Jump to content

Twiet

Full member
 • Content Count

  1,849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Twiet last won the day on July 10 2018

Twiet had the most liked content!

Community Reputation

726 Uitstekend

About Twiet

 • Rank
  Neetkwieker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Twieter
 • Interests
  Neetkwieken

Recent Profile Visitors

931 profile views
 1. Twiet

  top kwaliteit gezocht

  Sapperdeflap, het bestaat ook echt.
 2. Ja, als je onderin bijverwarmt zal het niet aan je worteltemp liggen.
 3. Twiet

  top kwaliteit gezocht

  Heb hier nog een mooie berg liggen, hoeveel kilo wil je hebben?
 4. Twiet

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Daweeknie, misschien iets psychologies, honger maakt rauwe bonen zoet, zoiets?
 5. Twiet

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Ja, als het eenmaal té droog is cured het niet meer verder, ook niet als je het dan weer wat vochtiger maakt mbv bvb aarrepelschilluh. Té droog is funest.
 6. Twiet

  Hoi , Kluns hier!

  In je 1tje doen gaat ook al niet meer, maatje weet nu al wat je doet. En wie weet zijn er nog meer die weten wat jij doet, want weet jij veel tegen wie maatje klept over wat hij stiekem doet met jou saampies, in jouw huis? Regel nummer 1: vertel niemand wat je doet en vooral niet wáár je dat doet.
 7. Twiet

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Mijn wiet is prima te roken hoor, klaagt niemand over, integendeel. Volgens mij is het voor het eindresultaat veel belangrijker dat je hem niet te droog verpakt, zolang als er nog rond de 60% vocht inzit cured die wiet echt lekker verder. Tuurlijk, in 4 dagen droog en vanuit het net in de shop geeft geen mooi resultaat. Maar daar heb ik het dan ook niet over.
 8. Je zou je min/max temp onderin je substraat eens een paar daagjes moeten monitoren. Kan best zijn wat Fata zegt, dat je wortels teveel afkoelen. Ik denk eerder dat dit mogelijk gedurende de nacht gebeurt.
 9. Twiet

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Ja maar, zo'n electrische kun je ook op 70% zetten bvb, en mijn ervaring is dat als je hem op 60% zet het ook vrij langzaam droogt. Overigens, als je hem op 60% zet dan stopt hij regelmatig met drogen, hij zal de LV nooit onder de 60% trekken en staat zodoende dus echt die wiet niet keihard droog te trekken. Als je hem op 50 of nog lager zet ja dan gaat het wel harder. Droog je te langzaam door bvb geen ontvochtiger te gebruiken en vochtige buitenlucht aan te zuigen heb je grotere kans op schimmels en ander rots. Je kunt ook nog met de temp spelen, hoe warmer des te sneller droogt de boel, dus ik hou 60% aan bij +/-20º, dan gaat het drogen echt niet te snel. Bovendien, ik haal het wiet uit het drooghok als het bijna droog is. Dan knip ik het schoon en stop het in potten met bovedas 62. Dan kan het lekker klaarcuren. Op deze manier krijg ik een prima resultaat in alle opzichten, mooi schoon, perfecte % vochtigheid, lekker gecured en dit alles ook nog redelijk snel, twee weekjes na oogsten is het klaar voor gebruik.
 10. Twiet

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Ik zou er dan liever een electrisch ontvochtigertje bijzetten, omdat je daarmee de gewenste vochtigheid in kunt stellen. Zet je hem (haar?) bvb op 60% dan zal je wietje nooit té droog worden. En je hoeft ook geen luchtverversing te doen dmv afzuiger als je een ontvochtiger gebruikt, integendeel, het is makkelijker de LV constant te houden als je niet ververst. Af en toe even de deur open om te kieken hoe't gaat is verversing genoeg. Met moderne middelen werken is niks mis mee, opoe Mac. Kzou wel proberen een tweedehansie op de kop te tikken, vanwege dat die goedkoper zijn.
 11. Twiet

  Wiet curen luchtvochtigheid

  Klein luchtontvochtigertje aanschaffen voor weinig?
 12. Ja, dat moet kunnen. Op de foto leek het er op dat je er zowat 150 in had staan. Suc6.
 13. Ziet er mooi uit. Heb je niet het gevoel dat de stekkies erg hutjemutje staan?
 14. Ha PF, hoe gaat het hier, is de boel al om?
 15. Twiet

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Die mensen moeten hun wietje toch ook ergens vandaan kunnen halen? Lijkt mij dat ze daarvoor op de 1 of andere manier wiet dienen te betrekken die bij een zwartkweker vandaan komt.
×