Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  4,094
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Limbic last won the day on October 21 2022

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

992 Uitstekend

3 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

3,883 profile views
 1. Ik had de jbeezy clone en ik denk jij ook. Forum werkt nog maar half hier maar ik hoop je nog te kunnen volgen aangezien je ook met tabs werkt. Je ziet dat ze bij mij door het armatuur gegroeid waren, echt prachtige genetica als je haar goed behandeld.
 2. Lijkt me ook iets anders, light mix zwaar bemest? Rechts de Wedding Cake, helaas banaantjes dus heb de planten toen maar verwijderd. Had achteraf ook hplvd dat kan ook iets gedaan hebben en ik stopte de aarde altijd vol met buffertabs wat met Amerikaanse genetica regelmatig problemen veroorzaakt. Ik baalde toen wel dat het fout ging het is echt een hele vette plant! Ik weet niet of ze net als bv S5 van knakken houd, maar grote kans dat jij er achter gaat komen.
 3. Volgende ronde gelukkig stekken dan is het veel makkelijker om de ruimte echt goed te vullen. Heb van alle phenos en nieuwkomelingen kleintjes genomen dus straks genoeg soorten om uit te kiezen. Laatste clubje doet het ook goed. Een paar zaden niet opgekomen of achtergebleven en die potten maar meteen gebruikt om wat nieuws bij te zaaien. In de 1.20 heb ik nu 12 planten, moet genoeg zijn om nu snel de bloei in te kunnen gaan. led had ik best hoog hangen, ik gok zo rond de 70cm en gedimd naar 50%. Heb nu een luxmeter gekocht die de ppfd kan meten en zat veelste hoog boven de 550 µmol Dat had ik zelf ook al gemerkt dus was al naar 25% gegaan. Met de luxmeter zag ik nu dat ik onder de 200 µmol kwam dus ongeveer het armatuur 40 cm laten zaken om rond de 350 µmol te komen.
 4. De Wedding Cake schiet de lucht in en wat ik lees over super boof cherry kan die er ook wat van. Mooie nieuwe soortjes, komen ze de volgende ronde tegelijk al mee met de lix?
 5. @Zwemvis Is inderdaad wat extra blauw voor de groei, een Surya t8 vegtube. Verbruikt amper stroom en geeft een 14000k licht af. Andere ruimte hangt geen vegtube daar ook nieuwe zaden gezet. Breeders die er staan: Clearwater, Thug Pug, Greenpoint, Wyeast, Surfr, Raw, Sin City, Elev8, Envy en Compound Genetics. In de 1.20 staan nu 12 (reg) soortjes gestekt in 3.6l potten. Extra blauw 450nm voor in de groei. En in de 1.50 staan 9 (fem) zaailingen dag 17 bloei. Lumatek 1000w gedemonteerd tot 800w door 2 barren te verwijderen.
 6. Heel mysterieus allemaal maar waarom geen Amnesia dat is toch de laatste 25 jaar de haze in dit land? Amnesia of zoals je zei witsoort?
 7. Hier staat iets anders @al green De Airbomz werkt op batterijen en geeft koude Co2 dus wekt geen extra warmte op, hiermee kan de opbrengst met wel 30% stijgen. Met hogere co2 gehaltes kan de plant hogere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verwerken, co2 verkort de cyclus en schrikt ook nog eens de meeste plagen af. Met een ppm van 1300-1500 kan de fles ongeveer een week mee in een tent van 120x120cm. Elke week spuitbus vervangen lijkt me die emmer toch efficiënter. Na korte break weer begonnen.
 8. Ervaar je stress van hoge ec en is dat dan door de buffertabletten denk je?
 9. Waarom zou je hier mee verder willen?
 10. Eindelijk een middel dat werkt tegen thrips. Afwisselend met middelen uit een andere groep dan eindigen met pvp en grote kans dat ze voorgoed verdwenen zijn!
 11. Ben het met LC eens, maar op dit forum zit een ledenstop? Ik post momenteel geen foto's meer zolang de toekomst onzeker is of dat het forum nog door gaat.
 12. Sorry ik hou er meteen over op. Succes 420man, op naar de volgende update.
 13. Ze kunnen bevelen wat ze willen als het armatuur past gewoon gebruiken. Ik denk dat @al green dat ook bedoeld en je zo in de hoeken ook op een mooie meting uit kan komen. Natuurlijk rekeninghoudend met het licht wat ze aankunnen per dag zou ik altijd de sterkste en grootste lamp kiezen. Ga maar na, wat lijkt je makkelijker haalbaar? Een kilo oogst op 1.20 met een 430 watt, of een 600watt?
 14. Ik heb ze maar 1x ingezet. Ik zie nu ook dat na 2 weken ze nogmaals geadviseerd worden.
×
×
 • Create New...