Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

lostchild last won the day on December 29 2019

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,389 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eenmalig anoniem bellen Je kunt ook eenmalig anoniem bellen. Dit doe je zo: Ga naar het venster waar je het telefoonnummer invoert; Toets ‘#31#’ in; Toets daarna het telefoonnummer in dat je wil bellen; Je belt nu eenmalig anoniem. Je kan dat ook als standaard instellen op je mobiel.
 2. Met 24u licht maak je het niet beter, ik zou eerder zeggen 16/8 om ze wat meer rust te geven en daarna op 18/6. Hoeveel licht hang je boven de stekken en hoe verlucht je de propagator? Een lage temperatuur van je stekmedium maakt dat je stekken makkelijk lang te nat staan en als je de propagator niet regelmatig verlucht (10min pdg kap eraf en vanaf dag 3 ook de schuifjes open) kan je ook krijgen wat jij nu hebt.
 3. Je doet aan paniek zaaien met je redenatie dat een klant van een GS, omdat die GS eerder spullen inkocht bij een groothandel waar een inval is geweest, gevaar zou lopen als hij telefonisch een vraag stelt over ventilatie of er langs gaat en er spulletjes koopt om groente of kruiden mee te kweken.
 4. Elektrische kacheltjes onder een houten vloer in een zeer beperkte ruimte: je moet maar durven als je brandveiligheid in acht neemt Liggend? Hoe heb je dat gedaan met de omval beveiliging die in het kacheltje zit en die het kacheltje uit zet als er een bepaalde hoek wordt overtreden? @Weedsmurf Er is een naam voor dat fenomeen, ik kan er nu ff niet opkomen kan verder geen kwaad en is zeker geen uiting van stress
 5. Hash van maken (ICE). Water curen. Wiet olie of wiet boter van maken. Mbt rot buiten voorkomen kan ik niet zoveel bedenken omdat je het klimaat niet onder controle hebt. Rotbestendige soortjes en misschien proberen de planten zo te trainen dat je niet allemaal van die PET fles formaat toppen krijgt die erg rotgevoelig zijn.
 6. Ja mee eens, check hoe schimmel zich verspreid (sporen). Soppen van blad in de top met een sponsje met je eerder gebruikte oplossing en beginnen blad te verwijderen wat is aangetast zijn de enige dingen die je nog kan doen.
 7. Stekkenhandel is heel wat anders dan een binnentuin winkel voor hobbyisten/semi profs runnen en wat advies geven mbt ventilatie van je tentje met tomaten.
 8. Hetzelfde als een Calmag van Aptus of een Calgel van Metrop/Biogreen, Plagron zal er vast ook 1 hebben maar daar weet ik de naam niet van. Extra calcium onder LED kan geen kwaad, onder andere lichtbronnen overigens ook niet
 9. Thee zetten is een behoorlijk achterhaald advies, zonde van je materiaal Olie gaat via je slijmvliezen veel sneller je systeem in als je dat even onder je tong houdt dan dat het via je maag/darm kanaal in je systeem terecht komt, het is net andersom dan je ergens las.
 10. Ga naar Instellingen op je foon vd browser die je gebruikt en gooi het cookie van wietforum weg. Op de PC ook doen als je die gebruikt en dan zou, omdat er een nieuw cookie opgeslagen wordt conform vernieuwde forumcode en met datums die niet verlopen zijn, alles weer zoals vanouds moeten werken.
 11. De beste oplossing is een buisventilator omdat die niet zoveel druk verliest door de bochten in je systeem. Er zijn in de loop der tijd steeds stillere op de markt gekomen en bij Greensell kunnen ze je daarover goed advies geven.
 12. @Twiet Met een S5 als moederplant gaat er een wereld voor je open.w Inweken van je steenwol maakt veel uit Je dient de kalk af te breken die in de steenwol zit anders blijft de pH oplopen richting 6 en bij hogere pH wortelt een stek veel minder snel. Snelst doe je dat door een uur of 2-4 voor te weken in water met een pH van 5 (4.5 mag ook nog), mag ook langer maar niet veel langer dan 12u want die lage pH kan de structuur van je steenwol blokje beïnvloeden. Door genoeg voeding toe te voegen (de aanbevolen startdosis van een schema) heb je een veel stabielere pH in je blokje en dat oplopen vd EC valt echt reuze mee, zelfs met compleet droogtrekken en verleppen van stekken is dat bij mij nooit een probleem geweest. Even dippen en weer doorgaan om met Marco te spreken De keren dat je de plug nat maakt nadat je die inweekte met voeding doe je of een heel lage concentratie voeding in het water of je gebruikt alleen wortelstimulator. De controle die je hebt tov pH verloop door de regulatoren die in de voeding zitten in een inert blokje steenwol is een onderschat iets. Ander voordeel is dat je de vraag voor bent waardoor de stek geel weg trekt en ook al zie je de wortels nog niet aan de buitenkant van het blokje, de wortels gaan actief opnemen vanaf dat het van die bobbeltjes onderaan het stammetje en dat is een dag of 2 voordat jij die wortels gaat zien.
 13. Door die rare knik in de slang gebruik je je afzuiger niet optimaal, kan je groter kopen maar dar schiet je niet veel mee op. Heb je ook dikkere slang nodig (200) en je verbruikt ook veel meer wattage Wat Vakman al zegt, filter op je uitblaas (eventueel geboxt in MDF) geeft niet een scherpe knik die je nu wel hebt en over de opening vd slang in de tent kan je een pantykous spannen tegen stof en andere troep. Een stuk wasemkap filter en wat dikke elastiek doen het ook goed. Doe de hoes die om je filter zit in de conus vd filter om ook heel fijn stof te filteren, om de filter heeft die toch geen nut meer als je de filter op de uitblaas zet. Mbt teveel licht, zie opmerking van Vakman hoe je armaturen hangen. Een filter van 800 met 160 flens is er wel maar die heb je niet nodig want je uitblaas is een stuk beter af met 200 uit
 14. Bruine haartjes zijn nergens een indicator van Teveel licht is ook nog een optie, zie het verschil tussen links en rechts in de tent.
×
×
 • Create New...