Jump to content

pindarots123

Full member
 • Content Count

  1,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

pindarots123 last won the day on June 1 2017

pindarots123 had the most liked content!

Community Reputation

316 Goed

About pindarots123

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Recent Profile Visitors

485 profile views
 1. De bron van het probleem is natuurlijk de discolamp, die heeft te weinig wattage om warmte te genereren. Verder zou ik je afzuiging op minimaal zetten, zo laag dat je nét genoeg onderdruk hebt zodat de luchtjes de tent niet verlaten. Verder is 1 venster open meer dan genoeg voor verse lucht, je zou met een pc-fannetje op 6v kunnen inblazen bijv. Een warmtemat is ook een optie, maarja volgens mij gaf je ook al aan dat er geen CV in de betreffende ruimte is, dus eigenlijk is het dweilen met de kraan open.
 2. pindarots123

  100x haze op Rfx-1 met biogenetic voeding

  Rfx, me like, heb een paar vraagjes voor je, hoop dat je ze kunt beantwoorden: 1.maak jij altijd gebruik van exact dezelfde stek? En zo ja, snij je de stekken dan ook zelf? Is dit dan een befaamde 9-weken-haze-stek (normaliter duurt haze toch 12 weken, vorige kweek was je ook na 9 weken klaar)? 2.Begin jij je rondes altijd met nieuwe rfx of hergebruik je ook? Gebruik je in dat geval ook enzymen aan het einde? Want dat zag ik niet terug in je lijstje additieven. 3.Vanaf wanneer begin je écht met eb/vloeden, laat je je leiden door wortels of gewoon vast punt in de kweek? 4.Hoelang laat je het water staan voordat je de pomp weer aan zet? En hergebruik je het teruggepompte water alsnog?
 3. heb je nog een 120x120 tent erbij gekocht dan? En ga je daar ook zo'n Gleds in hangen? Hopelijk zitten er wel gaatjes in de plastic bekertjes.
 4. pindarots123

  150x Amnesia Dimlux 8x600w

  Ik denk dat het lachen je snel vergaat als je 150 planten moet gaan knippen.
 5. Voor stekken die al aangeslagen zijn (je krijgt ze toch al geworteld binnen?) is die LV heus niet van zo'n grote invloed en zéker niet het belangrijkste waar het bij jou allemaal fout gaat. 1 zo'n prutslamp in een 120x120 is ook veel te weinig. Het ding produceert maar 360 watt aan kermisverlichting. Aanbevolen afstand 30-60 cm van het gewas, op 70cm blijft er van die 360 watt op dat oppervlak niks over voor die planten. Heel leuk die 'aanbevolen beschrijving van de fabrikant', maar er klopt allemaal geen reet van. Ik zou die lamp snel verkopen en opnieuw beginnen met een degelijke lamp, liefst zelfbouw, genoeg over te vinden hier op het forum.
 6. Kennelijk volg je toch je eigen plan en geef je verder geen fuck om wat mensen hier zeggen, dus doe lekker je ding, je zult vanzelf wel tegen je fouten aanlopen, maar al doende leert men. Gek trouwens hè, dat je temp 30 graden is als je verder niet afzuigt, hoe zou dat nou komen? En sprietjes met nog geen 3 internodes al in bloei zetten zonder wortels, nou, dat worden flinke bomen hoor, pas maar op dat het geen 'oerwoud' wordt
 7. pindarots123

  50 x PP

  Bizar om dit te doen terwijl de plantjes nét op 12/12 staan. Ze hebben de bladeren juist nú nodig om het wortelveld aan te sterken voordat ze in de échte bloei komen. Je geeft ze een enorme achterstand hierdoor. Als je er toch zo van overtuigd bent, waarom doe je dan niet 50/50 zodat je achteraf kunt controleren welke methode beter was?
 8. Hier gaan toch een paar dingen fout: - je keuze voor smartpots begrijp ik niet; rfx heeft als eigenschap al dat het een zéér luchtig medium is. Je had beter 11 liters kunnen gebruiken, dan had je er 25 kwijt gekund strak tegen elkaar. Bovendien wil je de rfx (hopelijk) hergebruiken, al die worteltjes zullen met de stoffen smartpots verweven zijn, bij een plastic pot schud je de hele kluit er zo uit en trek je het wat uit elkaar voor hergebruik. - je meeste stekken lijken nog niet eens aangeslagen, sommigen zijn groter dan de ander. Als je ze direct op 12/12 zet ga je geheid flinke achterblijvers krijgen en anderen worden uitschieters. Beter de grote toppen/knakken en de kleintjes laten inlopen. Ik zou met zo'n bezetting max 4-5 internodes aanhouden. -een rv van 80% is echt veel te hoog, zelfs je meter is kletsnat? Niet afzuigen betekent ook geen verse lucht erbij, je rv zal oplopen naar 100% en je planten gaan hierdoor allerhande problemen krijgen. Gewoon vanaf het begin afzuigen. Nieuwe rfx zal sowieso zeker nog 1/4e inklinken, je mag het daarom best wat aandrukken bij het vullen en uiteraard gebruik je altijd meer dan het aantal liters dat je koopt. eb/vloed zou ik pas mee starten als je onderin worteltjes ziet. Eerste keer inwateren met nieuwe rfx zou ik met hogere EC 1.5 doen en PH 5 - 5.5, zeker omdat je ze hierna idd een week met rust laat, in deze tijd zal de ph in het medium wel weer iets oplopen. Succes!
 9. pindarots123

  Ronde 3 op naar de 1000gr

  10 liter water per 2 dagen Om verwarring te voorkomen, misschien moet je gewoon aangeven wat je per plant geeft, da's een stuk zinniger.
 10. pindarots123

  50 x PP

  Ik zou vandaag al lekker geschakeld hebben, met m'n 11 liters en planten van dit formaat schakelde ik zelf al gisteren, en ik zorg voor max 4-5 internodes per plant. Natuurlijk ligt het aan het soortje hoe lang het nog door blijft groeien, met mijn pheno weet ik precies hoeveel dagen ze nog doorgroeit.
 11. pindarots123

  50 x PP

  Met dank ooit aan @Twiet voor de tip: https://www.ebay.com/itm/Fungus-gnat-control-OMRI-Organic-GNATROL-Fungus-Gnat-insecticide-1-2-ounce-BTI/253589300267?hash=item3b0b19a42b:g:sKIAAOSw2~NcEY7G dit spul door je voedingswater gooien en een paar keer herhalen, weg varenrouwmug
 12. pindarots123

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Voeding moet je koel en donker bewaren hè, niet pal in het licht in een 30 graden tent. Tenzij je het allemaal even hebt 'uitgestald'
 13. Jesus, het zijn maar een stel planten, overdrijven is ook een vak...
 14. Dan zal ik het voortaan maar niet meer in mijn gezicht smeren Maar gelukkig rook ik niet, dus mijn longetjes kunnen nog wel wat verdragen.
 15. Met je spookverhalen, heb al tig keren rottende toppen met dezelfde handschoenen opengepulkt als waarmee ik m'n totale tent mee heb geoogst. Ik raak alles er mee aan, smeer m'n gezicht ermee in, het boeit allemaal geen ene fuck. Al tientallen keren knipte ik alles rond de rot weg en liet de rest lekker tussen m'n oogst drogen, nog nóóit is het mij overkomen dat rot oversloeg op andere drogende toppen, laat staan dat het überhaupt nog iets doet als alles droog is. Maar ga jij maar lekker in paniek je hele tent een paar weken te vroeg omhakken bij 1 rottend topje, 'veel succes verder '
×