Jump to content

Twiet

Full member
 • Content Count

  1,888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Twiet last won the day on July 10 2018

Twiet had the most liked content!

Community Reputation

741 Uitstekend

About Twiet

 • Rank
  Neetkwieker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Twieter
 • Interests
  Neetkwieken

Recent Profile Visitors

1,077 profile views
 1. Olé los castañetos en torremelocos.
 2. Mac zit in een break van 45 jaar minimaal.
 3. Links en rechts een zwenkventilator plaatsen in die 2 kouwe luchtstromen ipv lvs?
 4. Sinds eergister krijg ik deze melding als ik via tor op het wietforum wil komen: Op deze ssl-test kun je zien wat er precies aan je certificaat mankeert Sannie. Hoe dit precies te interpreteren weet ik niet, dan zou ik dit moeten onderzoeken. Maar dat er sinds eergisteren iets mis is is duidelijk.
 5. Als je dan van de helft van dat extra zakgeld wiet koopt om te smoren heb je die hele plantjestoestand niet meer nodig. Kun je lekker tomaatjes gaan kweken bijvoorbeeld.
 6. Als ik het goed begrijp heb je zoiets nodig, een verloopstuk van 160/150: https://www.growbarato.net/en/connectors-and-accessories/862-prima-klima-plastic-reducer.html#/size_reductions-150_160_reducer
 7. Bij mij werkt het fantastisch. Maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk... Het is erg belangrijk dat je álles goed nat spuit, vooral de onderkant van de bladeren...
 8. Daarom zeg ik ook dat je je plantjes eerst een 2 weekjes moet laten staan voordat je ze behandelt. Dan geef je de spint de tijd om uit de eitjes te komen. En ik zou ook zeker de aarde nat spuiten. Bovendien, je kunt 2 weken na de eerste behandeling toch rustig nog een keertje behandelen?
 9. Gewoon als je nieuwe planten een 2 weekjes staan een keer goed nat spuiten met knoflook-thee. Ben je in 1 klap van al je spint verlost. Zelfs de eitjes overleven dit niet. Knoflookthee maak je door een stuk of 5 knofloken overdwars door midden te snijden, dit in 2 liter water zachtjes een half uurtje te laten koken, af laten koelen en zeven, en dan net voor je licht uit gaat je bladeren van onder en van boven goed nat te spuiten. Een paar druppels afwasmiddel erdoor mengen helpt om de vloeistof uit te laten vloeien, dwz het blijven dan geen druppels maar maakt heel het blad goed nat. Mijn ervaring is dat dit beter helpt dan menig vergif en dat 1 keer behandelen afdoende is. Je kunt ook de rest van je hok nat spuiten, aarde en de rest.
 10. Onder de 50%, ik zou hem liever ergens boven de 60% kunnen houden, maar dat is in de huidige opzet niet te doen.
 11. Wat wietefras zegt, ik gebruik ze keer op keer. Wel oppassen dat je ze niet lek prikt of té droog laat worden en als ze niet in gebruik zijn opbergen in een gesloten container. De kleinste maat (8gr) is erg klein, beter is de 60gr. versie. En ik gebruik liever wat meer dan wat fabrikant aanraadt, 2 of zelfs 3x de aangeraden hoeveelheid.
 12. Ben benieuwd naar je verslag en wat je uiteindelijk als goed werkende oplossing om je LV onder controle te kunnen houden gaat gebruiken. Ik werk ook gesloten met co2 en airco, en een ontvochtiger. Maar niet met zulke hoge waardes als jij aanhoudt, ik vind 29º en 800ppm voldoende. Hoe harder die airco moet werken hoe lager de lv komt. Ik zit te denken om met een bevochtiger te gaan experimenten, zie eigenlijk geen andere oplossing. Dit voor als het licht aan is om de lv op een goed niveau te houden, in de nacht staat de ontvochtiger te draaien.
 13. Hallo vriend, je kunt beter een goede ph meter kopen, voor een paar tientjes meer.
×
×
 • Create New...