Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  12,523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  262

dilago last won the day on January 8

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,709 Top reputatie

1 Follower

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

4,313 profile views
 1. Staan er mooi bij! Helemaal zeker weten dat er geen spint op zit weet je pas halverwege de kweek, maar ze ogen inderdaad schoon. Mocht er toch spint op zitten heb ik dat altijd nog liever dan een kweek uit zaad, want ongedierte kan je bestrijden maar slechte pheno's en herma's niet. En ook op zaad kan spint komen, dus als je kweekjes schoon zijn uit zaad, probeer dan zeker eens een kweek uit stekken want dat lukt dan ook schoon te volbrengen! En zoals een gewaardeerd lid eens terecht schreef 'spint is niet het einde van de wereld'.
 2. Ik zou niet al te lang meer wachten, een dag of drie vier nog.
 3. Ben benieuwd hoe Sannies way bevalt en of het inderdaad zo makkelijk is. Succes!
 4. Ziet er goed uit, jammer dat de opbrengst tegenvalt. Van allemaal of van die Mami Mami #3 alleen?
 5. Ik meet de Ec ook hoor en 1.8 is veel te hoog, probeer niet boven de Ec 1.3 te komen. Succes!
 6. Ik ga niet met je bakkeleien @al green lees de reactie van Wietefras nog maar eens. Stuur hem anders een boze pm, het zal me aan mijn reet plakken.
 7. Ik vind het vooral eigenwijs dat jij als nieuwbakken ledkwekertje zegt dat ik eigenwijs ben terwijl ik de adviezen van @Wietefras ter harte heb genomen bij zowel het ontwerp van mijn lamp als de afstand t.o.v. het gewas. En dat jij jezelf zo goed vindt met je metertje schaar ik ook onder eigenwijs, dat hoor je mij niet zeggen niet over jou en niet over mezelf. En ten laatste: laat dan eens wat zien. Een indica met harde toppen kweken kunnen we allemaal wel en je wiet was zwaar overvoedt zoals ik je toen ook al heb gezegd.
 8. Het is spijtig dat @Wietefras hier niet meer actief is en zich ook mengt in de discussie, want ik heb mijn d.i.y. ledlamp naar zijn voorbeeld laten bouwen en ook hanteer ik dezelfde lampafstand t.o.v. het gewas. Zoals je kunt lezen @al green heeft Wietefras de lamp nog dichter op het gewas dan ik. De gedacht er achter is dat de toppen onderin ook meer licht krijgen door de lamp lager te hangen zoals ik je al tig keer heb proberen uit te leggen.
 9. Staan er mooi bij, maar mag de lamp er niet wat dichter op?
 10. Natuurlijk zit ik aan de bong, wat voor kutkweker rookt niet van zijn eigen wiet?
 11. Het gaat me niet om het verpissen en evenmin om het bewijzen. Als jij meer wiet per gram oogst door de lumen te meten dan zie ik dat graag in een verslag zodat ik er van kan leren. Verslagen zijn zeer leerzaam en laat je nou niet tegenhouden door een handvol kwajongens die het als een wedstrijdje ziet. En ja, die Cheese was uitstekend! Mooie compacte toppen!
 12. Ik begrijp niet zo goed waarom je je opwindt. Open gewoon een topic, laat het zien en ik zal de eerste zijn die het met belangstelling volgt.
 13. Maak jij je lekker druk over je eigen hok, daar is genoeg progressie te boeken heb ik zo'n vermoeden.
×
×
 • Create New...