Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  12,940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

lostchild last won the day on June 5 2018

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,249 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als knippen echt veel teveel werk is en je ziet een tumble trimmer niet zitten zou ik gaan soggen ipv wat je nu doet. Scrog of planten heel lang voorgroeien betekent een struik van 3.5mtr binnen met al het werk wat erbij komt. Een TT is een verlichting tov zere klauwen van het kleine schaartje en een leek ziet echt het verschil niet Van het afval kan je primo ICE maken. De wiet die uit een TT komt is vaak iets donkerder van toon en alleen onder een loep zie je er iets van.
 2. Bij Android apparaten ligt het als het voorheen altijd ok werkte vaak aan dit soort dingen https://www.galaxyclub.nl/tips/samsung-galaxy-s9-android-9-update-apps-problemen-bugs-crash-cache/ Gisteren bij de fysio.. ja de laptop is traag (er kwam iets in beeld wat hierop duidde).. een Lenovo met i3 processor...
 3. ja, verbruik word hoger naarmate je in de buurt van einde levensduur komt zoals voor elk apparaat met bewegende onderdelen. zijn die onderdelen van metaal is de slijtage hoger dan bij plastic je kunt via de sticker in/op de fan eea te weten komen of via i-net zoeken op typenummer en dan via een steek je stekker erin en meet hoeveel dit apparaat gebruikt meter checken of vervangen nodig is. ze verbruiken niet veel maar als je 24/7 een wattje of 5 verbruikt tikt dat toch aan over een jaar
 4. Ik zou een app op je smartphone zetten en eens gaan meten. Misschien gooi je wattjes weg en bereik je met dimmen en er wat dichter op exact hetzelfde.
 5. 25ltr is genoeg. De plant staat geen vol seizoen zoals regulier waardoor je geen profijt hebt van meer grond. Meer planten in 1 pot loop je de kans dat de ene de ander zwaar beconcurreert en ipv meer oogst je in totaal minder dan wanneer ze elk hun eigen pot hadden gehad.
 6. Schema is slechts een leidraad. Schema volgen en planten lezen en nav je lezen gift voeding aanpassen. Staat netjes in de handleiding. Auto flowers wijken soms af qua behoeften, degene die ik zette vraten net zoveel als regulier.
 7. Het kon juist wel aan je Lenovo liggen, de combi met Windows, wat erop geïnstalleerd is en draait in de achtergrond wat bij de ene site wel en de andere site niet aangesproken word. Een middagje Googlen op naam en type van je laptop + trage websites en veel lezen (en proberen te begrijpen wat je leest, valt niet altijd mee) kan je veel leren over de machine die je gebruikt en je de probleempjes op laten lossen.
 8. Ik linkte naar merk, de site die ik linkte heeft meerdere Svent opties in de aanbieding Beetje GS kan ze voor je bestellen en meestal is dat flink goedkoper dan een rib uit je lijf luchtspecialist aanschaf, echter had ik geen zin in doorspitten van diverse GS websites en linkte ik naar wat ik linkte. Die van jouw lijkt erop maar is niet hetzelfde zag ik in de specificaties (oa 2standen)
 9. S- Vent. 2jr is veel te kort qua levensduur
 10. Mooi hoor. Wat voor kast is dat als in: waar heb je hem vandaan en wat zijn de maten en wat is het materiaal waarvan hij gemaakt is?
 11. 5400W stelregel 1m3 per watt, met actieve inblaas dit delen door 2. Theoretisch kan het (net), in de praktijk ben je aan beheersing van de omgevingstemperatuur vanwaar je aanvoert afhankelijk.
 12. Je pompt dus 6x op een dag dezelfde voedingsoplossing door je rfx heen om de pH in range te houden. Is het verloop wat je meet echt (halve) punten dat je zo drastisch te werk moet gaan? Hoeveel dagen houdt je dit vol met de aangemaakte voedingsoplossing? Meeste hydrovoeding is hier helemaal niet geschikt voor waardoor je niet in balans voedt.
 13. KLIK Wil nog wel eens helpen. Bij de meeste browsers kun je instellen dat het legen gebeurt als je de browser afsluit. Ook op een smartphone kan je er last van hebben.
 14. 18/6 pakt meestal beter uit voor alle partijen. Plantje rust (waarin van alles gebeurt) en jij op de stroomrekening.
 15. LMAO die manier van 'vergelijken' ook. Nogal logisch dat je dan van die dingen gaat roepen die je doet als je je baseert op dit soort 'testen'.
×
×
 • Create New...