Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,943
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

lostchild last won the day on December 5 2021

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,550 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De tensio meter hoort niet zo dicht tegen de rand vd pot aan Prik hem in het midden tussen stam en potrand en je meet een stuk gerichter. Succes deze ronde. Via MP gekocht?
 2. Maar je hebt ze nooit echt de tijd gegeven om iets met die extra ruimte aan te vangen nadat de concurrentie weg viel Volgende ronde beter en hopelijk wat stabielere genetica ipv hermannen
 3. Langzaam opbouwen. In het begin zijn je planten ook niet zo groot dat ze iets met de 1000W aan zouden kunnen (600W is al heel wat voor een stekkie) en belicht je vooral de aarde/medium in de pot. Zijn de planten gewend en wat groter dan kun je het wattage op gaan voeren. Voor die tijd kan ook maar je wint er niks extra's mee als de planten er nog niks mee kunnen. De super+ stand is de 1200W stand.
 4. Verkeerde afslag genomen op het aquarium forum toen je je blauwe kreeft aan het uitlaten was?
 5. Zou rechts niet meer strekken omdat de filter en slang een gedeelte van het licht blokt? Je ziet duidelijk verschil op de laatste foto qua licht val.
 6. Zullen we weer het over de 45 Amnezen onder led hebben in dit kweekverslag van Turtle ipv discussie over led die nergens toe leidt en bespreken van vijverleven en aquaria?
 7. Hoe lang zijn de kabeltjes die meegeleverd worden voor ophangen vd lampen Turtle? Misschien is dat wel de reden dat je lampen zo hangen als ze hangen? Bij de lampen die ik kocht heb ik het ophangsysteem zelf aan moeten passen en mijn tentje is 40cm minder hoog dan die van jouw (80x80x160).
 8. Filmpje is van erg lage kwaliteit waardoor dit erg blokkerig is en je weinig ziet vd planten.
 9. Steek je toch maar mooi ff 200W aan stroom in je zak met een simpele meting
 10. Succes. Hoe groot is je hokje en kan je de OCL daarin ongedimd draaien? Benieuwd of je wat van die BAC gaat merken als je Sannies way kweekt en al een perfecte symbiose bereikt langs die weg.
 11. Wat een dom gelul zeg, als je woorden niet snapt kan je ook de Van Dale een keer checken? 1. alles wat er groeit aan planten 2. bepaalde soort van planten Nog meer uit die duim van je?
 12. Mars geeft voor deze lamp 12" aan als afstand tot het gewas om tussen de 1000-1400 umol op je planten te kwakken. Daar vermelden ze dan wel bij dat je co2 toe dient te voegen om de hoge umol's die deze lampen uit braken te kunnen benutten Wil je zonder poespas kweken dan heb je aan 7-900 umol genoeg Deze planten liggen op schema, de laatste 3+ weken zijn pas de weken waarin Amnesia aan gaat dikken.
 13. Misschien hebben ze de vraag naar legale wiet een beetje onderschat? Zijn ze in NL ook goed in met dat Staatswiet vehikel.
×
×
 • Create New...