Jump to content

Rambo070

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rambo070

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 03/01/1992

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pluto
 • Interests
  THC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoe kan ik een mannetje krijgen van feministe seeds dan? dacht dat je alleen 0.0001 % kans had op een rare vogel. Even my ladies got balls
 2. Bedankt, eigenlijk nooit echt naar gekeken bij de eerste 2 van White Thunder. Het waren feminised zaden, allemaal, maar het leek er ook op alsof ze ging floweren maar dat was de eerste week (misschien 4/5 dagen in) nadat ik ze op 12/12 zetten. (die meteen er tussenuit gehaald) Pas eigenlijk toen ik ging knippen 2 weken geleden dat ik er pas mee bezig ben gegaan. Het zijn toch ballen, haha, maarja dus wanneer er haren uit goeien en ze op de plant zelf zitten is het ok. Ja laatste 3 zijn van het rare verhaal dat ik er tussen uit haalde.
 3. Zoals al eerder in een ander topic is aangegeven ik kweek alleen voor eigen gebruik. Gebruik het als medicatie (in plaats van) met dat gezegd te hebben... Heb nu 3 oogsten achter de rug... Begon met White Thunder, wat echt een super beginners plant is moet ik zeggen. Had 3 geplant waarvan er 2 omhoog kwamen, één in 17 weken gedaan en de ander in 25. (was nog zomer en de ander stond nog op balkon te genieten van de echte zon) Daarna begonnen met Special Queen waarvan ik er 5 had uitgeplant en er 4 omhoog kwamen. Niet de beste run nadat ik erachter kwam dat er een mannetje of hermaphrodite tussen stond in de eerste week. (nadat ik ze in flower flipte 12/12) Was raar omdat het er eerst op leek alsof er toppen begonnen te groeien maar na verder onderzoek vlogen de ballen je om de oren. (die meteen eruit gehaald) Nu een week of 2 geleden heb ik de eerste geknipt al had die hetzelfde als deze op de foto... (had ze niet alle 5 gelijk geplant. het mannetje en die ik all geknipt heb waren ouder, deze 2 moet ik nog ff op wachten) Had al wat gezocht op het internet maar werd overal verteld dat het niks raars was, toch wil ik nog even zekerheid. Is dit normaal?!? Moet zeggen je word goed stoned van hun der grote zus. En hier zijn een paar fotos van het mannetje die ik in de eerste week er tussen uit heb gehaald:
 4. Haha ja geboren en opgetogen maar woon nu in het midden van nederland met de digtbijzijnde stad arnhem. Dacht dat ze dat hadden verboden een paar jaar geleden, met dat gedoe in het nieuws erover. Word een dagje arnhem dan
 5. Ja die had ik gevonden al heb ik nooit aan dat kastje gedacht, is denk ik wel wat ik zoek. Ja precies die reden, de prijs van led vergeleken hps of iets anders is best groot. En als we het echt over stroom verbruik gaan hebben haal ik met eigen gebruik het er makelijk uit. (is toch weer €600 minder naar de koffieshop elke maand) Gelukkig is hitte niet zo een probleem en ook vandaar zou ik in de winter hps gebruiken tegenover led in de zomer. We hebben hier geen gas dus alles gaat via stroom, ook de verwarming. Bestaan grow shops nog? (waar je lampen, afzuigers etc etc kan kopen)
 6. Ik heb PTSS en gebruik daarom de hele dag door wiet om de dag door te komen. Rook ongeveer zo een 2/3 gram per dag dus dat telt best op als je het van de coffeeshop koopt. (10tje per gram...) Daarnaast heb je daar ook geen stabiel product, je mag hopen dat het product er is wat je nodig hebt. (of je zit de hele dag die troep te roken) Daarom heb ik dus besloten om voor mezelf te gaan groeien... Heb nu 2 oogsten erop zitten en terwijl het niks voor stelde (kleine hoeveelheden) was het toch geslaagd. Begon tegen ieder advies in met led verlichting en haalde 40 gram uit 5 kleine lampjes van 12 watt elk. Dat was leuk om mee te spelen maar nu gaat het echte werk beginnen. Dus vandaar heb ik besloten om een HPS lamp te kopen. Heb geen grote ruimte, moet het doen met 1 vierkante meter met een hoogte van 2 meter 30 +/-. Adjust-a-Wings Medium compleet had ik gevonden voor 80 euro maar weer eens zonder enige afmeting of wat dan ook. Heeft iemand advies over welke armatuur ik zou kunnen gebruiken in een kleine ruimte van dat formaat?
 7. Sinds Trichomen plakken aan het plastic, zal een aluminium gripzakje beter werken? Of blijft dat hetzelfde?
×
×
 • Create New...