minder thuis voelen tussen dat kweekgeweld. Dat kan, en dat is een keuze die je als forum maakt. Ik denk dat de doelgroep iets anders is.
 6. Vleermuizenmest + corona ? Idunno man.... Daar zou iemand eens onderzoek naar moeten doen.
 7. soca

  Lasogen van LED

  Op de computerscherm 4700K overdag en 2200K 's avonds inderdaad, anders krijg ik zere (traan)ogen Een goeie gewone zonnebril helpt wel
 8. @Kees AZijn die U profielen echt nodig voor de koeling, of worden die niet zo heet ?
 9. Als je in Gelderland woont moet je inderdaad eerst even tanken als je een growshop gaat zoeken. Die zijn op 1 hand te tellen, als ze nog niet opgedoekt zijn.
 10. Als je er last van hebt, waarom doe je het dan nog ? Misschien is het een mooie tijd om ermee te stoppen. Er is pas nog een docu geweest met wat er tegenwoordig allemaal voor verontreinigingen in coffeeshopwiet zitten. Zou lekker een pauze inlassen, en als straks de overheidswiet verkocht gaat worden die eens gaan proberen. Die zal een stuk schoner zijn, betere kwaliteitscontrole. Misschien is dat de oplossing.
 11. Met Biobizz kun je rustig de laatste 10-14 dagen (3 weken kan zelfs) stoppen met voeding en overgaan op alleen water. Omdat je de BioGrow de hele kweek blijft gebruiken kan dat makkelijk, anders blijft het blad veel te donker.
 12. soca

  ghjjsksks

  Fijn, al je posts verwijderen, handig
×
×
 • Create New...