Jump to content

Twiet

Full member
 • Content Count

  1,777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Twiet last won the day on July 10

Twiet had the most liked content!

Community Reputation

687 Uitstekend

About Twiet

 • Rank
  Neetkwieker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Twieter

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Ik ben dat ook gaan merken, ze hebben het beter naar hun zin bij echt gematigde dagtemperaturen, zolang het 's nachts maar niet koud wordt. Als het maar effies kan hergebruiken, want sjouwen met aarde is niet goed, valt veel te veel op, zeker in Nederland. Kun je niet gewoon een kuiltje maken en vullen met lightmix zodat de nieuwe plantjes daar eerst lekker doorheen kunnen wortelen?
 2. Twiet

  3 x og lemon haze

  Gaaf mac, een leuke gevarieerde toestand weer. Wat is dat aluding rechtsboven op de 1e foto, boven die oranje pot? Lijkt we een soort van klein kanonnetje om ongedierte mee af te knallen, maar het zal vast wat anders zijn.
 3. Die planten hebben het hasjtikke naar hun zin. De toppen zijn goed aan het ontwikkelen, veel hars, gezond groen. Lekker man als alles meezit en goed gaat. Succes met de rest van de rit, gaat vast helemaal goed komen.
 4. Da´s een goeie reden toch. Ah, is dat zo, +/-35% van de genen komt van de man, leuk om te weten. Dat gaat je vast lukken, die 2de run op tijd klaar te hebben. Nu snap ik ook waarom je het belangrijk vindt om een goede buitenplant te gebruiken voor deze batch. Zal de kweker die er mee aan de slag gaat blij mee zijn.
 5. Mooi is dat, je eigen speciale pineapple OG. Ik vroeg me af of je een speciale reden had om die pineapple als pa te gebruiken ipv de Kosher Kush. Want ik weet niet veel van genetica en kruisingen en zo maar kan me wel voorstellen dat als je het andersom zou doen, Kosher als pa en pineapple als ma het resultaat anders zou zijn. Vandaar ide vraag. Het lijkt me inderdaad hoe dan ook een kruising waar je hele mooie planten uit kunt halen. Test je dat resultaat dan ook zelf, of gaan de zaden lekker de deur uit? Ik zal ook eens een rondje doen met silicium, ben benieuwd.
 6. Twiet

  Gtools vs CrazyLeds?

  Ah, je kent jezelf een beetje, of is dit een gebrek aan zelfvertrouwen?
 7. Nee, je ec zal niet meetbaar hoger worden door het gebruik van een liter kraan- ipv demiwater voor je basis-oplossing. Wat gebruik je in je A en wat in je B, en hoeveel gram van elk per liter basis-oplossing? Wat voor rare dingen zie je op het water? ************ No, your ec will not be measurably higher just because of using a liter of tap- instead of demiwater for your stock solution. What do you use in your A and what in your B, and how many grams of each per liter of stock? What funny things you see on the water?
 8. Mooi maatje tent, die kende ik nog niet. Heb je een speciale reden om de Pineapple als man te gebruiken en niet de KK, is deze kruising al vaker gedaan, hoeveel zaad +/- denk je hier uit te halen of heb je daar geen idee van, is het in jouw ogen belangrijk om silicium mee te geven?
 9. Gaaf, ziet er heel goed uit weer. Wat meer info over bvb je setup zou wel fijn zijn ja. Ben benieuwd hoe dit verder gaat, succes.
 10. Twiet

  Ik heb CHRONISCHE PIJN en ik rook

  Ik ken het, ben ooit al eens gestopt na jaren stiekem doen. Wat je zegt, een verademing. Al vermoed ik dat je je hele plantgebeuren best wel zult missen, je was er erg bij betrokken en hebt veel inzicht. Althans, dat maakte ik op uit al je berichten. Maar goed, je gaat er vast wel aan wennen, aan het neetkwieken.
 11. Twiet

  Ik heb CHRONISCHE PIJN en ik rook

  Mooi hoor, ook nog goede berichten. Je leven gaat er zo toch ineens heel anders uitzien. Ergens een opluchting lijkt me, dat hele illegale wietgebeuren de deur uit.
 12. Twiet

  Ik heb CHRONISCHE PIJN en ik rook

  Jammer dat je er niet onderuit komt LC. Goed dat je het aan zag komen, ik stel me voor dat je hier toch enigszins naar toe hebt kunnen/moeten leven. Ik ben wel blij voor je dat er nog mogelijkheden zijn vwb medicatie, ook al zijn dat heftige middelen. Ik duim met je mee dat je een spoedige en voldoende werkende medicatie gaat vinden. Heel veel sterkte!
 13. Twiet

  1x Purple Haze 1x White widow

  Die bruine plekken in je whitewidow toppen zijn toch geen schimmel/toprot hé? Trek eens aan de kleine blaadjes die uit die toppen steken, als ze heel makkelijk loslaten heb je mogelijk dat probleem. En probeer die toppen ook eens open te buigen zodat je tot aan de hoofdstengel naar binnen kunt kijken, dat dient groen te zijn, als je daar een vage bruinige massa ziet is het foute boel.
 14. Mooi Fata, een aardekweek, je planten zien er heel goed uit, een flinke groei in weinig tijd. Een cv-radiator had goud geweest daar. Is co2 gebruiken niet een mogelijkheid, je hoeft dan niet tot nauwelijks af te zuigen en raakt zo minder warmte kwijt?
×