Jump to content

alkaline

Full member
 • Content Count

  1,902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by alkaline

 1. Goedemiddag! Zijn we weer met een snelle update... Gelato (dag6 bloei) De voorbloei fase zit er op en de bloei begint opgang te komen. nu is het enkel nog afwachten of we een mooie nazomer gaan krijgen! Fijn weekend nog wfers! Greetz alki Bonus: vandaag ook me eerste cactus geënt benieuwd of ze het gaat halen. Lophophora williamsii op een Selenicereus grandiforus onderstam.
 2. K'doe het meestal gewoon met de sous vide (vertrouw me oven voor geen meter op lage temperaturen ) Al lukt het waarschijnlijk ook gewoon met een hitte bestendige braadzak in een pannetje water op het vuur. Laat het alvast smaken!
 3. Niet teveel overdenken. Kies er gewoon eentje (of een mix pak), niet tevreden na de oogst, kies een ander enz... Zou wel overwegen voor een lamp en andere spulletjes als je de herfst/winterperiode nog iets wil zetten.
 4. Goedemiddag wfers!! Het is weer puffen en zweten voor enkele dagen dus laten we het kort houden Gelato dag59 (groei + voorbloei) Kunnen al meer dan een weekje duidelijk zien dat het een echte dame aan het worden is. Begin een beetje hitte stress op te merken voor de rest weinig te melden Ook maar even nieuwe pen ingewijd, Boundless terp pen met een beetje santa maria (QWET). Deze jonge gaat alvast eventjes liggen, geniet nog van het fijne weer! Greetz Alki
 5. Goedenavond wfers!! Weer iets meer dan een week verder en heb beetje last van het "lege nest syndroom" nu me tuin zo leeg komt te staan... Vrijdag de laatste van de ananassen omgedaan. De andere ananas en GSC liggen ook nog op het droognet. Tijd dus voor de laatste van het seizoen: Gelato dag52 (groei) De voorbloei verloopt traag, lijkt meer of ze gewoon wil laten zeggen dat ze geslachtsrijp is. In ieder geval we zien wel wanneer ze begint te toppen! Fijne werkweek nog en houd het droog Greetz Alki!!
 6. alkaline

  Oud zaad

  was je niet tevreden van de antwoorden op je vorige topic?
 7. Goedemiddag wfers!! Snelle update deze week, GSC dag46 sinds voorbloei Jammerlijk genoeg omgedaan door een snel oprukkend meeldauw probleem, geen zin om andere natuurlijke middelen er op te spuiten en te laat om nog een zwavelwiek te branden Pineapple express dag85 (zaad tot nu) Deel 2 van de kattepis ligt nu ook op het net te drogen. De andere dame staat voor volgende week op de planning. Gelato dag 43 laat geslacht zien (9aug) Laten we hopen dat er een GSC is gebruikt in deze kruising die beter bestand is tegen meeldauw dan die we hier hadden staan... Was hem weer voor vandaag! Greetz Alki!!
 8. Ben zelf een beetje geconflicteerd omdat ik me kan vinden in beide standpunten die in het topic al aanbod zijn gekomen... Zonder mensen als John en Ines die de bevoorrading verzorgen zou er niets te rapen vallen in de CS... Als de CS daarom liever zaken doen met idealisten waar ze al jaren vertrouwd met zijn, in plaats van door de staat aangestelde tomaten kwekers, zou het misschien wel een "statement" kunnen maken om als collectief (dus iedereen die heeft kunnen profiteren, van klanten tot cs tot de kwekers zelf) de boetes mee te betalen... Of het indruk gaat maken of de visie die vadertje staat omtrent regulering al heeft gaat veranderen? Daar kan ik toch overtuigend nee op zeggen... (edit: al mag dit natuurlijk niet de reden zijn om deze mensen niet proberen te helpen natuurlijk)
 9. Soortje: Chemdawg Buitenkweek Smaak: enorm gassig alsof je petrol inhaleert Effect: zeer verdovend en een mooie pijnstiller
 10. Peroxide of eens opschuren wil wel eens helpen
 11. @Echep je hebt blijkbaar toch gelijk dat sativex momenteel nog niet mag worden "nagemaakt". heb even wat opgezocht tot waneer GWpharma de exclusiviteit heeft om sativex te produceren tot Augustus 2023 (geen idee of verlenging hiervan mogelijk is hopelijk niet in het voordeel van de patiënt) De doserings pomp tot maart 2021... en dan nog wat dingetjes waarvan het patent vervalt tussen 2021 en 2026 als ik het goed lees.
 12. Gooodmorning wf!! Weer een week dichter bij het einde van het buiten seizoen Chemdawg en de ananas liggen nog steeds te rusten op het droognet, klein beetje rot en twijfelgevallen er tussen uitgehaald. Ananas Dag78 котpis pheno nog een ±weekje voor dit deel ook om kan. Andere dame zien we wel in ±2weken GSC dag39 sinds voorbloei Gaat lekker hier en daar en vossenstaart voornamelijk bij de hoofdtop... Staat op de planning binnen ±26 dagen Gelato dag36 groei Hoop stiekem dat ze 2de week van augustus al bloei gaat vertonen. ze doet het ook geweldig op gerecycleerde aarde die door de jaren heen achter het tuinhuis accumuleert je krijgt er zelfs gratis een klaver mulch bij Prettig weekend nog wfers!! Greetz Alki!!
×
×
 • Create New...