Jump to content

MVanStraten

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About MVanStraten

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hm, ja, effect van L-Dopa op libido is ook nog niet aangetoond. Maca lijkt effect te hebben na weken consistent gebruik. Anyway, thanks voor de tips. Ik ga eerst maar eens ergens Santa Maria kopen en wat simpele Maroc of zo. Beetje uitproberen met kleine hoeveelheden in een pijpje idd. Die Piramide shop ziet er goed uit trouwens. Mooi hoeveel info en openheid die geven, en dat ze alles laten testen. Iets te ver weg voor me, helaas. Nogmaaks dank!
  2. Mucuna Pruriens hoort bij rijtje maca, saffraan, gingko biloba, etc. Als er al ene effect is, is dat veel te subtiel. Maar mijn vraag gaat dus eigenlijk over wiet en hasj, en welke soorten de minste anxiety/ verwarring/ brain fog/ etc. veroorzaken.
  3. Volgens mij kun je marihuana echt geen SSRI noemen. Uitgebreide info over de interactie tussen de twee hier meer info op Leafly: https://www.leafly.com/news/health/cannabis-interact-antidepressants (Jongere vriendin heb ik al. Cabrio gaat me te ver.)
  4. Hallo allen, Veel dank voor de reacties tot dusver. Wat betreft de aangedragen alteratieven die helpen bij angsten/ depressie, zoals Sint Janskruid en L-Theanine, etc., daar ben ik van op de hoogte. Heb me al suf verdiept in nootropics, supplementen en de hele ritsrats (ashwaghanda, rhodiola, bacopa, etc.). Tevens ben ik me bewust van mogelijke risico's als serotonine syndroom. Ook van zogenaamd libido-verhogende middelen als saffraan, gingko biloba, maca, etc. ben ik op de hoogte. Doet allemaal niets. Iemand hier vroeg me om welk antidepressivum het gaat. Dat is: citalopram 30 mg. Mijn interesse in wiet/ hasj gaat in dit geval echt om het postieve effect op libido bij gebruik van een SSRI antidepressivum. Dat schijnt het namelijk te hebben. Het punt is alleen dat ik in het verleden niet altijd lekker ging op wiet/ hasj. Eerst wel hoor, maar toen ineens niet meer (toen ik ook dingen als speed en xtc teveel begon te gebruiken). Dus ik zoek wiet die zo min mogelijk die oude anxiety triggert. Het gaat me niet om super stoned worden, en gaar naar muziek luisteren oid. Ik denk eerder aan een paar kleine hijsjes zonder tabak, om in de stemming te komen zeg maar. En wie weet bevalt het ook goed voor momenten buiten seks om! Dat gezegd hebbende: zelf kweken vind ik vooralsnog teveel gedoe. Wellicht plant ik deze zomer wat in de achtertuin :-) Bvd!
  5. Hallo daar, Sinds een tijdje slik ik antidepressiva (SSRI) tegen depressie en angsten. (Mocht je je nu geroepen voelen om te betogen dat ik met antidepressiva moet stoppen en dat het slecht is, etc., dat hoeft niet. Ik ben me bewust van de voors en tegens.) Hoe dan ook, het helpt me enorm, maar mijn libido lijdt er flink onder. Na wat onderzoek lijkt wiet/ hasj daarbij te kunnen helpen. Als tiener heb ik veel gerookt, en eigenlijk veel te veel, ook in combinatie met harddrugs. Dat leidde tot anxiety, paranoia, hartkloppingen, etc. Waarna ik er gelukkig mee stopte. Vandaar dat ik dit heel voorzichtig wil aanpakken. Anno nu zijn wiet en hasj er niet overzichtelijker op geworden. Enerzijds heb je doorgefokte, knettersterke wiet en aan de andere kant van het spectrum medicinale wiet met veel CBD, of zelfs meer CBD dan THC. Ik vroeg me af of jullie me hierbij kunnen helpen. Wat ik zoek is wiet of hasj die vriendelijk is en die me helpt met mijn libido. Dus geen zwaar of sterk spul gericht op stoned worden. Liever uplifing, licht, creatief, kalmerend. Waar moet ik dan aan denken? Wiet met veel CBD? Van een bepaalde strain (sativa of indica)? Met een hoog gehalte aan bepaalde terpentenen (lemonine bv)? Kies ik beter hasj of wiet? Waar moet ik op letten? En mochten jullie de namen van specifieke soorten weten, en in welke shops ik die kan kopen (Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Utrecht), dan zou ik dat ook op prijs stellen. Veel dank!
×
×
  • Create New...