Jump to content

cannabusinesss

Full member
 • Content Count

  5,420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cannabusinesss last won the day on January 1 2015

cannabusinesss had the most liked content!

Community Reputation

47 Positief

About cannabusinesss

 • Rank
  Ghost

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,288 profile views
 1. kunstmatige addetieven zijn per defenitie niet goed. En ik heb het puur over de alcohol. Kan iemand mij vertellen wat de medische werking is van alcohol dan wel in verdunde vorm?
 2. Dat klopt maar is dan de medicinale toepassing niet een beetje afbuigend naar de negatieve kant? Alcohol an sich is nou niet bepaald medicinaal te noemen, voor zover ik weet vocht verdrijvend en dus voor spierklachten onder anderen dus niet echt bevordelijk lijkt me.. Dat is een beetje biologisch eten met toch hier en daar een E-nr snappie. Tenminste zo zie ik het. Correct me if I'm wrong. Naar mijn mening is een tinctuur wellicht beter geschikt voor recreatief gebruik.
 3. Is het niet zo dat alcohol een tegenstrijdige werking heeft icm cannabis? Alcohol is in mijn ogen een soort naar iets zeg maar. Bijvoorbeeld als in dr reguliere alcoholische dranken als bier en whiskey. Die ik in grote hoeveelheden lief heb gehad destijds. Nu niet meer..
 4. Ik heb inderdaad een dab poging gedaan met een stijltang, geen enkel effect. Wat ik wel zie zijn alle trichomen die er nog op zitten etc. Er kan toch nooit volle 100% uit gaan? En het beetje alcohol, waar de olie in zit, dat achterblijft op de restanten uitdroogd dan blijft er een minimale hoeveelheid toch nog achter? Enige manier is om bijvoorbeeld cake te maken of te roken om te kijken wat het nog kan doen. Niemand ervaring ermee dus?
 5. Kan er met het afval product waar de olie uit is geaxtraheerd nog wat gedaan worden? Of is alle potentie er nagenoeg uit..
 6. Fuck it, draaien die handel. Boeren die met hagel komen schieten tja wat doen we ermee... hand luchtbuks in de tas voor de drones en klaar is japie, dat ding vervolgens in de tas en op marktplaats voor de onderdelen hoppa.
 7. Moet er ook wat goed te lezen vallen, zie jou nergens over dag of nacht temperaturen spreken, je spreekt enkel van temperatuur. Hou het wel volledig. Halve info is dus eigenlijk geen info. Verschil tussen praten en zeggen is net als dag en nacht.
 8. Ik bestel geen moer haha, ze mogen de rechten van mijn ontwerp kopen. Dat wilt dus zeggen rocker, dat je net voldoende afzuigt dat er geen lucht door eventuele kieren kan glippen, maar dat hoef ik jou niet te vertellen.
 9. Je kan een rechte buis pakken met daar aan bevestigd een aantal dwars pennen van 1m lang die doormiddel van kleine scharnieren bevestigd zijn waardoor ze in je klappen zijn zodat ze erbij in de tas past. Uitgeklapt vormt het dus een soort van rooster wat aan het frame valt te bevestigen en desnoods met klitteband zoals aan de binnenzijde met het lekzijl is te bevestigen, het zal zeker een goede 70-75% moeten schelen in het naar binnen trekken van het zijl. Bij een slim design kan het dus weinig productie kosten hebben, klanten zullen eerder een tent kopen waarbij dit geraamte zit inbegrepen. Zoals eerder aangegeven kan een fabrikant met gemak een 10 of 20 euro meer op de kostprijs van een tent zetten, wat de productie kosten ver achter zich laat. Dus op alle punten een meerwaarde: -Niet naar binnen trekken van het tentdoek, dus geen verlies van oppervlakte en dus optimale oogst van je gewas. -Tent zal eerder in de smaak vallen bij de kweker. -meer winst voor fabrikant. -stijging van klant tevredenheid door verbetering van het model betreffende klimaattenten. -Men hoeft niet zelf te klungelen, dus extra gemaks voorziening Nu is het wachten welke fabrikant de primeur gaat maken. De vraag of een houten geraamte meer licht tegenhoud dan een doek wat naar binnen bol staat. Hout reflecteert slecht, maar een doek waar geen licht op valt ook. Het hout heeft dus in vergelijking met geen hout, een grote meerwaarde in ieder geval voor het behoud van de oppervlakte. Ik ben echt van mening dat we hier iets aan moeten doen, daar we altijd opzoek zijn naar verbetering van ons hokkie. Als er fabrikanten zijn die zich geroepen voelen in mijn idee mee te denken ben ik niet de beroerdste om mijn model voor te stellen.
 10. over buitenplanten klopt, dat je daar ook voor eruit gezet kan worden, maar dat is per woning corporatie verschillend, wees dus goed op de hoogte van je huurcontract voordat je ergens aan begint, maar in dat soort wijken is het vaak dat het rijtjeshuizen betreft waarbij er rondom overal zicht is vanuit slaapkamer ramen van de omliggende woningen dus met andere woorden, achtertuinen waar van alle kanten zicht op is. De kans dat er 1 tussen zit die gaat bellen is 100% Betreffen vaak wijken waar men het licht elkaar niet in de ogen gunt. Aso-wijken waar het gemiddelde inkomen bijstand is. Geen disrespect maar vaak is het fatsoen en manier en elkaar wat gunnen totaal afwezig.
 11. Het nut van dit systeem is, dat je medium minder bloot staat aan temperatuur schommelingen. Zaak is immers om deze zo rond de 20 graden te houden Wil je niet verbeteren rocker maar misschien is het verstandig om erbij te zetten dat die 20 graden de nachttemperatuur is. Overdag tussen de 26-28 graden maar niet hoger dan 28 graden. In ieder geval noodzakelijk onder de 30 graden anders verdampen je planten zeg ik altijd dat snappen de meeste wel. Niet letterlijk maar met andere woorden dat gaat je dan grammen schelen.
 12. Doede, ik bedoel op geen enkele manier je te beledigen of je in discrediet te brengen of te disrespecteren op elke wijze, maar je hebt het meeste aan woorden die gesproken worden die recht voor de raap zijn, dus dat ga ik doen. Word je er nou nooit moe van om zo te blazen tegen een muur die niet omver te krijgen is? De enige mensen die het langst overleven zijn hen die in het diepste geheim opereren. Het beste offensief tegen bepaalde regel en wetgeving is om deze totaal te negeren zoals de rest van ons. Je gaat het niet veranderen. Ookal staan met 10 miljoen mensen. De machthebbers worden met de dag rijker en rijker en die laten zich het kaas niet van het brood vreten omdat er een Doede in de rondte loopt te blazen. Ze lachen en blijven lachen en dat komt omdat er gasten zoals jij het meeste van je tijd verspillen aan een strijd die bij voorbaat verloren is. Zei die geen strijd voeren en gewoon doen hebben gewonnen. Denk je nou echt dat hun gehoor aan jou gaan geven? Natuurlijk zijn er veel mensen het eens met je en je standpunten en je hebt hier en daar je punten, maar op je sandalen gaat niemand jou serieus nemen dat zijn de feiten helaas. Als je strijd wil voeren, zet ergens anders zo'n kas als dat je had en vol donderen die hap. Wil ik nog wel samenwerken met je ook!
 13. Als fabrikanten nu een inklapbaar geraamte fabriceren die we aan het doek kunnen bevestigen, zijn we blijer met hun product. Te hard afzuigen is onzin, je moet altijd onderdruk creëren, hoe laag deze ook is het doek zal gewoon naar binnen trekken. Met als gevolg dat de planten naar binnen worden gedrukt. Met natuurlijk een makkelijk te verwijderen stuk bij de ritsen voor de toegang. En inderdaad, bij de grote tenten is dit probleem vrij noemenswaardig, het kost je gewoon oppervlakte en dus opbrengst. Misschien ook heel minimaal heeft je klimaat er last van omdat je ruimte kleiner word dus sneller warm etc... Bijvoorbeeld een dubbele doek met uitsparingen daartussen waar het geraamte tussen geschoven kan worden. Enkele buizen extra bij het frame van de tent leveren en een tientje op de kostprijs, en iedereen is blij. Met name zou ik dit graag bij SJ zien omdat ik dit de beste tenten vind, maar dat is persoonlijk. Aan de buitenkant, het mag natuurlijk niet ten koste gaan van de reflectie.
 14. Vinden jullie het ook een probleem dat het doek naar binnen trekt van je tent waardoor de opp. word verminderd met alle nadelige gevolgen van dien wat zich uiteindelijk uitbetaald in minder opbrengst. We kunnen zelf wel gaan lopen kutten maar ik plijt er voor dat fabrikanten van klimaattenten hier wat op verzinnen zoals een bijgeleverd stuk geraamte waardoor dit word verkomen en de planten hun ruimte behouden en dus optimaal kunnen presteren. Ik ben van mening dat dit een kwalijke zaak is, de buitenste planten missen gewoon de helft van de ruimte dus je mist al snel een halve m², en zeker op kleine tentjes is dat extreem veel ruimte wat verloren gaat.. De kenners weten dat een halve m² minstens 2 ons moet geven, die lopen we dus mis door omschreven probleem. Het gemak van snelle opbouw en afbraak moeten we elke ronde opnieuw betalen.
×
×
 • Create New...