Jump to content

King_Kush

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Positief

About King_Kush

 • Rank
  Doorgesnoven Dirk
 • Birthday 12/08/1999

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://https://www.leafly.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heaven

Recent Profile Visitors

315 profile views
 1. Ik had dat ook maar ergens gelezen hoor
 2. King_Kush

  Waar is iedereen?

  Hallo iedereen, Sinds kort ben ik weer actief op ons mooie forum, het is mij hierbij opgevallen dat het een stuk rustiger is geworden. Waar is iedereen gebleven? Vroeger (toen ik een wat sukkelige kweker was) ofja 2/3 jaar geleden vond ik het het veel bevolkter hier, ben ik de enigste die dit opvalt?
 3. Wauw, dat ziet er super uit! Wat een lampen zeg. Even een vraagje: is het niet zo dat deze lampen de zonsopgang en zonsondergang nabootsen om zo stress te voorkomen?
 4. King_Kush

  Coffeeshops eindhoven

  Ben zelf altijd zeer positief geweest over Pink, aardig personeel, goede wiet en hun marihuana cookie is ook zeker een aanrader!
 5. King_Kush

  Hulp nodig

  Gele bladpunten is teveel voeding, voorlopig gewoon water zonder voeding geven.
 6. King_Kush

  uitgedroogde puntjes

  Even een opmerking over het water geven: je geeft aan dat je om de 2 dagen een vaste hoeveelheid water geeft. Je hoeft je niet perse aan een vast moment en hoeveelheid te houden. Geef pas water wanneer de grond droog aanvoelt, dit kun je voelen door je vinger (ongeveer 1,5 vingerkootje diep) in de grond te steken en te voelen of het vochtig is. Pas op dat je geen wortels beschadigt. Je kan ook je potje optillen, voelt deze licht kun je water geven voelt deze zwaar (je raad het al) hoef je nog geen water te geven. Mocht je plant droog zijn en je wilt hem water geven doe dit dan tot het moment dat er wat water onder het potje komt uitgelopen. Succes!
 7. King_Kush

  Ziekte in mijn eerste plant?

  Ik zeg altijd zo, de eerste pannekoek mislukt meestal altijd. In mijn geval mislukken de 2e en 3e pannekoek ook maar van je fouten moet je leren!
 8. King_Kush

  Overbewatering en/of overvoeding

  Die gele bladeren onderin is typisch iets van de bloeifase, je planten hebben de grotere bladeren niet meer nodig en focussen al hun energie naar de topontwikkeling waardoor zo nu en dan de een na de andere geel wordt, verdort en afvalt. Gewoon lekker laten hangen, als het meeste groen eruit is kun je het blad verwijderen. Zorg ervoor dat er geen dode bladeren blijven hangen, heb wel eens gehad dat ik dode bladeren over het hoofd zag die begonnen dan te schimmelen wat leide tot stamrot... Die hangende bladpuntjes kunnen allerlei oorzaken hebben, misschien teveel voeding of water? Maar dat durf ik je zo niet te zeggen. Voor de rest moet ik zeggen dat je dames er mooi bij staan!
 9. King_Kush

  Ziekte in mijn eerste plant?

  Zoals Kees al zegt, knutsel er inderdaad iets moois omheen. Het liefst reflecterend van binnen. Zorg ervoor dat het redelijk isoleerd anders stook je voor de mussen. Btw. Op marktplaats staan genoeg grote en kleine kweektentjes die niet heel prijzig zijn, lekker makkelijk en heb je veel plezier van Die nare blaadjes heb ik geen verklaring voor, hoe lang ben je al bezig hiermee? Hoeveel water geef je ze? Als je water geeft doe je daar dan voeding bij? Lijkt mij ook beter om de voeding die je nu gebruikt bij de kamerplantjes te houden. Iedere plantensoort heeft zo zijn eigen behoeftes, kamerplanten hebben misschien weer andere stoffen in andere hoeveelheden nodig dan dat een wietplant nodig heeft. Misschien even kijken naar een voedingslijn die wat meer geschikt is voor wiet zoals: Plagron, BAC, Canna en zo zijn er nog veel meer! Snuffel even rond bij een growshop, mocht je vragen hebben stel ze gerust!
 10. King_Kush

  Pot-problemen...

  Kweekvrienden, Ik zit nu halverwege mijn allereeste binnenkweekje, maar er komt een tijd dat er geoogst moet worden. Daarom ben ik nu alvast een beetje aan het bedenken wat ik bij mijn volgende kweekje wil gaan doen. Even voor de duidelijkheid, ik kweek nu 4 autoflowers in een tent van 90x90x180, dit wordt nu al redelijk krapjes. Had zo het idee om de volgende kweek te focussen op 1 plant, dus 1 (photoperiod) die ik dan ga scroggen. Nou is mijn vraag: wat voor pot kan ik hievoor gebruiken? Heb namelijk nog van mijn buitenkweekjes nog speciekuipen van zo’n 90 liter staan, want hoe groter de pot hoe groter de plant toch? Of is dit over de top en onnodig? Hoor het graag
 11. Ziet er goed uit! Dat wil wel groeien onder die led-lamp!
 12. Kijk dat is weer eens iets anders dan een wietplantje kweken. Heb totaal geen verstand van cactussen maar kan me wel iets vaags herinneren dat het enorm veel tijd kost voordat je een fatsoenlijke cactus hebt, en dan is het ook nog de vraag of er wel genoeg werkzame stoffen in zit... Maar wel interessant, ik volg je! Succes!
 13. Momenteel Girl scout cookies (foto 1) en Blueberry kush(foto 2). Rook momenteel ook met een vaporizer, Storm Vaporizer voor degene die het wil weten. Met een air bubbler opzetstuk erop voor een heerlijke koele en subtiele damp. Echt een aanrader zo’n vaporizer! Heb de Blueberry kush nog niet geprobeerd aangezien ik wel even zoet was met het koekje, maar wow wat ruikt die lekker sterk en zoet.
 14. King_Kush

  12 X Gorilla Glue Auto

  Fast Buds is inderdaad een bagger bedrijf die gewoon troep verkoop, vorig jaar zomer 3x Blue dream o’matic buiten gehad. Waarvan er 1 simpelweg een chromosoom teveel had, nog nooit zo’n rare, gemuteerde plant gezien. De andere 2 groeide wel uit tot 2 flinke planten. Met een enorme opbrengst van 0 gram! Allemaal fluffy, kon er niks fatsoenlijks vanaf halen. Aan mij zal het niet liggen, ze hadden de perfecte omstandigheden: goede voeding, flinke potten, top weer met alleen maar zon. schandalig echt waar.
 15. King_Kush

  Coffeeshops Eindhoven

  Binnenkort maar eens bezoeken dan! Klopt zag de Gorrila Glue zaterdag staan, alleen jammer dat je er dan gelijk 5 gram van moet kopen. Dat vind ik dan net teveel van het goede
×