Jump to content

cannabusinesss

Full member
 • Content Count

  5,434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cannabusinesss

 1. Howdy daar Fool, long time... Prachtig werk, vooral de kennis hieromtrent en het voornamelijk delen van deze kennis verdient complimenten. Als moestuinder weet ik dat je tomaten op aardappels kunt enten, zo behoren zei tot dezelfde familie de nachtschade. Cannabis op tomten? Ik introduceer een nieuw begrip aan guerilla kweken. Enten op brandnetels. Shemale Haze, prachtig.
 2. dan geloven ze ook niet dat het mes in de keukenla geen moordwapen is. En dan is me auto geen vervoersmiddel maar een mensenmaaier.
 3. Dus het kan alle kanten op. Het toeval wilt dat hij een stuk land huurt voor eigen consumptie van groente en fruit, hij is in feite een argrarier. De weegschaal en beetje spul was voor eigen gebruik. dat staat lost van de klimaatkast, die aangezien word voor een hennepkwekerij in opbouw, die hij wilde maken voor zijn citrus gewassen.
 4. in t hokje waren 2 filters opgehangen, 1 lamp 600w en een 1500 kist gemonteerd maar niet aangesloten. geen stroom afgetapt of schade aan de woning gemaakt.
 5. Voor een kameraad van mij stel ik hier de vraag mannen! Bij hem is een huiszoeking gedaan omdat hij niet thuis was en wegens een valse melding in de signalering kwam, hup naar binnen kwamen ze! Hij kreeg dus politie binnen, er is een beetje wiet gevonden met een weegschaaltje en wat zakjes, en een hokje in aanbouw, wel gemonteerd maar niks aangesloten en niet af. Geen grond en planten geen voeding niks aangetroffen maar de woningcorporatie wilt de huurovereenkomst ontbinden. Wat is wijsheid, hij wilt zn huis natuurlijk niet kwijt. Greetz
 6. Heribei regulier, Het verhaal als volgt: Zaden heribei besteld bij Sannie maar iedereen weet wat er destijds gaande ging. Een tal van leden kregen i.p.v. de vertrouwde fems een zooitje regulier, Daar kwam ik dus achter in ik dacht 2014 na een mislukte guerilla wegens regulier. De zaden die ik van die bestelling over had, originele heribei dus maar regulier, een bedoelde zadenkweek mee gedaan. 19 stuks overgezet naar de guerilla locatie, geen verzorging poten en terugkomen wanneer klaar. Bij terugkomst 3 pheno's geselecteerd eind oktober met de meeste schimmelresistentie. Waarom eind oktober? Iedereen weet dat zaaddragende planten langer moeten staan. Dit was echter een zacht jaar wat betreft de winter, maar een guerilla locatie overleven zonder verzorging zegt genoeg over de genetica an sich. Ik zoek leuke buitenfems, geen deense soortjes, RQS soortjes zijn wel leuk, Ook durban poison of varianten daarvan altijd leuk, hollands hope of als je wat anders leuk heb roep maar we komen er wel uit. Greetz!
 7. och... Ik ben te lang niet geweest haha
 8. ondebouwing? Ik heb zat growlogs gezien waarbij hps en led naast elkaar worden gezet, met hps als winnaar, ik zie graag andersom kan iemand me uphooken met de link?
 9. 250w hps en dan een 20/4 regime, perfect. 150w ook maar pak aub hps man al dat gedoe met tneon en led en al dat andere zwakke teringmeuk komop man...
 10. Ik heb ook wel eens gezien dat een top een druppel plakkerig vocht afscheid, wat dit voor fenomeen is weet ik niet maar ik heb t wel gezien dus dat kan dit ook nog zijn.. ik denk dat het een soort van zo iets is al een dennenboom die hier en daar hars geeft weet je wel.
 11. sla olie maatje, machines smeren amatuers in met olie ze zijn er zelfs die de schaar invetten ermee. Daarom zijn shops niet je eerste keus. Zelf kweken als je kunt. Jew eet nooit wat je koopt net als in de supermarkt alles is bespoten en e-nrs en weet ik t allemaal, je weet hoe t is.
 12. wel een oogje in het zeil houden met barneys farm, ook de white choco van amsterdam genetics.. Enkele van de G13 haze en de Purple Punch van Barneys Farm mede als de enkele White Choco Haze vertoonde onderin hier en daar een enkel balletje, we dachten aan lichstres eventueel of snoei/buig/knak/toppen stres, maar aangezien de Purple Punch op een andere locatie exact hetzelfde doet, wellicht deze 2 van Barneys een beetje gevoelige genetica dus niet voor beginners. Ze doen het nu prima, balletjes verwijderd en bloeien gewoon netjes verder maar we houden het in de gaten. Wel veel verschil in pheno's van de 5 toch zeker 4 pheno's. Purple is wat stabieler qua pheno's zo lijkt. Totaal 5x G13 Haze + 1x White choco. Andere locatie 4x purple punch. Greetz!
 13. Oke ik heb wat te ruil vers van de pers van de guerilla locatie! Heribei Regulier. zaden rechtstreeks bij sannie besteld bleken regulier, 2 seizoenen later besloten om deze prachtige genetica te vermeerderen. Mooie donkere rijpe zaden die tegen een stootje kunnen. Ik zoek mooie buitensoortjes die compacte mooie toppen geven. Of wat anders leuks! Heb je wat laat maar weten via pm. Greetz!
 14. kunstmatige addetieven zijn per defenitie niet goed. En ik heb het puur over de alcohol. Kan iemand mij vertellen wat de medische werking is van alcohol dan wel in verdunde vorm?
 15. Dat klopt maar is dan de medicinale toepassing niet een beetje afbuigend naar de negatieve kant? Alcohol an sich is nou niet bepaald medicinaal te noemen, voor zover ik weet vocht verdrijvend en dus voor spierklachten onder anderen dus niet echt bevordelijk lijkt me.. Dat is een beetje biologisch eten met toch hier en daar een E-nr snappie. Tenminste zo zie ik het. Correct me if I'm wrong. Naar mijn mening is een tinctuur wellicht beter geschikt voor recreatief gebruik.
 16. Is het niet zo dat alcohol een tegenstrijdige werking heeft icm cannabis? Alcohol is in mijn ogen een soort naar iets zeg maar. Bijvoorbeeld als in dr reguliere alcoholische dranken als bier en whiskey. Die ik in grote hoeveelheden lief heb gehad destijds. Nu niet meer..
 17. Ik heb inderdaad een dab poging gedaan met een stijltang, geen enkel effect. Wat ik wel zie zijn alle trichomen die er nog op zitten etc. Er kan toch nooit volle 100% uit gaan? En het beetje alcohol, waar de olie in zit, dat achterblijft op de restanten uitdroogd dan blijft er een minimale hoeveelheid toch nog achter? Enige manier is om bijvoorbeeld cake te maken of te roken om te kijken wat het nog kan doen. Niemand ervaring ermee dus?
 18. Kan er met het afval product waar de olie uit is geaxtraheerd nog wat gedaan worden? Of is alle potentie er nagenoeg uit..
 19. Fuck it, draaien die handel. Boeren die met hagel komen schieten tja wat doen we ermee... hand luchtbuks in de tas voor de drones en klaar is japie, dat ding vervolgens in de tas en op marktplaats voor de onderdelen hoppa.
 20. Moet er ook wat goed te lezen vallen, zie jou nergens over dag of nacht temperaturen spreken, je spreekt enkel van temperatuur. Hou het wel volledig. Halve info is dus eigenlijk geen info. Verschil tussen praten en zeggen is net als dag en nacht.
 21. Ik bestel geen moer haha, ze mogen de rechten van mijn ontwerp kopen. Dat wilt dus zeggen rocker, dat je net voldoende afzuigt dat er geen lucht door eventuele kieren kan glippen, maar dat hoef ik jou niet te vertellen.
 22. Je kan een rechte buis pakken met daar aan bevestigd een aantal dwars pennen van 1m lang die doormiddel van kleine scharnieren bevestigd zijn waardoor ze in je klappen zijn zodat ze erbij in de tas past. Uitgeklapt vormt het dus een soort van rooster wat aan het frame valt te bevestigen en desnoods met klitteband zoals aan de binnenzijde met het lekzijl is te bevestigen, het zal zeker een goede 70-75% moeten schelen in het naar binnen trekken van het zijl. Bij een slim design kan het dus weinig productie kosten hebben, klanten zullen eerder een tent kopen waarbij dit geraamte zit inbegrepen. Zoals eerder aangegeven kan een fabrikant met gemak een 10 of 20 euro meer op de kostprijs van een tent zetten, wat de productie kosten ver achter zich laat. Dus op alle punten een meerwaarde: -Niet naar binnen trekken van het tentdoek, dus geen verlies van oppervlakte en dus optimale oogst van je gewas. -Tent zal eerder in de smaak vallen bij de kweker. -meer winst voor fabrikant. -stijging van klant tevredenheid door verbetering van het model betreffende klimaattenten. -Men hoeft niet zelf te klungelen, dus extra gemaks voorziening Nu is het wachten welke fabrikant de primeur gaat maken. De vraag of een houten geraamte meer licht tegenhoud dan een doek wat naar binnen bol staat. Hout reflecteert slecht, maar een doek waar geen licht op valt ook. Het hout heeft dus in vergelijking met geen hout, een grote meerwaarde in ieder geval voor het behoud van de oppervlakte. Ik ben echt van mening dat we hier iets aan moeten doen, daar we altijd opzoek zijn naar verbetering van ons hokkie. Als er fabrikanten zijn die zich geroepen voelen in mijn idee mee te denken ben ik niet de beroerdste om mijn model voor te stellen.
 23. over buitenplanten klopt, dat je daar ook voor eruit gezet kan worden, maar dat is per woning corporatie verschillend, wees dus goed op de hoogte van je huurcontract voordat je ergens aan begint, maar in dat soort wijken is het vaak dat het rijtjeshuizen betreft waarbij er rondom overal zicht is vanuit slaapkamer ramen van de omliggende woningen dus met andere woorden, achtertuinen waar van alle kanten zicht op is. De kans dat er 1 tussen zit die gaat bellen is 100% Betreffen vaak wijken waar men het licht elkaar niet in de ogen gunt. Aso-wijken waar het gemiddelde inkomen bijstand is. Geen disrespect maar vaak is het fatsoen en manier en elkaar wat gunnen totaal afwezig.
×
×
 • Create New...