Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  12,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  275

dilago last won the day on June 20

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,764 Top reputatie

1 Follower

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

4,890 profile views
 1. Het is allemaal zo ontzettend tijdrovend want terwijl je aan het selecteren bent draai je ook nog eens de meest beroerde rondes en oogst je van alles een beetje. In negen van de tien gevallen ben je beter af met stekken die zich bewezen hebben zoals Ammie.
 2. Ondertussen heb ik de S.O.G. genetica veilig gesteld. Nog even wachten op de wortels maar dat gaat helemaal goed komen.
 3. Ja je bent een paar maanden kwijt en dan mag je hopen dat je vindt wat je zoekt. Wil je niet liever zelf stekken maken van een stek die zich reeds bewezen heeft?
 4. Kan prima maar de kans op hermafrodieten heb je altijd, ook met regulier zaad. De enige manier om er achter te komen is stekken maken van de zaailingen, nummeren en de zaailingen af laten bloeien.
 5. dilago

  Bedrocan

  Ja droog machinaal @P H donner voor de luie fijnproever en de thc die je er afslaat komt wel in de hasj terecht. De Neesjes die nu op hun kop hangen, probeer ik droog te knippen met de tumble trimmer. Eens zien hoe dat gaat. Ik stuur je t.z.t. wel even een sample om te proeven.
 6. Als je zo begint zet ik het wel terug. En zou je zo vriendelijk willen zijn op te tyfen uit mijn topic? Bij voorbaat dank.
 7. dilago

  Bedrocan

  Dat is helaas waar. Bij mij draait het om luiheid en ik geloof je dat droog trimmen beter is (ga het binnenkort proeven) maar droog knippen hoeft niet perse met de hand. De suikers sla je er niet meer af als de wiet eenmaal heeft gehangen en droog is. Check dit filmpje maar eens.
 8. Leer eerst maar eens te zien wanneer wietplanten klaar zijn @al green i.p.v. mij te vervelen.
 9. dilago

  Bedrocan

  Heb de schutbladeren laten zitten en ja ik droog in een tent. De ventilatie is goed. Ben benieuwd wat dit wordt. Nat met de hand of met de tumble trimmer maakt overigens geen verschil. Krijg er altijd dezelfde prijs voor.
 10. dilago

  Bedrocan

  Ik zou de wiet van Bedrocan zelf moeten proberen alvorens ik er een oordeel over kan vellen maar dat gaat lastig worden. Heb ooit de Amnees van Donner gerookt en die smaakte zeer goed! Vandaag mijn Neesjes afgeknipt en opgehangen.
 11. Ik kweek al jaren dezelfde genetica zowel met hps en led dus ik weet wel een beetje waar ik over praat. Onder hps strekt Amnees maar onder led niet. Idem met S.O.G. Kennelijk geldt de praktijk voor jou niet als verdieping en daarom post je ook alleen maar theorie.
 12. En de soorten die ik kweek zijn alleen als stek verkrijgbaar, maar die willen ook wel strekken.
 13. Gedrongen planten kweken heeft alles met techniek te maken want zolang je de lamp te hoog hangt strekken ze allemaal, welke vijf je ook kiest.
×
×
 • Create New...