Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  11,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  184

dilago last won the day on May 27 2018

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,366 Top reputatie

1 Follower

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

1,627 profile views
 1. Vriendelijk aangeboden beste Jay! Zin in, ja, maar een onderbouwd verslag kom ik niet aan toe vrees ik. Daarom sla ik het aanbod maar af.
 2. dilago

  Wat Voor Materiaal Voor Lekbakken

  De vijverfolie die de Welkoop verkoopt is ook prima. Dat gebruik ik al jaren zonder problemen.
 3. dilago

  4 Op Een Rij

  Lagen je dag- en nachttemperaturen wellicht te ver uit elkaar? En je zit bijna op een kilo wiet, dus dat is sowieso niet verkeerd! Volgende keer beter.
 4. Een erg leuke test! De vraag blijft wel hoe objectief e.e.a. is, want jij bent toch een minerale maestro is het niet Jay? Momenteel rook ik organisch geteelde Amnees van dezelfde stekken die ik al tot vervelens toe mineraal heb gekweekt (heb ze nu ook weer staan) en ik vind er nagenoeg geen verschil in zitten qua smaak noch effect. Ben benieuwd naar jouw bevindingen!
 5. dilago

  4 Op Een Rij

  Als je toppen goed gedroogd zijn ben je veilig.
 6. dilago

  Bewerkte Weed Herkennen

  Absoluut. Want als je het zelf kweekt weet je ook wat er mee gebeurd is. De kans is aanwezig dat de supermarkttabak niet gespoeld is, simpelweg omdat het alleen geteeld wordt om z.s.m. geconsumeerd te worden. En misschien is er een week voor de tabaksoogst wel gespoten met Vertimec. Tabakskwekers zijn broodkwekers, dus ik erger me ook aan wietkwekers die zeuren dat hun collega's broodkweker zijn, terwijl ze zelf hun tabak afnemen van broodkwekers. Hoe het ook zij: als men meer tabak dan wiet in een joint stopt, dan moet je niet alleen bevragen of de wiet wel goed gespoeld is.
 7. dilago

  Bewerkte Weed Herkennen

  Van een ervaring is pas sprake als iemand iets zelf heeft gedaan. En ik heb gekweekt op alle media en de schoonste wiet krijg je met hydro.
 8. dilago

  Bewerkte Weed Herkennen

  De meeste blowers doen slechts een paar kruimels wiet bij de tabak, maar nooit hoor ik iemand bevragen of de tabak wel goed gespoeld is of organisch verantwoord geteeld...
 9. dilago

  Wietteelt Veel Omvangrijker Dan Gedacht

  Dan kunnen we er maar rekening mee houden dat er weer jacht wordt gemaakt op hennepkwekers. Want als er geen wiet meer geteeld wordt is er geen criminaliteit meer.
 10. dilago

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  Volgens mij was het Ice regular f3.
 11. dilago

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  Een kiekje van Collies Ice in de eerste week bloei misstaat ook niet in je topic dunkt me! Hopelijk is het een vrouwtje.
 12. dilago

  4 Op Een Rij

  Mij erbij slepen als anderen met elkaar in de clinch liggen is zeker ook jouw soort humor dan. Het is lachen met je!
 13. dilago

  Collie('s) Weed Is What We Need.

  Graag gedaan maatje! Er zitten ook autoflowers tussen heb ik gemerkt, daarvan was ik bij het planten niet op de hoogte maar ze doen het verder prima! Zodra er aan de reguliere planten toppen komen post ik wel even wat foto's in je topic hier!
 14. Dat ben ik met je eens.
×