Jump to content

dilago

Full member
 • Content Count

  12,789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  288

dilago last won the day on September 13

dilago had the most liked content!

Community Reputation

4,850 Top reputatie

2 Followers

About dilago

 • Rank
  dialog

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Frozenland

Recent Profile Visitors

5,279 profile views
 1. Natuurlijk was dat wel duidelijk, maar sommige toetsenbordstrijders die @P H donner niet zo aardig vinden proberen hem dan ergens op te pakken.
 2. Het lijkt mij wat vroeg op 12/12 maar hopelijk vergis ik me! Ben zelf 'ook' wat vroeg geschakeld bij mijn huidige kweek want het blijft lastig onder led het juiste moment van schakelen te vinden.
 3. Staan er mooi bij maar ik denk dat je wat te vroeg hebt geschakeld, iets dat je met led gewoon gauwer het geval is dan met hps. Succes!
 4. Mooie set up pik, als je nu de kilo niet haalt dan moet je met blote voeten naar bed!
 5. Nee inderdaad en trips zijn ook enorm hardnekkig, want ik heb mijn volwassen planten nog gedompeld in antispint voordat ze op 12/12 gingen. Alle spint dood maar niet de trips.
 6. Ziet er goed uit man, worden keiharde lange kaarsen zo te zien! Jammer van de trips, zag ze ook kruipen op mijn planten maar doe er niks aan.
 7. Nee dat is niet de bedoeling maar misschien breekt nood nog wel wet als het te vol wordt!
 8. Veertien keer S.O.G. eerste week 12/12.
 9. Die staan er weer voorbeeldig bij!
 10. Onder led is 1 op 1 zeer goed haalbaar, je hoeft er niet eens een topronde voor te draaien. Ik denk dat je veel meer had geoogst als je de planten twee tot drie weken langer had laten staan. Als ik je nog een advies mag geven: doe eens gek en laat de volgende ronde je planten eens wat langer staan dan aanbevolen wordt! Wat heb je te verliezen? Het enige dat je kan gebeuren is dat je wiet wat sterker wordt en je drie weken langer moet wachten op de oogst. Want echt pik, 47 dagen bloei is wel erg vroeg om te oogsten!
 11. Dat is wel snel inderdaad! Weet je zeker dat het al droog is dan?
 12. Het is met een lager wattage eenvoudiger om het klimaat op orde te houden en de lamp kan er dichter op, dus haal je wat gemakkelijker hogere scores. Misschien kan je toch overwegen om je lamp wat te dimmen zodat die dichter op het gewas kan. En een paar dagen langer voorgroeien zal ook helpen denk ik. Doch indien zeven ons van deze strain in jouw set up het dak is zoals je zegt, dan vind ik dat je het met 550 gram prima hebt gedaan.
 13. Een pond wiet is altijd mooi om te hebben maar het verbaast me dat je er niet meer hebt afgetrokken eigenlijk. Ook @Xaim heeft deze soort ook wel eens staan toch? Wat haalt hij er gemiddeld mee? Desondanks gefeliciteerd en een kwart meer als vorige keer is sowieso top!
 14. Wat ook heel goed werkt tegen beestjes is pyrethrum dat verkrijgbaar is bij tuincentra. Het is een krachtig middel, dus de planten moeten er wel even van herstellen, maar het is zeer effectief. Zelf doop ik de stekjes er in als ze nog klein zijn maar al wel voldoende wortels hebben.
 15. Ik heb nog nooit bladvoeding gebruikt, zal het eens proberen dan!
×
×
 • Create New...