Jump to content

al green

Full member
 • Content Count

  1,744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by al green

 1. wellicht nog een optie om de potten te rouleren in de tent..
 2. Dan is het helemaal duidelijk.....
 3. dat verslag ken ik. Was in pounds .......niet in kilo's
 4. is allemaal bullshit wat ze roepen. Van jullie ook
 5. lekker blijven draaien zoals je doet...met 600µmol rondom
 6. ja natuurlijk geeft ie dat.......300x2,5= 750 gram !! wow.....
 7. welnee, Je knakt of topt het middelste plantje de rest zit dan prima binnen de range ! Moet je eens kijken wat de meer opbrengst gaat worden van de buitenste planten rondom.
 8. denk dat wanneer de lamp op 30cm staat je max. 600µmol hebt aan buitenzijde rondom. Daar moet je winst zien te boeken. Maar dat gaat niet lukken omdat de led een afmeting heeft van bijna gelijk aan de tent. Op 15 cm zal je aan buitenzijde rondom zo rond de 750µmol komen. In het midden zit je dan rond de 950µmol hetgeen de planten wel kunnen verdragen. Beter kun en kom je niet met deze lamp.
 9. bij 1.00x1.00 minder wandverlies ....maar dat wist je al Op 80% wordt het verlies buitenzijde rondom wel erg hoog.
 10. die 465W pro geeft op vol vermogen een lichtdruk van 1250 µmol. Je planten kunnen maar zo rond de 900 verwerken, zonder Co2 Vol vermogen vinden ze dus niet fijn Xaim. Denk dat je moet dimmen naar 80% https://www.dropbox.com/s/461h2rrvpsd7jjp/SPECSHEET ZEUS 465W C.pdf?dl=0
 11. op een 1.20x1.20 kun je ook prima 400W zetten. 850µmol Ik zou even doorsparen en voor een "echte" gaan
 12. bovenstaand de foto, Hier hangt de lamp bij de leverancier en is klaar. Nog even de laatste metingen doen. Leverancier is https://cre.science/en/ en heeft de lamp gemaakt op maat voor mijn kast. Zeer goede ondersteuning van deze man. Met name de extra blauw en rood booster engines (Apexengine boosters) moeten voortreffelijk zijn/werken. https://cre.science/en/apexengine/ Wil je iets aparts......Prijs/kwaliteit is voortreffelijk. Je kunt kant en klare leds daar kopen, je kunt ze op maat en volgens eigen modulering laten maken. Je kunt losse onderdelen bestellen en je eigen led bouwen middels eenvoudig systeem. Aansluitschema's levert hij erbij. Heb je vragen over het juist samenstellen dan kun je bij de man prima terecht maar je kunt je ook door @Wieries laten adviseren. Led is onderweg en hangt komende week in de kast met de French Macaron.
 13. waarom stap je niet over op led? Met 450W led draai je ook een kilo in een 1.20x1.20. Zeggen de kenners
 14. werkt je lumenmeter niet goed?
 15. dat cre.science is een goed bedrijf. Ik heb daar onlangs een lamp op maat laten maken Heb er ook extra blauw en rood boosters in laten bouwen, geweldig. Op advies van Wieries ben ik bij dat bedrijf terecht gekomen
 16. herma's.....dat is dus wat ik zag. Ik neem aan dat je wel compensatie vraagt bij je leverancier.
 17. Vraag moet je eigenlijk stellen aan de mensen die er echt verstand van hebben en wellicht zelf leds bouwen. Ga eens op onderzoek. Ik ben in ieder geval een stuk wijzer geworden in de afgelopen 2 weken. Ik ben ook eens aan het informeren geweest over het juist te kiezen led. Moet ik spyder, moet ik lumatek, moet ik geakbeast, moet ik.....................je ziet door de bomen het bos niet meer. Dus maar weer bij Wieries aangeklopt, die heeft weer veel uitgelegd, onderbouwd. En mij op het spoor gezet van : https://cre.science/en/ https://www.migrolight.com/ Tsjonge wat heb ik veel kennis opgedaan. Met name het 1e bedrijf heeft veel geduld en adviseert, zeer onderbouwd. Wat ik van Wieries en betreffende man geleerd heb is ....weg met de Watts. Het gaat om umol en de juiste verdeling en natuurlijk de kwaliteit in efficiency . Man, we weten nog niet half wat er bestaat......we kwijlen bij Lumatek,spyder etc. Maar er is meer, veel meer Bedankt Wieries, de ogen zijn geopend.
×
×
 • Create New...