Jump to content

cannarie

Full member
 • Content Count

  3,147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

cannarie last won the day on February 3

cannarie had the most liked content!

Community Reputation

1,360 Top reputatie

3 Followers

About cannarie

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,551 profile views
 1. Lichter? Dan denk ik dat je dan naar de laatste foto kijkt. Deze was van vorige ronde na 3 weken 12/12. Al was daar de bak lang niet zo vol als nu Maar die postte ik nou juist om te laten zien dat er toen ook nog geen bladproblemen waren en dat gelige op de foto is van de reflectie van de flitser. Juist die plant vooraan (moeder van de huidige planten) is toen de hele ronde groen gebleven, tot hij aan het eind paars werd. Zie nu wel dat plant daar achter die die ronde wel problemen heeft gekend op de foto al wel een klein beetje mee begint. Deze ronde worden ze iig zeker nog niet licht. Zelfs de bladeren die onderop vallen tgv gebrek aan licht zijn in de meeste gevallen nog helemaal groen. Het verbaast me hoe goed ze het doen, ondanks hun gebrek aan aandacht.
 2. ja cmtje of 130 vanaf medium Planten vorig jaar na 3 weken. Was niet zoveel aan de hand hoor. Het fenotype dat gestekt is voor deze ronde heeft de hele ronde toen geen enkel probleem gehad, behalve banaantjes eind ronde.
 3. @dilago doe mij maar een lekkere espresso zoals de originele FN bloom @Jiffy zoals op de foto is na licht schudden. Als je niet schudt drijft er een donkerbuine olie-achtige substantie op. Hier nog de beloofde fotos na afronding van de eerste 3 weken 12/12. Op de fotos is het niet zo duidelijk hoe hoog te zijn, maar mijn hok is 2.40 hoog en de hps hangt aan het plafond op ca 60cm van de planten
 4. Dat niet perse, ook niet qua geur, maar het ziet er wel echt heel anders uit. Dit doe ik nu ook, maar dan in zon halve liter flesje. Nooit aan gedacht om het liggend neer te leggen. Maar het klonteren (of schudden) is nu dus het probleem niet het het proberen te googlen maar niks gevonden. Ging toen een op youtube zoeken op floranova zoeken en toen kwam ik wel dit tegen. Ben ik toch weer een beetje gerustgesteld.
 5. @wieries Planten doen het goed! Het is allemaal een beetje bijzaak voor mij op het moment, maar daar lijken ze geen last van te hebben. Enige is dat het echt veel te vol en vooral te hoog is geworden. Ze groeien zowat tegen de led strips (die op hun hoogst hangen) aan en de hps hangt op een cm of 60. Heb hem maar ook teruggeschroeft van 825W naar 750W, omdat sommige bladeren eronder wat lichter van kleur werden. En ze zullen echt nog wel wat hoger worden, maarja. En de lichtverdeling is nu ook kut natuurlijk Zal woensdag, op de eerste dag van week 4 wat fotos plaatsten. Dit is hoe die voeding er bij mij uitziet. Zo schuimend kwam het uit de volle 1 gallon fles, die ik van tevoren had geschud.
 6. Dat zou de reden kunnen zijn ja. het voelt niet aan of het gaat klonteren en het gaat helemaal schuimen na het schudden.
 7. Even een vraagje voor de GHE floranova (bloom) gebruikers. Ik trek net een nieuwe fles open. En waar ik gewend ben dat er een dikkige vloeistof met een dropachtige bruine kleur in zit, zit er iets in dat door kan gaan voor chocomel, maar dan zelfs nog iets witter. De geur lijkt me ook iets anders, maar omdat ik de oude fles al vol had gegooid met de nieuwe fles kan ik dat niet echt meer vergelijken. Kan het zijn dat ze iets hebben veranderd ofzo?
 8. jazeker. Doe een aantal dingen anders nu. heb tussen de 4 liter en de 30 liters nog 11 liters gebruikt. geef minder water per keer. elke dag tot minimale hoeveelheid drain en uiteraard is nu de rfx grotendeels hergebruikt. In ieder geval nu helemaal geen problemen, behalve tgv verwaarlozing een paar weken terug. maargoed, tis nog vroeg
 9. Dag 8 Het staat al goed vol. Misschien een klein beetje laat geschakeld, maar voor de rest zeer tevreden.
 10. @dilago De reden van het naar binnen halen spreekt denk ik voor zich. Namelijk dat de 2e helft van de bloei nogal bepalend is voor de kwaliteit en ze dan dus met het minder wordende weer beter binnen staan. De reden dat ze voor die tijd buiten staan is dat je al kan oogsten na slechts 4 weken kunstlicht. En buiten kweken heeft toch ook weer zijn eigen charme. Ik heb het 2 keer eerder gedaan en eigenlijk nooit problemen gehad met beestjes, behalve her en der wat sporen op blad. Scheelt dan ook wel dat ze niet echt in een tuin staan ofzo, maar op een dakterras. Wat ik nu ter voorzorg wel wil gaan doen is dat ik ze voordat ze naar binnen gaan, bespuit met bac pvp ofzo. Dat heb ik de vorige keren niet eens gedaan.
 11. Ik ga halverwege deze ronde 5 planten buiten zetten en deze dan halverwege de bloei naar binnen doen, zoals ik dit vorige zomer ook heb gedaan. Soortje kan nog verschillende kanten opgaan, maar zit nu aan deze te denken. Zit ook die Critical Orange Punch genetica in die ik een aantal rondes eerder had staan. Misschien dat ik van deze 5 dan de mooiste van selecteer voor een moeder en anders zal het waarschijnlijk weer een andere haze worden daarna.
 12. Hoi De laatste tijd ben ik te druk om veel op het forum door te brengen en dus ook om echt een verslag bij te houden, maar toch heb ik een ronde lopen en posten op het forum vind altijd wel motiverend voor een kweek. Ook heb ik het idee dat het hier de laatste historisch rustig is en draag wat dat betreft ook graag weer een steentje bij. Vandaar nu een doorlopend topic. Ik ben vandaag naar 12/12 geschakeld in mijn huidige ronde. 6 SSH stekken die ik de vorige ronde genomen heb van het paarsige fenotype dat destijds links voor in de ruimte stond. Dit bleek niet de beste brenger te zijn, maarja, als je je plant al selecteert voordat je iets afgebloeid hebt kan dat gebeuren. Dit wordt sowieso de laatste ronde met deze genetica ivm de vele bananen vorige ronde. Uiteindelijk waren de vorige ronde 3 planten (waaronder gestekte) zo goed als zaadvrij en de andere helft was behoorlijk aangetast. Vooral van de 2 kleine plantjes in het midden, waarvan ik denk dat dit de grote boosdoeners waren, was weinig top van over. Maar in alle planten zijn wel bananen aangetroffen in de toppen. De planten zijn nu op het moment van schakelen een stuk hoger, maar minder bossig dan de vorige keer. Heb alle hogere scheuten wel getopt eergister, maar hoop op die manier toch meer diepgang en penetratie in het gewas te krijgen. Ik twijfel nog een beetje of ik een 2e netje op ga hangen. De vorige ronde is die zo goed als overbodig gebleken. Dag 1
 13. Kan ik me iets bij voorstellen. Aan de andere kant. Als er geen planten in staan en je gaat het behandelen hoef je je ook geen zorgen te maken je planten te vergiftigen. Ervan uitgaande dat je het eruit kan spoelen of het afbreekbaar is.
×
×
 • Create New...