Jump to content

Sativied

Full member
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Sativied

 1. Dat zegt meer over hoeveel moeite zaadboeren (niet) bereidt zijn te doen. Ik zeg niet dat het een koud kunstje is voor de doorsnee onopgeleide onwetenschappelijke zaadboer, maar dat ondersteunt niet je incorrecte stelling dat je iets wat in het DNA zit er nooit uit kan. Dan kun je net zo goed beweren dat breeden niet bestaat en de genome van een organisme verdubbeld bij iedere kruizing of dat je nog kieuwen hebt.
 2. Dat heb je vast niet uit Mel’s boek. Je stelling dat iets wat in het DNA zit (waar anders?) er nooit uit gekregen kan worden is uhmm... onbotanisch lol.. Dan zou je namelijk ook geen hermies kunnen breeden. Het recept voor een hormoon balans die hermies voorkomt zit immers ook in het DNA. Als je een eigenschap ergens in breed, dan breed je in de meeste gevallen ook iets uit wat op die plek zat. Roze toppen kleur zit ook in het DNA opgeslagen, krijg je er met gemak uit..
 3. Dat linkse lulkoek noemen is echt weer ver rechtse lulkoek witte europeaan die europa wit wil houden zo lang er maar gelegalisert word maar niet goed luistert naar wat Thierry en dat moffenwijf zegt he. Jje hebt er dus voor gestemd, en bij extensie ben je dus zelf een kutnazi. Schaam je kapot. Zo’n geweldig land wegflikkeren aan een anti-intellectuele racist. Nee, dat jij stemt op een partij die bootvluchtelingen “dobbernegers” noemt en vele anti-semitische uitspraken heeft gedaan maakt mij niet links, maakt jou een domme rechtse racist die net als Trump supporters trapt in leugens en bangmakerij van een populist. Hoe dom of hypocriet kun je zijn... jou hoeven ze niet in Canada. In een kas werken, ik? Lol
 4. Het is maar wat je flink vindt, voor 2 persoons gezin is het ongeveer 15000 can dollars. Frans is niet nodig voor Canada in het algemeen, wel handig voor meer werk kansen maar by no means nodig. En dat een bedrijf je moet uitnodigen is nou juist in Canada niet het geval. Ervaring nee, ben hier nog, maar toevallig afgelopen week een beetje in verdiept. Door de winst van de nieuwe nazi partij is NL weer wat minder aantrekkelijk geworden en ziet Canada er nog wat groener uit. Ottawa om precies te zijn. Wat je nodig hebt is de wil om naar Canada te verhuizen. In tegenstelling tot de meeste andere westerse landen wil Canada het aantal immigranten verhogen. Diverse initiatieven die je helpen met werk en woning. Engels is wel nodig ja, maar om werk te krijgen, niet om binnen te komen. Je hebt verschillende visa waar je binnen mee kan komen. Skilled workers is de meest voorkomende,. Het grote verschil met de VS en andere lander is dat je geen werkgever daar nodig hebt die je sponsert. Als je een goede opleiding hebt of een vak hebt geleerd is het een kwestie van doen. Als je daar familie hebt ook. Zelfstandig ondernemer die $40000 verdient per jaar is ook meteen welkom. Als je alleen bent moet je 12475 canadese dollars op je rekening hebben staan. Proof of funds noemen ze dat. Na 3 jaar in Canada wonen (wat verspreid mag zijn over 5 jaar) kun je Canadees worden. En als je wil dual-citizenship, ben je NL-er en Canadees.
 5. ‘t is andersom. Niet mee kruisen, maar is wel allemaal fem zaad. Waarvan je geen planten wil bloeien anders kun je dezelfde vraag later dit jaar opnieuw vragen. Niet ergens in de tuin of bos planten, gewoon dumpen. Bah, vies!
 6. En dan zoals met wetenschappelijk verfijnde biergist het “natuurlijk gebrouwen” label er op Maar hoezo 0% alcohol? Heb je het recente onderzoek niet gelezen waaruit blijkt dat cannabis de lever beschermd tegen de negatieve effecten van een biertje? Zou verboden moeten worden, bier en cafes zonder cannabis.
 7. Da’s landbouw Konopi, dat is weer wat anders. Iemand is toch ook geen moeskweker maar een moestuinder, geen glaskweker maar een glastuinder. Maar als het om een wiet plant gaat, die zichzelf prima kan redden en minder zorg nodig heeft dan een conifeer,, dat wordt dat verheven to “kweken”. Stelletje wiettuinders die afgeven op professionele gistkwekers omdat wetenschappers evil zijn. Daar is eeuwen christelijke anti-wetenschap indoctrinatie aan vooraf gegaan, vooral aan meedoen... Maar wel posten op het internet, wel naar de dokter gaan als het nodig is.
 8. Je zegt dat alsof het iets positief is. En buiten wietplantjes laten groeien is niet kweken, da’s tuinieren.
 9. Sativied

  Sleepwet

  Dat stukje wat Doede uit een boekje is op zich logisch, maar “ik heb niets te verbergen” is een beetje uit de context gehaald. Wat je eventueel zegt in de context is “ik heb niets te verbergen voor de aivd” en dat mag hopelijk een feit zijn. Dat gezegd hebbende, het is naief om te denken dat het uberhaubt iets uitmaakt. Ook zonder sleepwet wordt er gesleept. Was administratief eenvoudiger geworden met de sleepwet. Doede, de uit het Engels geleende term false sense of security is hier nvt. Nog niet iig. Voor die conclusie zul je eerst moeten bewijzen dat het tegendeel waar is, en dat is niet zo, de sleepwet maakt feitelijk het werk voor de AIVD makkelijker. Als bijvoorbeeld de data nooit degelijk onderzocht zou worden en het gereedschap niet effectief gebruikt word, en er specifiek daardoor een aanslag zou plaatvinden, pas dan zou je kunnen stellen dat het schijnveiligheid was. Wat jij eigenlijk zegt is “it workt net sa as they sisse”, maar dat kun je niet onderbouwen. Ik heb natuurlijk tegen gestemd, maar dan wel voor logische redenen (ben uit op world domination en heb dus wel iets te verbergen).
 10. Sativied

  Cree Leds

  LOL! Vooral deze vond ik erg leuk: "Als je dus een purple of purple+white spectrum wilt hebben ga je niet lopen klooien met wat extra ledjes erbij solderen op je armatuur, maar dan pak je gewoon dat soort dingen." Die kronkels die je wannabe-expert peanut brain fabriceerd om maar niet hoeven toe te geven hoe dom je riu hebt lopen napapagaaien... zielig. Photon was toch photon? "Punt is ook wel dat je met deze "purple" COBs een hele berg aan andere pigmenten ongebruikt laat. Dat geeft dus sneller gebleekte planten bij de vrij hoge licht intensiteit die wij gebruiken voor de planten." Beter geen conclusies meer maken wattefries, data zonder intellectual honesty is waardeloos. Zolang je zo duidelijk een voorkeur hebt voor je eigen onzin en riu onzin kun je beter ophouden, wat een belachelijke onzin post. Cobs zijn goed voor het kweken van medicinale wiet omdat a. Men in de VS dat steeds meer gebruikt volgens onze correspondent op RIU, en b., wietefrats zijn nekpijn verdween na het roken van led wiet. Lol...
 11. Is dat een beetje goed spul? Lol
 12. Nee, sorry, is onzin. Daarom is er juist getoetst op een dagelijkse inname. Rapport wel gelezen? Zelfs bij de relatief vuile buddha cheese zou je 18 gram PER DAG moeten innemen, en bij de meeste gaat het om vele kilos per dag. Dat is dus precies het punt. Rare gewoonte is dat... uitzondering zoeken om gelijk te hebben. Het is de eerste fundamentele "wet" in de toxilogie die niet voor niets "wet" wordt genoemt en juist in deze context wel van toepassing is.
 13. Ah dat doet me deugd... die reactie van Wernard. Helemaal mee eens. Ja dat mag duidelijk zijn. En goed van en voor je dat je met die onzin onder een straf uitkomt, maar in werkelijkheid is dat verhaal over glas en gif en de grootste leugen "biologisch" een sprookje. Zoals Paracelsus 500jaar geleden al zei: Dosis sola facit venenum Dwz, iets is pas gif in een overschreidende schadelijke hoeveelheid. Wat dus zeer zelden het geval is. Gif is ook niet per definitie chemisch, en biologische middelen kunnen ook giftig zijn. In bio producten zitten vaak meer zware metalen die in mindere hoeveelheden al giftig zijn. Ipv Wernard een andere bril aan te bevelen, suggereer ik dat je beter zelf eerst je oogkleppen af doet. Ik betwijfel nog steeds of je het onderzoek wel hebt gelezen.
 14. Och ja ga die gekke christelijke onzinpraters nog napapagaaien ook.... "Lekker slim" bezig Doede. Idiote progaganda leugens herhalen en verder verspreiden is niemand mee geholpen. "Volgens de deskundige Sytze Elzinga [een fries die ooit 's een 5,5 voor scheikunde heeft gehaald] is een geïnhaleerde substantie tien keer zo giftig als gegeten." Pure idiocracy dit en ronduit schandalig dat een zogenaamde activist als jij dat dan nog's doodleuk gaat herhalen. Heb je het rapport wel gelezen??
 15. Lekker naief weer die reacties. Met wishfulthinking argumenten en de struisvogeltechniek toepassen bescherm je jezelf niet tegen de anti-wiet fascisten. Kost geen maanden om een grootgebruiker te traceren en ze hoeven daarvoor geen 17 mil mensen in de gaten te houden. De elektriciteitshuisjes wel, maar da's grotendeels automatisch, en van daar uit is de klant makkelijk gevonden. Je beroepen op privacy wet terwijl je een illegale kwekerij hebt is zinloos. Overgaan op led (wattage halveren) en zorgen dat alle lampen niet tegelijk en dagelijks op exact hetzelfde tijdstip aan en uitgaan heb je veel meer aan. Op die manier loopt stedin achter de feiten aan ipv jullie...
 16. Pro tip: zorg dat je ook knetterstoned op de pasfoto van je id en rijbewijs staat. Is z/w maar je kunt bij mij de rode ogen nog zien. Twee weken geleden aangehouden in nordhorn, met bordje niederlande bijna in zicht. Zat vier uur eerder nog in de shop in NL. Sta voor stoplicht en politie komt naast me staan. Had dat, knetterstoned als ik was, niet door. Net als het licht dat op oranje->groen ging. Politie rijdt verder, ik blijf staan. Viel natuurlijk op dus politie stopt. Mooie blondine achter het stuur zette de auto zo strak tegen de kant dat haar mannelijke collega de deur niet openkreeg. Na wat heen en weer geklungel stappen ze uit, vragen om papieren en of ik iets in de achterbak heb. Ik in neder-engels-duits uitleggen dat we net van de rewe (supermarkt) komen en laat ff de boodschappen zien. Vraagt de mannelijke collega of ik heb gedronken en ff wil blazen. Vrraagt ie daarna of ik marijoeana heb gebruikt, "nein" zeg ik met een enigsinds beledigende frons. Wat denk ze wel niet, dat iedere nederland aan de drug zit of zo. Hij kijkt nog eens een paar keer diep in mijn immer-rode ogen en op mijn rijbewijs en ik werd een schone avond gewenst. Als je in duitsland de speekseltest niet haalt moet je de bloedtest vooruit betalen. Krijg je terug als ze niets vinden in de bloedtest. Kosten kunnen oplopen tot 1100 euros. Da's 2200 Mark!
 17. Jeuzus... Dat komt die spiegel goed van pas, kun je de hele dag je eigen onzin weerleggen met nog meer bullshit. Absurd om dar soort opmerkingen van zo'n extreme delusional papagaai met een referentie kader ter groote van een pinda te lezen. Die bullshit moest ik even tegen ingaan, fucking Sativied-wannabee LoL En nee Lostchild, niet karma maar epeen.
 18. Sativied

  Bijen...

  Cannabees... wat leuk van die studenten... Zielig toch, dat koppie dat er zo uitsteekt met een klem op erop. Een hond kan er nog plezier en voldoening uithalen maar die arme bijen kunnen geen kant op. Vleugels lam gemaakt of eruit gerukt. Tijd voor kamervragen van de PvdD.
 19. Dat is leuke rethoriek en een (compositie-)drogredenering die echt geen effect gaat hebben binnen de VVD. Wat je eigenlijk daarmee zegt is dat het maar een plant is en vergelijkbaar met aardappelen en boerenkool. Daarmee diskwalificeer je jezelf van de discussie. Politiek proberen te bedrijven met een aaneenschakkeling van drogredenering is iets waar vooral de aanhangers van christelijke partijen vatbaar voor zijn maar alleen als het in hun straatje past. Natuur is van iedereen klinkt maar als een religieuze overtuiging, de werkelijkheid is weer anders. Strikt gereguleerd. @Ponix, kromme logica (vals dilemma, stropop, non sequitur) is nog zinloser dan loze rethoriek. Als je vanuit een volslagen onrealistisch eigen ideaal praat maak je heus geen einde aan de repressie en met dat realistisch zijn steun je het ook niet. Of anders gezegd, iets waar vooral wietkwekers nogal moeite mee hebben, blijf vooral redelijk. "Het is [maar] een plant" is dat dus niet. Het vergelijken met groente is ook niet redelijk. Net zoveek wiet kweken als je wil ook niet.
 20. Als je labtests bedoelt dan nee. Ik bloei meestal 9-16 planten volledig uit een selectie van 36-64, als die allemaal even lekker zouden smaken en gelijk zijn in vele andere gewenste eigenschappen dan zou het meer interessant zijn om het labtests te laten doen... of als het wat goedkoper was om voor meer dan een paar plantjes te doen. Ik een aparte zienswijze? Lol, nee, die heb ik niet, die hebben kuddes papagaaien in wietforums met hun fantasie plantenkunde. Riu led forums is daar een extreem voorbeeld van. Onzin gestapeld op onzin, een organisch ontstane hoop bullshit. In de realiteit is er vaak geen vals dillema waarbij efficient licht gebruik en goed scoren op m2 elkaar uitsluiten. Gemiddeld kweekt men in Nederland net iets meer dan 500gram per m2 (volgens http://www.wur.nl/nl/Publicatie-details.htm?publicationId=publication-way-333439313334 en vele voorbeelden). Ik heb geen enkele twijfel dat ik met mijn 330watt led die hoeveelheid van een m2 kan halen. Met een selectie van reg zaad heb ik liever wat meer ruimte en dan haal ik diezelfde hoeveelheid alsnog. Maar nogmaals, zoveel minder licht heb ik niet vergeleken met 600watt hps en die heb ik liever op 120x120 dan 1m2. 800 umol is niet nodig om een zee van colas te krijgen met meer gr/m2 te produceren dan de "efficiente" 3500k kwekers doen. Sommige mensen zien in de praktijk ook ufos maar things aren't always what they seem. Is ook geen wetenschappelijk bewijs voor, net als met uv overigens. Is onbewezen forum geloof, in tegenstelling tot de vele nadelen van onnodig hoog blauw.ga dat anders op icmag verkondigen in een van Sam's threads. Vooral bij hoge intensiteit heeft een relatief lage hoeveelheid blauw een voldoende absolute hoeveelheid. Rood licht is al twee keer zo efficient voor een plant dan blauw licht in een moment opname. Gedurende de cyclus wordt dat alleen maar erger. Meer blauw dan nodig is efficient als je je plant wil opwarmen. Heb overigens zelf ook gebloeid met hpi-t plus 4500k mh. De warmere en hogere cri cobs hebben zat blauw.
 21. Zoals ik al zei, veel te onzinnig, je ziet alleen wat je wilt zien, geen benul waar je over praat. Gezien je bron van "kennis", rollitup scum, is er sowieso geen argument wat je gaat noemen dat ik al niet meedere malen heb weerlegd met feiten en valide argumenten en authoratieve bronnen - en daar hoor jij en de riu papagaaien dus niet bij. Eerst maar's leren je intellect gebruiken en het verschil zien tussen feiten en wat je butthurt ego zo graag wil. Case in point: de reden dat de bladeren van je planten vorige ronde zo omhoog gingen staan is te veel van lage kwaliteit licht. Ze ontwijken daarmee de overbelasting zoals veel planten dat in de natuur rond het middaguur ook doen. Ik kan een link posten, maar dan connect je weer twee dots en snap je niet dat het een van vele authoratieve bronnen is ipv iets wat ik zoals jij napapagaai... Learn what makes a plant tick voordat je de led expert gaat uithangen en denkt iets ervaren te hebben. Zonder intellectual honesty is je perceptie sowieso waardeloos. Enige nadeel van intellectual honesty is dat het vooral op cannabis forums een aantal mensen op hun epeen trapt. Join the hate club...
 22. Je onzin is eigenlijk weer net iets te onzinnig voor mij Watefries... Blijbaar versta jij iets anders onder prima dan ik, verbaasd me niks. Bij jou betekend prima blijkbaar suboptimaal, bij mij niet. Prima betekent ook niet beste... Ik heb hetzelfde woord gebruikt voor 3500k. Prima. Optimaal is het niet. Zo zwart-wit als jij het probeert te maken om te doen alsof je het begrijpt is het niet. En wat spuit elf gedaan heeft met 500umol of denkt te hebben ervaren vind ik ook niet interessant. "Intellect: the capacity for understanding, thinking, and reasoning, as distinct from feeling or wishing." Je ziet zoals gebruikelijk alleen wat je wenst te zien, een referentiekader met twee dots die je kunt verbinden. Helaas voor jou zijn er vrijwel altijd meer factoren. Het is een pure sativa en landras kush kruizing... net als de riu idioten die je papagaait heb je geen benul van de plant die je kweekt. Er zijn 4 soortjes en minstens 7 totaal verschillende phenos waarvan jij geen idee hebt wat de bloem-blad ratio of de structuur zou moeten zijn. Wat lul je toch weer dom uit je nek butthurt ventje. Panama x Silver haze in de hoek, zie groeps foto rechtsboven, krijgt dus erg weinig licht op bovenste deel van de hoofdtop zoals de meer ervaren kweker kan zien. Een exceptioneel lange pck x sh in de andere hoek, voor een pck kruizing is dit fucking awesome. Een enorme verbetering vergeleken met de pck ouder onder 600w hps... Ik heb de panama gekweekt onder hps 600w en led en ben zelf een stuk beter instaat om die twee te vergelijkingen dan een vooringenomen forum papagaai. Er is vrijwel geen verschil. Nog 3 planten te harvesten en drogen, superieure wiet, maar dat was het onder hps ook... Gaat ongeveer net zo veel worden als met hps als ik niet voor kwantiteit ga, about a pound... iets minder. Met een rondje soggen of scroggen en geen mannen bloeien en sommige toppen bestuiven, en een commercieel soortje of kruizing.... is 600+gr goed te doen. Zoals verwacht, want ik heb niet zoveel lager ppfd (wat photonfud je onlangs nog heeft geleerd lol) als ik met 600w hps had. Ik vervangde lampen niet zo vaak, inmiddels oude tripplestar reflector, oude philips vsa... qua YPF is het verschil minimaal. Maar ja als je "geloofd" dat alle photons gelijk zijn snap ik dat dat te ingewikkeld is. En natuurlijk net zo dom-ironisch als de riu tokkies en red-light deniers waar je inmiddels bij in de circle jerk zit. En die kan ik wel gaan uitleggen, maar da's leuker om te bewaren tot wageningen o.i.d. voor je voorkauwt welk licht juist voor een betere bloem-blad ratio, optimale penetratie, en minimale hoeveelheid fluff zorgt.
 23. Waarom 800? Dat is met goede kwailiteit led (hoog blurple gehalte) niet nodig. Was jij niet net begonnen met je eerste kweek? En dan nu al advies geven aan wageningen lol... Zonder gekheid, ik kweek zelf onder 550+, dat was tijdelijk bedoelt maar blijkt zat te zijn. Incl softstart gemiddeld 320 watt per uur, op 120x120.
 24. www.wur.nl/nl/Expertises-Dienstverlening/Onderzoeksinstituten/plant-research/Glastuinbouw/show/Medicinale-cannabis-goed-met-LEDs-te-telen-.htm
×
×
 • Create New...