Jump to content

Limbic

Full member
 • Content Count

  3,800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Limbic last won the day on June 29

Limbic had the most liked content!

Community Reputation

729 Uitstekend

2 Followers

About Limbic

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 06/01/1980

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Glow Baal

Recent Profile Visitors

2,419 profile views
 1. Als dat veilig kan, heb je misschien een foto @Plantformer? Van de winter wil ik gaan proberen op de bodem af te zuigen dan trek je de warme lucht naar beneden. Ben alleen bang dat je de rv flink verhoogt rond de bloeiende planten en op het eind toprot veroorzaakt.
 2. Dag 15 Er is inmiddels van onderen gediefd, niet teveel want de kans bestaat dat er nog moeten vertrekken al zie ik geen gekkigheid vooralsnog. Dag 22 De dames ruiken heerlijk zoet. Even een selfie in het donker na 3 weken bloei. Forbidden Mints 1 Forbidden Mints 2 Glukie Breath Hulkmania The Don Mega 1 The Don Mega 2 OGKB x Zkittlez x Sundea Driver
 3. Bedankt voor de input. Van een gezonde 3,6 liter volle kluit naar een 15 of 18 liter is in principe genoeg om het midden te bezetten met wortels dus niet meer een tussen stap. Vorige keer wel van 3,6 naar 11 en dan 15 maar het is veel werk en het heeft ook niet meegeholpen aan een dikke oogst want die viel tegen. Ik had het vermoeden dat bij sommige planten de buffertabs te dicht op de bestaande wortels zaten met overpotten vorige keer waardoor ze een overdosis stikstof kregen en omdat het maar 4 tabs waren, later in de kweek een tekort. Dus ben ik begonnen met 1 tab met de groei en nu 5 erbij om ze in de bloei wel alles te geven waar ze om vragen. Ze moeten nog even wachten op grotere potten, het is niet anders. Beetje wormenmest topdressen zodat ze de 2 dagen wachten goed door komen. De linkse plant is Tomahawk en heeft altijd lange breeder uitgroei. De Zkittlez en Peanut Butter Breath zien er niet "vreemd" uit en ik zie bij geen één achterstand. Nu experimenteren met in één keer 5 buffertabs erbij en dan zo ver mogelijk van de kluit. Ventilator er op, inwateren klaar en wachten maar.
 4. Het werkt goed, de laatste kweek 2 weken lang gebruikt en de smaak en geur waren beter als ooit tevoren al weet ik natuurlijk niet zeker of de ripen daar invloed op heeft gehad maar het eindproduct was heel zacht en zoet van smaak. (zie Fearghus revieuws)
 5. Gewoon,...van die tak. 1001 dingen die meer invloed hebben op de kwaliteit van het product als knippen maar toch lijkt het het veel uit te maken. Zit wel wat in maar je kunt het ook overdrijven. Professioneel gekweekte wiet smaakt perfect als ze "verkeerd" is geknipt en een amateur kweekje maak je niet veel beter door het "goed" te knippen.
 6. Dat kan héél snel gaan. Ze bevelen iets van 6ml op een liter en als je dat volgt zie je na 1 of 2 dagen al wel resultaat maar je maakt ze daarmee niet beter en die rot stimuleer je daar ook mee. Ik zelf gebruik de helft of minder van de aangegeven dosering en wissel af met green sensation voor een gegarandeerd mooie herfst.
 7. Het is wel heel vochtig nu. Bloei versnellen gebruik ik altijd ripen voor en de smaak vd wiet is ook altijd heel lekker en zacht dus geen nadelen daar aan alleen als je het té veel gaat forceren de afbloei werkt dat die budrot wel in de hand.
 8. Ik zit hier op het forum voor het plantje en niet om te leren hoeveel ik kan verdienen met een soort dat is voor mij irrelevant. Ik snap ook wel dat als je het goed doet er geld overblijf. Praten over prijzen is op het forum dacht ik niet toegestaan maar misschien overdrijf ik een beetje. Leuke soortjes fata lekker bezig!
 9. Mijn reden is niet hoe ik er maximaal geld aan kan verdienen. Ik zet niet het soortje waar ze me het meest voor betalen. Wat uit de 1.50m kom is meer dan ik zelf op kan en het geld wat je toekomtis natuurlijk ook leuk! Jij wil geld verdienen en vindt het werk leuk, voor mij is het één hobby die geld oplevert.
 10. Is dat hobby kweken? Als ik jou altijd lees krijg ik toch het idee dat je het enkel voor het geld hier zit.
 11. Dames hebben nu 1 buffertab van 10gr en blijven mooi groen. Nog even en dan gaan ze over in de 18 liter potten of ik maak nog een tussenstap in 11 liters daar ben ik nog niet over uit.
 12. Ik doe iets goed fout, of ik bedoel fout goed want nog geen Herman gezien. Wel leuk maar zo blijft het wel erg vol als ik er geen hoef te verwijderen. We zitten nog maar in week 2 bloei er kan nog een hoop gebeuren in week 3 na het dieven. Dag 9 Dag 13
 13. Dus is het geen onzin want goed selecteren kost veel tijd en wie heeft dat? Meeste breeders pakken wat populair is vermeerderden het en verkopen maar.
 14. Het gaat worden; 7x Zkittlez 3x Vapor Fuel 1x Peanut Butter Breath 1x Tomahawk 1x Night Rider
×
×
 • Create New...