Jump to content

soca

Full member
 • Content Count

  2,678
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Positief

About soca

 • Rank
  Nevermind me
 • Birthday 11/01/1965

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Groene hart
 • Interests
  de kids, plantjes, internet, software, vissen enz

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. @Kees AZijn die U profielen echt nodig voor de koeling, of worden die niet zo heet ?
 2. Als je in Gelderland woont moet je inderdaad eerst even tanken als je een growshop gaat zoeken. Die zijn op 1 hand te tellen, als ze nog niet opgedoekt zijn.
 3. Als je er last van hebt, waarom doe je het dan nog ? Misschien is het een mooie tijd om ermee te stoppen. Er is pas nog een docu geweest met wat er tegenwoordig allemaal voor verontreinigingen in coffeeshopwiet zitten. Zou lekker een pauze inlassen, en als straks de overheidswiet verkocht gaat worden die eens gaan proberen. Die zal een stuk schoner zijn, betere kwaliteitscontrole. Misschien is dat de oplossing.
 4. Met Biobizz kun je rustig de laatste 10-14 dagen (3 weken kan zelfs) stoppen met voeding en overgaan op alleen water. Omdat je de BioGrow de hele kweek blijft gebruiken kan dat makkelijk, anders blijft het blad veel te donker.
 5. soca

  ghjjsksks

  Fijn, al je posts verwijderen, handig
 6. Heb je gekeken of dat ook op de lamp staat ? Denk dat je lamp niet goed is. Heb je een reserve ? Zo mega strekken doen ze niet in een week, ze krijgen de hele tijd al te weinig licht.
 7. Camera kapoetski, of nu al bezoek gehad ?
 8. Ik heb nog geen nieuwe privacy statement gehad. Komt dat nog ?
 9. Honderden kwekers. Dit komt regelmatig voor.
 10. Ja flink doorspoelen als je ze al verzopen hebt weet je in ieder geval zeker dat je opnieuw kan beginnen
 11. Ga dan niet teveel werk in je verslag stoppen want die foto's worden binnen 1-2 jaar verwijderd op alle4 die sites. Dan zit je alsnog met een verslag zonder foto's.
 12. Aye, zeker naar buiten. Waarom zou je nu nog achter het raam kweken ? Met buiten zaaien kweek je sterkere planten die meteen 24/7 in de zon kunnen blijven.
 13. Als ze nog een maand moeten wachten op het grote hok: TL TL moet er wel heel dicht op (5cm) maar zo hou je ze voorlopig gezond en groeien ze niet het voorgroeihok uit.
 14. Dan hangt dat blad gewoon omdat ze slapen. Meestal beginnen ze al 10-15 minuten voor de lamp uit gaat. Ze zien er prima uit.
×
×
 • Create New...