Jump to content

Michael500

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Michael500

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Floramite heb ik ook. Maar als ik het goed heb gebruik je floramite dan niet in combinatie met een ander goedje? Enkel fmite dus. Weet ook dat fmite alles tadia aanpakt.
 2. Dankje Jakkes, Plan is om na 2a3 uur de lampen aan te doen, afzuiger en inblaas gedimd. Zelfde voor het verneleven. In beide gevallen kan ik dus de volgende dag de ruimte ‘normaal’ betreden? Nogmaals bedankt!
 3. Hi Jakkes, Dus samengevat: -Bij het onderdompelen, inblaas/uitblaas op 100% voor een dag? Krijg ik dat geem gedoe met mijn filter? -Bij het spuiten op de aangegeven dagen is dit mij een beetje onduidelijk? Lampen uit is de algemene regel toch? Ook dan de in/uitblaas vol aan? De LV wil ik rond de 70-80% houden tijdens 18/6. 18/6 aanhouden voor max 10 dagen
 4. Beste Vakman, De ruimte wordt niet gebruikt en is afgesloten van de rest van de woning. Zolder—> kamer in kamer. Ik zou met Verti/nisso dompelen. Ook heb ik appollo/masai/f’mite en cascade. De vorige kweek heb ik neem olie en roofmijt geprobeerd, geen geluk gehad. (Andere locatie toen). ik zou de stekjes vanaf het inwateren onderdompelen en daarna planten. Dag 1 dompelen, dag 4 en 8 benevelen met lampen uit. ( vanwege de levenscyclus van spint) Ik kan dus trouwens zonder problemen de in/uitblaas gedimd laten draaien met een hoge LV? Bij voorbaat dank VakMan
 5. Dat kan inderdaad ook, het gaat me dan om de ‘volgende dag’ aangezien je de afzuiger niet vol aan heb staan. Ik heb een 4250 staan met 4500m3?filter die ik wil gebruiken en 3250 inblaas met sonoconnect, beiden gedimd. Ik haal lucht van buiten naar binnen.
 6. Ja dat klopt. Wat is jouw algemene mening, qua het betreden van ruimte en onderdompelen? Ik zie nergens hoe men dat doet met het betreden van de ruimte nadien, qua tijdspanne. Ook over het vernevelen lees ik zoveel verschillende dingen. De een met lampen aan, lampen uit, gaat de dag erna vrolijk de ruimte betreden.. Ook ben ik nog in dubio over het aan hebben van de in/uitblaas tijdens hoge LV
 7. Ik heb een koolstof/gasmasker rubberen overall/laarzen en neopreen handschoenen. Ik was even in de war omdat het algemene advies is je inblaas/uitblaas uit te laten tijdens te periode van hoge LV. Was voor mij belangrijk te weten of je de volgende dag de ruimte zonder bescherming kunt betreden. plan is om tussen het onderdompelen en het aandoen van de lampen 2 uur zit, zodat het kan drogen.
 8. Hi JantjeB, ik dacht dat ik de ruimte nadien niet zonder bescherming mocht betreden voor een dag, omdat de afzuiger/inblaas uit moet staan of iig minimaal draaien vanwege de hoge LV?
 9. Kan ik over de isolatieplaten gewoon zwart wit folie nieten? Reflectiefolie lijkt me wat dubbel op aangezien de wanden van isolatieplaten zijn.
 10. Beste, Ik heb wat vragen voor ik van start ga, omdat ik over eea nog niet zeker ben. -Als ik mijn stekjes onderdompel in een contactmiddel en daarna dus in de ingewaterde potten doe, na hoelang mag/kan ik de ruimte dan betreden zonder bescherming? Als ik mij niet vergis dient de afzuiger en de inblaas uit te staan tijdens de eerste dagen—> hoge LV - Ik heb gelezen vanaf wanneer je stekjes mag toppen, na 4 internodes in de groei uiteraard. Mag ik ze daarna nog knakken/supercroppen?zo ja, na hoelang na het toopen? De ruimte is namelijk 1.80 hoog en ik gebruik 11 liter potten. Alvast bedankt iedereen!
 11. Zijn er nog bepaalde punten waar ik rekening mee moet houden bij het aanbrengen van folie?
 12. Beste Vakman, Ik weet dat ik er nog lang niet ben! Zie hier een schets van de ruimte. Voor de gein wat kappen opgehangen. Ik denk dat ik nu al kan zeggen dat de kappen aan de zijkanten hoger worden opgehangen, schroefogen hoger monteren. Voor de beeldvorming: rode streep: buis op de vloer verdwijnt achter folie : denkbeeldige muur trekken met folie , spannen/straktrekken groene markeringen: ruimte voor lampen? zwart: plek waar de lampen aan de zijkant mogelijk gemonteerd worden (hoogte) geel: denkbeeldige wand/scheiding dmv folie. De ruimte is nog niet bewerkt, van haast is gelukkig ook geen sprake! De schroefogen zaten er al dus kon ik voor de gein eens kijken hoe dat er visueel uit ziet. Folie ben ik van plan aan zijkant recht naar beneden te trekken, zodat de ruimte achter de balken beneden/het lage gedeelte wegvalt. Vastnieten aan vijverfolie? Deze leg ik met openstaande rand neer.
 13. Precies, lag op het puntje van mijn tong. De platen lijken bedekt met een soort van radiatorfolie? Zilver spul iig. Verder geen probleem?
 14. Dat klopt wat je zegt. De muren van de ruimte zijn een soort materiaal wat licht aanvoelt, kom er even niet op. Moet bijna aan glas/steenwol denken. Als je zeg maar met je vuist zou slaan, sla je er zo doorheen. ik zou hier gewoon folie overheen doen en zelf niks onder de folie, lijkt me
 15. Ik was van plan voor de in en afblaas elk afzonderlijk eentje zoals deze te halen. Heb jij een aanrader anders lostchild? Ik zal eens op zoek gaan naar airflow, is er een bepaalde formule die ik moet hanteren aan de hand van mijn ruimte in m2?
×
×
 • Create New...