Jump to content

lostchild

Full member
 • Content count

  10,239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,078 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. 2x voeding, 1x water @greentje diplomatiek: geen mening
 2. lostchild

  van HPS naar led...

  @cannarie hoe kom je bij 150x 200x200 afmeting van de tent? Het gaat om een zogenaamde kiloknaller
 3. 1 vingerig blad krijg je niet zomaar in grote getale later in de bloei. Dan zijn je planten in reveg of je geeft teveel voeding (oa stikstof) wat tot aanmaak van extra blad in de toppen leidt. ik was de post aan het editen, de laatste versie is een stuk duidelijker.
 4. Je geeft en gaf veel teveel voeding. Die bladrand is daar een uiting van, het verbrande puntje vh blad ook maar je had het ook kunnen merken aan het 1 vingerig blad in de toppen en een wel erg donkergroen blad.
 5. Bladvoeding in een waterbak... als dat maar goed gaat Waarschijnlijk is je dosering zo miniem dat het wel los zal lopen maar ik kan je aanraden bestrijdingsmiddelen alleen zo toe te passen zoals aanbevolen wil je profiteren van een optimale werking en niet bezig blijven met bestrijden. Planten zien er verder goed uit, de Alien set bevalt goed (ik vindt hem 3x te duur)?
 6. lostchild

  van HPS naar led...

  Vergeet hoeveel wattage aan HPS je wel niet zou willen of kunnen hebben draaien en ga uit van optimaal belichten met LED. Dat vergelijken doet je heel verkeerde keuzes maken en LED is nog steeds veel te duur daarvoor. 2x 600W is niks in een 150, 1x 1000W werkt een stuk beter. Dat je met een airco 2x 600W niet kan draaien in die 150 omdat het te warm wordt op die plek waar de tent staat zegt veel over de geschiktheid van die plek
 7. lostchild

  3X Organic Led Cookies

  Overwegend milky op alle foto's. Houdt er rekening mee dat de wiet ook nog wat narijpt als je eenmaal geoogst hebt.
 8. lostchild

  Kweek 2018 Mr Haze

  Geranium voeding is niet zo geschikt voor menselijke consumptie, beter een cannabis of groente/kruiden voeding pakken. Succes met de grow.
 9. Die klauwtjes kan ook komen door een (licht) N overschot Wat minder (vaak) voeding geven helpt al een heleboel.
 10. lostchild

  Moet Je De Bodem Spoelen Bij Mineraal Kweken?

  Had je deze foto's geplaatst had je heel andere replies gezien. Deze zijn rijp vd kliko.
 11. lostchild

  stoppen of doorgaan

  Gewone potgrond is denk ik je probleem. Welke kokos heb je gebruikt, ook iets wat voorbemest was?
 12. Blind varen zou ik niet doen Blad altijd zoveel mogelijk laten zitten onder het net, heeft de plant het niet meer nodig valt het vanzelf af.
 13. Gaat prima. Ik zou alles onder het net weghalen aan topjes, zonde vd energie.
 14. Bruin laagje niet normaal bij mengen Neem olie met water en emulgator. Dat bruine laagje is niet vermengde olie Neem olie aanmaken: 4 delen Neem olie op 1 deel emulgator. Oplossen in lauwwarm water van een graad of 25 en zeer goed schudden. Eenmaal aangemaakte Neem olie oplossing is WEL houdbaar zolang je voor gebruik het water verwarmt (30C is max) en alles goed mengt dmv schudden . Na 3 weken werkt het niet meer en kan je beter een nieuwe batch aanmaken.
×