Jump to content

turtle420

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

turtle420 last won the day on January 16

turtle420 had the most liked content!

Community Reputation

68 Prima

1 Follower

About turtle420

 • Rank
  Joop3268

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toch wel trots met het eind resultaat moet alleen nog alles gaan knippen is morgen wel lekker droog om te snoeien
 2. Toppen droog ik door de plant gewoon in zijn geheel op te hangen. Haal wel grote bladeren er af. En thanks man zal een mooi klusje worden
 3. Nog een foto van een paar dagen terug lekker frostyyyy
 4. Hahahaha tering jantje wat een discussies. Planten zijn inmiddels geoogst. Nieuwe amnesia stekken staan al in de grond onder een led in een voorgroei tent. Als de toppen droog zijn en geknipt volgen er nog fotos en uiteraard het eind gewicht
 5. Heeey jongens beetje lief voor elkaar zijn he we zitten pas in de eerste week van het nieuwe jaar
 6. Yoyo even korte update. Moet nog een week of 3, is wel vol veldje geworden. Kan nog voller naar mijn mening. Wel mooie planten verder en mooie toppen.
 7. Heb alle lange uitschieters geknakt. Hier een foto voor het knakken. Zit nu +- 3 weken 12/12 groetjes
 8. Heb ik klaar liggen! Ga ik met een weekje ophangen
 9. Lachen mannen, toch nog wat mensen die geïnteresseerd zijn. de reden dat ik de plantjes wat groot heb gelaten is omdat ik vorige ronde te vroeg heb geschakeld en vrij kleine plantjes kreeg waardoor ook minder opbrengst. De planten blijven inderdaad een stuk compacter dan met hps. Ik heb bijna elke plant getopt nu alleen de kleine niet (stuk of 6) vorige ronde helaas ook veel gezeik gehad met spint. Dat heb ik nu goed behandeld en nog geen beestjes gezien.
 10. Beste volgers, ik weet niet of het forum nog leeft maar als er genoeg mensen zijn die het leuk vinden ga ik weer een verslag maken. set up: Tent 120x240x200 afzuiger 750m3 lampen: 2x mars hydro fc4800 (480w pst) 45 amnees stekjes medium kokos heb al een keer gedraaid met deze setup, helaas te kort voorgegroeid. Kokos herbruik ik nu voor de eerste keer.
×
×
 • Create New...