Jump to content

pindarots123

Full member
 • Content Count

  1,200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

pindarots123 last won the day on May 13

pindarots123 had the most liked content!

Community Reputation

341 Goed

About pindarots123

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Recent Profile Visitors

665 profile views
 1. Lijkt me dat het stiekem toch geen autoflower zaadje was maar een femzaadje, dus afwachten tot aug/sep dan maar!
 2. trichomen op bladeren kleuren vaak een stuk eerder amber dan de trichomen op de toppen. Het beste kun je een loepje o.i.d. pakken en direct de top bekijken, geeft een veel preciezer beeld aangezien dat hetgeen is dat je gaat consumeren.
 3. Probeer in plaats van te kijken naar trichomen op een los blaadje eens te kijken naar de trichomen op de toppen. Of ga jij bladeren roken?
 4. Uhuh, meestal van die clowntjes met max 25 posts op hun naam en een éénmalig verslagje, waarna ze vervolgens met de horizon vertrokken zijn Heb jij ooit een serieuze 'wietforummer' keer op keer mooie rondes met paarse apparaten zien draaien, begeleid met onderbouwde kweekverslagen?
 5. Het is natuurlijk een illusie dat een 'blurple' apparaat (zo noemen wij die paarse rotzooi hier op dit forum) dat de 220w 'uit de muur' trekt, ook maar in de buurt zou komen van het equivalent van een 600w lamp. Het is pure rommel moet ik je vermelden helaas; was je maar eerder op dit forum terecht gekomen om advies in te winnen over je aanschaf. Je gaat een aantal matige en teleurstellende rondes tegemoet voordat je zal beseffen dat je alsnog beter HPS had kunnen nemen of nog beter, zelf een led-lamp in elkaar had kunnen schroeven. Anyways, een afzuigertje van 300m³ zal normaliter voor zo'n lamp genoeg zijn, tenzij je tentje misschien op een zolder komt te staan en de temperaturen zoals komende week 35-40 graden gaan aantikken.
 6. Hulde voor je positiviteit en doorzettingsvermogen én natuurlijk dit prachtige verslag!
 7. Probeer je antwoord even ONDER en BUITEN de quote te plaatsen ipv IN de quote, dit is extreem onduidelijk namelijk.
 8. Mooi tentje heb je daar, ik denk dat er PP staat. Heb je bij autopots niet ook last van een oplopende EC gedurende de kweek? Ik vind 2.2 bijzonder hoog, of schroef je dit gedurende de bloei al terug?
 9. Ik denk dat het precies andersom is, 'Even though these grow lights are marketed as 600w, the actual power output is only 300w.' bron
 10. Zaden zijn altijd langzamer met in de bloei gaan dan stekken. Zaad is leuk voor een tentje met 4-5 plantjes, anders zou ik altijd stekken nemen. Die groeien namelijk allemaal gelijk, hebben dezelfde genetica en zijn sneller en gelijkmatiger klaar. Bij zaad is het een grabbelton hoeveel verschillende pheno's je gaat krijgen, allen hebben verschillende afbloeitijden en aangezien jij op een strak schema zit met 2 tenten heb je niet de luxe om ze nog een paar weken extra te laten afbloeien om die laatbloeiertjes ook mooi af te rijpen.
 11. Hoe zien ze er nu, twee weken later uit?
 12. Een variac aansluiten is letterlijk gewoon een stekker in het stopcontact doen en de stekker van de softbox in de variac drukken. Als je de link in mijn vorige post had geopend, dan had je dit adhv het plaatje gezien. Een relais is enkel noodzakelijk bij apparaten/lampen met een hoge 'inrush' (piekspanning) bij inschakeling icm met bijv. een tijdschakelaar. Zo'n piekspanning kan er soms voor zorgen dat de pinnetjes in een tijdschakelaar vastsmelten, waardoor het licht aanblijft staan. De relais vangt die spanning op zodat de tijdklok die belasting niet krijgt. De eerste keer aanschaffen van de materialen is altijd een pijnlijke, maar zie het als een investering die zich meestal wel terugverdient. En wat voor lamp ging je nou gebruiken?
 13. ik zou voor de 750m³ softbox gaan icm een variac dimmer(let op snoer moet je er nog bij kopen). Je hoeft hem op die manier niet maximaal te laten afzuigen waardoor die nog wat stiller is als je hem dimt. In het setje van Greensell zit ook een 800m³ filter inbegrepen; je zou ook weg kunnen komen met een wat kleiner filter, omdat je de box waarschijnlijk toch niet maximaal laat afzuigen. hier kun je voor de prijs van wat Greensell voor een MDF box vraagt, een mooie Berken softbox kopen. Die zijn een stuk lichter. Let op dat ze daar een 160 flens meeleveren, deze is ook wat meer standaard en sluit beter aan op de bestaande filters rond die capaciteit. Dan nog even een bijpassend filter, combiconnect slang, slangklemmen en de variac en je bent klaar. De buisafzuiger is niet voor niks goedkoper, die gaat gegarandeerd meer herrie opleveren. Soms kun je gewoon beter een paar tientjes meer uitgeven. Als je deze hobby namelijk goed uitvoert, vloeien die paar tientjes linksom of rechtsom wel een keer terug in de portemonnee Wat voor lamp ga je erin hangen?
 14. Genoeg shops die ook via een PostNL punt leveren. Dan kun je het gewoon daar laten bezorgen en zelf ophalen, eigenlijk alle online shops waar ik ooit bestelde verpakken wél discreet.
 15. 't probleem zit hem hoogstwaarschijnlijk in je kas, hierin wordt het al gauw 40+ graden ( ga maar eens meten). En met een beetje vochtig weer erbij ga je niet alleen fluffy toppen oogsten maar ook vol met rot. De wind moet gewoon goed door die planten kunnen om én de temperatuur én het vocht af te kunnen drijven. Zo'n kas is leuk voor tomaten, niet voor wiet.
×
×
 • Create New...