Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  12,824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

lostchild last won the day on June 5 2018

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,220 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  JH voor laten schrijven als je weet dat een JH uit reguliere circuit je niks doet en dat dan ook zo ervaren.. erg valide argument.. Ik ben zelf ook geen fan van Bedocran, zie mijn topic chronische pijn. Mijn ervaring met de Bediol is echter allesbehalve een feit. Ben jij medicus dat je kan duiden dat de JH medisch gezien niks voor je deed op gebied waarvoor het aan je werd voorgeschreven? Check vd lol een manix botanix wat er allemaal in je 'gezonde' bio aarde wietje zit en wat er in steenwol gekweekt zit. Check dan eens waaraan medicatie, wil een arts dit voor mogen schrijven, dient te voldoen. Daarom gaat Bedocran zo te werk (BMC verlangt het) en daarom ook zijn zij de enige ter wereld wiens wiet het predikaat medicinaal opgeplakt kan krijgen. Overigens is het wereldwijde verbod pas sinds dhr. Anslinger zijn levenswerk vervulde en het op de lijst verboden middelen van de VN wist te krijgen. CS test ook.. jaja op THC en CBD maar welke doet dat ook op gebied van verontreiniging met zware metalen en ziekteverwekkers via een lab en elke batch weer? Mediwiet is al legaal: voorgeschreven door een BIG arts, door Bedocran geteeld volgens de norm en uitgeleverd aan BMC wie het dan weer via een apotheek bij de patient aanlevert en allemaal hebben ze een ontheffing van het opiumverbod op medische grond, knap staaltje he? Ipv het af te branden mogen we er best trots op zijn dat Bedocran de hele wereld over gaat en binnen de geneeskunde voor cannabis een boel goeds kan doen wat voorheen onmogelijk was met vervuilde cannabis.
 2. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  @HUFFnPUFF Jaren 50 toen het op de lijst bij VN kwam heb ik het over, weet niet welk verbod jij het over hebt in de jaren 50 was tabak roken uitermate gezond en zeer heilzaam en vraten we met zijn allen reuzel op brood. Enorme kennis hoor vd witte jassen in die tijd Herinner je je Els Borst nog? In 2000 besloot toenmalig Minister van Volksgezondheid Els Borst dat patiënten die cannabis uit de coffeeshop gebruikten voor medische doeleinden een veilig en betrouwbaar alternatief geboden moest worden. Hiertoe werd in maart 2000 het Bureau Medicinale Cannabis (BMC) opgericht. @vakman en konopi 100% vrij van verontreiniging, hoeveel wietjes ken jij die zo afgeleverd worden? elke batch weer he en getest door een lab wiens rapport als jij het niet vertrouwt op kunt vragen volgens de gemiddelde stoner een boel gebakken lucht omdat de wiet nogal afwijkt van wat hij of zij gewend is voor een ten einde raad patient die niks met drugs te maken wil hebben en een ruimdenkende arts een geweldig alternatief ipv de reguliere medicatie die een aanslag op je organen pleegt
 3. lostchild

  terpenen toevoegen

  Oppassen met katten in de buurt als je met terpenen aan de gang wilt gaan. Wist je dat je ipv proberen via mixen olie en zo een profiel te krijgen, veel terpenen ook als (biologisch) concentraat kunt kopen? Klik Heel goed oppassen met wat je doet, het is geen mens waarvan via overlevering wel in te schatten is hoe het uitpakt.
 4. De titel dekt de inhoud totaal niet
 5. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Wat dacht je van een op dat moment gebrek aan kennis en inzicht in de materie waardoor men het verschil nooit kon maken? Mooi staaltje drogredeneren
 6. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  Medicinale cannabis is cannabis die patiënten op doktersvoorschrift als medicatie gebruiken
 7. Zeg ik dat alle planten ergens last van hebben? Dat was mbt de strek.. Roestgaten noem ik het, sry zal de volgende keer goudkleurige beschadiging neerzetten.
 8. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  @konopi Medicinale cannabis zou je NIET bij deze discussie moeten betrekken Betreft een totaal ander deel vd markt met een nogal gecontroleerde keten anders komt het stickertje 'medicijn' wat het zijn 'legale' status verleent er echt niet op. Als het puur om medicinale acceptatie gaat hoeft het helemaal niet vd lijst VN af, simpelweg erkenning door de medische genootschappen en heropname in de literatuur doen de rest. Zo jammer dat als het over cannabis en legalisatie of reguleren gaat medicinaal gebruik van cannabis er bij gesleept wordt om reden die er totaal niet toe doen.
 9. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  @konopi Maleisië, Thailand, Iran, Saudi- Arabië om er maar een paar te noemen en wat dichter bij de EU, Turkije. KLIK
 10. Ik heb het over de strek tussen de nodes. Vergelijk maar met je vorige topic Roestgaten in oudere fanleaves een watergeef probleem? Beren op de weg als er een opmerking anders dan: oh wat mooi en tof zeg, gemaakt wordt?
 11. lostchild

  wietexperiment gedoemd te mislukken

  @konopi Dat verzoek aan de VN, zullen de niet Westerse landen daar ook ok mee zijn? Vrees dat dit op niets uit gaat lopen. Ammehoela, zat shops die van kleinere kwekers inkopen, ik kan met mijn wiet zo terecht (s5) als ik maar rond een pondje per keer kan leveren. Broodkwekers heb je niet in NL, wel mensen die naast hun uitkering of loon zwart inkomen genereren en die zichzelf broodkweker noemen.
 12. lostchild

  Co2 aan water toevoegen

  In een aquarium waar geen zuren en andere dingen in het water opgelost zijn anders dan wat poep vd vissen zal het vast werken mbt de pH regelen. Of dat ook het geval is in water met de uitgebalanceerde voeding uit fles die wij gebruiken voor onze plantjes (vol met chelaten en regulatoren mbt pH) betwijfel ik.
 13. Succes. Zijn het vlekken van de sillicium die her en der op het blad zichtbaar zijn? Waarom zit er zoveel strek tussen de nodes? Heb je enig idee hoe dat komt? Als ik het geel wordende blad zo zie is calcium niet erg aanwezig in je voeding. In voeding niet speciaal voor hydro zit altijd te weinig calcium en wat extra bijgeven zou kunnen helpen tegen het overschot aan N wat je nu in je planten terug ziet (smal blad en flinke strek tussen de nodes).
 14. lostchild

  Xaim's Tentje.

  De meeste fysieke growshops zijn niet meer omdat concurrentie met i-net winkels niet te doen is, niet omdat justitie zijn kans schoon zag. Een online GS is gelijk aan een reguliere GS en ligt onder zelfde vergrootglas door de growshopwet uit 2015.
 15. lostchild

  50 x PP

  Dan heb je zacht water < EC 0.4. Hier haal ik de 1.3 niet omdat er uit de kraan 0.27 komt en alles kapot gaat. Moet erg oppassen voor cumulatie, elke keer dat ik water geef geef ik standaard 0.1/0.2 EC meer dan gemiddeld (fabrikant gaat uit van minimaal 0.4 vh kraanwater)
×