Jump to content

oude rocker

Full member
 • Content Count

  5,718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

oude rocker last won the day on July 30 2018

oude rocker had the most liked content!

Community Reputation

2,125 Top reputatie

About oude rocker

 • Rank
  Hobbyist

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. oude rocker

  Halfje Cannarie

  Ik denk daar heel verdacht een "vieze" grauwe kleur te zien.. Daar komt bij, dat het sowieso verdacht is, als er op plekken een versnelde veroudering zichtbaar wordt.
 2. oude rocker

  Halfje Cannarie

  Je hebt best gelijk green. Maar ik ben inmiddels 51 jaar oud. En heb echt geen zin (meer) om tegen al die schreeuwers in te gaan.. Dat geeft mij een veel fijner leven...
 3. oude rocker

  Halfje Cannarie

  Weet je wat mijn grootste ergernis is..... Toen ik indertijd hier lid werd, is overigens nog niet eens zo heel lang geleden... Groen als gras, dan lees je al die verslagen, je volgt die discussies en dan probeer je daar je eigen mening over te vormen.. Het risico bestaat, dat veel van de huidige nieuwelingen, die graag willen leren een beetje een fatsoenlijk kweekje af te ronden.. Dat die Misleid worden door dat geschreeuw van sommige van die nieuwelingen. Die zich profileren als "kenners". Maar ondertussen eigenlijk net zo dolende zijn als de rest van de nieuwelingen. En dat vind ik jammer..... Gelukkig, schiet er af en toe,,, een werkelijke kenner uit de hoek. Het aangehaalde forum, ook frequent door mij bezocht. Staat 80% onzin en 20% zinnig.. Hier slaat de balans inmiddels door naar 90/10 edit,, Ik ben het overigens toch wel aardig met de bondscoach eens.. Ja die rot was zichtbaar op deze foto..
 4. oude rocker

  Halfje Cannarie

  Af en toe, hop ik nog een keertje binnen hier. vooral om de verrichtingen van mijn 020 vriend een beetje te volgen.. Lees ik dit weer.. Man man, wat is dit forum achteruit gegaan. Jammer. het
 5. oude rocker

  ventilatoren voor volgende kweek

  In deze extreem professionele kwekerij is gebruik gemaakt van boxventilatoren.. Dat zijn in mijn optiek de beste en meest duurzame ventilatoren. Alleen voor een kleine ruimte wat minder geschikt, want ze verplaatsen op standje 1 nog steeds heel veel lucht. Maar die draaiende schijf....... I love it !!!!!!!!!!!!
 6. oude rocker

  Binnenkort beginnen

  Lekker ingelezen???
 7. oude rocker

  3 x og lemon haze

  En toch denk ik daaraan. Ik heb nog nooit wiegedood gehad.. (kloppen onder de tafel doet). Punt is, dat de luchtvochtigheid heel erg hoog wordt onder dat plastic. en dan gedurende de nacht, groeit het plantje ff niet waardoor het stengeltje op dat moment een paar uur tussen hemel en aarde wel heel vochtig staat.. Althans dat is wat ik denk dat het is..
 8. oude rocker

  3 x og lemon haze

  Ik zag dat je ze in het plastic had verpakt tijdens het ontkiemen. Dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn..
 9. oude rocker

  Xaim's Tentje.

  Wie mij kent, weet dat ik niet gauw strooi met complimenten. Maar deze dames staan er goed bij.. Ik zie zelfs her en der 9 vingers. Dan hebben de dames het goed naar de zin..
 10. oude rocker

  Halfje Cannarie

  Je weet, ik ben niet van het aan-zuren. Ik geef iedere waterbeurt melaise mee. 20 ml op 10 liter. daarnaast, en dat is wel weer nieuw van mij, 20 ml guano. Maar zuren, nog nooit gedaan, (Ja vroeger, de eerste 2 kweekjes..)
 11. oude rocker

  Verse start, wat zou jij anders doen?

  Ik hoop wel dat je een kweekverslag gaat bijhouden.. Markplaats opstartend...............
 12. oude rocker

  Strafzaak in vorm van ontnemingszaak.

  Ik heb het zijdelings wat gevolgd. En had echt wel verwacht, dat dat 1/2 miljoen van tafel ging hoor.. Maar dit is wel een hele dikke vette overwinning, Het OM, staat nu echt even met de kloten voor het blok hoor, want met dit DOEDE arrest , gaan in de toekomst veel zaken anders uitpakken..
×