Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  12,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  203

dilago last won the day on April 22

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,524 Top reputatie

1 Follower

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

3,082 profile views
 1. Met 2 x 600 watt hps is een kilo haalbaar, maar gemakkelijk is het niet! Als ik dit zo zie denk ik niet dat je dat gaat halen.
 2. Vandaag heb ik de twaalf S.O.G. planten geoogst. Ben geen rot tegengekomen en het lijkt een mooie ronde te zijn geweest. Zodra de handel droog is zal ik voor de volledigheid de score nog even laten weten.
 3. Misschien gewoon je afzuiger dan iets harder zetten als je de lv wat lager wilt hebben.
 4. De grote van de afzuiger heeft er ook mee te maken denk ik. Als je overcapaciteit hebt kun je net wat lager uitkomen met de lv.
 5. Die staan er mooi bij! Vind alleen de LV wel aan de hoge kant, wil je niet liever wat lager zitten?
 6. Hier doe je het voor, prachtig!
 7. Is je klimaat wel helemaal op orde? Zo ja, dan is het vaak te weinig water.
 8. Ben ondertussen ook bezig aan een andere S.O.G. grow waar ik wat gemakkelijker foto's van kan maken. Hier heb ik geen Calmag voorradig en toch hebben de planten geen rode stelen meer. De eerste paar dagen hadden ze dat wel even. En SoGouda van Somaseeds gekregen van mijn maat. Die worden spoedig verpot naar 18literpotten en voorzien van labels i.v.m. later te snijden stekken. De S.O.G. planten snoei ik terug en druk ik met ledlamp 1 en ledlamp 2 houd ik hoger tot alles op gelijke hoogte is. Van het snoeimateriaal maak ik allemaal stekken zodat er niks verloren gaat.
 9. Inderdaad zoals op het plaatje, maar heb nog nooit PP gekweekt.
 10. Het lijkt wel alsof de planten de bloei niet hebben afgemaakt. Jammer want het zag er veelbelovend uit.
 11. Hoi Hannesh, leuk dat je even reageert! Met een Ec van 1.2 lijkt te veel voeding mij sterk en ook kan er geen sprake zijn van een ophoping aangezien de helft van het medium bestaat uit hydrokorrels én ik elke derde waterbeurt een schone gift geef.. En ik verhoog maar een fractie, ben van Ec 1.2 naar Ec 1.4 gegaan. Volgende waterbeurt geef ik ze weer een schone gift of Ec 1.2. Dat ze bladeren zo donkergroen zijn bij deze lage Ec zegt iets over de kwaliteit van de voeding en misschien mag ik zelfs nog wel lager gaan. Ik ben daar wat voorzichtig mee want eenmaal geel blijven de bladeren geel en dát kost opbrengst. Dank voor de tip over de compostthee, ik geef eerlijk toe dat ik niet zo'n biokweker ben maar zal er even naar kijken. Overigens heb ik weinig tijd dit verslag nog up te daten, ik post later nog wel even wat foto's van de oogst als die daar is en zal de score ook dan bekendmaken.
 12. Nee maar heb wel kunnen voorkomen dat het verdergaat. De betreffende plant drinkt ook aanzienlijk minder als de anderen. Kennelijk heeft die een opdonder gehad.
×
×
 • Create New...