Jump to content

bezorgdebelg

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About bezorgdebelg

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 12/08/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Wallonië, België

Recent Profile Visitors

480 profile views
  1. Ah goed idee! ik was alleen niet zeker of het kleinere plantje misschien net de optimale afstand stond van de lamp, omdat dit geen tekens toont van krullend blad etc..( in tegenstelling tot de rest) ? -ja klopt lamp hangt er duidelijk wat te dicht op.. kan de lamp helaas niet meer hoger hangen.. had voor hogere tent moeten gaan..:)
  2. 3 verschillende autoflowers, allemaal van RQS - Blue cheese - Green Gelato - Northern Lights
  3. oh ok, ik heb gewoon basis universele potgrond gebruikt van compo sana volgens mij, potten zijn wel maar 7-8 liter ofzo, met veeel perliet erin, dus ik dacht dat de voedingsstoffen ondertussen wel bijna allemaal weg zouden zijn.. Begon verbrande puntjes te zien op uiteinde blaadjes... (toch geen overvoeding dan?) top! ga ik gelijk kopen Ik volg zeker nog op met wat foto's wanneer ik terug bij m'n dames ben morgen
  4. Hahaha my bad jongens, ik had blijkbaar 2x thread gepost waarvan maar 1 met foto’s incl Ondertussen vrij zeker dat het lichtschade was door lamp die te dicht stond toch bedankt, en excuses! ps: moesten jullie toch even de update willen zien .. (alle hulp/kritiek/tips welkom!) Andere thread
  5. Btw, jullie zien waarschijnlijk (als ik het juist heb) tekens van nutrient burn.. ik zie de plantjes helaas de laatste maand maar 1x per week, dus moet ze telkens genoeg geven voor langere periodes..
  6. Hi holy! Thx voor de tijd te nemen om even te checken! vlekjes waren (volgens mij) het gevolg van te hoge lichtintensiteit, heb de lamp gewoon veeeel te dicht gehangen toen ze nog klein waren, die vlekjes van in het begin zijn allemaal weg denk ik.. Heb idd ondertussen 2 kleine pc fans gehangen, (wel niet ronddraaiende, ga ik zeker bijkopen) en ja de par map, ik snapte het ook totaal niet waarom de intensiteit hoger zou worden op hogere afstand, daarom dacht ik, ik zet het er even bij :))
  7. Beste, -ik heb 3 auto’s staan in een tent van 60x60x140, met een lamp van 100w ts600 mars hydro -Vochtigheid zit meestal rond de 40% -Temperatuur schommelt tussen 20-29C - 2 zachte ventilatoren die niet ronddraaien, maar ook niet rechtstreeks op de planten blaast -ik geef ze ongeveer om de dag water wanneer de pot te licht aanvoelt, dus geen overwatering momenteel nu, ik merk de laatste week dat mn plantjes extreem gekartelde randjes hebben, de onderste bladeren gelig worden, en de bovenste als een klauw naar beneden staan. afstand van lamp tot plant bedraagt momenteel meer dan 60cm en is maar 100w lampje.. waar ben ik in de mist aan het gaan?
  8. Beste, -ik heb 3 auto’s staan in een tent van 60x60x140, met een lamp van 100w ts600 mars hydro -Vochtigheid zit meestal rond de 40% -Temperatuur schommelt tussen 20-29C - 2 zachte ventilatoren die niet ronddraaien, maar ook niet rechtstreeks op de planten blaast -ik geef ze ongeveer om de dag water wanneer de pot te licht aanvoelt, dus geen overwatering momenteel nu, ik merk de laatste week dat mn plantjes extreem gekartelde randjes hebben, de onderste bladeren gelig worden, en de bovenste als een klauw naar beneden staan. afstand van lamp tot plant bedraagt momenteel meer dan 60cm en is maar 100w lampje.. waar ben ik in de mist aan het gaan?
  9. update; -thermo/hygro is onderweg -vanbinnen komt er nog een mini ventilator -lamp staat momenteel op 50cm, is dit oke? (foto van lampproducent hieronder) -moet ik nog een fan fixen die verse lucht aanzuigt of komt er genoeg via de luchtopeningen ad zijkant? (niet meer dan 2-3cm marge met muur) -is het veilig om mijn lamptimer hier gewoon op aan te sluiten?
  10. Top dan ga ik deze bestellen, ontzettend bedankt! kleine vraag nog voor de fan: "deze wordt zonder kabel geleverd" , is dit gemakkelijk om zelf te monteren dan of zou dat een miskoop zijn
×
×
  • Create New...