Jump to content

Peterpangroen

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Peterpangroen

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  Korte update roots, hydroguard op volle sterkte toegevoegd aangezien water temp. boven de 20C uitkwam
 2. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  En ja hoor ze staan lekker te bubbelen in dr jacuzzi's ze hebben het prima naar hun zin en groeien echt met de dag. Heb ze het minimale aan voeding gegeven van de GHe trio. hierbij wat foto's van de dametjes en wortelgroei
 3. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  Kleine update, alle 8 zijn uitgekomen nu wachten op setje bladeren voor ze in de rdwc jacuzzi kunnen bubbelen Ps. Systeem gecheckt op lekkage en aeration vd airstones en ziet er prima uit tot nu toe.
 4. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  Klopt het je zeker een goed punt, iets voor in de toekomst wil ik toch zelf de boards op een frame gaan schroeven. Zoiets als dit..
 5. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  Ik heb par testresultaten gezien van ledgrowlightsdepot in dezelfde ruimte-oppervlakte waar deze quantum goeie resultaten geeft tot in de hoeken aan toe. Je hebt inderdaad een goed punt, ik had ook een frame kunnen maken met meer qb-132's die minder krachtig zijn en zodoende op het frame monteren voor betere oppervlakte belichting. Maar vond 't net iets te veel werk worden met bijkomstigheden. Misschien iets voor in de toekomst. Ik heb er overigens wel een potentiometer op gemonteerd zodat ik hem kan dimmen van 600w naar ongeveer 70W.
 6. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  De critical van rqs. Thanks!
 7. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  Eindelijk kunnen de zaadjes de propogator in, nu even afwachten tor ze hun kopje boven zullen steken
 8. Peterpangroen

  6 pot RDWC 1st grow

  Super enthousiast ga ik beginnen met mijn eerste rdwc 6 pot systeem grow. Ik heb zelf een hoop research gedaan hoe hiermee om te gaan en ik hoop ook dat er meerdere op dit platform zitten die hier ervaring mee hebben en mij gaandeweg tips/hulp kunnen bieden! Licht: HLG Quantumboard 600h (600W) 3000K LED afzuiging: 340m3 buisfan Tent: 1.20x1.20x2.00m Voeding: General Hydroponics flora trio, Botanicare Hydroguard/silicablast/Cal-Mag, Great white, Humboldts Golden Tree, Advanced nutrients voodoo juice. medium: Hydrokorrels, steenwolplugjes. De potten heb ik vandaag helemaal ingepakt om de warmte-overdracht tegen te gaan: Volgende week ga ik het systeem testen op lekkages, water flow en beluchting. Ik hoop dat alles in orde is en snel van start kan.
 9. Peterpangroen

  Eerste keer scroggen 120x120

  Zo dat zijn fikse bakken! Zien er goed uit ook. Ga je deze ook later scroggen? Soortkeuze meer vanwege dat die goed staat aangeprezen als een soortje die veel oplevert en beter tegen schimmels kan. dat ze vrij lang op de foto's eruit zien kan je denk ik zelf wel trainen met wat toppen en eventueel croppen.
 10. Peterpangroen

  Eerste keer scroggen 120x120

  Thanks, en wil voor een 50/50 indica sativa gaan (the Ultimate van dutch passion). En welke maat raad je aan voor 5 ongeveer?
 11. Peterpangroen

  Eerste keer scroggen 120x120

  Dus in dit geval dan 5 maal die 38L? En gaat het nu niet extreem lang duren om dit oppervlak voor te krijgen met 5 planten?
 12. Beste leden, Na een eerste basic kweekje wil ik toch een stapje maken om te gaan scroggen. Ik wil hiervoor een tent van 120x120x200 aanschaffen met een 630W CMH lamp in plaats van mijn 600 HPS. Ik wil er niet meer dan 5 in hebben ivm de blauwe petten. Mijn vraag is: als ik 5 potten kwijt wil voor dit oppervlak, hoeveel liter potten is de beste keuze? Ik heb een oogje op de SuperRoots air-pots en deze komen in de maten 22,5L en 38L. Of is een tussenmaatje beter geschikt?
 13. Peterpangroen

  Help mijn LV is nog te hoog met bubblegum

  Nu ik de cv wat hoger heb gezet en de aanzuigslang voor de kachel heb gelegd is het probleem verholpen! Bedankt voor de tip. Lv tussen de 40/50% lamp aan/uit. Ik heb wat foto's geupload hoe ze er nu bij staan. Ze zijn vandaag net in week 7 vd bloei. Ik vroeg me wel af hoe ver vantevoren ik moet stoppen met voeding geven?
 14. Peterpangroen

  Help mijn LV is nog te hoog met bubblegum

  Is m'n eerste honby kweekje en ben misschien iets te bang dat het mislukt. Inmiddels zit de lv rond de 40% met lampen aan. Sinds ik de aanzuigslang voor de kachel heb staan wanneer de lampen uit zijn springt de kachel bij om het nu onder de 60% te houden en dit werkt.
 15. Peterpangroen

  Help mijn LV is nog te hoog met bubblegum

  Het temperatuurverschil heb ik inderdaad weten te beperken dmv de cv wat hofer te zetten en daardoor is de lv ook afgenomen gedurende de periode dat de lampen uit staan. Gister was de lv net onder de 40 zelfs bij 26 graden.
×