Jump to content

pindarots123

Full member
 • Content Count

  1,293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

pindarots123 last won the day on October 22

pindarots123 had the most liked content!

Community Reputation

406 Goed

About pindarots123

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. Laat je hem voor de gein staan of verwacht je dat de toppen nog aandikken
 2. Heeft ome agent zich aan zijn afspraak gehouden en zijn ze terug langs geweest?
 3. Waarom blijf je dit vuurtje continue opstoken met nieuwe bullshit? Je hebt je antwoorden toch? Kap dan met zeiken en gooi je droom om wietkweker te worden (samen met je ballen) in de prullenbak.
 4. En Alice is gauw naar Wonderland vertrokken zo lijkt het. Ben het met @FoolOnTheHill eens, deze kweek is gedoemd te mislukken. Heb je nou 20-30 zaden in die bak ontkiemd in een 120x120 bak? Beter buiten de bak ontkiemen zodat je de mongols er nog uit kunt vissen en/of verdeeld over de bak kunt planten, nu ben je aan de goden overgeleverd.
 5. Het gaat natuurlijk om het feit dat, ondanks dat er politie aan zijn deur is geweest vanwege wietgeur overlast 4 weken geleden, hij nu simultaan iets van 3 verschillende grow-journals aan het bijhouden is. Het spreekwoord 'een gewaarschuwd mens telt voor 2' ontgaat deze man kennelijk. Hij heeft inmiddels vijftig planten in de groei en in de bloei staan terwijl de politie aankondigt om nogmaals langs te komen. Om hem heen wonen mensen die kennelijk direct de politie bellen bij overlast. Dat 50 planten 'voor eigen gebruik' zou zijn is op dat moment natuurlijk een volkomen ongeloofwaardig argument. Bovendien woont de beste man in België waar de strafmaat voor cannabis kweken vele malen hoger ligt dan in NL...
 6. Bedankt dat je me weer hard hebt laten lachen vandaag, zoiets achterlijks had ik al een tijdje niet meer voorbij zien komen op dit forum Man man man...
 7. Volgens mij wint gierigheid het uiteindelijk altijd wel van het 'gemak', wanneer je je bedenkt dat acht extra planten in dat middenstuk je X meer oogst oplevert. Nog een paar rondes en die tent staat stampvol met stekken ipv zaadjes, er is een voorgroei-tent bijgekomen, rayjets de deur uit, eb/vloed erin en rfx ipv aarde.
 8. Het is wel opvallend dat je precies weet te duiden wat je NIET hebt, terwijl je jezelf ook heel erg ervan probeert te overtuigen dat er even 1 specifiek probleem opgelost dient te worden zodat jij weer vrolijk verder kunt gaan met smoken. Waarom vind je de tip 'ermee stoppen' (al dan niet tijdelijk) zo moeilijk te accepteren? Je lichaam struggled kennelijk met het verwerken van de effecten van wiet, na 5 jaar praktisch non-stop iedere dag blowen lijkt het een mooie tijd om even gas terug te nemen. Tevens ben je pas 23, iedere dag blowen verneukt je heldere visie op het leven en vertroebelt je zicht op een doel in de toekomst. Stop, nu het nog niet te laat is.
 9. Denk je echt dat het nodig is om iedere dag meerdere keren een update te geven? ...
 10. Heb je wel goed gekeken of je achtervolgd ben geweest toen je van het postkantoor naar je auto liep? Ik heb gehoord dat ze in dit soort gevallen altijd in teams van drie werken; agent 1 signaleert je aanwezigheid en geeft dit door aan agent 2, welke zich aan de overkant van de straat bevindt, veelal verdekt opgesteld terwijl hij een plattegrond/krant leest. Agent 3 is de zogeheten 'tailer' en houdt 30-50 meter afstand. Op het moment dat je dan wegrijdt in je auto dragen ze je over aan een mobiele eenheid van 5 wagens, welke ter ondersteuning nog radar -en hittezoekende camerabeelden van de helikopter kunnen opvragen. Ik weet uit betrouwbare bron dat ze cannabiszaden die per post verstuurd worden in België namelijk zeer serieus nemen.
 11. Man man man wat een tiefus website, daar ga je toch niet je info vandaan halen? Je komt erg gemakzuchtig over, toont weinig initiatief om zelf wat uit te zoeken, ipv laat je het je allemaal maar een beetje vertellen en dan lees je ook nog maar half wát er tegen je verteld wordt. Dit forum puilt uit met topverslagen over fluence spider lampen en jij komt met deze rommel aanzetten...Ga eens een paar dagen wat verslagen lezen in de 'indoor-sectie', daar leer je een hoop van en hopelijk genoeg om het kaf van het koren te scheiden.
 12. gewoon een directlink naar een bestand dat hij in zijn google drive heeft staat en niet op openbaar heeft gezet, nu kan niemand hem bekijken.
 13. watervat IN de tent is per definitie gewoon slecht. In alle 'grote jongens' verslagen zie je nooit een vat in een tent, altijd buiten de ruimte. Logisch ook, want normaliter wordt het in de ruimte 28-30 graden, absoluut niet goed voor de stabiliteit van de ph en EC van de voeding etc.
 14. Putain de merde wat een prijs! dus 3800 euro totaal Daar had je een heel mooi stel zelfbouwarmaturen voor in elkaar kunnen knutselen..En nog geld over om een luxe cruise door de Cariben te maken.
 15. Strips hebben o.a. als groot voordeel doordat ze minder stralingswarmte hebben, ze dichter op de planten kunnen zonder verlies van spreiding door het hoge aantal lichtbronnen. Cobs hang je doorgaans hoger ivm de sterk geconcentreerde bundel licht, om zo een betere uniformiteit op het bladerdek te krijgen. Als je ze door elkaar heen gaat gebruiken moet je ze op verschillende hoogtes hangen wat al lastig is, en ook past het qua aansluiting vaak niet op dezelfde driver ivm voltageverschillen.
×
×
 • Create New...