Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

lostchild last won the day on September 23

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,461 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uv B (waar je meer THC van zou krijgen) veroorzaakt diverse andere, minder agressieve, vormen van huidkanker. Draag altijd afdekkende kleding om jezelf te beschermen tegen de straling.
 2. Bij de instellingen vd camera de instelling op de stand met het bloemetje zetten, verdwijnt die gele HPS gloed. Misschien heb je ook nog een icoontje gloeilamp wat je kan selecteren, word het nog mooier van. Ziet er niet best uit die planten, knalpaarse stelen en stammen en flink geel blad, spint legt de sapstroom aardig plat daar.
 3. Juist niet Bladmateriaal waar spint op zit zo min mogelijk verplaatsen. Zo verspreidt je het namelijk nog meer door je tent maar ook erbuiten waar ze een plekje opzoeken om te overwinteren om straks je nieuwe plantjes te grazen te komen nemen.
 4. Heb je al netten of Nico rollers dan? Bigblocks bieden amper steun (niet zoals een pot met aarde dat doet of een krat met rfx) en de kans dat de planten topzwaar worden op die blokken en dat alles alle kanten op gaat kukelen is zeer aanwezig.
 5. Je hebt wel erg vaak Floramite ingezet waardoor de spint (deels) resistent kan zijn tegen de Floramite die je spuit. Stekkenboeren gebruiken ook Floramite. Onderstaande info staat niet op het fotokopietje wat je bij de Floramite vond die je kocht en is je misschien ook niet helemaal bekend maar wel van groot belang wil je effectief kunnen bestrijden Toepassing van Floramite Het is belangrijk dat insecticiden als Floramite 240 SC op de juiste manier worden ingezet. Het productetiket is hierin leidend. Het zorgvuldig opvolgen van het etiket is van belang om resistentieontwikkeling te voorkomen en de werkzaamheid van middelen te behouden. Ook het afwisselen van middelen met een verschillend werkingsmechanisme is belangrijk. Dosering en bespuiting Gebruik bij toepassing een dosering van 0,04% (40 ml / 100 L water). Verlaag deze dosering niet, want de kans op resistentie wordt hierdoor vergroot. Toepassing in een blok bespuiting van 2 toepassingen met een interval van 7 dagen (maximaal 4 toepassingen per jaar).
 6. Zwarte stipjes is de poep van de trips Ze zitten onder het blad tegen de nerven aan bij de bladeren waarop je een soort van zilveren slakkenspoor of plekjes waar kunt nemen. Lijken net splintertjes. De infectie/plaag begint onderin de plant en als je er niks aan doet nemen ze je hele plant over en gaan ook in de toppen zitten. Klik Dek de netpotten af met een stukje plastic, larven vallen uit het blad en verpoppen graag in de toplaag van een medium. Aan de rechterkant op die webpagina kun je zien welke predator de trips te lijf kan gaan. Spuiten kan niet meer, natuurlijke bestrijders kunnen als er nog geen plaag is de boel nog onder controle houden.
 7. @jackyh80 Minimaal 18C om stoffen (fosfor) oplosbaar en zo opneembaar te houden. Ijzer, calcium, magnesium maar ook kalium worden ook allemaal minder oplosbaar en zo minder goed opneembaar wat tot tekorten of onbalans kan leiden.
 8. Processen in de plant vertragen of stoppen helemaal.
 9. Wil je niet ongerust maken maareh.. met 16C worteltemperatuur zit je 1 graad af van stasis in je planten.
 10. Nee herfst kleuren geeft geen hogere opbrengst. Ripen ook niet, je bent alleen eerder klaar met de kweek omdat je met Ripen de productie van ethyleen aanjaagt waardoor de plant eerder af bloeit dan ze normaliter zou doen.
 11. Als Buyuk 10dgn voordat hij de planten wil gaan oogsten overgaat op alleen nog maar water geven zullen ook zijn planten herfstkleuren gaan vertonen PH vergeet de Ripen wat hij geeft en wat dat voor uitwerking heeft op de planten: ze gaan er eerder en heftiger door de herfst in.
 12. Teveel BigBlocks per tafel. Vooral bij waar de tafels aan elkaar sluiten staan ze erg kort op elkaar, dat gaat flink in elkaar groeien straks.
 13. lostchild

  HPS IRS

  Hoezo nieuw? Dat is een Gavita IR in een ander jasje
 14. Mocht het echt corrosie vertonen kun je de fitting (inclusief aansluitingen) heel makkelijk vervangen bij een Adjust kap. De coating van de kap (ceramische glascoating corrosie bestendig) maakt het 'redden' van de kap plausibel. € 180 voor 6 fittingen of 6 meier voor nieuwe kappen
 15. De Adjust kappen kun je na schoonmaken en het kroonsteentje kun je vernieuwen waardoor je die kappen nog kunt gebruiken. Schoonmaken met Dreft of ander afwasmiddel en met een schone microvezel doek zodat je de reflecterende coating van de Adjust kap niet verneukt. Meteen goed drogen na schoonmaken met een schone theedoek, waterkringen reflecteren nogal raar. De rest van de spullen kun je als verloren beschouwen.
×
×
 • Create New...