Jump to content

cannabusinesss

Full member
 • Content Count

  5,429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cannabusinesss last won the day on January 1 2015

cannabusinesss had the most liked content!

Community Reputation

48 Positief

About cannabusinesss

 • Rank
  Ghost

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,540 profile views
 1. Heribei regulier, Het verhaal als volgt: Zaden heribei besteld bij Sannie maar iedereen weet wat er destijds gaande ging. Een tal van leden kregen i.p.v. de vertrouwde fems een zooitje regulier, Daar kwam ik dus achter in ik dacht 2014 na een mislukte guerilla wegens regulier. De zaden die ik van die bestelling over had, originele heribei dus maar regulier, een bedoelde zadenkweek mee gedaan. 19 stuks overgezet naar de guerilla locatie, geen verzorging poten en terugkomen wanneer klaar. Bij terugkomst 3 pheno's geselecteerd eind oktober met de meeste schimmelresistentie. Waarom eind oktober? Iedereen weet dat zaaddragende planten langer moeten staan. Dit was echter een zacht jaar wat betreft de winter, maar een guerilla locatie overleven zonder verzorging zegt genoeg over de genetica an sich. Ik zoek leuke buitenfems, geen deense soortjes, RQS soortjes zijn wel leuk, Ook durban poison of varianten daarvan altijd leuk, hollands hope of als je wat anders leuk heb roep maar we komen er wel uit. Greetz!
 2. och... Ik ben te lang niet geweest haha
 3. ondebouwing? Ik heb zat growlogs gezien waarbij hps en led naast elkaar worden gezet, met hps als winnaar, ik zie graag andersom kan iemand me uphooken met de link?
 4. 250w hps en dan een 20/4 regime, perfect. 150w ook maar pak aub hps man al dat gedoe met tneon en led en al dat andere zwakke teringmeuk komop man...
 5. Ik heb ook wel eens gezien dat een top een druppel plakkerig vocht afscheid, wat dit voor fenomeen is weet ik niet maar ik heb t wel gezien dus dat kan dit ook nog zijn.. ik denk dat het een soort van zo iets is al een dennenboom die hier en daar hars geeft weet je wel.
 6. sla olie maatje, machines smeren amatuers in met olie ze zijn er zelfs die de schaar invetten ermee. Daarom zijn shops niet je eerste keus. Zelf kweken als je kunt. Jew eet nooit wat je koopt net als in de supermarkt alles is bespoten en e-nrs en weet ik t allemaal, je weet hoe t is.
 7. wel een oogje in het zeil houden met barneys farm, ook de white choco van amsterdam genetics.. Enkele van de G13 haze en de Purple Punch van Barneys Farm mede als de enkele White Choco Haze vertoonde onderin hier en daar een enkel balletje, we dachten aan lichstres eventueel of snoei/buig/knak/toppen stres, maar aangezien de Purple Punch op een andere locatie exact hetzelfde doet, wellicht deze 2 van Barneys een beetje gevoelige genetica dus niet voor beginners. Ze doen het nu prima, balletjes verwijderd en bloeien gewoon netjes verder maar we houden het in de gaten. Wel veel verschil in pheno's van de 5 toch zeker 4 pheno's. Purple is wat stabieler qua pheno's zo lijkt. Totaal 5x G13 Haze + 1x White choco. Andere locatie 4x purple punch. Greetz!
 8. Oke ik heb wat te ruil vers van de pers van de guerilla locatie! Heribei Regulier. zaden rechtstreeks bij sannie besteld bleken regulier, 2 seizoenen later besloten om deze prachtige genetica te vermeerderen. Mooie donkere rijpe zaden die tegen een stootje kunnen. Ik zoek mooie buitensoortjes die compacte mooie toppen geven. Of wat anders leuks! Heb je wat laat maar weten via pm. Greetz!
 9. kunstmatige addetieven zijn per defenitie niet goed. En ik heb het puur over de alcohol. Kan iemand mij vertellen wat de medische werking is van alcohol dan wel in verdunde vorm?
 10. Dat klopt maar is dan de medicinale toepassing niet een beetje afbuigend naar de negatieve kant? Alcohol an sich is nou niet bepaald medicinaal te noemen, voor zover ik weet vocht verdrijvend en dus voor spierklachten onder anderen dus niet echt bevordelijk lijkt me.. Dat is een beetje biologisch eten met toch hier en daar een E-nr snappie. Tenminste zo zie ik het. Correct me if I'm wrong. Naar mijn mening is een tinctuur wellicht beter geschikt voor recreatief gebruik.
 11. Is het niet zo dat alcohol een tegenstrijdige werking heeft icm cannabis? Alcohol is in mijn ogen een soort naar iets zeg maar. Bijvoorbeeld als in dr reguliere alcoholische dranken als bier en whiskey. Die ik in grote hoeveelheden lief heb gehad destijds. Nu niet meer..
 12. Ik heb inderdaad een dab poging gedaan met een stijltang, geen enkel effect. Wat ik wel zie zijn alle trichomen die er nog op zitten etc. Er kan toch nooit volle 100% uit gaan? En het beetje alcohol, waar de olie in zit, dat achterblijft op de restanten uitdroogd dan blijft er een minimale hoeveelheid toch nog achter? Enige manier is om bijvoorbeeld cake te maken of te roken om te kijken wat het nog kan doen. Niemand ervaring ermee dus?
 13. Kan er met het afval product waar de olie uit is geaxtraheerd nog wat gedaan worden? Of is alle potentie er nagenoeg uit..
 14. Fuck it, draaien die handel. Boeren die met hagel komen schieten tja wat doen we ermee... hand luchtbuks in de tas voor de drones en klaar is japie, dat ding vervolgens in de tas en op marktplaats voor de onderdelen hoppa.
×
×
 • Create New...