Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  14,057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

lostchild last won the day on June 12

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,593 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Groen wetenschapper op amateur basis

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan prima en als jij blij bent met wat je uit 1 vd zaadjes krijgt die je poot en af bloeit heb je helemaal niet zo veel zaden/planten nodig. Check zoals Holy al zei goed de stamboom, dan sluit je al een heleboel bij voorbaat uit. Gefeminiseerde zaden zijn genetisch een 1-1 kopie van de plant die bezwangert is met haar eigen pollen waardoor je veel minder verschil tussen planten hebt en zo ook veel minder planten voor een selectie hoeft te zetten. Let ook op tijd dat je stekken nodig hebben om te wortelen, hoe ze reageren op jouw aanpak, dat soort dingen ipv alleen op de wiet die er vanaf komt. 3wk wachten op wortels of 1 week en de stek dan inmiddels al 1 week voorgroei en al 1 week op 12/12 hebben kunnen geven tov die nog aan het wortelen.. daar zit de echte winst
 2. lostchild

  Bedrocan

  Klachten of opmerkingen over Medicinale Wiet kunt U richten aan de Minister van Volksgezondheid onder wiens rechtstreekse verantwoordelijkheid BMC valt. BMC koopt geheel volgens GMP door Bedocran geproduceerde wiet in voor medicinale verstrekking op recept of voor export naar een ander land binnen een gesloten keten (alleen op recept via een erkend arts). Oftewel, het heeft met wiet zoals jij dat bedoeld helemaal niks meer te maken. Maakt het dan uit of je op arbeidskosten bespaard omdat je machinaal knipt, mooiere toppen hebt die je vervolgens toch weer kapot knipt en/of vergruist tot een granulaat? Lekker bashen man, maak vaker van dit soort topics dan kom ik daar ook heel gezellig on topic commentaar leveren.
 3. lostchild

  Bedrocan

  Meeste ja want jij gaat blad en takjes die in en tussen de bloemvruchten zitten dmv je machine tot afval maken waar Bedocran het met vd tak trekken geen afval heeft. Zou een terminaal patient in Duitsland die het krijgt voorgeschreven jouw criteria hanteren? Dat is namelijk de doelgroep voor de Bedocran wiet, niet jij of jouw afnemers. Alles draait om geld zeg je: was je er van op de hoogte dat alle kosten in de prijs verwerkt zijn die het BMC ze betaald voor de wiet en het zo geen argument is?
 4. Check ook de aansluitingen op de kroonsteen in de Adjust- A- Wing kap. Door torderen maar ook door de stroom die er doorheen gaat zet dat uit en krimpt en kan los gaan zitten of slecht contact geven. De combi Davin en Lumatek EVSA wou nog wel eens problemen geven, soms een kwestie van de stekker van de Lumatek er andersom gedraaid in doen op de Davin als ik het me goed herinner. Heb je de reset knop op de Lumatek ook al geprobeeerd?
 5. Je kunt zonder check vd trichomen toch wel zien dat deze er nog wel een extra node uit willen persen als wat meer ervaren kweker?
 6. lostchild

  Bedrocan

  Dat is omdat Bedocran zo het meeste overhoudt van de planten. Door machinaal trimmen verlies je veel materiaal wat je anders gewoon als medi-wiet kunt verkopen. Dat is inclusief takjes uit de toppen en bladmateriaal wat menig afnemer van mediwiet in zijn of haar 'wiet' terug kan vinden. Denk niet dat er een theorie achter zit van meer omzetten suikers en sapstromen waar wij rekening mee houden. Ze telen al heel erg gericht dmv mineraal en de hydro aanpak, vraag me af of ze dat zelf uitdokteren of af & toe hulp van een lab krijgen hierbij. In mijn potje granulaat zaten stukje tak en stukjes blad(stelen).
 7. Die mogen echt nog wel langer. Je doet jezelf tekort door zo vroeg om te halen.
 8. lostchild

  Bedrocan

  Dat is toch net ff wat anders dan hoe jij het in 1e instantie bracht of niet, zeikwijf.
 9. lostchild

  Bedrocan

  Waarom is het in een tent anders? Als je de ventilatie zo ver wil gaan dimmen zou het wel handig zijn als je aan de minimale airflow van je filter komt om deze tijdens de droogperiode maar ook erna nog goed te laten werken.
 10. lostchild

  Bedrocan

  Bedocran wiet heeft door de teeltwijze en nabehandeling de status van een geneesmiddel en voor de bereiding en productie van een geneesmiddel gaan dan een aantal extra regels op waaronder ook de kleding die je medewerkers van Bedocran ziet dragen tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Bedocran de enige legale teler? Experiment gesloten keten coffeshop ben je toch niet vergeten? Er zijn er een stuk of 10 die telen voor de staat inmiddels, allemaal met vergunning en ontheffingen. 1500KG wiet per teler produceren Dat hebben ze alleen op papier getest en nooit nagevraagd hoe het nu met de beleving zit bij de patient. Er zit geen kraak of smaak meer aan zullen ze zeggen als je het aan gebruikers die wiet uit een andere bron voor Bedocran probeerden na zou vragen. Ik was er zelf 1 van en herinner me nog de gore smaak, het naar een medicijn ruiken en de wat rare uitwerking qua high/stoned tov een niet doorgestraald wietje.
 11. Kan je niet goed inslapen of niet doorslapen? Maak van je knipafval waar nog genoeg trichomen op zitten wietolie. Dat kan veel doen voor slaap problemen al is het geen heilige graal. Zie ook dit topic over hoe je het zelf kan maken en wat gebruikers er van vinden. Als je op wietolie zoekt op WF kom je veel info en gebruikerservaringen tegen.
 12. Heineken is zoals vele Hollandse pils vooral een doordrinker waarmee je meteen ook de classificatie aan het pils geeft: aardig om door te drinken, meer eer valt er niet aan te behalen.
 13. Hoe groot zijn die ventilatoren en waar heb je die hangen? Water geven: hoe groot is de pot en hoeveel water geef je per keer. Foto helpt inderdaad.
 14. @the-choca hopen dat je er snel vanaf bent, met dat mooie weer op komst is dat geen pretje, een voorhoofdsholte ontsteking in de zin zoals gequote lijkt het net of je bij die 7wk nog even gaat wachten met spuiten, vandaar mijn opmerking. @dilago Nu heb je het over spint en we hadden het over trips. Mijn 1e ervaring met Neem? All het blad wat ik bespoten had na een dag pimpelpaars en opkrullend van de necrose omdat er letterlijk een laagje olie (jouw coating) op het blad achterbleef nadat het water verdampt was omdat ik de Neem niet goed had gemengd. Lijkt mij dat jij een soortgelijke ervaring met Neem hebt gehad en jammer dat je dan Neem af gaat kraken en het niet bij je eigen onbekendheid met het juist toepassen van een middel zoekt en dan dingen gaat roepen zoals stank en niet werken.
 15. Check ook eens of je mieren in die planten ziet.. Die hebben een samenwerking met de (blad)luis waardoor je ze vaak terug krijgt en geen idee hebt waarom nu juist die plant (of boom) steeds onder zit. Doe ook een beetje spiritus in het water als je ze wil bestrijden.
×
×
 • Create New...