Jump to content

bezorgdebelg

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About bezorgdebelg

 • Rank
  Groentje
 • Birthday 12/08/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wallonië, België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Even jullie expertise gevraagd, de cola ziet er zo uit: (zie onderstaande afbeelding) klaar om geoogst te worden? Kan ik deze al laten drogen en de rest nog verder laten bloeien dan? ps: ik zoek eerder een body stoned/ couch lock dan een mental high Bedankt! en sorry voor mijn vele vragen
 2. Bedankt voor de snelle reactie, feminised autoflowers in een medium potgrond. 11l potten- ik heb me laten wijsmaken dat autoflowers in dit klimaat niet meer nodig hebben dan 11l, de anderen staan in grotere potten. Ik dacht deze binnen maximum 2-3 weken te oogsten (ik koop morgen een X60 loep, en ga eerst nog eens kijken voor ik oogst).. dus nog een weekje voeding geven en dan flushen?
 3. beste, Afgelopen dagen zijn mijn gorilla glue en royal cheese van RQS beiden beginnen zwaar te vergelen/groenen. ze staan beide ongeveer 3-4 weken in bloei momenteel. Kunnen jullie adhv onderstaande foto's zeggen of ik gewoon extra voeding moet geven? Het zijn 11l potten die niet helemaal vol zijn dus ik neem aan dat het wel mogelijk is dat ze alles van voeding (in de aarde) hebben opgenomen: dit is bloeimiddel dat ik heb staan, kan dit evt dienen? ps: een haze die ik een maandje geleden heb geplant, loopt er de laatste week zeer treurig bij, bladeren altijd naar beneden.. er was geen sprake van overwatering of underwatering, dus is er iets anders dat ik mis doe?
 4. @Fearghus @FoolOnTheHill wat denken jullie van onderstaande blue cheese? topjes blijven precies zeer klein? (zeker in tegenstelling tot de royal gorilla) Doe ik iets verkeerd? laatste foto is royal gorilla ter vergelijking, ze staan evenlang
 5. update, ben er een weekje tussenuitgeweest maar de plantjes hebben in deze hittegolf toch lekker kunnen bloeien.. Any thoughts?
 6. Beste forumleden, Ik vroeg me af of jullie voor mij kunnen verduidelijken hoe ik de verhuis van indoor naar outdoor best moet aanpakken. 1: Momenteel krijgt mijn autoflower al 2 weken lang 24h per dag licht. Hier en daar lees ik dat als ik de plant zo weinig mogelijk wil stressen, ik de lichtcyclus dag per dag moet aanpassen vooraleer hem buiten te zetten. (klopt dit? zo ja, hoe snel?uren/dag) 2: Ik lees dat het plotse intensiteitsverschil van (kleine) groeilamp naar zonlicht ook iets is om rekening mee te houden. Eerste dag een paar uurtjes zon max, en elke dag een uurtje bijdoen, en voor de rest in de schaduw laten staan? (klopt dit?)
 7. Kleine update Dit is week 5. Volgende plantjes zijn onderweg. Denken jullie (ik weet het domme vraag) dat hier iets rookbaar vanaf zal komen?
 8. Momenteel aan het ontkiemen. Wat denk je van de groei van de dames hierboven?^
 9. oops, reactie niet gezien.. Ik ga er inderdaad nog enkele (6) bijzetten
 10. Even kleine update.. ik denk nu ongeveer een dikke 3 weken oud.. Ze lijken me toch vrij veel achterstand te hebben opgelopen niet? ik gok overwatering in het begin en stress door het tweemaal overpotten
 11. Blij dat het positieve reacties zijn, oef! Thanks guys!!
 12. Even kleine update, nu ongeveer een week en half later.. Overdag staan ze buiten (wanneer er zon is) 's nachts staan ze binnen onder een led-groeilamp. staan momenteel 24h in het licht... heb de finale 11l potten gekocht om te binnen x aantal tijd in te zetten en dan permanent buiten te zetten ( in een mini serre) Enige opmerkingen?
×
×
 • Create New...