Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  4,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Limbic last won the day on January 24

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

934 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

3,202 profile views
 1. Gezien corona wel mogelijk maar wil dit graag met andere delen. De hoeveelheid trichomen! Klopt. Eenmaal naar 12/12 is er weinig meer aan te doen. Nu staan er clonen van moeders die zich bewezen hebben dus deze keer volle bak!
 2. Van allemaal. Ik dacht omdat ze extra veel ruimte hadden, ze ook iets extra zouden geven maar 70gr is echt bar weinig, en nr3 gaf 100 dus net iets meer maar nog niet wat ik had verwacht met de nieuwe belichting. Wel bijna te mooi om op te roken.
 3. Thx! Als Kush Breath tegen valt altijd nog Gushers of Gorilla om uit te kiezen. Opbrengst valt enorm tegen maar de kwali is buitengewoon goed. Hier de nr3 Mami Mami.
 4. Laatste week en de nr3 is favoriet! Cold Stone ook niet verkeerd. de volgende ronde
 5. Overzicht van het half gevuld hok herfst is mooi te zien. Gargantua Cold Stone Miami Mami #1
 6. Heb in de andere ruimte ook een 450nm ledlamp gehangen. Hier was alles bijna klaar en heeft nu maar 3 dagen gebrand. Als het goed is zouden de nieuwe dames het zometeen ook kunnen waarderen in de groei dus hangt ze goed. Bedankt voor de tip! Beetje extra blauw voor de laatste dagen lijkt me dat dat weinig kwaad kan. Als het bevalt de keer er op iets langer met meer intensiteit. Meeste zaailingen staan ook maar 1x en zonder blauw eindigen ken ik inmiddels wel. Apple Fritter S1. Forbidden Fruit x Trophy Wife
 7. Mijten uitzetten én met de stofzuiger lijkt me geen goed idee. Zelf spuit ik na de 1e week bloei bac vitality plus. Krijgen ze mooie groene blaadjes van en schijnt ook goed tegen spint te werken. Als je stekken krijgt volgende keer ze er meteen mee behandelen. Ik zou wat lostcild zeg wel iets doen je bent over de helft en het ziet er verder fantastisch uit! Met je vingers kan je de blaadjes ook schoonvegen, gewoon doodwrijven die krengen.
 8. Bahama Mama en Gelato mee bekend, de Gary Mints is nieuw maar ook de laatst overgebleven pheno komen nu bananen.
 9. Blauw staat op minimaal in de bloei. Het schijnt goed te zijn de laatste week met veel blauw te eindigen dat het de terpenen verhoogt in de wiet. Het is meten met een app op de telefoon. Zal wel niet helemaal accuraat zijn maar geeft wel een indicatie. Netje gespannen. Zo leeg ben ik niet gewend. Wat er over is gebleven; Maimi Mami (Mind Flayer x Bahama Mama) Cold Stone (Gelato 41x creamsicle) Gargantua (Gary Payton x Apple Mints)
 10. Verstandig om die grote achteraan te zetten. Ziet er naar uit dat die iets langer moet bloeien. Die te nat staat ook te koud. Alle potten verhogen dat ze gelijk met die grote komen is beter voor de temperatuur en je lampafstand. Week 4 bloei en nog niet op 100%?
 11. De Zeus bevalt goed en heb nu in de andere ruimte ook strips hangen. Regelbaar met rood 660nm, blauw 450nm en ver rood 730nm. 12 fems moeten de klus gaan klaren. Na veel laten stressen van de 12 nog 5 overgehouden. Schakelen met een ver rood spectrum, te hoog in µmols, hoge ec door buffertabs, wisselend ph van water en bijna dagelijks snoeien van blad kan ik wel zeggen dat deze 5 goed tegen stress kunnen. Waar normaal 12 of 14 planten staan in 18 liters heb ik er nu dus maar 5 wat met wat buigen wel op te vullen is en zal nu wel elke dag moeten gaan wateren. Blauw, rood en wit zit ik nu op een ppfd van rond de 850 µmol. Ver rood is uit en wil ik straks op een andere tijdklok 1x een kwartier in de ochtend en 1x een kwartier in de avond laten branden.
 12. Mooie plantjes! Altijd klote een achterblijver.
 13. Ben zelf met Blue Slushy bezig, een kruising van de Blue Cookies. Succes, ik volg.
 14. Thx @edjuhhh en @420man010. In de groei is het makkelijk sturen en hopen dat er na het schakelen geen uitschieters tussen zitten. Dit is de 2e ruimte, daar staan ze nu ook in de bloei. De voortgang van de andere ruimte zal ik volgende keer updaten. Strawberries and Cream City Slicker Slurmint ix Prism Moose and Lobsta Breath Mints Alpen Glow Black Banana's Vooral de Slurmint is de lucht in geschoten en heb ik moeten knakken. Ruimte 2 is maar 1.70 hoog dus word dit een uitdaging met zaailingen!
×
×
 • Create New...