Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

lostchild last won the day on July 11

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,325 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De lichtere planten hebben in meer of minder mate last van een ijzer tekort.
 2. Je telefoon is ingesteld op het in een lagere resolutie uploaden van plaatjes om je MB's te besparen. Kan ook dat de browser die je op je feun gebruikt resized bij uploaden.
 3. Wat voor softbox gebruik je? De 700m3 willen ze nog wel eens rechtstreeks op de ombouw monteren wat ook een nare lage brom kan veroorzaken.
 4. Zaai- en stekgrond bevat geen buffer, in de manier waarop je voeding geeft en de pH afstelt van het voedingswater wat je geeft moet je daar dan rekening mee gaan houden. Het wordt een beetje hydro kweken op aarde (inert medium ook geen buffer). Hoe dat gaat met de voedingslijn en de supplementen die je gebruikt kan ik niet zeggen, vraag dat aan Plagron hier op het forum.
 5. Antagonisme Organische voeding bevat dus geen zink, of ijzer, of calcium en magnesium of een combinatie hiervan wat allemaal mineralen zijn die je plant in meer of mindere mate nodig heeft? Jouw opvatting van wat mineraal is is nogal star als je het mij vraagt. Dat de term die ik ervoor hanteer verwarrend is kan ik best inkomen echter kan ik geen andere bedenken voor een complete basisvoeding op biologische basis die wondertjes verricht die alleen door inzet van chemie mogelijk zijn. Misschien moet je eens vragen of het allemaal in 1 of 2 flessen kan wat je volgens BioGenetic aan je planten moet geven, ik denk dat je op zal kijken van het antwoord.
 6. Sannies prioriteiten liggen niet bij WF: hij heeft het veel te druk met OpenGrow als uithangbord en nieuwsbrieven versturen en zaden kweken. Vroeger had je nog wel mods die van wanten wisten en dit soort dingen oppikten. Ik denk dat het Sannie, nu zga solo, af & toe aardig boven het hoofd groeit.
 7. Steek je licht op bij Robbie van Metrop mbt de term bio minerale voeding voor cannabis Opneembaar onder een brede pH range is hetgeen jouw 'bio' voeding net zo mineraal maakt als elke andere minerale voeding. Vraag eens aan BioGenetic wat ze eraan doen met chelatering en regulatoren om het toch bij pH 7 nog enig zins opneembaar te laten zijn en hoe 'bio' dat wel niet is.
 8. Biologische of organische grondstoffen worden zwaar chemisch bewerkt om samen in 1 fles gemengd te kunnen worden en uit de fles werkzaam te kunnen zijn. Bio mineraal op zijn best waar het plantenvoeding betreft naar mijn mening waar je wat extra betaald voor de term bio die zo mooi staat op dat product. Waarom ga je van die candy soortjes wiet zetten die tijdelijk populair zijn?
 9. Op aarde heb je een buffer die erg vergevingsgezind is (tot bepaalde hoogte) op gebied van pH en EC, met RFX kun je je maar heel weinig uitschieters veroorloven en moet je proberen met spoelen eea te herstellen.
 10. Foei Vakman, Maerl is allesbehalve 'kalk' @greentjeonatrip alles wat jij negatief mbt de kalk weet te benoemen voorkomt de Maerl toevoeging aan je aarde nu juist
 11. Dat zouden ze, net als die 'organische' producten die werden getest en wel chemische PGR's bleken te bevatten, je ook echt niet gaan vertellen laat staan dat ze er zelf op de hoogte van zijn omdat ze het in bulk inkopen, iets modificeren en dan onder eigen naam op de markt brengen. Superbud gebruik gaf geweldige resultaten SKAL (bio keurmerk) zegt niks over de veiligheid van een product, alleen iets over de productie die volgens regels verlopen is (geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen en oog voor de omgeving). Ik stel niet dat BioGenetics foute stoffen gebruikt laat dat duidelijk zijn, wel dat marketing echt niks zegt over wat er wel of niet in een product zit, dat weet je pas na een (onafhankelijke) lab analyse van het goedje.
 12. Rfx kan maar is veel meer werk dan op aarde.
 13. Waarom leg je niet iets onder die potten zodat de planten niet veel te lang met de voetjes in het water blijven staan? Planten die teveel water krijgen willen ook nog wel eens tekorten gaan vertonen op fosfor. Sinds een week of 2 regent het vaker en ook in flinke hoeveelheden, toevalligheid?
 14. Een bestoven plant zal zich gaan richten op het vormen van zaden en de rest laten voor wat het is. Dat is wat je begint te zien in je planten Waarom bind je de kat zo op het spek met een buiten kweek in de buurt van een (mannetjes of hermannen) hennepveld?
 15. Als je geen plannen hebt om er verder mee te gaan veredelen kan een moederplant uit gefeminiseerd zaad prima. Rot en schimmel resistentie ligt besloten in de genetica. Dat krijg je er niet in door met chemie een vrouwtje zichzelf te laten bezwangeren en dan de zaadjes op te kweken. Skunk is beter bestand tegen rot volgens Sensi
×
×
 • Create New...