Jump to content

420Python

Members
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 Prima

About 420Python

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

2,155 profile views
 1. Beste forumleden Ik heb een Critical+ 2.0 (DF) en een Blue Dream (HS) in bloei staan, ze zitten net niet in week 5. Nu begin ik roeste plekken op te merken. Ook worden de pestils veel te rap bruin naar mijn mening. Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn? Extra info: Ik kweek op cocos met perliet, met de voedingslijn cocos a & b bloom van advanced nutrients. Klimaat is goed. Heb ze laatst nog moeten flushen voor een nutrient-lockout en hierna zijn de vlekjes gekomen. Ik vermoed hierdoor dat dit een cal-mag deficiency is. Alvast bedankt
 2. Dat ga ik inderdaad proberen @Limbic zie niet echt een andere oplossing
 3. Ik heb vandaag geleerd dat je beter geen indica en sativa samen zet. Was een weekje op vakantie en had ze net in bloei gezet. Toen waren ze even groot. Ik deed mijn tentje open toen ik terug kwam and this happened.. oops (Critical+ 2.0 links en Blue Dream rechts)
 4. Ik heb een theorie. Een week geleden heb ik opgemerkt dat de B-52 van mijn nutrients vervallen was. Ben dus toen gestopt met het te geven in de voeding. Nu denk ik het volgende: mss is de plant in shock geraakt en in nutrient-lock gegaan waardoor die niet meer wou drinken. En ik die maar bleef water geven waardoor ze dus natte voeten bleef hebben. De vieze voeding kan er nietmeer inzetten omdat ik toen grondig geflushed heb denk ik dan.
 5. Ik heb passieve intake. Maar is 21 °C nu echt zo koud?
 6. Optic 2 https://opticledgrowlights.com/products/optic-2-210watt-led-grow-light
 7. Zal ik een heating matje onder de potten steken en bijna volledig laten uitdrogen? Daarna kan ik weer kleinere hoeveelheden water geven.
 8. Ja 21 met lamp aan. Aan de 'koude' kant inderdaad maar valt uiteindelijk toch nog mee. Heb al kouder gekweekt zonder problemen.
 9. Het is dezelfde plant. Alleen is ie nu getopt. Ik heb wel de indruk dat die cocos heel traag droogt. Temperatuur is ook niet langs de hoogste kant maar ook niet om te zeggen laag. +- 21 °C Ik gebruik de sensi cocos a+b. Geef 1ml A en 1ml B per liter. Ook al is dit volgens het schema voor jonge plantjes. Plant is nu ongeveer 4 weken maar heeft echt een harde achterstand opgelopen.
 10. Beste forumleden Ik heb een probleem. Mijn blue dream wilt niet echt meewerken. De bladeren zien er raar uit, misvormt. Ook geel. Ik heb alles al geprobeerd, dosis calmag gegeven, ec verlaagd van 1.5 naar 1.0. ph balans is 6.0. Al eens volledig geflusht met de juiste nutrients. Niks lijkt te helpen. Mijn dame ziet er niet gelukkig uit en ik zou echt niet weten wat het probleem kan zijn... I need some help!
 11. Ik denk dat het inderdaad door de voeding kwam. Ben nu naar 1.3 gegaan. Run-off was 2.3
 12. Blue dream van Humboldt seeds heeft normaal geen paarse genetics. En kan dat al zo vroeg in veg? Is nog maar 2-3 weken
 13. Beste medegrowers Ik heb een probleempje. Mijn plantje heeft een paarse growth-tip. Ook roest plekjes op de bladeren en de onderste bladeren zijn geel. Enig idee? Ik groei in cocos met AN nutrients. Ec 1.5 en ph 5.8
 14. Hoe lang doe je om al die planten met de hand water te geven xp? Zier der goed uit btw!
×
×
 • Create New...