Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Limbic last won the day on December 15 2018

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

82 Prima

About Limbic

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

1,106 profile views
 1. Ja daar zeg je wat. Logisch gezien kan je dat ook uit die tekst halen. Ik merk dat wanneer ik het gebruik de waterbehoefte verhoogt. Ik hoop dat ook deze dames het begrijpen en aan mij denken en niet aan hunzelf.
 2. Limbic

  Xaim's Tentje.

  Weinig blad, veeeeeeel top!
 3. 6% P 5% K 3% Mg 5% So4 (zwavel)
 4. Niet helemaal @HUFFnPUFF maar maar ph langzaamaan naar beneden afbouwen, temperatuur laatste weken snachts <15 doe ik wel ja. De lucht uren korter maken is mischien nog een optie en dan 11/13 ofzo. Herfstkleuren zullen niet werken of gewoon wat donkere blues draaien? Ik geef ze een shot zwavelzuur om ook rustug aan te geven de eind der tijden is nabij.
 5. Limbic

  50 x PP

  Ik ben het helemaal met lostchild eens en zou de slechtste verwijderen en door gaan met de betere.
 6. Leuk....altijd maar andere genetica in de tent. Normaal kan ik het wel een beetje inschatten maar deze dames laten zich maar moeilijk lezen. Ik gebruik Ripen, een voeding die altijd wel goed opgenomen word. Klein beetje sturen met die kalender moet kunnen en ik merk dat ze er meer van gaan drinken. Ripen werkt op verschillende niveaus Het geeft de plant een duidelijk teken, dat zij aan het eind van haar leven is. Hierdoor reageert de plant in een laatste poging zich te vermeerderen met een versnelde bloei - en vrucht afzetting. Het dwingt de plant haar weerstand te verhogen, met als gevolg een vermeerdering van de hoeveelheid actieve bestanddelen. Het geeft de plant alle mineralen, die zij nodig hebben in deze voortplantingsfase. In het geval van ophoping van nitraten of micro – elementen, helpt het deze overschotten te metaboliseren, hetgeen de smaak van de oogst ten goede komt.
 7. Lijkt me wel, althans een cyclus. Ze weet wanneer het bijna gedaan met haar is. Sugar royal heb ik ook nog staan. Kan er niks over vinden hoe het icm bacto en schimmels werkt maar word geadviseerd ook in 100% bio al kan ik het niet zien in geen enkel kweekschema van plagron. Ik ga nu vanaf week 6 géén bacto meer geven en misschien eens een keer sugar royal om de ph niet op te laten lopen.
 8. Ouders: Super skunk x Big Skunk Korean x Afghani x Hawaiian Bloeitijd: 9-10 weken Dan gaat ze met 2 weken om en geef ik haar volgende week rippen. Volgende lading dames staan al te trappelen de ruimte opnieuw te gaan vullen.
 9. Ik geef water met een ph van 7. Maar als een schepje bacto zorgt voor een hogere ph dan werkt gs ook niet naar behoren. Ik eindig ermee om het bodemleven zo lang mogelijk de tijd te geven haar ding te doen.
 10. Klopt, met goed bodemleven kan je behoorlijk kloten met de ph zonder ernstige gevolgen. Dus halverwege green sensation en afbloeien bio. Ik eindig mineraal om de laatste 'kick' te geven en merkte dat bacto dan minder goed word opgenomen. Weet ook niet of het aan de gs ligt maar het viel me wel op. Misschien door dat de bacteriën de ph verhogen?
 11. Trouwens schimmels spelen misschien nog wel dr grootste rol! (die leven ook in een lage PH omgeving en creeren die, en bacterien juist in een hoge en creeren die) Ik werk 100% bio maar ik zondig met greensensation. Ik merk dat als ik dat gebruik de laatste 2 weken bacto niet meer gewaardeerd wordt. Zou de hoge ph die bacteriën creëeren de gs tegenwerken? Waarom trek je geen handschoentjes aan? Dat doen de meeste moordenaars hoor.
 12. Jelly Pie met 2,5 week bloei. Mega tevreden met de nieuwe cob's. Kan niet anders zeggen dat ze er onder knallen als een malle!
 13. Vandaag 2,5 week bloei. Ik heb een mengsel van wormenmest, biovin, lavameel en guano gestrooid. Mimosa: Weer een krukje eronder. Vergeleken met de dames rond haar is het maar een klein opdondertje. Gelukkig wel veel toppen maar de hoogte is ze niet in gegaan.
 14. Ik zou het niet weten vakman, nog minimaal 1.5 week? Up close met 55 dagen...
 15. Limbic

  50 x PP

  Je hebt nu ook 2 verschillende invalshoeken. Ga je kijken naar de achterblijvers, of naar de gezondste?
×