Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

lostchild last won the day on January 9

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,483 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien kan je binnen je huidige beroep een lichter iets vinden? Zonde om die jaren ervaring te laten vergaan en vaak is er, je werkgever is ook eea verplicht in NL mbt omscholing als je ziek word en niet in je functie terug kan keren) binnen het bedrijf of organisatie wel een mouw aan te passen.
 2. Je neemt hiervoor dan ook een zeer grove kokos. De fijne kokos die je kan kopen in zak voor in de pot is hiervoor niet geschikt omdat je deze weg spoelt. Je neemt hiervoor dan ook een zeer grove kokos. De fijne kokos die je kan kopen in zak voor in de pot is hiervoor niet geschikt omdat je deze weg spoelt. KWX is gewoon te koop bij de wat betere GS en kan je veel beter nemen dan zelf rfx en kokos proberen te gaan mengen.
 3. Is er wat betreft Guillain Barré een positief vooruitzicht of mag je proberen de rit uit te zingen en beland je om de zoveel tijd in het ziekenhuis? Veel sterkte gewenst ook met je pols. Mbt olie en werken: leng dusdanig aan dat je geen last hebt van psychoactiviteit en neem dan wat vaker een kleine dosis. Zo kom je er ook
 4. Kijk eens naar de slakroppen op de foto? Dat jouw planten het trokken maakt nog niet dat Frosty er dan ook mee weg komt Die draait al weken ongedimd en denkt, omdat jij er ook zo mee draaide, dat ie met meer licht goed bezig is. Bij de Spydr, waar je vast de 2i bedoeld, staat als aanwijzing voor gebruik op 120x120.. De lamp is vooral bedoeld voor kweekruimtes die met extra CO2 kweken. Dus niet: hang. 645W zonder dat je verder wat aanpast in een 120x120... @FrostyFingers Je kunt dat heel snel zien aan de afstand die gaat ontstaan tussen de nodes en de bladstand zal ook veranderen, de plant vouwt zich als het ware open
 5. Volgens mij kun je geen pdf'jes delen via WF, dit is de melding die ik krijg in de browser. This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location.
 6. With 2 units you can illuminate in the most efficient way a space from 1.20 x 1.20 cm to 1.40 x 1.40
 7. 3x 220W LED, 660W goede LED's op 120x120 600W HPS is perfect geschikt voor die afmeting en met 660W LED heb je veel teveel lichtdruk op de planten waardoor het slakroppen blijven. Als je dan ook nog wat droger kweekt en voeding gebruikt worden ze zo lekker donker als ze bij jouw zijn. Even uit de losse pols bijna 2x de lichtdruk die je met HPS op de plantjes kon brengen heb je nu op hun koppies schijnen. OM dan niet kapot te gaan laten ze het blad hangen zoals ze bij jouw doen. Wie of wat heeft je doen besluiten zoveel licht op te hangen? Ik zou 1 lamp eruit halen en dan eens kijken wat de planten gaan doen en probeer je water geven zo in te richten dat wanneer je weer water wil geven de tensio dan rond de 120 staat. Geef dus zoveel water als de plant opdrinkt in de dagen dat jij geen water geeft. Duurt even maar je hebt snel door hoeveel dat is bij jouw planten. De tensio kun je gerust uit het gat halen om te controleren: doe dit met een draaiende beweging en gooi een beetje aarde terug in het gat voordat je de tensio weer terug draait in de aarde. Door het draaiend inbrengen is beschadiging aan wortels miniem. Ook al heb je een tensio, til alsnog eens een pot op om te controleren of die meter het nog wel bij het goede eind heeft. De tijden aangegeven door Blumat mbt metingen navolgen omdat je anders vanaf begin van sterk afwijkende waarden uit kunt gaan omdat de meter nog niet 'gecalibreerd' is wat je flink kan bezuren.
 8. Heb je wel eens overwogen om minder voeding te geven? Je hebt erg veel klauwend blad wat een te diepgroene kleur heeft en ook zijn de nerven van het blad erg scherp getekend. Dat teveel aan voeding heeft vaker gespeeld bij je kweek en is misschien wel de oorzaak van het wat geremder toppen aan maken. KLIK
 9. Vergelijk de bodem van de potjes die je eerder gebruikte eens met deze. Ik zag het pas later hoe de bodem van die 1.2ltr potjes eruit ziet. Bij deze potjes kan het gewoon de pot uit groeien wat bij een 9x9 niet het geval is. Daar is het dringen bij de gaatjes onderop waardoor je eerder zijvertakkingen krijgt die gaan cirkelen in het potje zelf ipv een eigen weg te zoeken zoals ze nu doen.
 10. Succes met de kweek. Mbt wel of niet iets aan de geur doen zou ik een heroverweging maken: je bent als je alles ingericht hebt en draaiend de hele week afwezig. Planten gaan gedurende de bloei soms flink stinken en deze geur is erg specifiek en draagt een flink eind. Niks zo lullig als iemand die de kweek in het vrijstaande schuurtje ontdekt en jij bij terugkomst op vrijdag in week 9 bloei mag constateren dat je de weken ervoor voor niks bezig geweest bent en alles geript is of iemand heeft de popo's op je af gestuurd. Omdat het een medi kweek betreft is het gelag dan nog veel harder en is voorkomen waarschijnlijk veel beter dan genezen.
 11. De onderbak vd propagator waar je de potjes in hebt staan zou zomaar een factor hierin kunnen zijn. Het blijft onder de potjes altijd wat vochtig wat een perfecte plek voor wortels is om naar toe te groeien vanuit de pot.
 12. De thermometer of de sensor staat in een wit kastje met wanden die de vorm hebben van een open jaloezie. Daardoor heeft de wind vrij spel, maar zon en neerslag kunnen niet tot de instrumenten doordringen. Zo meet het KNMI de temperatuur en daarom hangen wij de thermometer ook onder een afdakje.
 13. https://agro.bayer.nl/nl-NL/Gewassen/Resistentie Middelen die tot dezelfde resistentiegroep behoren, hebben een zelfde werkingsmechanisme. En daar schuilt het gevaar: het veelvuldig gebruik van middelen uit dezelfde resistentiegroep kan leiden tot verminderde gevoeligheid van de te bestrijden ziekten, plagen en onkruiden voor de gewasbeschermingsmiddelen. Vooral in de aardappelteelt, fruitteelt en glastuinbouw is de kans op resistentie-opbouw groot.
 14. De perfecte manier om de spint snel resistent te krijgen 1 product gebruiken en de gebruiksaanwijzing tot op de letter opvolgen wat vaak spuiten met concentratie X betekent op dag 1 en na X dagen nog een keer herhalen. Is de spint dan nog niet weg, dan pas met een ander middel aan het werk gaan.
 15. Guttatie kan in principe geen kwaad, mits het water van het blad af druppelt. Dat af druppelen is met het vruchtvlees wat als spons kan werken en de vele kleine blaadjes in een top nog wel eens een probleem waar de meeste wiet kwekers nooit bij stil staan.
×
×
 • Create New...