Jump to content

bezorgdebelg

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About bezorgdebelg

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 • Birthday 12/08/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wallonië, België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. update; -thermo/hygro is onderweg -vanbinnen komt er nog een mini ventilator -lamp staat momenteel op 50cm, is dit oke? (foto van lampproducent hieronder) -moet ik nog een fan fixen die verse lucht aanzuigt of komt er genoeg via de luchtopeningen ad zijkant? (niet meer dan 2-3cm marge met muur) -is het veilig om mijn lamptimer hier gewoon op aan te sluiten?
 2. Top dan ga ik deze bestellen, ontzettend bedankt! kleine vraag nog voor de fan: "deze wordt zonder kabel geleverd" , is dit gemakkelijk om zelf te monteren dan of zou dat een miskoop zijn
 3. Nee hoor, dit is persoonlijk eigendom! Ondertussen tent en lamp geinstalleerd, staat er prachtig (fotos volgen) edit: zou dit iets kunnen zijn? https://www.eugardencenter.com/nl/g-tools-mini-fan-pk2600-mini.html Filter: https://www.eugardencenter.com/nl/can-lite-koolstoffilter.html 150m3 OF https://www.eugardencenter.com/nl/prima-klima-koolstoffilter.html 160m3 OF https://www.eugardencenter.com/nl/garden-highpro-proactiv-250m3-100mm.html Fan: https://www.eugardencenter.com/nl/garden-highpro-profan-inline-fan.html?id=247786014&quantity=1 (geen stekker)? of https://kwekenmetled.nl/winflex-buisafzuiger-163m3 Bedankt voor de reactie!
 4. Beste, Na de topics doorgenomen te hebben ben ik al heel wat wijzer geworden maar ik zou me toch beter voelen moest er een veteraan (of eender wie met ervaring) mij het groen licht geven om volgende producten te bestellen : ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Opmerkingen: ik heb recentelijk een verloren hoekje in huis ontdekt (zie fotos) en besloten om 1-2 planten te zetten. Ik heb al enkele grows ervaring met autoflowers buiten, maar dit is mijn eerste echte binnenkweek. Aangezien dit eerder een testkweek is (en ik momenteel vrij blut ben), zou ik liefst zo weinig mogelijk geld uitgeven aan deze groeikast, maar ik wil ook geen gebrekkig product dat kortsluitingen etc kan veroorzaken. Beschikbare ruimte is 65cm breed, 62cm diep, en de hoogte maakt niet uit, maar 120-140 lijk mij perfect zodat het niet de hele muur inneemt (zie foto)(zou dus langst alle kanten maar weinig marge hebben tss tent en muur, probleem?) Ik zou er 2 planten zetten in 10l potten, met zaadjes van RQS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- lamp ; mars hydro ts600 + tent: mars hydro kweektent 60x60x140 https://marshydro.eu/products/ts-600-led-grow-light-60x60x140cm-grow-tent/ OF tent Mammoth lite 60 https://www.ledgrowshop.eu/mammoth-lite/mammoth-lite--60--60x60x140cm/ lamp mars hydro ts600 https://marshydro.eu/products/mars-hydro-ts-600-led-grow-light/ ventilator + filter : https://kwekenmetled.nl/buisventilator-met-filter-185m3?gclid=Cj0KCQjwmuiTBhDoARIsAPiv6L9xPpybp_Mk7uLEMhOQwiiLJ4pGUTqEw7OT0Oh8l8ZVq_3FnDCYVoQaAly_EALw_wcB OF https://kwekenmetled.nl/ghp-buisafzuiger-met-filter-200m3?gclid=Cj0KCQjwmuiTBhDoARIsAPiv6L8udf7n_JU7kE1xnH1ir5fR8a6UTa6UOWvF8FTLV3JKFxyjqJ405DoaAmSMEALw_wcB PH meter: https://www.bol.com/be/nl/p/gluxury-digitale-ph-meter-2021-ph-meter-digitaal-zuurstofgraad-meten-2-batterijen-nl-gebruikshandleiding-ph-test-inc-3-kalibratiepoeders-inc-2-batterijen-tds-meter-voor-zwembad-aquarium-drinkwater/9300000045835394/?bltgh=iws-pVVfJYEGZBLgiddKXw.2_42.44.ProductImage hygrometer: https://kwekenmetled.nl/garden-highpro-hygrothermo-medium self timer: in bezit --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zijne deze merken aan te raden? Hebben jullie betere/veiligere alternatieven? Mis ik nog zaken totaal over het hoofd of heb ik hiermee alle benodigdheden? Alle hulp is zeeeer welkom! ps, Ik ga vanzelfsprekend deze ruimte nog heel grondig kuisen , don't mind the dirt =-) bezorgdebelg
 5. Even jullie expertise gevraagd, de cola ziet er zo uit: (zie onderstaande afbeelding) klaar om geoogst te worden? Kan ik deze al laten drogen en de rest nog verder laten bloeien dan? ps: ik zoek eerder een body stoned/ couch lock dan een mental high Bedankt! en sorry voor mijn vele vragen
 6. Bedankt voor de snelle reactie, feminised autoflowers in een medium potgrond. 11l potten- ik heb me laten wijsmaken dat autoflowers in dit klimaat niet meer nodig hebben dan 11l, de anderen staan in grotere potten. Ik dacht deze binnen maximum 2-3 weken te oogsten (ik koop morgen een X60 loep, en ga eerst nog eens kijken voor ik oogst).. dus nog een weekje voeding geven en dan flushen?
 7. beste, Afgelopen dagen zijn mijn gorilla glue en royal cheese van RQS beiden beginnen zwaar te vergelen/groenen. ze staan beide ongeveer 3-4 weken in bloei momenteel. Kunnen jullie adhv onderstaande foto's zeggen of ik gewoon extra voeding moet geven? Het zijn 11l potten die niet helemaal vol zijn dus ik neem aan dat het wel mogelijk is dat ze alles van voeding (in de aarde) hebben opgenomen: dit is bloeimiddel dat ik heb staan, kan dit evt dienen? ps: een haze die ik een maandje geleden heb geplant, loopt er de laatste week zeer treurig bij, bladeren altijd naar beneden.. er was geen sprake van overwatering of underwatering, dus is er iets anders dat ik mis doe?
 8. @Fearghus @FoolOnTheHill wat denken jullie van onderstaande blue cheese? topjes blijven precies zeer klein? (zeker in tegenstelling tot de royal gorilla) Doe ik iets verkeerd? laatste foto is royal gorilla ter vergelijking, ze staan evenlang
 9. update, ben er een weekje tussenuitgeweest maar de plantjes hebben in deze hittegolf toch lekker kunnen bloeien.. Any thoughts?
 10. Beste forumleden, Ik vroeg me af of jullie voor mij kunnen verduidelijken hoe ik de verhuis van indoor naar outdoor best moet aanpakken. 1: Momenteel krijgt mijn autoflower al 2 weken lang 24h per dag licht. Hier en daar lees ik dat als ik de plant zo weinig mogelijk wil stressen, ik de lichtcyclus dag per dag moet aanpassen vooraleer hem buiten te zetten. (klopt dit? zo ja, hoe snel?uren/dag) 2: Ik lees dat het plotse intensiteitsverschil van (kleine) groeilamp naar zonlicht ook iets is om rekening mee te houden. Eerste dag een paar uurtjes zon max, en elke dag een uurtje bijdoen, en voor de rest in de schaduw laten staan? (klopt dit?)
 11. Kleine update Dit is week 5. Volgende plantjes zijn onderweg. Denken jullie (ik weet het domme vraag) dat hier iets rookbaar vanaf zal komen?
×
×
 • Create New...