Jump to content

oude rocker

Full member
 • Content Count

  5,722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

oude rocker last won the day on July 30 2018

oude rocker had the most liked content!

Community Reputation

2,125 Top reputatie

About oude rocker

 • Rank
  Hobbyist

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,115 profile views
 1. Nou vooruit toch nog een keer advies van mij.. Ventilatietechniek Voor Dummies Hier zul je lezen wat het verschil is tussen een buisventilator (Axiaal) en een softbox (Radiaal). Ook zul je daar lezen, dat het niet de ventilator is die de brom maakt, maar de manier waarop je dimt. Fase afsnijden of frequentie gestuurd. Daarnaast heb je het over koel houden in de zomer.....? Bedenk dan, dat koeling gecreëerd moet worden door temperatuur verschillen. Het is niet zo moeilijk om te bedenken, dat wanneer je lucht van 0 graden aanzuigt, je meer kan koelen dan wanneer de aangezogen lucht 35 graden is. Toch? Airco dus als het perse een must is. Daarna, zou ik graag willen wijzen op het onnodige quote gedrag Suc6...
 2. Volgens mij is dit precies waar het om draait. Mij zie je hier iig maar heel weinig meer reageren. Lezen wel iets vaker, maar dan vaak in oude topics, waarbij ik heel goed kijk naar wie wat post. Want jeetje wat wordt er een onzin geschreven hier zeg..
 3. Ik denk daar heel verdacht een "vieze" grauwe kleur te zien.. Daar komt bij, dat het sowieso verdacht is, als er op plekken een versnelde veroudering zichtbaar wordt.
 4. Je hebt best gelijk green. Maar ik ben inmiddels 51 jaar oud. En heb echt geen zin (meer) om tegen al die schreeuwers in te gaan.. Dat geeft mij een veel fijner leven...
 5. Weet je wat mijn grootste ergernis is..... Toen ik indertijd hier lid werd, is overigens nog niet eens zo heel lang geleden... Groen als gras, dan lees je al die verslagen, je volgt die discussies en dan probeer je daar je eigen mening over te vormen.. Het risico bestaat, dat veel van de huidige nieuwelingen, die graag willen leren een beetje een fatsoenlijk kweekje af te ronden.. Dat die Misleid worden door dat geschreeuw van sommige van die nieuwelingen. Die zich profileren als "kenners". Maar ondertussen eigenlijk net zo dolende zijn als de rest van de nieuwelingen. En dat vind ik jammer..... Gelukkig, schiet er af en toe,,, een werkelijke kenner uit de hoek. Het aangehaalde forum, ook frequent door mij bezocht. Staat 80% onzin en 20% zinnig.. Hier slaat de balans inmiddels door naar 90/10 edit,, Ik ben het overigens toch wel aardig met de bondscoach eens.. Ja die rot was zichtbaar op deze foto..
 6. Af en toe, hop ik nog een keertje binnen hier. vooral om de verrichtingen van mijn 020 vriend een beetje te volgen.. Lees ik dit weer.. Man man, wat is dit forum achteruit gegaan. Jammer. het
 7. In deze extreem professionele kwekerij is gebruik gemaakt van boxventilatoren.. Dat zijn in mijn optiek de beste en meest duurzame ventilatoren. Alleen voor een kleine ruimte wat minder geschikt, want ze verplaatsen op standje 1 nog steeds heel veel lucht. Maar die draaiende schijf....... I love it !!!!!!!!!!!!
 8. En toch denk ik daaraan. Ik heb nog nooit wiegedood gehad.. (kloppen onder de tafel doet). Punt is, dat de luchtvochtigheid heel erg hoog wordt onder dat plastic. en dan gedurende de nacht, groeit het plantje ff niet waardoor het stengeltje op dat moment een paar uur tussen hemel en aarde wel heel vochtig staat.. Althans dat is wat ik denk dat het is..
 9. Ik zag dat je ze in het plastic had verpakt tijdens het ontkiemen. Dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn..
 10. Wie mij kent, weet dat ik niet gauw strooi met complimenten. Maar deze dames staan er goed bij.. Ik zie zelfs her en der 9 vingers. Dan hebben de dames het goed naar de zin..
×
×
 • Create New...