Jump to content

ikdoehetToch

Full member
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About ikdoehetToch

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Location
  los arbolitos

Recent Profile Visitors

745 profile views
 1. Top bedankt . Kon het nergens terugvinden . 👊
 2. Is dit nou een groei of bloei of beide ? Waar is hier de kleurcode van te vinden ?
 3. in welke voeding zit fosfor en kalium in verwerkt of het magnesium ? kan dit nergens vinden namelijk .
 4. algemene temp is 24-25 , maar onder het bladerdek krijg ik het niet omhoog 14c blad onder voelt ook gewoon koud aan . jammer want zien er goed uit en maken mooie toppen aan . nog tips voor bodem temp meer op orde te krijgen ?
 5. Heb een plaatje onder de pomp gelegd zodat hij er geen gat in trekt , heb het idee dat het gaat stagneren omdat ze zo weinig drinken 1,5 liter in 5-6 dgn . Is toch echt te weinig. Heb het nog niet gehad zo . Buiten de bodem temp is aardig in orde . Hangen 3 kachels in en ik geef in de eerste drie uur water met een ec van 1,4 -1,5 goed koud bedoel 14 gr mee .
 6. ik heb 3 dgn geleden gevloed , en het ligt er nog steeds . het water is goed koud dus de wortels ook . potten voelen wel zwaar aan en de planten zien er goed gezond uit en er is ook vordering te zien in de afgelopen 3 dg van week 5 . wat kan ik het beste doen ? terug pompen het vat in ? zal me pomp geen gat in het vijver folie trekken tis een aardig pompje namelijk .
 7. ik heb een afstand van ong. 12 meter van trafo naar kap . ik hoor hier en daar dat dit niet gunstig of veilig is klopt dit ? en waarom .. bvd ,
 8. Thx casto , heel apart nog niet eerder mee gemaakt . Kan het ook zo zijn het lange voorgroeien en kleine potten 11 liters , dat de worteldruk te groot word ? Ook bedankt sensi , over het hoofd gezien
 9. Plant komt uit zaad ( amnesia , superstrains ) Temp 27 c -28 c Light mix Staan nu 16 dgn op 12-12 . Voeding heb ik nog niet gegeven behalve wortel st en bac pro active . Heb hier normaal nooit last van dus even de vraag aan de kenners whats going on here ?
 10. Er word op een site een gavita hortistar aangeboden 1000 watt. Ik probeer al telefonisch contact op te nemen . Maar mischien dat jullie mijn vraag in kunnen vullen . Is dit nu een plug and play of heb ik een voorschakel extra nodig ? Hier word hij aangeboden http://www.ltbsolutions-shop.nl/a-36708591/reflectoren/gavita-hortistar-1000-w/
 11. niet alleen dat maar de fouten worden erg snel bij de kweker zelf neergelegd . verleden voor 10 duizend euro aan zaad en spulletjes gekocht bij sannie alles top tot de laatste bestelling 1000 euro aan shackzilla zaad en kwamen allemaal ziek of slecht door de bocht bij ontkiemen . en vraag nou niet of hij ze kan vervangen want doet dat hij niet, van alles verzinnen wat ik fout zou hebben gedaan . jammer . terug naar spint en trips !
 12. Krasi , Kan je niet in de nacht draaien als je dat al niet doet i.v.m warmte ?
×
×
 • Create New...