Jump to content

turtle420

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Positief

1 Follower

About turtle420

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks! , ja klopt doe ze nooit helemaal vol. gr
 2. Nieuwe ronde voeding : terra grow, terra bloom, greensensation, enzyme, wortel stimulator. dit keer op 4x 18 liter potten stekjes laten aanslaan op 250w, staat nu op 400 en ze beginnen al goed te groeien.
 3. Droog gewicht horen jullie aan het einde van de dag
 4. Ik moet zeggen dat ik echt zeer tevreden ben over de kwaliteit!!
 5. Mannen, wiet is geoogst. Ga het zaterdag schoonmaken dan volgen er fotos.
 6. Hahah ik spoel altijd. Geloof ook niet dat het goed is voor je wiet om het niet te spoelen. Maar goed ieder zijn ding
 7. Yoo mannen die nog volgen. Het einde nadert. Ben 3 dagen geleden begonnen met spoelen. Denk dat ik ze volgend weekend omhak. Foto volgt als ik thuis ben vanavond. heb onlangs ook een andere locatie geoogst. Is wel een leuk wietje geworden (zelfde stekkies) hier een foto.
 8. He man, thx voor de tip. Heb dit alleen nog nooit eerder gedaan of gehoord. Waarom zouden de toppen dan harder worden volgens jou? Wellicht ga ik het proberen!
 9. Yoo beste mensen die het nog volgen, even een tijdje niet aan gedacht om te posten aangezien de bloeifase niet heel spannend is om te volgen. Maar nu het einde nadert houd ik jullie weer op de hoogte . Vind dat het voor kleine plantjes nog best leuk gaat! Toppen zitten vol met thc en ze voelen ook wel stevig/compact aan. Hps heb ik op 400w gezet, kreeg wat last van foxtailing. Temperatuur is nu rond de 25g. Aan voeding alleen terra bloom en greensensation verder niks. Moet nog 2 weken ongeveer. toch besloten om het stekken thuis maken niet te doen ik heb daar een andere locatie voor weten te regelen. Wel wil ik verder gaan met bloeien en zal er na deze ronde een 1m2 tent komen die ook een stuk hoger is. Zo kan ik de planten wat groter laten worden en mijn Hps wel op de 600/660w kan laten draaien dus hopelijk grotere oogsten na deze ronde. fijn weekend!
 10. T kweekje gaat aardig. Had ze wel echt een stuk langer moeten voorgroeien maar dat is weer een les voor de volgende keer
 11. Ben ik al mee bezig maar Op andere locatie. Wil het thuis toch maar op bloeien houden
×
×
 • Create New...