Jump to content

kapiteinkoek

Members
 • Content count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Prima

About kapiteinkoek

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. kapiteinkoek

  85 x amnesia kweektentje

  te nat op rfx ken ik niet(of er blijft telang water op je zeil) ik zat laatste de oude topics te lezen( city'spuk avonturen) en daar kreeg hij als tip van pol om ze met een hoge ec(3.0) icm nate voetjes. Wat resulteerde in mooi gedrongen groene plantjes zonder verbranding. Zaak is dan wel om het af te bouwen na week 5. Ik hou de gehele ronde een ec van 1.4 en in week 5/6 begint herfst al,volgende keer ga ik dat ook uitproberen.
 2. kapiteinkoek

  van HPS naar led...

  Valt wel mee hoor, er zijn denk ik meerdere led verslagen hier op het forum, en ook op andere fora, genoeg echte ervaringen. Om je vraag te beantwoorden je wilt dus 2x 400W in een 1.5x1.5, een beetje veel maar je oogst zal wel dik zijn. je kan ook voor 2x 300W, de kosten hangen af van zuinig je die ledjes wilt gaan draaien. Ga je ze per stuk 100W belasten dan denk ik dat je rond 1€/1w zit dat is dan all in. dus drivers, heatsinks, vervoer etc... Voor de 2x 400W 8x citi 1825 cri 80@ 3000k =280$. 8x heatsinks 100W heatsinks= 120$. 4x MW drivers 240-2100 = 340$ verzend kosten 100$ alu T frame + draadjes en andere knutsel spul koop je lokaal of online in NL. @cannarie Led lampen bouwen is best makkelijk op youtube (growmau5) laat zelfs stap voor stap hoe je ze bouwt. Makkelijker kan het niet.
 3. kapiteinkoek

  Moet Je De Bodem Spoelen Bij Mineraal Kweken?

  spoelen doe je aan het einde, had een keer een ronde moeten afbreken, en geen mogelijkheid om de laatste week te spoelen. Kan je vertellen dat het bijna niet te roken is en zelfs na 1 jaar was het scherp op de keel. Effect was ook anders, heftig maar na een uurtje ben je weer helder.
×