Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  4,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  71

Limbic last won the day on May 22

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

965 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

3,399 profile views
 1. Meeste zaden komen uit Spanje dacht ik.
 2. Ik zei vochtige ruimte. Lv of dauwpunt heb ik niks over gezegd. Meer open structuur heeft meer airflow en geeft minder kans op rot. Een soortje dat strekt hoeft in mijn ogen niet minder te geven als een kleine dikke dwerg.
 3. Ik laat ze juist strekken dmv verrood. Gedrongen en dik, geeft in mijn vochtige ruimte kans op botrytus. Ik ervaar met strek geen nadelen doordat je meer diepte kan creëren zorg je voor meer airflow en extra volume.
 4. Dit licht niet enkel aan de intensiteit van je lamp maar natuurlijk ook aan de soort en pheno.
 5. Lees ik nou goed dat de neem ook maar 2 dagen werkt als bladbespuiting? Hoe lang blijft Neemolie op de bladeren, planten aanwezig? De halfwaardetijd van de Azadirachtine in de grond varieert van 4 - 40 dagen. In water varieert de halfwaardetijd van 48 minuten tot 4 dagen. Ook op plantenbladeren gaat het snel kapot; de halfwaardetijd is 1 - 2,5 dagen. De overige bestanddelen van Neemolie worden in de meeste bodem- en wateromgevingen door micro-organismen afgebroken.
 6. Worden je potten in de zon niet te heet? Een plankje ervoor houd de hitte tegen.
 7. Thx⁰ in de andere ruimte komt het einde nu ook in zicht. Lastig goede foto's nemen. Deze Mafia Funeral wil nog wel en net als de vorige keer haar zus in de andere ruimte. Een extra armatuur op de Zeus gelegd met blauw voor groei en verrood voor de end of day treatment. Een halve minuut net voor de lampen uitgaan laat ik 730nm verrood 5 minuutjes branden. Werkt goed ze bloeien nu met 11 uur donker en 13 uur licht en strekken wat meer waardoor ik ook makkelijker onder de planten door kan. Je ziet ze bijna niet branden tot het licht uitgaat natuurlijk.
 8. Als ik tracer heb gebruikt is de plaag verdwenen en elke nieuwe ronde spuit ik net voor ze de bloei in gaan met Plant Vitality Plus, planten blijven gezond en de schadelijke beesjes blijven weg. @420man010 had er ook lang last van gehad ik weet niet of hij ook neem gebruikte? Voor mij werken andere middelen vele malen beter maar sommige zeggen dat het werkt.
 9. Jammer dat je het niet meer deelt en dat een enkeling daar voor zorgt. Nou ja, succes met de voeding verder.
 10. Soort of pheno verschil. Wat je ziet is Anthocyanins
 11. Thx allemaal! Je ziet inderdaad nog nieuwe pistels komen maar alleen alles met de hand knippen vraagt om een paar dagen voorsprong dus eerst de hooftoppen geoogst en daarna de benedenverdieping. Goed gezien algreen, laatste dagen blauw erop en nu in de groei ook tot ze de bloei in gaan. Ze drinken goed en de ruimte is gevuld dus vandaag naar 13/11.
 12. Ronde klaar. Eindgewicht 830 gram in een 1.20 tent en 600watt licht helemaal niet slecht vind ik zelf. Ruimte staat nu gevuld met Stardawg, nieuwe Forbidden Fruit en Clearwater kruisingen kijken of daar wat moois tussen zit.
 13. Mooi hoor! Ze vallen er bijna al vanzelf uit.
 14. En Sannie? Iemand die hem kan inlichten? Zo blijft er niks meer over van het forum.
×
×
 • Create New...