Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  11,823
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  185

dilago last won the day on November 26 2020

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,424 Top reputatie

1 Follower

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

2,664 profile views
 1. Zeven weken bloei maar? Lekker kort! Geen idee of dat hier in Leeuwarden ook verkrijgbaar is, ik zit niet zo in het wereldje.
 2. Absoluut en naar mijn mening werkt aarde misschien wel het best, de capillaire werking ervan is fantastisch!
 3. Dat de man uit het filmpje meer geoogst heeft met drippers wil niet zeggen dat dat altijd zo is bij iedereen. Er zijn vast ook filmpjes te vinden waarbij het andersom is. Wanneer het medium zich volledig vol zuigt met water kunnen de wortels overal groeien tot in elke uithoek. En hoe je dat bereikt is niet relevant maar met eb en vloed bereik je dat zeker en met drippers heb je ook wat geluk nodig.
 4. Wel, ik kan kan natuurlijk niks over andermans bevindingen zeggen, dus dat doe ik ook niet! Zelf is mijn ervaring dat steenwol via de bovenkant bewateren leidt tot droge plekken in het medium - zeker wanneer de drippers verstoppen - en dat gebeurt niet met ebben en vloeden want dan zuigt de steenwol zich helemaal vol.
 5. Is 37% waardeloos? Ben ik niet met je eens. Ik kweek Amnees bij een lv van 40% van groei tot oogst en mijn meest recente draai was 1200 gram bij 800 watt. Toen ik nog met hps kweekte was de lv soms 10% in datzelfde hok en de planten werden er alleen maar mooier van. Kort en gedrongen en toppen die aan elkaar groeien, dat is wat een lage lv bewerkstelligt en dat is mijn streven. Voor mij is met led de lv naar boven zien te krijgen de omgekeerde wereld althans.
 6. Ziet er goed uit! Het lijken wel zes op elkaar gestapelde tafels waar de Deense bodems zijn ingelegd. Ik zou er twee gaten inboren, een zet je een overloop op en de ander een tuinslang. Watervat onder de tafel, pomp er in, slang op de pomp en go. Dan hoef je er nooit meer over in te zitten of ze allemaal wel water krijgen. Vele oldschoolkwekers van weleer hingen de spaghetti aan de wilgen ten gunste van een eb- en vloedsysteem. Spaghetti is lekker maar eb en vloed is goud!
 7. Kijk eens naar de laatste foto. Tenzij het autoflowers zijn.....
 8. Ja, zodra de stekken voldoende geworteld zijn doet een hoge rv meer kwaad dan goed is mijn ervaring.
 9. Wellicht dat het met led minder verschil maakt inderdaad, maar zou ik nog met hps gekweekt hebben had ik het geprobeerd.
 10. Klopt en verticaal spel je met een c.
 11. Ziet er goed uit maar volgens mij zie ik de spint nu al zitten! Waarom wachten tot het een plaag is?
×
×
 • Create New...