Jump to content

MarcoCSection

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MarcoCSection last won the day on November 17 2020

MarcoCSection had the most liked content!

Community Reputation

20 Positief

About MarcoCSection

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday October 13

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

209 profile views
 1. Planten lijken nu wel oké. Het lijkt alleen wel een beetje een rommel in je kweekruimte. Als ik jou was zou ik volgende ronde alle onnodige troep eruit halen, 4 of 5 fatsoenlijke potten van iig een liter of 20 neerzetten met goeie aarde. Enige wat voor de rest nog in je tentje hoeft te staan zijn je fans, luchtbevochtiger/ontvochtiger, meetapparaten en eventueel een scrog netje. Tenminste als zoals je zegt je doelen zijn om je tentje mooi te vullen en hoge opbrengsten te halen.
 2. Ik hoop dat het ook mooi vult ja, wellicht dat ik wat zijtakjes ook nog laat zitten mocht dat helpen met de opvulling. Misschien dat de lamp nog wel ietwat zakken kan nu alle takken weer wat lager zitten. Denk dat ik er 35-40 cm vanaf zit. Ik denk dat je wat dat uitdrogen een goed punt hebt. Moet namelijk om de dag al water geven. Heb nog een 2e kleine fan bovenin hangen die nog wat naar onderen toe blaast. Dat raster van die onderste fan heb ik wel zo geplaatst dat hij schuin naar boven blaast. Denk wel inderdaad dat ik voor de volgende ronde even naar andere opties ga kijken, en dan is zo’n monkey fan waarschijnlijk wel ideaal.
 3. Dag 5 12/12 Nog geen bloeihaartjes te zien maar wel wat de lucht in gegaan. Vandaag eerste rondje knakken en buigen gedaan. Als alles weer mooi omhoog komt nog even opnieuw kijken of er nog meer uitgevlakt moet worden. Nu in ieder geval alle takjes een beetje in de juiste richting dus we gaan het zien.
 4. Wat mij daarvan weerhield was dat ik mijn plantjes graag in een geheel oogst en droog. Ik kan niet altijd de juiste droogomstandigheden garanderen en dit zorgt voor iets geleidelijker drogen wanneer de luchtvochtigheid lager dan ideaal is. Misschien dat ik voor de volgende ronde wel zelf iets knutsel met pvc en tuindraad wat ik bij oogst dan makkelijk kan doorknippen en vervangen.
 5. @MisterX Ja, ik ga nog wel even creatief buigen, een beetje zien wat waar past. Ik heb ook nog wat zijkant te vullen dus ga aan de buitenkant wel enkele lange scheuten nodig. Ik laat jullie wel zien hoe ik het heb opgelost.
 6. @Thoumf weet je zeker dat ze voldoende Kalium krijgen? Lijkt een beetje op de verkleuring die mijn autos hadden en toen was mijn conclusie P/K tekort, maar die waren al ver in bloei dus kan zomaar anders zijn.
 7. Tot nu toe gaat het me wel wat soepeler af ja. Zit ‘m in dingen eenvoudig houden en zeker niet moeilijker dan nodig.
 8. Ja, ik had hiervoor een tower fan (vanwege mooie wijde luchtstroom en smal oppervlak) maar die was na de eerste ronde stuk. Had toen deze aangeschaft maar viel wat forser uit dan ik verwachtte en had er geen rekening mee gehouden dat hij niet goed blaast als hij te vlak tegen het tentdoek staat. Deze ronde dus maar zo opgelost. Ik ga nog wel een beetje creatief knakken en buigen om het veld uit te vlakken. Volgende ronde kijk ik wel weer ff naar een nieuwe geschiktere ventilator.
 9. Vandaag toevallig! Ze is op enkele scheuten na mooi vol gegroeid. Heb nog een beetje ruimte in de breedte dus ik ga zodra ze wat gestrekt is de komende week ga ik elke tak mooi z’n plek geven.
 10. Je inblaas moet alleen niet sterker zijn dan je afzuiger. Heb gehoord dat je een negatieve druk in je ruimte moet hebben. Dit zou een beetje verschil kunnen maken, maar dan moet je ook zorgen dat de ruimte om je tent waar je lucht uit zuigt ook iets koelt.
 11. Ik hoop ‘m nog eens in de shop te treffen. Volgens de site van Barney’s moet die Evo variant 700g/m2 geven. Hoe veel denk je dat die van jou had?
 12. Interessant soortje die Mimosa. Ik wil als volgende projectje eigenlijk wel Mimosa Evo van Barney’s farm gaan proberen.
×
×
 • Create New...