Jump to content

420Python

Members
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Positief

About 420Python

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. 420Python

  Vissen en blowen

  Geweldig! Hoeveel heb je der gevangen xP? Gewichten?
 2. 420Python

  Vissen en blowen

  Beste forumleden Ik ben benieuwd of hier nog mensen op het forum zitten die dezelfde hobby als mij delen. Ik HOU ervan om lekker een dagje te gaan karpervissen met een lekkere jonko in mijn mond. Zijn er nog mensen? Of zijn er mensen die blowen combineren met een andere hobby? Let me know Keep on blazin!
 3. 420Python

  TMV?

  Is dit het Tabaksmozaïekvirus ? Ik heb al op verscheidene fora gekeken en het is me niet echt duidelijk. Is een autoflower van 5 weken. Voor een autoflower te zijn is hij behoorlijk klein en heeft hij veel misvormingen. Ik moet dit zo snel mogenlijk weten zodat ik deze kan omkappen om te vermijden dat mijn white widow ook aangetast wordt. Alvast bedankt.
 4. Ik heb hetzelfde probleem. Nog steeds geen oplossing gevonden.
 5. 420Python

  Bladprobleem, Trage Groei.

  Mijn buikgevoel zegt dat er toch iets anders mis is. Het blijft verergeren..
 6. 420Python

  Jong Blad Lichtgroen

  Lijkt wel op een deficiency van iets. Zou wat meer opzoekwerk doen. Controleer je de ph waarden trouwens?
 7. 420Python

  Bladprobleem, Trage Groei.

  Heb ze geen water meer gegeven en het wordt alsmaar Erger
 8. Beste Wietforum leden Ik heb een probleem met mijn Northern Lights autoflower van greenhouseseeds. Deze is 3 weken en 3 dagen oud maar lijkt niet echt goed te groeien. Ook vertoont ze veel vlekken op de bladeren. Hier de foto's. Ze staat in biobizz light mix. Heeft nogmaar 1x voeding gehad. 50 % van de aanbevolen hoeveelheid. Ik gebruik de volledige biobizz organic line. Ze staan ook buiten maar zet ze snachts binnen voor eventueel onweer. Ook zorg ik altijd voor de juiste ph waarden. Alvast bedankt 420Python
 9. Ik heb hetzelfde als foto 1. Ik denk dat dit kwam door het slechte weer en temperatuur. Heb mijn planten een plekje voor het raam gegeven binnen en dit heeft zichzelf opgelost. Maar zoals op foto 1 te zien is is het nieuwste aangegroeide stuk wel goed en gezond ( mooi groen). Ik zou haar nog wat tijd geven. Wat de witte puntjes betreft, dit zou spider mites zijn, spint dus xP Of mss door het besproeien van de wietplant. Ik heb gelezen dat direct nevelen op de cannabisplant met water dat niet uitgebalanceerd is niet goed is. Heb dit ook eens meegemaakt. Edit: Zie net op internet dat het wel eens meeldauw kan zijn de witte vlekken. Edit 2: Meh kdenk toch geen meeldauw of spint. Edit 3: Is het ook niet mogenlijk dat je teveel afzuurt ? Aangezien je de PH niet controleerd maar wel afzuurd?
 10. 420Python

  Zaadjes Via Internet Bestellen

  Ik woon zelf ook in belgie en weet dat zaadjes ook verboden zijn. Onlangs was er een grootschalige actie in antwerpen om drugd tegen te houden dat van de deepweb kwam en hier hebben ze ook heel veel zaden in beslag genomen. Zit wss ergens in de grijze zone, net zoals CBD... Welcome to Belgium xD
 11. 420Python

  Beginnende Kweker Fouten?

  Haha kapotgaan dit xD
 12. 420Python

  Problemen Met Groei

  Bedankt voor de antwoorden, ik zie al een beetje mooie nieuwe groei dus denk wel dat ie erdoor komt!
 13. 420Python

  Problemen Met Groei

  Enkele dagen, en aan de andere bladeren te zien zal het dat wel niet zijn denk ik?
 14. Beste forumleden Ik heb enkele problemen met mijn white widow plantje. Deze is een regular van RQS en staat momenteel in de Batmix van Plagron. Deze stond eerst in een light mix van Biobizz. Nu is het probleem dat na het overplanten naar de batmix, mijn plantje maar langs 1 kant groeit. Ik denk dat het te maken heeft met beschadigde wortels?
×