Jump to content

alkaline

Full member
 • Content Count

  1,924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by alkaline

 1. @Thrillseeker1983 de meeste TEK's die je tegen komt adviseren 1gr mhrb / 15ml water (snuifduif's TEK gebruikt dan weer 16ml). maar een echte "juiste" ratio water:mhrb is er niet. met te weinig water krijg je een zeer dikke drap en kan er geen mooie scheidingslaag gevormd worden. met teveel water ga je meer NaOH nodig hebben om het basisch (ph13-14 aangeraden voor deze TEK's) te maken. (om hoeveel meer NaOH het gaat gaat boven mijn wiskundige kennis maar makkelijk op te lossen door het gewoon te meten...)
 2. Vandaag op de menu: SKA 1jaar gerijpt gerold in een hemp wrap.
 3. En als je minder blowed van de "zwaardere" soortjes (of ze "verdund" met een laag thc soortje of andere tabaksvervanger) Lijkt me dat je gewoon zo stoned was dat het oncomfortabel werd? (misschien samen met een paniekaanvalletje) Leuk mantra voor bij dit soort incidentjes op te zeggen: ook dit gaat weer over
 4. Zijn we weer met een update! Gelato week 7.5 bloei Onder het moto; mooi paars is ook niet lelijk Ook nog geen schimmel opgemerkt, Ze zal jammer genoeg vroegtijdig geoogst worden wil het niet riskeren om toch nog een infectie op te lopen, we laten haar nog juist de laatste mooie dagen meepakken... Greetz Alki!
 5. Goedemiddag wfers! Nog eens tijd gevonden tussen de regenbuien door om een update te verzorgen! Gelato, einde week5 bloei Gaat lekker, nog geen rot of andere schimmel te bespeuren. Het aandikken van de toppen verloopt dan wel weer zeer traag in deze kletsnatte herfstperiode... Nog enkele foto's uit de ovenschaal en dan zijn we weer rond voor deze week: Alvast tot de volgende update! Greetz alki
 6. Gekke investeringen ten huize Collie? Ga je over op led? Dies nochtans perfect eetbaar als je ze kookt in ruim voldoende water geen last van hallucinogene effecten. Ook geen verwarring mogelijk met de groene knolameniet, die witte (kan even niet op de naam komen) enige verwarring mogelijk met de panterameniet (voor de veiligheid geen bruine/oranje plukken) Moest e interesse hebben: Enorm genoten van dit verhaal (accidentele trip) Ook deze (geen trip) en Deze (geen trip)
 7. Had enkel het stukje van die neopreen stekkerdoos van Kees gelezen. De rest van de beschrijving is inderdaad het zelfde buiten het gebruik van een buis of een goot
 8. er zijn verschillende manieren om je stopcontact te verzetten, wat @Kees A is de makkelijkst uitvoerbare als je niet zo technisch bent aangelegd. eventjes van uitgaande dat alles van het huidige stopcontact naar de verdeelkast oké is aangesloten (2.5mm² draad, aarding aangesloten, op een kring van 20a, etc...) benodigdheden voor opbouw te verlengen: neem aan dat je niet in buizen bedoeld maar in een DLP goot (of ander gootsysteem)? de nodige accessoires (stopcontacten, afdekplaten en hoeken etc...) pluggen en vijzen kabel (3g 2.5² bruine, blauwe en geel/groene draad in) 3xwago klemmen (of lusterklemmen, lasdoppen) denk dat we dan alle materialen dan wel hebben ? hoe je hem installeert: -zet de automaat (zekering) af van het stopcontact waar je aan gaat werken! (meet eventjes/ steek een bureaulampje in of je de juiste hebt afgezet), - vijs het stopcontact van de muur - zet je goot voor het gat waar je stopcontact hangt (maak en gat in de achterkant en haal de elek draden er door bevestig 1 wago per draad) maak je goot vast aan de muur -bevestig de rest van de goten to waar je moet zijn -trek kabel (3g2.5) -sluit aan -zet je automaat terug op en bewonder je werk edit: geen idee hoe het in NL zit maar in BE niet meer dan 8 stopcontacten per kring (enkel of dubbel maakt niet uit)
 9. Jammer van de lemon haze, gelukkig staat de rest er mooi bij
 10. Zijn we weer! Gelato week3 bloei Klein beetje vertraging in de ontwikkeling, voor de rest gaat het wel lekker. Ook eindelijk de overschotten van vorig seizoen aan het verwerken tot QWET. 46gr manipuri toppen in een 1gr:5ml ratio ethanol nu een nachtje in de vriezer om de waxen, etc... uit suspensie te laten vallen daarna enkel nog uitdampen. Zijn we weer rond voor deze update! Greetz Alki
 11. Goedemiddag! Zijn we weer met een snelle update... Gelato (dag6 bloei) De voorbloei fase zit er op en de bloei begint opgang te komen. nu is het enkel nog afwachten of we een mooie nazomer gaan krijgen! Fijn weekend nog wfers! Greetz alki Bonus: vandaag ook me eerste cactus geënt benieuwd of ze het gaat halen. Lophophora williamsii op een Selenicereus grandiforus onderstam.
 12. K'doe het meestal gewoon met de sous vide (vertrouw me oven voor geen meter op lage temperaturen ) Al lukt het waarschijnlijk ook gewoon met een hitte bestendige braadzak in een pannetje water op het vuur. Laat het alvast smaken!
×
×
 • Create New...