Jump to content

Sativied

Full member
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sativied last won the day on July 31 2016

Sativied had the most liked content!

Community Reputation

255 Goed

About Sativied

 • Rank
  The tenth man

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,770 profile views
 1. Dat zegt meer over hoeveel moeite zaadboeren (niet) bereidt zijn te doen. Ik zeg niet dat het een koud kunstje is voor de doorsnee onopgeleide onwetenschappelijke zaadboer, maar dat ondersteunt niet je incorrecte stelling dat je iets wat in het DNA zit er nooit uit kan. Dan kun je net zo goed beweren dat breeden niet bestaat en de genome van een organisme verdubbeld bij iedere kruizing of dat je nog kieuwen hebt.
 2. Dat heb je vast niet uit Mel’s boek. Je stelling dat iets wat in het DNA zit (waar anders?) er nooit uit gekregen kan worden is uhmm... onbotanisch lol.. Dan zou je namelijk ook geen hermies kunnen breeden. Het recept voor een hormoon balans die hermies voorkomt zit immers ook in het DNA. Als je een eigenschap ergens in breed, dan breed je in de meeste gevallen ook iets uit wat op die plek zat. Roze toppen kleur zit ook in het DNA opgeslagen, krijg je er met gemak uit..
 3. Dat linkse lulkoek noemen is echt weer ver rechtse lulkoek witte europeaan die europa wit wil houden zo lang er maar gelegalisert word maar niet goed luistert naar wat Thierry en dat moffenwijf zegt he. Jje hebt er dus voor gestemd, en bij extensie ben je dus zelf een kutnazi. Schaam je kapot. Zo’n geweldig land wegflikkeren aan een anti-intellectuele racist. Nee, dat jij stemt op een partij die bootvluchtelingen “dobbernegers” noemt en vele anti-semitische uitspraken heeft gedaan maakt mij niet links, maakt jou een domme rechtse racist die net als Trump supporters trapt in leugens en bangmakerij van een populist. Hoe dom of hypocriet kun je zijn... jou hoeven ze niet in Canada. In een kas werken, ik? Lol
 4. Het is maar wat je flink vindt, voor 2 persoons gezin is het ongeveer 15000 can dollars. Frans is niet nodig voor Canada in het algemeen, wel handig voor meer werk kansen maar by no means nodig. En dat een bedrijf je moet uitnodigen is nou juist in Canada niet het geval. Ervaring nee, ben hier nog, maar toevallig afgelopen week een beetje in verdiept. Door de winst van de nieuwe nazi partij is NL weer wat minder aantrekkelijk geworden en ziet Canada er nog wat groener uit. Ottawa om precies te zijn. Wat je nodig hebt is de wil om naar Canada te verhuizen. In tegenstelling tot de meeste andere westerse landen wil Canada het aantal immigranten verhogen. Diverse initiatieven die je helpen met werk en woning. Engels is wel nodig ja, maar om werk te krijgen, niet om binnen te komen. Je hebt verschillende visa waar je binnen mee kan komen. Skilled workers is de meest voorkomende,. Het grote verschil met de VS en andere lander is dat je geen werkgever daar nodig hebt die je sponsert. Als je een goede opleiding hebt of een vak hebt geleerd is het een kwestie van doen. Als je daar familie hebt ook. Zelfstandig ondernemer die $40000 verdient per jaar is ook meteen welkom. Als je alleen bent moet je 12475 canadese dollars op je rekening hebben staan. Proof of funds noemen ze dat. Na 3 jaar in Canada wonen (wat verspreid mag zijn over 5 jaar) kun je Canadees worden. En als je wil dual-citizenship, ben je NL-er en Canadees.
 5. ‘t is andersom. Niet mee kruisen, maar is wel allemaal fem zaad. Waarvan je geen planten wil bloeien anders kun je dezelfde vraag later dit jaar opnieuw vragen. Niet ergens in de tuin of bos planten, gewoon dumpen. Bah, vies!
 6. En dan zoals met wetenschappelijk verfijnde biergist het “natuurlijk gebrouwen” label er op Maar hoezo 0% alcohol? Heb je het recente onderzoek niet gelezen waaruit blijkt dat cannabis de lever beschermd tegen de negatieve effecten van een biertje? Zou verboden moeten worden, bier en cafes zonder cannabis.
 7. Da’s landbouw Konopi, dat is weer wat anders. Iemand is toch ook geen moeskweker maar een moestuinder, geen glaskweker maar een glastuinder. Maar als het om een wiet plant gaat, die zichzelf prima kan redden en minder zorg nodig heeft dan een conifeer,, dat wordt dat verheven to “kweken”. Stelletje wiettuinders die afgeven op professionele gistkwekers omdat wetenschappers evil zijn. Daar is eeuwen christelijke anti-wetenschap indoctrinatie aan vooraf gegaan, vooral aan meedoen... Maar wel posten op het internet, wel naar de dokter gaan als het nodig is.
 8. Je zegt dat alsof het iets positief is. En buiten wietplantjes laten groeien is niet kweken, da’s tuinieren.
 9. Sativied

  Sleepwet

  Dat stukje wat Doede uit een boekje is op zich logisch, maar “ik heb niets te verbergen” is een beetje uit de context gehaald. Wat je eventueel zegt in de context is “ik heb niets te verbergen voor de aivd” en dat mag hopelijk een feit zijn. Dat gezegd hebbende, het is naief om te denken dat het uberhaubt iets uitmaakt. Ook zonder sleepwet wordt er gesleept. Was administratief eenvoudiger geworden met de sleepwet. Doede, de uit het Engels geleende term false sense of security is hier nvt. Nog niet iig. Voor die conclusie zul je eerst moeten bewijzen dat het tegendeel waar is, en dat is niet zo, de sleepwet maakt feitelijk het werk voor de AIVD makkelijker. Als bijvoorbeeld de data nooit degelijk onderzocht zou worden en het gereedschap niet effectief gebruikt word, en er specifiek daardoor een aanslag zou plaatvinden, pas dan zou je kunnen stellen dat het schijnveiligheid was. Wat jij eigenlijk zegt is “it workt net sa as they sisse”, maar dat kun je niet onderbouwen. Ik heb natuurlijk tegen gestemd, maar dan wel voor logische redenen (ben uit op world domination en heb dus wel iets te verbergen).
 10. Sativied

  Cree Leds

  LOL! Vooral deze vond ik erg leuk: "Als je dus een purple of purple+white spectrum wilt hebben ga je niet lopen klooien met wat extra ledjes erbij solderen op je armatuur, maar dan pak je gewoon dat soort dingen." Die kronkels die je wannabe-expert peanut brain fabriceerd om maar niet hoeven toe te geven hoe dom je riu hebt lopen napapagaaien... zielig. Photon was toch photon? "Punt is ook wel dat je met deze "purple" COBs een hele berg aan andere pigmenten ongebruikt laat. Dat geeft dus sneller gebleekte planten bij de vrij hoge licht intensiteit die wij gebruiken voor de planten." Beter geen conclusies meer maken wattefries, data zonder intellectual honesty is waardeloos. Zolang je zo duidelijk een voorkeur hebt voor je eigen onzin en riu onzin kun je beter ophouden, wat een belachelijke onzin post. Cobs zijn goed voor het kweken van medicinale wiet omdat a. Men in de VS dat steeds meer gebruikt volgens onze correspondent op RIU, en b., wietefrats zijn nekpijn verdween na het roken van led wiet. Lol...
 11. Is dat een beetje goed spul? Lol
 12. Nee, sorry, is onzin. Daarom is er juist getoetst op een dagelijkse inname. Rapport wel gelezen? Zelfs bij de relatief vuile buddha cheese zou je 18 gram PER DAG moeten innemen, en bij de meeste gaat het om vele kilos per dag. Dat is dus precies het punt. Rare gewoonte is dat... uitzondering zoeken om gelijk te hebben. Het is de eerste fundamentele "wet" in de toxilogie die niet voor niets "wet" wordt genoemt en juist in deze context wel van toepassing is.
 13. Ah dat doet me deugd... die reactie van Wernard. Helemaal mee eens. Ja dat mag duidelijk zijn. En goed van en voor je dat je met die onzin onder een straf uitkomt, maar in werkelijkheid is dat verhaal over glas en gif en de grootste leugen "biologisch" een sprookje. Zoals Paracelsus 500jaar geleden al zei: Dosis sola facit venenum Dwz, iets is pas gif in een overschreidende schadelijke hoeveelheid. Wat dus zeer zelden het geval is. Gif is ook niet per definitie chemisch, en biologische middelen kunnen ook giftig zijn. In bio producten zitten vaak meer zware metalen die in mindere hoeveelheden al giftig zijn. Ipv Wernard een andere bril aan te bevelen, suggereer ik dat je beter zelf eerst je oogkleppen af doet. Ik betwijfel nog steeds of je het onderzoek wel hebt gelezen.
 14. Och ja ga die gekke christelijke onzinpraters nog napapagaaien ook.... "Lekker slim" bezig Doede. Idiote progaganda leugens herhalen en verder verspreiden is niemand mee geholpen. "Volgens de deskundige Sytze Elzinga [een fries die ooit 's een 5,5 voor scheikunde heeft gehaald] is een geïnhaleerde substantie tien keer zo giftig als gegeten." Pure idiocracy dit en ronduit schandalig dat een zogenaamde activist als jij dat dan nog's doodleuk gaat herhalen. Heb je het rapport wel gelezen??
 15. Lekker naief weer die reacties. Met wishfulthinking argumenten en de struisvogeltechniek toepassen bescherm je jezelf niet tegen de anti-wiet fascisten. Kost geen maanden om een grootgebruiker te traceren en ze hoeven daarvoor geen 17 mil mensen in de gaten te houden. De elektriciteitshuisjes wel, maar da's grotendeels automatisch, en van daar uit is de klant makkelijk gevonden. Je beroepen op privacy wet terwijl je een illegale kwekerij hebt is zinloos. Overgaan op led (wattage halveren) en zorgen dat alle lampen niet tegelijk en dagelijks op exact hetzelfde tijdstip aan en uitgaan heb je veel meer aan. Op die manier loopt stedin achter de feiten aan ipv jullie...
×
×
 • Create New...