Jump to content

King_Kush

Full member
 • Content Count

  439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

King_Kush last won the day on October 31 2019

King_Kush had the most liked content!

Community Reputation

108 Goed

About King_Kush

 • Rank
  Wiet-genieter
 • Birthday 12/08/1999

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://https://www.leafly.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heaven

Recent Profile Visitors

1,270 profile views
 1. Hi @Alice Leuk verslag, lekker simpel ik volg je! Maar heb je ook een update voor ons?
 2. Bedankt voor de vele reactie’s en info! Ik ga mij hierin verdiepen, en even kijken naar die strips. Ben graag iemand die experimenteert met nieuwe dingen, dus zijn die strips super interessant! Mocht iemand nog handige info, tips, site’s etc. weten, hoor ik dat graag
 3. Dank voor de reactie’s! Wat moet ik mij voorstellen bij strips? Is dat een beetje het principe van de Fluence Spydr? @Kees A tentje is inderdaad 90x90x180
 4. Wil gaan werken met COB’s, deze zijn mij erg goed bevallen en ik zie/lees veel goede dingen hierover. Wil het simpel houden, 4 COB’s lijkt mij dan ook genoeg voor mijn tentje en mocht ik gaan uitbreiden kan ik daarmee nog steeds vooruit! Bedankt voor reactie’s, ik ga wat rond struinen en informatie opdoen. Mocht iemand nog handige webshops weten hoor ik dat graag!
 5. Hallo iedereen, Mijn kweekje zit er weer op, degene die het gevolgd hebben weten misschien nog een beetje wat voor lamp ik gebruikte, een 180watt LED lamp van Aliexpress. Ik had deze lamp gekocht als een klein experimentje om te kijken wat de opbrengsten zijn van zo’n lamp uit China. De opbrengst was niet verkeerd voor een 180watt, maar niet hetgeen waar we allemaal van dromen: dikke cola’s, toppen als bakstenen etc. etc. Daarvoor moet je verder gaan kijken naar krachtigere lampen want licht=gewicht. En dus lijkt mij het super gaaf om te upgraden naar een krachtigere lamp die ik overigens zelf in elkaar heb geknutseld! Ik ben niet super technisch en handig in dat soort dingen, maar wel goed genoeg om vooruit te komen. Maar goed, voordat ik kan gaan prutsen en pielen moet ik eerst onderdelen hebben. Hierbij dan ook mijn vraag: waar kan ik deze het beste bestellen? (LED’s, drivers, koelblokken etc.) Cheers!
 6. Ich spreche Deutsch, mein kousen hangen bousen
 7. Ik heb zo’n vermoeden dat deze kerel niet meer terug komt...
 8. @Kees A Ik denk dat ik nat knippen toch wat fijner vind. Het is allemaal wat steviger en daar door dus makkelijker. Ook blijft er wat minder THC aan mijn schaartje en vingers plakken, en mocht ik het THC van mijn schaartje af willen halen kon ik dit er makkelijk vanaf schrapen. dus voortaan ga ik voor nat knippen!
 9. Zo, het zit erop. Gisterenavond is ze geoogst en diezelfde avond geknipt, het was een flinke klus van maar liefst 4 uur. Maar het was de moeite waard. Tijdens het knippen kwam de ware aard van de plant naar boven, paarse toppen! Naar mijn verbazing zaten er toch wat flinke jongens tussen, toppen van zo'n 27 gram. Maar ze moeten nog drogen dus ik juich niet te vroeg. Ook zat er veel fluffy tussen waar ik niet zoveel mee kan, deze met het knipafval in een diepvrieszak gedaan en in de diepvries gegooid. Toch zo'n 349 gram knipafval. Daar kun je wel een lekkere iceolator hash van maken denk ik Totaal opbrengst nat is: 278G Hier wat plaatjes: Een laatste foto voordat ze om gaat :c Flink bijgeknipt (foto niet helemaal zoals ik het wenste, alle toppen vielen om) Close-up budporn
 10. Hallo iedereen, Even een korte update, dit is waarschijnlijk ook mijn allerlaatste gericht op de kweekperiode. Ik heb vandaag even de trichomen goed bekeken, het THC is voor het meerendeel milky zo hier en daar zitten er ook wat heldere en amberkleurige trichomen tussen. Een prima mix dus! Dus heb ik hals over kop besloten om mijn dame dinsdagavond te oogsten en te knippen. Ik heb haar vandaag nog in het donker gezet. Ik ga dit keer voor het eerst nat knippen, ik heb dit altijd droog gedaan en ben nu wel eens benieuwd hoe nat knippen is. Morgen is dus de grote dag, ik houd jullie morgen dus nog op de hoogte met enkele mooie kiekjes van de plant zonder schutbladeren etc. en het knipproces. Ik ben heel erg benieuwd en kan niet wachten!
 11. Kijk even naar mijn kweekverslag, ik kweek één plant in een 90x90x180 tent met de ScrOG methode. Misschien dat je daar inspiratie uit kan halen...
 12. Dat heb je super gedaan kerel! En dat ook nog voor je eerste kweek, ik zeg altijd: de eerste pannenkoek mislukt altijd, maar blijkbaar mislukt die niet bij iedereen :p Het kan alleen maar beter gaan, geniet van je opbrengst en succes bij je volgende kweek!
 13. @Kluns Ik heb niet echt het idee dat de toppen vol en compact zijn/worden. Het lijkt er een beetje op dat de toppen alleen bestaan uit calyxen, pistels en klein blad.
 14. Zoals beloofd hier de update: Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geplaatst, in die tussentijd zijn de toppen (gelukkig) wat dikker geworden. Alsnog verwacht ik geen uitstekend eindproduct, maar daar heb ik vrede mee . Ook is de herfst ingetreden in mijn tentje, zoals je kan zien krijgt menig blad zijn mooie herfstkleuren. Verder ruikt het heerlijk in mijn tent, wanneer ik de ritsen open doe worden mijn reukzintuigen geprikkeld door een heerlijke zware, zwoele en diepe aarde geur met een vleugje citroen en een flinke toevoeging indica, een geur die je niet kunt omschrijven maar wanneer je hem ruikt herken je hem uit duizenden. Ik ben zeer benieuwd naar de smaak als ze geoogst is. Ze drinkt nog steeds prima, om de 3/4 dagen kan ik keurig weer mijn voedings-cocktail maken en haar hiermee blij maken. Dit is verder niet veranderd. Ik denk dat ze nog een weekje of 2 nodig heeft, laatste keer dat ik had gekeken naar de trichomen (vorige week) waren deze voor het merendeel nog doorzichtig/helder. Hier wat foto's, geniet ervan!:
×
×
 • Create New...