Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Limbic last won the day on March 20

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

274 Goed

1 Follower

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

1,315 profile views
 1. Ik weet niet of het 499 zal zijn Xaim maar alles boven 300 is meer als anders. Ik zit natuurlijk al met Mimosa die gaf 52gr. @Fearghus nakomelingen van omgebouwde vrouwen komen er bij mij niet in. Alles wat ik gebruik is regulier (normaal) al zijn veel broedlijnen ooit ontstaan door een herma bestuiving net zoals de gorilla glue, bewust gemaakte fem zaden blijf ik verder vanaf.
 2. Voor deze is het geregeld Feargus. Ik had jou in gedachte voor de Stardawg die er ook aan zit te komen. Nee Xaim, de hoofdtop bevat minder of bijna geen 'paars/rood' dit is echt bij de onderste dat het zo kleurt. Wel leuk op zich, mooie combi van de star en grape pie verdeeld in 1 plant.
 3. Knoeperhard Xaim. Paar foto's tijdens het knippen van de onderste topjes die verrassend veel paarser zijn geworden.
 4. Ik ben benieuwd of dat werkt elke dag 'bevochtigen'. Is het wortelstelsel niet gewend aan je watergift of geef je ze langs onderen water? De warme lucht door het dikke bladerdek krijgen werkte niet bij mij met een fan. De hete lucht op de toppen vonden de dames in die hoek ook niet fijn. Met een inline filter ga ik proberen onder af te zuigen en als dat niks is hang ik de slang gewoon bovenin. Week 4 / dag 28 3 foto's Stardawg, onderste 2 foto's Sinmint Sorbet.
 5. Limbic

  Vakkie's Hoerenkast

  Dat heb je me vaker gezegd.
 6. Apart soortje zo'n puber met een puist. Probeer een foto scherp te nemen nu zie je een wazige gele vlek. Ik hoop voor je dat het geen grote bananepartij is maar het zijn geselecteerde stekken, toch?
 7. Zure regen HUFFnPUFF.... Klopt volgend wiki wel. Ik dacht altijd 6.5 - 7.
 8. Limbic

  Vakkie's Hoerenkast

  Perfect start is compost en bacto zorgt voor vrijkomen van voedingstoffen. Lijkt me zo snel en veel voor de kleintjes die nog geen voeding kunnen opnemen.
 9. Limbic

  Eerste binnen kweek auto's

  Sorry, kan ik je niet mee helpen. Ik zorg in de groei voor een vochtige bovenlaag vd aarde, rv of lv meet ik verder nooit. Lucht verplaatsen en temperatuur controleren is voldoende voor mij.
 10. Limbic

  Vakkie's Hoerenkast

  Ik heb voor de eerste keer aarde van jiffy.....op de zak 0,0 informatie. Lijkt me zo sterk voor de beginnende wortels, perfect start & bacto. Ik blijf je volgen erg mooi allemaal!
 11. Limbic

  Eerste binnen kweek auto's

  Ruimte mooi gevuld.
 12. Limbic

  50 x PP

  Ik zit er ook aan te denken met aarde maar speel het (nog) liever op veilig. Herfst is begonnen, mooi hoor.
 13. Limbic

  5x green gelato

  Dames hebben het goed daar! Ziet er netjes uit.
 14. Limbic

  50 x PP

  Als dat goed gaat is dat wel ideaal. Heb je eerder hergebruikt?
 15. Haha nee dat klopt skunkmonster, ik wissel altijd na 2 oogsten en er hangt net een nieuwe 333 in van can. Dat is een 350 m3 en werkte goed met 600w maar nu met 945w is een grotere gewenst met daarbij een nieuwe softbox. De inline filter heb ik nu alleen nog wachten tot de afzuiger binnen is. Thx Fearghus. Het voelt als ik mn hoofd naar binnen steekt als een tropisch regenwoud. Bedankt Xaim. Ik zag bij jou ook dat ze al dicht bij het armatuur groeien. Bij mij zit er bij sommige <20cm afstand dat is best dichtbij met 105w maar ik zie nog geen stress tot nu toe. Ik wil wel snel van af de bodem gaan afzuigen zodat de warmte beter verdeelt word en ik meer vocht weg kan verplaatsen. Nu met die toppen in het dak en het broeierig klimaat daar boven is straks vragen om problemen.
×