Jump to content

420man010

Full member
 • Content count

  902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

420man010 last won the day on June 8

420man010 had the most liked content!

Community Reputation

293 Goed

About 420man010

 • Rank
  trots uitkeringtrekker

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hier
 • Interests
  Goede wietsoortjes en kinky dames

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Nu je het over lavameel had, dat grote blad onderin, middelste vinger, wat is dat witte plekje? Of begin ik nu paranoia te worden?
 2. 420man010

  Vakkie's Hoerenkast

  Geen bananen vandaag voor vakman, goed opgelet
 3. 420man010

  Shackzilla

  Ah, vanwege de zwavel. Ja waarom niet?
 4. 420man010

  Shackzilla

  Ziet er verdacht relaxed uit nietwaar? Juist. Het groeit allemaal wel aardig, de bloei zit er een beetje in, meeldauw. De temperatuur zakt niet onder de 20 graden, komt zelden boven de 25 graden. LV met licht aan 50-55%. Licht uit 70%. Ik denk dat het hem daar in zit, er moet een luchtontvochtiger komen voor de nachten. Het helpt ook niet in elke tuin in de directe omgeving volgens mij wel een plant met meeldauw staat, daar niet van. Nou ja, ik wilde me niet weer laten kennen, en heb Bayer micro sulfo gekocht. (zwavel granulaat) 120 ml spuitvloeistof per M2 staat er op de verpakking. Jaja, ik weet niet hoe iemand dat moet doen dan, onder en bovenkant van alle bladeren van 9 planten en ik was 2 liter verder. Met deze verpakking kan ik tot 75 liter maken dus dat is het probleem niet. Mooi he hoe wit de flitser alles maakt Iig geen meeldauw meer te zien, als alles wit is En de aurora natuurlijk, ook een beetje gekortwiekt Weg met die nutteloze takken. Die zwavel schijnt niet heel leuk te zijn voor je planten, dus ik hoop maar dat ze het overleven ofzo. Kon 2 dingen doen, of weer alles er uit trekken, of die zwavel. Dan maar die zwavel. Ik zal het residu wel van de bladeren af spuiten een dezer dagen, lijkt me wel dat er flink wat licht geblokkeerd word. Als er iemand ervaring met dit spul heeft, vertel me je ervaringen Ik wilde ergens wel eerder n update doen maar weer die meeldauw zat/zit me echt dwars. Ik hoop volgende week iig dat het positief heeft uitgepakt en ik plaatjes kan plaatsen zonder dat het wit pijn doet aan je ogen
 5. Ja ik ga dan ook weer niet helemaal naar Amsterdam rijden om een fles leidingwater te halen he Wat voor troep moet je bij schoon leidingwater gooien om het Amsterdamser te maken?
 6. Nice, jij mag in de toekomst mijn zaadjes ontkiemen dan
 7. Het maakt de jungle wel compleet natuurlijk
 8. 420man010

  Shackzilla

  @Xaim Ik wilde ze gisteravond water geven (niet gedaan want voelde toch nog te zwaar) en dat zou de eerste keer sinds overplanten naar 18 liters zijn geweest. Dus ze zullen nog heel weinig drinken en wortels aanmaken. De aurora drinkt anderhalf/2 liter water per 2 dagen. Ik zit er ook aan te denken om, als de shackzilla bevalt, die daarna weer neer te gaan zetten. Dit omdat ik denk dat het makkelijker is om iets te leren, als je dingen herhaalt en ze zo onder de knie krijgt. Tot nu toe heb ik van alles en nog wat gekweekt en ken geen enkele soort. En dan ook weer organisch uiteraard. Wel zal ik er voor de afwisseling 1 ander plantje tussen zetten omdat ik van afwisseling hou. Zal dat geheim alvast verklappen... heb al Sugar Punch in huis Al denk ik dat het beter is om een klein tentje extra neer te zetten met een 250 watter er in ofzo voor dat soort dingen. Leer je planten kennen en probeer veel; Dat heb ik destijds gedaan toen ik nog niet organisch kweekte. Liep ook regelmatig vast op dingen zoals te veel voeding, te weinig, etc. Wel zaken geleerd als: niet elke waterbeurt voeding geven vanwege overvoeding, alle bakken "wegen", etc. Vandaar dat ik organisch kweek nu, omdat de plant dan zelf kan kiezen wat ze gebruikt. Niet dat je daar per definitie foutloos mee kweekt, maar het klinkt voor mij logischer en makkelijker op die manier. Deze keer om te proberen dus wortelbooster gekocht om te zien wat dat gaat doen en vivikali en beendermeel in de aarde gemengd. Ik zie dat bij Sannie en andere mensen de tabs wel degelijk werken dus wil toch nog een keer kijken of ik het kan laten werken voordat ik iets in huis haal zoals zeewier extract ofzoiets. Ik ben de laatste tijd ook wat meer aan het rondlezen en zoals in dit topic vragen stellen waarvan ik bruikbare dingen kopieer en opsla in n word file. Ik vind kweken wel leuk, het roken nog leuker, maar ik zal eerlijk zijn.. ik zal me toch echt moeten gaan verdiepen in hoe een plant werkt. Ik heb dus sinds het begin wel wat praktische basics geleerd, maar zal nu toch echt iets verder moeten gaan kijken. Elke kweek probeer en leer ik weer iets, dus deze kweek geen uitzondering. Niet dat ik daardoor sneller zal leren, bij mij gaan dit soort dingen nogal traag, maar uiteindelijk zal er wel het een en ander duidelijk voor me worden en kan ik eens advies gaan geven Daarom denk ik ook aan een klein tentje erbij voor wat extra soortjes, meer kweekjes per jaar zou in principe meer leren moeten betekenen
 9. 420man010

  Shackzilla

  @cannarie Hahaha, ja dat kan ik begrijpen Ik moet daarbij ook eerlijk zeggen; ik zie soms door de bomen het bos niet meer wat water geven betreft, zoveel ideeen en theorieen. En ze lijken allemaal te werken voor degenen die ze gebruiken. @Xaim Doe je dat ook als ze onderin nog water hebben? Dus boven droog maar als je tilt dat je voelt dat er nog in zit. Of beter: Wat is jouw timing/beredenering/hoeveelheid/etc voordat je besluit een x-hoeveelheid water te geven? Ik zal eens een blumat bestellen volgende ronde, iig voor 1 pot om op te "oefenen"
 10. 420man010

  Xaim's Tentje.

  Die skunkafghaan x shiva had ik er ook bij, ben benieuwd naar wat er in je tentje gaat gebeuren nu
 11. 420man010

  Shackzilla

  Ok daar kan ik wat mee, bedankt en klinkt eigenlijk superlogisch . Dus met de stikstof die al aanwezig is in de aarde erbij gerekend. Maar op zich, ik ben eigenlijk best (iets te misschien) voorzichtig geweest met de hoeveelheid water die ik ze gaf afgelopen rondes. Veel vocht en veel zon en je ziet alles in de natuur plus dat kutonkruid in de tuin groeien als een gek. Ja dat is wel het plan maar ik neem aan dat je ze eerst de boel redelijk leeg moet laten drinken voor je weer water geeft om niet constant te nat staan. Water geven is dan eerlijk gezegd wat ik vind, een van de moeilijkste dingen met het kweken.
 12. 420man010

  Shackzilla

  Ik heb ze sinds ik ze in de 18 liters gezet heb geen water meer gegeven. Ik heb er toen anderhalve liter water in gedaan. Kun je me vertellen wat je ziet dan?
 13. 420man010

  Shackzilla

  Welke? Als je de mongol bedoelt, zo was t al toen die net ontkiemde
 14. 420man010

  Shackzilla

  Goeiemorge lieve kijkbuiskinderen. Sinds vorige week donderdag staat de klok op 12/12, we gaan zien of ze meer of minder voorgroei nodig hadden in mijn setup. Even aandacht voor de vergeten plant: de aurora indica. Ze moe/s/t nog even wachten na het gekloot met de bubble stekken op de shackzilla zaailingen. Inmiddels had ze alle stikstof uit de aarde getrokken en was bleek geworden. 1 van Sannies tabs er in anderhalve week geleden en: Ze is zich ook aan het voorbereiden op de bloei zoals je kunt zien, sterk plantje Drinkt anderhalve liter in 2 dagen ongeveer dus dat gaat lekker. Ik denk dat ik daarmee ook het raadsel opgelost heb waarom ik altijd stikstof te veel had met die tabs. Er zit blijkbaar te veel stikstof in plagron aarde om dat te combineren met de tabs. De verrekte mongol (doet het overigens prima ook al blijft ie lelijk) Deze enthousiasteling moest geknakt worden om de rest een beetje mee te laten komen, die 2 takken gingen er ineens vandoor. Hier blijven kut Wel apart, de Aurora Indica heeft dunnere vingers dan de Shackzilla, die voornamelijk sativa is. Zoals je kunt zien staan er her en der bamboestokjes, daarmee zorg ik er voor dat de zijtakken wat meer licht krijgen zodat die ook wat aandacht krijgen van de lamp. Ben benieuwd wanneer de bloei er in komt en of het mooi vol gaat komen. De Shackzillas krijgen vanavond dus halve tabs om stikstof tekorten te voorkomen, met een beetje wortelbooster, komend weekend weer bacto. Is trouwens de eerste waterbeurt sinds het overplanten, ze staan nog niet helemaal droog maar de bakken voelen al een behoorlijk stuk lichter aan. Ik zal het dus niet overdrijven en kijken wat ze doen met een liter ongeveer. Enige tips en opmerkingen altijd welkom
×