Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Limbic last won the day on July 7

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

549 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

1,903 profile views
 1. Verduurzaming van de woning. Achteraf liep het niet zo vaart en wacht ik nog steeds. Als de bouw werkzaamheden voorbij zijn begin ik met Super Orange Glue van Lady Sativa.
 2. Veel te snel. Moest helaas vroegtijdig stoppen maar heb wel redelijk gezien wat de genetica nu toe in staat is onder zware omstandigheden. Volgende keer gewoon weer opnieuw met nieuwe andere soorten zaden en ook een ronde met nieuwe stekken. Ben van canna pro geswitched naar jiffy vanwege hun lange ervaring met substraten...en kost maar de helft in prijs, 7,- ipv 14,- per zak. Er komt een nieuwe tent. De mammoth was niet verkrijgbaar en de secret jardin is met 2.35m een stuk hoger precies wat ik nog nodig had.
 3. Het is inderdaad de originele Chemdawg 91 Skunk VA die is gekruisd met Tress Dawg (Chem D x (Chem D x afghani #1) . Soma heeft het gekopieerd met nét een iets ander verhaal.
 4. Staat er mooi bij vakman. Hier beginnen de Manitoba Med x Heribei langzaamaan in de bloei te komen. Laat die zon maar schijnen!!
 5. Dag 42 / week 6 bloei. Gelato 41 Monkey Mints Original New York City Diesel (1) Original New York City Diesel (2) Star 91
 6. Thx King Kush. De groei gaat dan ook perfect in die warme vochtige tent. Nu de bloei mooi weten af te ronden. Die bakjes zijn ideaal maar ook nu niet echt een goed idee meer. Afzuiging is gewoon te weinig en vochtigheid schommelt nu al tussen de 60 en 70%. Ik had ze 2 dagen eerder van 11 naar 15 liters verpot dat hielp ook mee de week te overbruggen en blad stond mooi strak. Hoi Hard Mind. Was er zelf ook erg nieuwsgierig naar al vind ik de Original New York City Diesel er op het moment nog niet echt uit springen. Als de Bubblegum Chem smaakt mag ze blijven en de Star 91 is een grote dame met veel keiharde toppen die ook interessant lijkt. De ONYCD zal gewoon meer tijd nodig hebben en loopt achter op de rest, het lelijke eendje zal ik maar hopen.
 7. Ja die Sour D zou ik ook wel willen. Heb ook van bog Bubblegum liggen. Die is een stuk sneller klaar als de Sour D.
 8. Heb ook nog een pré bubba kruising in de planning staan dus ik volg zeker. Heb je nu gezaaid nog voor buiten? Wel bijzondere genetica , succes!!
 9. 2 liter door de pot en 2 liter in de bakjes dacht ik. Laatjes zijn iets van 40x30 en 8cm hoog en had ze gevuld tot de rand. Vinden ze niet heel fijn maar het is toch goed gegaan. Eén onycd had en heeft kano bladeren óf dat daar door komt weet ik niet de mooiste vh stel is het iig niet.
 10. Dosidos geeft bij mij alleen maar herma's. Het is trouwens de face off gekruisd met de OG Kush Breath (ogkb) wat weer een stek is die uit een kruising komt met de girl scout. De originele purple punch stek of ga je zelf nog selecteren?
 11. Het was de 1e keer dat ik bakjes met water gebruikte en wist niet of ze er een week mee door konden. Met het verkorten van de dag was er minder kans dat ze dorst zouden krijgen. Volgende keer weet ik dat de klok gewoon op 12/12 kan blijven en dat de school laatjes perfect werken als waterbuffer.
 12. Enkel de onycd die wat achterblijven met de sneeuw. Toen ik een week weg was dacht ik slim te zijn en de dag in te korten en nu zit ik er aan vast. Woningbouw zou ook gaan renoveren dus mocht het wel sneller gaan maar het gaat juist langzamer.
 13. Ik had de klok van 12 uur licht naar 10 uur gezet en ik merk dat ze minder hard groeien. Echt jammer en de klok weer terug zetten is helaas geen optie. Pistels worden ook weer snel bruin en dat komt door de hoge luchtvochtigheid vermoed ik. Gelukkig heb ik stekken van de moeders genomen en kan ik de mooiste en lekkerste selecteren en nog een keer zetten onder betere omstandigheden. Bloeidag 36 Gelat 41 Bubblegum Chem Original New York City Diesel (1) Original New York City Diesel (2) Monkey Mints Star '91 Deze Star91 gaat wel lekker, de andere zaad zaadplanten weet ik nog niet of ik ze hou. De Gelato41 stek (links voor aan) gaat heel zeker vaker terug komen. Zal niet de grootste opbrenger zijn maar wat een geur, echt overheerlijk!
 14. Ik zit er helemaal naast Ik keek naar de eerste melding in de voorgaande post en dat was bloeidag 9. Nu zie ik verder in de post dag 25. Dat ik dat zelf niet door had. Zal het maar even aanpassen naar dag 29. Dat is met schakelen op 12/12 dag 1. Toppen zijn ook heel klein, met de geleden hitte, onder water gezet, al 3 weken 10/14 en een rv van 70% schiet het niet echt op.
×
×
 • Create New...