Jump to content

Twiet

Full member
 • Content Count

  2,014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Twiet last won the day on July 10 2018

Twiet had the most liked content!

Community Reputation

790 Uitstekend

About Twiet

 • Rank
  Neetkwieker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Twieter
 • Interests
  Neetkwieken

Recent Profile Visitors

1,891 profile views
 1. Ik weet niet hoe deze planten er bij zouden staan zonder geleende onderstam, maar ze staan er prachtig bij zo.
 2. Ja, dat is em, gnatrol. Je doet lang met zo'n zakje, het is goedkoop en bederft niet. Dus het is spul wat je gewoon in huis hoort te hebben. Je bent dan altijd binnen een paar dagen van die vliegjes af, mocht je er ooit weer last van hebben. Je lost het op in water en dat giet je over de aarde. Simpel.
 3. Wat mij betreft een enorme aanrader, uiterst effectief, goedkoop, niet giftig, langdurig werkzaam etc.
 4. Die moeder was niet echt blij met jou denk ik.
 5. Mooie topic, leuk om dit te zien zo, interessant.
 6. Ik denk ook dat je met deze planten door kunt gaan, al was het maar om er van te leren. Want het lijkt mij dat ze nog goed genoeg zijn om te proberen ze op te knappen, omhakken kan altijd nog. Neem eens contact op met die site waar je naar linkt en vraag eventjes hoe je die regelaar moet aansluiten en instellen. Zo moeilijk zal dat aansluiten toch niet zijn? Of vraag of ze niet een handleidinkje.pdf hebben voor je. Misschien zouden je plantjes het wel lekker vinden als ze wat enthousiaster water zouden krijgen icm meer grond in de potten? Als het aan het gebrek aan water ligt zullen ze heel snel opknappen als je dat beter gaat doen.
 7. Een stuk of 4 knof-uien overdwars doormidden snijden, half uurtje koken in een paar liter water, af laten koelen, zeven, in de sproeier, Klein scheutje afwasmiddel erbij, even mengen en planten zeiknat spuiten. Vooral onderkant blad, van beneden naar boven werken. Als alles van onder goed nat is ook de bovenkant doen. Licht uit, afzuig uit, ventilator uit en wachten tot licht weer aan gaat. Hangt wel een aantal dagen een knofmeur, maar spint is wijlen. Als je moeders groot zijn is het verstandig ze terug te snoeien voordat je ze knoft.
 8. Spruzit van Neudorff werkt prima, zit ook pyrethrum in, en koolzaad-olie. Je moet wel oppassen dat je niet steeds hetzelfde spul gebruikt want je krijgt dan immune spint (althans, immuun voor dát middel). En ja, roofmijt gaat gegarandeerd dood van iets waar spint dood van gaat. Op zich zou roofmijt alléén ook voldoende moeten zijn. Ik heb overigens uitstekende ervaringen met een knoflook-extract waar Dilago ooit enthousiast over was. Met 1 behandeling alles kaputt, spinten, larven en eitjes.
 9. Heb je deze al gezien? Veel beter ga je het niet krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=hlpojI93Vtk Ah, die bubbelboy is een gehypt ratje.
 10. Aha, bij die van mij zat er geen binnenhoes om de glasvezel. Kijk je wel een bietje uit man, is best wel pittig spul lijkt mij, vooral lekker voor je longen. Succes met overleven!
 11. Ik heb zelf 1 keer zo'n sonoconnect slang genruikt en wilde hem daarna voor een andere opstelling hergebruiken. Bij opnieuw starten kwam er als eerste een wolkje glasvezeltjes mee, ik neem aan dat die door het bewegen van de slang vrijgekomen zijn via al die kleine gaatjes die er in de binnenste slang zitten. Is op zich inderdaad niet zo'n punt hoor, maar het is wel prettiger als je er op berekent bent en het ergens heen blaast waar het geen kwaad kan, want het is geen fijn spul om over je heen geblazen te krijgen.
 12. Komt er dan niet ook een wolk glasvezeltjes mee, schatje?
 13. Hé duufken, zou ut nie zo kunnen wezen dat er een vogelken rond wipt in oewen tuin die dieen zaadjes opgevrote heef? Je blueberries staan er dapper bij!
×
×
 • Create New...