Jump to content

Thanatos

Full member
 • Content Count

  1,720
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Thanatos last won the day on June 16 2018

Thanatos had the most liked content!

Community Reputation

68 Prima

About Thanatos

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

686 profile views
 1. Er zitten 3/4 gekleurde tussen!
 2. Ze hebben allen hun eerste bloeiharen!
 3. Ik zie voorlopig enkel groen, maar hoop vooral dat er ook een roze tussen zit.
 4. Nog geen bloeiverschijnselen te zien.
 5. Bloeidag 7. @ Timmeh: als stek strekken ze minder dan als zaadplant, dus meestal is dat na een weekje wel gedaan. Mijn KF's komen nu een dertigtal cm boven het net uit.
 6. Bloeidag 1. Hoi luitjes! Ik heb de planten wat meer aandacht gegeven laatste week. Het bladprobleem is gestopt. Gezien het net zo goed als vol was, ben ik op 12/12 gegaan vorige week. De werkelijke bloei is sinds een paar dagen doorgekomen. Dus ik ga er gewoon mee door :). Iemand die weet hoe je foto's zichtbaar maakt in je post?
 7. Als je trouwens echt correct wilt zijn: in NL worden 5 planten gedoogd, dat wil zeggen, "laagste vervolgingsprioriteit", maar die 5 zijn evengoed illegaal hoor. Het is overigens wel heel triest hoe de politiek in NL van een progressief standpunt naar zo'n totaal absurde voordeur-achterdeur politiek is gegaan. In de USA, Canada, Portugal staan ze gelukkig al pakje verder ondertussen.
 8. Ik ben te weinig thuis om elke dag water te geven en da's de hoofdoorzaak. Het zal nog wel iets doen want het net zit vol, maar zeker geen topper. Er is al redelijk wat blad vergaan en gezien ik met stekken wordt, komt daar in de bloei niet veel meer bij. Ik kijk het nog even af!
 9. Da's sinds een drietal jaar zo. Je mag geen illegale drugs verhandelen, illegaal gokken, hoeren, maffia etc hebben. Maar de marktwaarde wordt wel geschat en ons BNP en de economische groei toegevoegd aan het totaal . Tis wss omdat de rest van de economie plat ligt hé. Ooit gaan we ook in de benelux wel legaliseren hoor. De vraag is: wanneer.
 10. Kansloos artikel. Doet me wat denken aan het "skunk" verhaal in de UK.
×
×
 • Create New...