Jump to content

Dèlamo

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Dèlamo

  • Rank
    Mastermind

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

616 profile views
  1. Mijn slikproblemen kan net zo goed komen door dat mijn weerstand mbt cannabis lager is geworden en ik nog steeds aardig wat koolzuur drink. Ik heb namelijk naar het boeren nooit problemen met slikken tijdens het blowen. Wat ik denk is dat de koolzuur tegen mijn strot aan druk van beneden en door mijn lagere weerstand al mijn spieren in een wat meer relaxte fase zitten.
  2. Als je sommige mensen moet geloven LOL, het brein is gewoon te sterk af en toe. Het lichaam volgt
  3. Ik ben overal vanaf, blijf wel weg bij normale amnesia. Rook nu Amnesia Ganja Haze en die doet me niks, heb mijn gedachtestroom wel moeten veranderen. Af en toe nog problemen met slikken, maar dat komt door de negatieve ervaringen die ik heb meegemaakt waardoor ik mijn automatisme weer moet vinden. zou je je para fase kunnen beschrijven?
  4. Dat is iets waar ik nu mee bezig ben ja
  5. Als ik nog een keer ooit ga hallucineren dan heb ik al tegen mijzelf gezegd dat ik ervoor ga zitten en proberen ervan te genieten zoals onze hd verslaafden
  6. Stand van zaken na 4 pagina's: ik ben gestopt met het roken van amnesia en dat zorgt ervoor dat ik geen serieus ongewenste ervaringen meemaak (behalve slik problemen af en toe). Alleen nog ga blowen in het weekend om te kijken wat voor effect dat heeft Mezelf binnenkort laten nakijken (4 jaar geleden bij mijn defensie opleiding kerngezond verklaard in het ziekenhuis trouwens). Begin te denken dat de recente ervaringen mijn huidige positieve ervaringen met wiet alsnog een negatieve draai geven. Denk dat mijn THC tolerantie t.o.v. mijn lichaam omhoog is gegaan door de jaren heen, maar mijn THC tolerantie t.o.v. mijn hersens is gedaald (Body high, Mind high).
  7. Iemand zei hier iets over vermoeidheid, de eerste keer dat ik alles tegelijk ervaarde had ik ochtend dienst en de dagen ervoor weinig geslapen, de spasmes kreeg ik pas toen ik fulltime ging werken. het serieuze probleem met die spasmes (en waarom ik denk dat MS bullshit is) is omdat ik ADHD heb en door ADHD kunnen prikkels op de verkeerde plek van de hersens terecht komen. Dat zou ook voor een eventuele spastische beweging kunnen zorgen.
  8. Dit slaat nergens op maat, ik heb die shit alleen onder invloed. Anders zou ik er last van MOETEN hebben ook wanneer ik nuchter ben. Ik ben niet een doctor, maar ook geen idioot. Die spasmes waren hooguit 1x per 3/4 maanden.
  9. Heb nooit gezegd niet te willen stoppen, heb het ook al eens gedaan omdat de wiet mij toen down hield in het leven. Heb nu alles op een rijtje en daarom ben ik daar niet blij mee. Ik ga beginnen met alleen nog in het weekend te blowen en kijke wat dat al opleverd
  10. Shitposting wordt niet gewaardeerd
  11. Hahahahahah Je moet wel met de tijd meegaan
  12. Ik heb nooit gezegd bang te zijn voor die dingen, ik zeg alleen dat het vervelende ervaringen zijn. Ben niet bang voor de dood, als het komt dan komt het. Ik zet gewoon de dingen op een rij en deel mijn gedachten.
×
×
  • Create New...