Jump to content

lostchild

Full member
 • Content count

  12,584
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

lostchild last won the day on June 5

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,117 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,566 profile views
 1. lostchild

  Vakkie's Hoerenkast

  Mooi hoor. Wordt wel weer tijd voor een paar foto's van mega kwekerijen die je krijgt als je spiegels ophangt. Moet je nou eens kijken bij die Vakman, die heeft een hele loods vol met LEDs
 2. Als je met wortelporno schermt moet je het ook tonen (ook leuk voor jezelf om dat later terug te zien in beelden)
 3. lostchild

  van aarde overpotten naar kokos

  Blowmonkey, jij snapt um ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Boven de grond stilstand zien na oppot, het gebeurt alle kwekers, ook de hydro kwekers die een plug op een mat zetten. Dit is omdat de wortel uitlopers druk aan het werk zijn het nieuwe medium te verkennen en pas als er nieuwe (haar)wortels gevormd worden komt het qua groei ook weer op gang en tsja, dat kost soms wel enige dagen waar het bij anderen wat sneller gaat. Sry hoor maar dit is echt basiskennis kweken en heel wat anders als een shock door een verschil in ec/ph waarbij je wel een enorm verschil moet hebben tussen de verschillende mediums wil je het daar aan kunnen gaan wijten en dat is bij verse aarde uit de zak zelfs met een hergebruikte kokos geen enkel probleem.
 4. lostchild

  van aarde overpotten naar kokos

  Euh, planten staan in 4ltr potjes aarde dus waar haal je kokos pH geven vandaan? Als de planten STRAKS in de kokos staan geeft misterX ze weer wat je terug kan vinden in zijn topic. Ga je nu in elk topic waar ik reageer van die domme vragen stellen joh?
 5. lostchild

  Eerste kweek

  @Anneman is er een arts die kan meten of de cannabis naast veranderingen in gedrag ook wat aan de alzheimer zelf doet? @cannarie blijf lekker invullen voor de ander (want jij weet het zo goed wat die precies bedoelt) en op je roze wolkje zitten kerel
 6. lostchild

  van aarde overpotten naar kokos

  Ook goedemorgen Mac Voordat je van leer trekt zou ik zorgen dat je het wel bij het juiste eind hebt dan.. pH 6.5 is die van het water wat je op aarde geeft en niet die vd aarde zelf? pH waarde van aarde hoef je niet te raden want Mister X scoor(de)t een zak uit de GS, nergens heeft hij het over aarde uit de tuin of hergebruikte aarde. Nog meer wat je kwijt wilt aan modder?
 7. lostchild

  Eerste kweek

  Ik vraag aan IEDEREEN die medicinaal cannabis in gaat zetten wat het doel is van de inzet want ik merk dat veel, heel veel, gebaseerd is op Google en Facebook en mensen vaak met een heel verkeerde verwachting aan cannabis beginnen. Waar bemoei je je mee vraag ik me af? Ga een ander topic voorzien van nvt commentaar svp.
 8. lostchild

  Vakkie's Hoerenkast

  Geef 1 van je planten wat molasse mee vanaf 2e bloei en de rest niet en test zelf wat molasse op gebied van smaak met je wiet doet.
 9. lostchild

  Eerste kweek

  @cannarie je zou eens moeten proberen het bij jezelf te zoeken ipv het bij de ander neer te leggen en de vermoorde onschuld te spelen als jouw veel te kort door de bocht opmerking van repliek voorzien wordt
 10. lostchild

  Vakkie's Hoerenkast

  @cannarie hoe een plant toegevoegde suikers verwerkt is je schijnbaar vreemd met je opmerking dat molasse geven niet werkt wat denk je dat er in die voeding van je zit?
 11. lostchild

  Eerste kweek

  Het zou helpen als je de hele zin quote want zoals jij het nu neerzet lijkt het op een ontkenning wat het helemaal niet is. Het gebrek aan klinische studies maakt het moeilijk deze theorie in de praktijk te toetsen. Vooralsnog moeten we het daarom hebben van onderzoeken op dierlijke ziektemodellen of patiëntengetuigenissen, zoals die van ambassadricewietolie op het forum van Alzheimer Nederland. Sorry hoor dat ik geïnteresseerd ben in patiëntengetuigenissen en hiernaar vraag
 12. lostchild

  Is dit nog de moeite waard ?

  Teveel voeding en te warm geven dit soort verschijnselen. Ook de halfslachtige manier van werken (ik heb de lamp niet verhangen met de plant mee). @HUFFnPUFF groen licht wordt door de bladeren weerkaatst en niet tot amper opgenomen, daarom zien wij blad als groen en niet als geel of rood of blauw.
 13. lostchild

  Eerste kweek

  Alzheimer en olie? Geen idee of dat gaat werken, wat is je doel? Als je alles toch verwerkt tot olie is bijna alles waar trichomen op zitten te gebruiken, dus ook die kleine topjes onderin, gewoon laten zitten de volgende keer want je kweekt vd plant en niet vd toppen die je showt of naar een CS brengt. Die bolletjes zijn opgezwollen calyxen, prima bruikbaar vd olie, hoort bij een vrouwelijke plant. Qua drogen is het zoals het is, zaak is het niet te snel te drogen maar ook dat heeft weer met roken van de toppen te maken en niet het maken van olie. Wat drogere wiet komen de trichomen (daar doe je het om) ook wat makkelijker los van het plantmateriaal. Zonlicht breekt THC af, licht van een lamp doet dat niet en als het niet helemaal donker is dan zij dat zo. In de medicinale hoek staat veel info en mocht je vragen hebben wees niet bang ze te stellen als je er niet uit komt.
 14. lostchild

  Vakkie's Hoerenkast

  Vroegah deden we een fles 7Up op de kop in de pot om de wiet lekker zoet te maken
 15. lostchild

  van aarde overpotten naar kokos

  Zware shocks want de ph van aarde uit de zak (5.8) ligt mijlenver van die van kokos (5.7) af + zwaar afwijkende start EC van kokos geeft ook alleen maar stress
×