Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Limbic last won the day on March 22

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

628 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

2,147 profile views
 1. Hoi upheavel. Wat zijn die eigen zaadjes voor soort en zou je er wel mee door blijven gaan als ze herma zijn? Ik zie veel bruine pistels straks loop je risico op een bevruchting.
 2. Dag 38 Ze zijn uit de 2 liter potten naar de 11 liters gegaan met 4 x 10 gram buffer tabletten en een beetje lavameel. Van de eerste 7 dames zijn er 3 Amnesia x star91. Dag 42 Er komen 3 nieuwe vrouwen aan dus kies ik er voor om 1 Amnesia x Star91 te verwijderen en met de 2 mooiste door gaan. Laatste keer op de foto, vind het niet leuk die keuzes maken. Een 2 Scoops x Dosidos vrouw samen met nog een tweede Tomahawk x Sundea Driver en Dosidos x Mendobreath er bij staan ze met z'n 9 totaal. Eigenlijk begint het nu pas en krijgen ze nog minimaal 1 week groei en een keer naar de thuiskapper voordat de nachten weer langer worden.
 3. Wauw Xaim. 1 op 1 is niet slecht en wat ziet de Liberty er uit om te snoepen!
 4. Sterkte 420man010!! Waarom het niet lekker met de dames gaat zal je niet makkelijk achter komen. Volgende keer sannies way een bewezen methode? Bij mij zijn de Orange Glue ook verkeerd gegaan maar door enkel de buffertabs is het toch nog wat geworden. Als je stopt, opruimt en alles schoon heb gemaakt start je de volgende keer ook clean, zonder beestjes. Even vrij nemen vd hobby kan heel rustgevend zijn, geniet ervan en hoop tot snel.
 5. Dag 56 Vandaag 8 weken bloei en ik had niet gedacht zo ver te komen met de Super Orange Glue gezien de bladbroblemen vanaf week 3. Eén grote ravage. Top ontwikkeling gaat gewoon door. Dan de Watermelon Zkittlez. Begint nu ook de herfst in te komen na 8 weken.
 6. Sorry ik had niet in de gaten dat je ook een purple haze x thai vrouw had bevrucht. Je hebt ook wortelstimulators en palmolieen die beweren oud zaad nieuw leven te geven maar nieuw zaad is altijd fijn.
 7. Een kruising is een f1 hybride en spreek je niet over een f2. Ik leg zaden in de koeling en zijn minimaal 10 jaar goed of misschien zelfs wel het veelvoudige ervan.
 8. Het is elke keer weer anders maar wat er altijd standaard in zit zijn buffertabs en bedankt voor je compliment. Deze ronde word het weer canna terra Professional Plus aarde. Die is wat duurder maar eindresultaat mag er zijn. Dag 26 Een paar verplaatst naar de andere ruimte. Dag 36 groei. Lazy Dawg En ook de mannen maken zich langzaamaan kenbaar na 5 weken. Hier staan nu 3 dames en 3 nog niet bekend. Dosi Sherbet is nog niet bekend en van de 3 Garlic Breath waren er 2 misvormd en de 3e man. Night Rider, Sis-dmv, Lazy Dawg, Peanut Butter Breath en Planet Terror zijn dus zoizo van de partij.
 9. Soms zit er wel eens eens een overpotent mannetje tussen die iets te vroeg begint wat iets weg heeft van autoflower maar nu nog niks gezien. Ze zijn net 3 weken oud en ze hebben het nog naar hun zin in de rozenpotjes.
 10. Ik heb Planet Terror en de laatste overgebleven Garlic Breath verhuisd. Helaas nog geen tekenen van voorbloei.
 11. Ze staan in 2 liter potten en de lavameel/wormenmest dressing en fishmix doen hun werk. 21 dagen 23 dagen Klok is na 3 dagen 9/15 inmiddels weer 1 dag terug op 18/6. Het raakt te vol ik ga er vanavond een paar verplaatsen.
 12. Die pc fans zorgen voor luchtverplaatsing, om je dames sterk te maken laat die wind ze ook bewegen of heb je alsnog een clipfan nodig? Ik gebruik een pc fan als lucht toevoer in mn omgebouwde tv kast en heb ze gebruikt om de pll verlichting te koelen en die fan's gaan gewoon niet kapot. Volgens mij werkt die clonex mist wel....althans ik zie verschil in kleur. Ik heb 2 flesjes besteld.
 13. Ga ik bestellen. Ik heb je er al vaker over gehoord vakman. Aan het zink probleem is nu weinig meer aan te veranderen. Volgende ronde ga ik de ph meter maar weer eens opzoeken en meten wat ik nou precies geef. Ze drinken een liter per dag en de toppen zien er wit en compact uit dus ondanks de problemen gaat het wel lekker. Dag 38
×
×
 • Create New...