Jump to content

King_Kush

Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Positief

About King_Kush

 • Rank
  Wiet-genieter
 • Birthday 12/08/1999

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://https://www.leafly.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heaven

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Update: Nieuwe filter met juiste flens is besteld en komt waarschijnlijk morgen binnen. Oude filter wordt verkocht.
 2. Klopt, heb geen tijd meer gehad om die stickie door te lezen... Wat kan ik nu hieraan doen?
 3. Iemand raad voor mij?
 4. Hallo iedereen, Even een update over de huidige situatie: Vorige week vrijdag gelijk even naar de growshop gereden, gezellig een babbeltje gemaakt en gezocht naar een passende nieuwe filter. De aardige jongen van de winkel adviseerde mij een Empire Classic filter aan goed voor 250m3. Eenmaal thuis aangekomen wou ik zo snel mogelijk beginnen met het verwisselen van de filters, maar kwam ik erachter dat de diameter van de filter 100mm is terwijl mijn buisventilator 125mm is. Geen probleem, even een verloopstuk besteld en die gisteren aangekomen. De filter is verwisseld en allemaal netjes afgeplakt met tape zodat er geen lucht of geurtjes kunnen ontsnappen, ook heb ik de ventilatiebuizen even gecontroleerd op gaatjes. Die waren gelukkig niet te vinden. Nou valt het mij toch weer op dat er een lichte wietgeur hangt. Heb mijn moeder ook even laten ruiken en ook zij zegt dat er toch wiet te ruiken is, niet zo heftig als eerst maar toch... Heb alle aansluitingen van de tent gecheckt op lekjes en alles nog even extra strak aangetrokken, ook heb ik de afzuiging wat langzamer gezet zodat de lucht wat rustiger door de filter gaat. Is het misschien zo dat er toch geur ontsnapt via de luchtinlaat aangezien deze toch passief is? Of zijn er misschien andere oorzaken?
 5. Hallo iedereen! Heb hier en daar wel wat gelezen en gezien (voornamelijk van Wernard van StichtingMEDIWIET op Youtube) dat je je planten veel beter van onderen kunt bewateren en ze in een laagje water te laten staan, zodat er altijd voldoende water is en de wortels dan ook zelf kunnen bepalen wanneer ze dat water willen opnemen. Ik wil graag jullie meningen, feiten, ervaringen etc. etc. hier over horen aangezien dit toch een interessant en belangrijk onderwerp is! Groetjes!
 6. Cookie Kush misschien? (zojuist verzonnen, zal die strain bestaan? Lijkt mij erg lekker). Maar goed, morgen even langs de growshop. Kan inderdaad beter het zekere voor het onzekere nemen... Ik houd jullie up-to-date!
 7. Kwam op het idee om mijn neus dicht te knijpen en pas open te doen als ik bij de uitlaat stond zodat ik met een ‘neutrale neus’ kan ruiken waar het echt naar ruikt. Zoals ik al zei ruikt het echt een beetje naar versgebakken koekjes, maar ook ruik ik dan wel een vleugje wiet. Niet overdreven veel maar kan dat al genoeg zijn om de ruimte daarnaar te laten ruiken? Ik ga de topic even goed doorlezen, bedankt voor de tip!
 8. Klopt is inderdaad niet echt slim, maar als ik mijn neus even diep in de luchtbuis van de uitlaat steek en even goed ruik vind ik het niet naar wiet ruiken, eerder naar koekjes... Dus je zou zeggen dat hij werkt.
 9. Hallo vakman, bedankt voor de snelle reactie! Momenteel draait mijn afzuiging op zijn maximaal (2400 rpm dacht ik). De aantal rondes die mijn filter heeft gedraaid durf ik je niet te zeggen aangezien ik een gehele setup heb overgekocht van iemand en eigenlijk niet heb gevraagd hoelang hij die al heeft gebruikt. lv ligt rond de 44% Zoals ik het zie is alles goed afgesloten en zitten er geen lekken tussen. Filter is een 150m3 Can-lite filter, afzuiger is een 190m3 Garden High-Pro buisventilator. Ehh onderdruk...? Wat is dat en hoe meet ik dat op? Kweek nu 3x Daiquiri Lime van Dutch Passion.
 10. Hallo Iedereen, Het is mij opgevallen wanneer ik de ruimte betreed waarin mijn tentje staat dat er toch een duidelijke wietgeur te ruiken is. Wat ik raar vind aangezien ik een koolstoffilter gebruik. Is het misschien zo dat er via de passieve luchtinlaat toch een geurtje ontsnapt? Of is mijn filter misschien toe aan vervanging? Iemand die hier het antwoord op heeft? Alvast bedankt!
 11. Hey Bobbby, Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het nu met je dames gaat?
 12. Zou de King Kush in de volle grond zetten, bij autoflowers heeft dat weinig nut aangezien die maar een bepaalde tijd wortelen en dus ook in volle grond niet echt groot worden in vergelijking met gefeminiseerde planten.
 13. Ja klopt, ik snap je probleem. Daarom laat ik mensen nooit komen en stuur ik het gewoon op.
 14. Heb zelf 2 jaar in een tomatenkas gekweekt. Moet zeggen dat dit wel handig was aangezien je planten (en jijzelf) niet nat worden, je niet bang hoeft te zijn dat er iets omknakt tijdens harde wind en zorgt de kas voor een goede klimaat voor je planten. Maarrrr... die jaren dat ik erin heb gekweekt hebben zowat al mijn planten toprot gekregen. Ik heb hierbij altijd alle ventilatieluiken open gehad, de ‘deur’ stond altijd open en had ik een ventilator aangesloten in mijn kas. Een goede luchtcirculatie/ventilatie zou je zeggen. Maar helaas is dat dus niet zo... Ook ik raad je aan om een afdakje te maken, zo staan je planten toch mooi droog en kan de wind er goed doorheen waaien! Succes!
×
×
 • Create New...