Jump to content

Junkie4life

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Junkie4life

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. Het is niet alleen lak, ook synthetische wiet...! Ik dacht dat het zo een vaart niet zou lopen, maar ik kwam het laatst tegen bij een maatje van me, waar iemand het bij had. Hier nog een goed filmpje over gevonden bij 420moment.nl. https://420moment.nl/entertainment/de-gevaarlijke-opkomst-van-vervuilde-wiet
 2. Normaal rook ik wiet met een goede bong, maar af en toe is een jointje ook lekker als je met een paar man samen rookt. Ik gebruik absoluut wel van die actieve kool filtertips, zodat je o.a. ook minder last van teer hebt. https://www.waterpijp-bong.nl/rookbenodigdheden/actieve-kool/tune-activ-charcoal-filters-10-stuks-headshop Geen joints meer voor mij zonder van die dingen.
 3. Zoals de titel van dit topic luidt: hoe herken je synthetische wiet? (K2?) Uiteraard na gebruik, maar hoe visueel als het al verkruimeld is? Of erger, als het verwerkt zit in een voorgedraaide joint?
 4. Ah, dat is niet precies wat ik van paar jaar terug ken, maar het is inderdaad wel zo iets wat ik zoek. Thanks!
 5. Hoe heet ook alweer zo’n alles in 1 kweekkast, dat er uit ziet als een archiefkast? (En waar is ie nog te koop?) Dat ding is compleet en gesloten met alles er op en er aan, van begin van de kweek tot en met het drogen. Je hoort, ziet en ruikt niets. En van buitenkant niets van af te leiden. Gewoon een kantoorarchiefkast uiterlijk. Iemand een idee?
 6. Zit nu aan de Blueberry, voor mij een nieuw soortje. Smaakt top in de pas aangeschafte nieuwe bong.
 7. Had er nooit van gehoord, maar ik geloof je :-) Heb net weer een nieuwe bong gekocht en daar smaakt mijn wiet wat ik nu heb liggen echt geweldig mee.
 8. Hmm, interessant wat je daar schrijft. Nooit bij stil gestaan. Hoewel ik toch nog wel verschil merk uit het zelfde zakje, dezelfde batch. Maar ja, misschien beeld ik het me wel in. Zelfde is namelijk ook dat de hit anders is van hetzelfde wietje uit een rechttoe rechtaan bong, of uit een dikke percolator bong.
 9. Ik merk verschil tussen soorten wiet per manier van roken. Zo vind ik de ene soort lekkerder in een bong dan een ander. Zelfde geldt ook voor vaporizers en in jointjes, hoewel ik dat laatste het minst doe. Wat is jullie favoriete soort voor: - bong - vaporizer - joint - puurpijp Of ervaren jullie geen verschil?
 10. Af en toe een puurpijpje gebruiken, al dan niet met een actieve kool filter, is ook nog een optie.
 11. Klinkt niet best... inderdaad stoppen of veel minderen. Heb je er ook last van als je hasj rookt?
 12. De verdamper is een geweldig ding, ik heb die zelf ook gebruikt, maar idd erg duur. Waarom dan niet gewoon een simpele goedkope vaporizer? Doet zn werk prima hoor. Een goedkope auto brengt je ook van A naar B, net zoals een dure luxe auto dat kan. Probeer deze vaporizer bij waterpijp-bong.nl eens. Maatje van me laatst gekocht, zelf ook geprobeerd. Niks mis mee.
 13. Bleh, tabak is zooi. Een heeel enkel keertje rook ik nog wel eens een jointje, maar dan wel met een Tune Activ Charcoal Filters. Ik gebruik de actieve kool overigens ook met mijn bong. Edit: even linkje erbij gezocht
 14. Tabak is inderdaad rommel. Voor mij ook gewoon puur, bong of vaporizer. Af en toe last van hartkloppingen, maar juist als ik wiet neem, neemt dat juist af.
 15. De verdamper van Evert? Je bedoeld De Verdamper? Zoals deze? https://www.waterpijp-bong.nl/vaporizers/high-quality/de-verdamper-deluxe-small-vaporiser-headshop Ik ben me her en der aan her inlezen over de verschillende verdampers. Ik heb al wat goedkope modellen gebruikt en begint me steeds meer te bevallen. Ben nu dus op zoek naar een echte goeie, voor het beste resultaat.
×
×
 • Create New...