Jump to content

420Python

Members
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Positief

About 420Python

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

174 profile views
 1. 420Python

  Cannabis juridisch advies

  Allemaal super bedankt voor de antwoorden. Ik ben gerust gesteld. Ik wacht af tot ik een brief krijg.
 2. 420Python

  Cannabis juridisch advies

  De politie had gevraagd wie de joint rookte en we wouden niks zeggen. Waarop de politie vertelde dat het dus gevruik in groep is voor ons alle 3? Dit kan toch niet zomaar als ze ons niet hebben zien gebruiken of niks opzak hebben gevonden ?
 3. 420Python

  Cannabis juridisch advies

  Bedankt voor je reactie @X-Travert. Helaas ben ik in mijn post vergeten vermelden dat ik van België afkomstig ben. Dit is dus in België gebeurd op een openbare plek.
 4. 420Python

  Cannabis juridisch advies

  EDIT: Dit is gebeurd in België. Ikzelf ben ook een belg. Beste forumleden Ik liep net in een parkje met 3 meerderjarige jongens. 1 van de jongens was een joint aan het roken. Nu reden er 2 anonieme politiemensen achter ons met de fiets. Deze hebben de geur waargenomen en hebben ons doen stoppen voor een doorzoeking van ons en onze spullen. Er werd niets gevonden buiten een tube voor een joint in te steken en een pakje lange blaadjes. Omdat niemand wou bekennen wie de joint had werd er een pv opgesteld. Ik vroeg wat er verder ging gebeuren en hij vertelde me dat het langs de rechtbank zal gaan omdat we in groep aan het gebruiken waren? Wat dus niet zo is want ik rook niet en gebruik ook geen cannabis. Wat kan hier verder met gebeuren? Alvast bedankt
 5. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Bedankt Ja denk iets te vol
 6. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Update na 1e week bloei De planten doen het goed, er begint redelijk wat strek te komen in de planten. De white widow toont al veel preflowers de purple haze nog niet. Ik geef ze nu een transition voeding met een ec van 1.6 en een ph van 5.8. Ik had eerst een veel hoger ec (2.0) maar zag dat er nutrient burn was dus heb de dosis gehalveerd. Ook heb ik rekening gehouden met de tips die me zijn gegeven in verband met de intake van buitenaf. Mijn intake is nu passief en blaas de warme lucht naar buiten. Zit nu rond de 28 graden canopy level maar 26 waar de potten staan. Ook heb ik de potten op een verhoog gezet, dacht dat dit makkelijker zou zijn voor als ik aan de scrog begin. Dit geeft ook als voordeel dat er veel meer airflow tussen de planten kan komen. Af en toe doe ik wat defoiliation omdat de purple haze echt heel bushy groeit. Hier is een foto.
 7. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Daar hebben jullie inderdaad een punt. Ik zal nu mijn intake iets verder van het open raam hangen zou dit stabieler zijn? Het gaat dus om een kamer met de tent en 1 raam.
 8. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Intake heeft een intakefilter weliswaar.
 9. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Ik heb lang grondig gezocht op internet over deze technieken. Volgens de meesten is het best dat je defoiliate net voor de bloei en tijdens de 2e-3e week nog eens. Het klopt dat mijn netje nog lang niet vol is omdat de planten nog moeten strekken maar ik dacht ik hang het netje er alvast al. Ze hebben wel al witte pestils dus daarom heb ik al bloeivoeding gegeven. Ik heb inderdaad nog nooit gescrogged maar wel al gekweekt. Groeten
 10. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Update 10/10 Dag 2 bloei Heb een beetje aan defoiliation gedaan en een scrog net gehangen. Plantjes ook gevoederd met bloemvoeding. I'm ready!
 11. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Vandaag zijn de 2 dames overgeschakeld naar flowering. Na 25 dagen. Heb er toch voor gekozen een 400w hps boven te hangen.
 12. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Kleine update. Blijkt dat de white widow top toch niet weer is aangegroeid maar apart is dichtgegroeid. Heb er dan maar een clone van gemaakt xp
 13. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Hoogteverschil is inderdaad ook een zorg. Ik probeer dit zoveel mogelijk te regelen door de white widow zo kort mogelijk te trainen. Zit te denken om eventueel een scrognetje te gebruiken.
 14. 420Python

  1x Purple Haze 1x White widow

  Weer een nieuwe update. Purple haze De purple haze heeft het toppen overleeft en is mooi door aan het groeien. Momenteel ben ik zoveel mogelijk de topjes aan het blootleggen door leaf tucking. White Widow Bij de white widow is de afgebroken stam is ondertussen mooi herstelt. Wat ik mel werk is dat de plant nu niet gelijk groeit want het afgebroken deel heeft nu een achterstand. Voor de rest is het een mooie bos maar heeft ie wat last van iets. Ik vermoed dat dit nutrient burn is of ik dacht ook aan light burn. Hier volgen de fotos
×