Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  4,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Limbic last won the day on July 19

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

982 Uitstekend

3 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

3,536 profile views
 1. Ervaar je stress van hoge ec en is dat dan door de buffertabletten denk je?
 2. Waarom zou je hier mee verder willen?
 3. Eindelijk een middel dat werkt tegen thrips. Afwisselend met middelen uit een andere groep dan eindigen met pvp en grote kans dat ze voorgoed verdwenen zijn!
 4. Ben het met LC eens, maar op dit forum zit een ledenstop? Ik post momenteel geen foto's meer zolang de toekomst onzeker is of dat het forum nog door gaat.
 5. Sorry ik hou er meteen over op. Succes 420man, op naar de volgende update.
 6. Ze kunnen bevelen wat ze willen als het armatuur past gewoon gebruiken. Ik denk dat @al green dat ook bedoeld en je zo in de hoeken ook op een mooie meting uit kan komen. Natuurlijk rekeninghoudend met het licht wat ze aankunnen per dag zou ik altijd de sterkste en grootste lamp kiezen. Ga maar na, wat lijkt je makkelijker haalbaar? Een kilo oogst op 1.20 met een 430 watt, of een 600watt?
 7. Ik heb ze maar 1x ingezet. Ik zie nu ook dat na 2 weken ze nogmaals geadviseerd worden.
 8. Bij mij deden die aaltjes helemaal niks en heb daarna rogis knoflook gebruikt wat wel meteen werkte. Ik ben erg benieuwd wat jou ervaring gaat zijn.
 9. Dan kijk je niet goed @the-choca ik heb het eerder al geadviseerd en werking door ander lid werd bevestigd. Is dat beter, moeders op hydro?
 10. Alles helpt, als je maar afwisselt. Nog geen vertimec gekocht of plant vitality plus gebruikt?
 11. Papier of glazen water gebruik ik zelf nooit. Een hoop gedoe en zoals je ziet kan het fout gaan. Zaadje 0.5 cm in de grond en laat de natuur z'n gang gaan.
 12. Die vliegjes zijn waarschijnlijk varenrouwmuggen en zijn goed te bestrijden met een speciaal knoflook middeltje. De larfjes zitten in de grond en kunnen een jonge zaailing doden als je een beetje pech hebt.
 13. Goed stukje @al green bedankt. Daar staat ook; Voor- En Nadelen Van CO₂ Implementatie Het is belangrijk te vermelden dat, voordat je je opstelling aanvult met magische CO₂, er aan elk ander vereiste om gezonde planten te kweken moet worden voldaan. CO₂ zal een onbelangrijk of zelfs schadelijk effect hebben bij blootstelling aan ongezonde of hongerige planten. Dus het beste resultaat dat je kunt krijgen van CO₂ is wanneer het wordt toegevoegd aan de eerder geoptimaliseerde setup met veel licht. Goed gevoede, gezonde planten met wat LST training zijn klaar voor grote rendementen, en zullen zeker profiteren van CO₂. En als ik het volgende lees had ik misschien toch naar je moeten luisteren @lostchild Om te beginnen, moet je CO₂ alleen gebruiken als je de basis onder de knie hebt. Pas als je een aantal kweekrondes met succes hebt volbracht, en weet hoe je zaken als voedingsstoffen en trainingstechnieken kunt inzetten, kun je proberen om met koolstofdioxide de opbrengst te optimaliseren. Gebruik geen CO₂ tijdens je eerste kweek in de veronderstelling dat je andere zaken kunt overslaan en zo vanzelf meer toppen krijgt. Met koolstofdioxide kun je zeker je oogst optimaliseren, maar je moet eerst weten en in de praktijk brengen wat planten nog meer allemaal nodig hebben.
 14. Ik werk biologisch met buffertab tabletten dus wat atmosphere zegt moet ik oppassen met uitdrogen want dan schiet inderdaad de ec omhoog. Jij maakt zelf flessen co2 aan @Twiet en meet dat dan met een professionele meter?
×
×
 • Create New...