Jump to content

Thanatos

Full member
 • Content Count

  1,759
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Thanatos last won the day on October 14

Thanatos had the most liked content!

Community Reputation

75 Prima

About Thanatos

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,181 profile views
 1. Tof hoor. Je pomp gaat dan mss wat langzaam maar das niet erg toch. Een grotere maakt dan mss meer lawaai.
 2. Goh dilago. Die lampen liggen hier al twee jaar. Kan.me moeilijk beroepen op garantie. Budget voor led is er nog even niet. Hey lostchild, ik hoop dat je gelijk hebt. Ik ga ze gewoon testen op 230 volt. Ik merk wel of ze werken of niet. Anyway. 5 KF zaadjes zijn aan het ontkiemen. Ik hoop op paarse en roze varianten maar in eerste ronde bloei ik ze alle vijf af. Grt
 3. Gavita hun klantendienst is zeer hulpvaardig maar kvoel me wel wat bekocht. Hun woorden: Het artikelnr is van de 220 versie. Dan zeggen ze me dat er een interne switch is tss 220_400. Toen ik die niet vond en informatie van controlepaneel stuurden weten ze dat het de 400v versie is. Ik heb met andere woorden heel dure maar mislabelde lampen waar ik niks aan heb.
 4. Hmm das zuur. Valt ook niet te redden met omvormer zeker... Bedankt voor aanbod maar ik.start dan wel met de lumatik 400 op boost voor eerste ronde. Toch voor zekerheid eens mail sturen naar gavita want partnumber zegt dat t de 220 volt versie is.heel raar dit. De fixture zelf vermeld enkel 400vmaar heeft de 220v article number wel staan... De benodigde kabel lijkt in de beschrijving beide voor 230 en 400 volt de wieland rst 20 i 3 te zijn. Maar tis heel verwarrend. Mail gestuurd, hopelijk heb ik geluk.
 5. Hmmm. Mijn gavita pro heeft geen standaard netvoeding aansluiting. Meer een afgeronde driehoekige driepolige aansluiting met ronde pinnetjes. Iemand die weet welke kabel.ik nodig heb?
 6. Thanatos

  2.0

 7. Ok vloeibakken bijna klaar. Zaadjes ook besteld. De ratio vd voeding lijkt idd meest belangrijk... Almost ready..
 8. Ik steenwol. Heb je die pomp al getest? Voldoet die?
 9. Ik heb blijkbaar flora tripart voeding in huis en niet de floranova lijn. Is dat ook goede voeding? Anyway. Ben aant bouwen.
 10. Interessant. Ik volgs, want doe ook eerste hydro kweek. Succes.
 11. Thx dudes. Tegen begin oktober start ik. Ff alles opbouwen
 12. Kan ik aarde stekpluggen in die big blocks steken?
 13. Ok bedankt voor de tips. Big blocks en voeding binnen. Zaadjes vnvnd bestellen. Vijverfolie en zaadjes nog en Ben vertrokken. Ik Denk mogelijks eerst zonder pomp te werken. Voedingswater aanmaken zoals lostchild zei en direct opdoen. Pomp kan later nog
 14. Ok bedankt weer voor de tips. Houden die blocks Dan zoveel water vast? Drie dagen is toch lang? Big blocks en voeding besteld. Besloten toch killing fields te zetten. Kvind leuke soort. Ik ken de soort al. Silver fields las ik dat wat moeilijker is om te growen. Ik stap over naar hydro. Dan kan ik beter soort Nemen die ik ken.
×
×
 • Create New...