Jump to content

Junkie4life

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Junkie4life

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Junkie4life

  Show your smoking rig

  Loopt niet echt storm op dit topic, zullen we maar zeggen Dan trap ik af door mijn nieuwe aanwinst te showen, is net binnen! (ik heb een hele collectie bongs inmiddels, tis meer een verzamelwoede geworden, haha)
 2. Junkie4life

  Canada 'legaliseert' Cannabis

  Nederland liep altijd voorop, moet je nu eens kijken...
 3. Junkie4life

  Dab / olie / wax enz?

  Ah dank voor de tip! Handig om uit te proberen. In de meest ideale situatie moet ik dus zelf zo’n pers hebben. Maarrrrr..... ik heb inmiddels wat dab / rosin kunnen bemachtigen! Ik weet nog niet precies wat ik er van vind tov normaal wiet of hasj gebruik. Het is wel een stuk geconcentreerder. Ik heb zoals ik in mn startpost al overwoog een nieuwe bong gekocht, ter aanvulling op m’n collectie, haha. Het is een normale percolator bong geworden. Normaal bedoel ik gewoon met bowl voor wiet enzo. Maar ik heb er wel een vette precooler bijgekocht waar een dome en nail bij zit, zodat ik beide smoke opties heb zeg maar. Dit is de bong geworden: https://www.waterpijp-bong.nl/bongs/percolator-bongs/blue-beaker-spiral-percolator-gg-bong-headshop en dit de precooler: https://www.waterpijp-bong.nl/bongs/bong-accessoires-onderdelen/gg-precooler-bowl-and-oil-vapor-dome-blue-18-mm-headshop Heeft iemand nog tips omtrent het gebruik van de rosin? Qua hoeveelheid per keer. Op zo een nail past niet gek veel. Met wiet pak ik gewoon grof een plukje, zonder te grinden eigenlijk. En dat steek ik steeds opnieuw aan als het uitgaat. Met het dabben is het wat meer werk allemaal. En laat ik tijdens het smoken nou zo min mogelijk willen doen...
 4. Junkie4life

  Show your smoking rig

  Om wat nieuw lezen in te blazen een nieuw topic: Show your smoking rig. We zijn benieuwd naar jouw rig, je bong, waterpijp, puurpijp, whatever. Of het nou een hele simpele is, een uitgebouwde percolator bong met precoolers, een oil dab bubbler, het maakt niet. Waar rook jij mee? Wil je het ons showen? Post dan hier je foto’s!
 5. Tof idee. Ook om iets in te beginnen wat in de shop verkocht kan worden
 6. Ik heb op dit moment wat Afghaan met m'n nieuwe bong Het weekend inluiden
 7. Junkie4life

  Beginnen Met Verdampen

  Heel veel topics hier zijn oud, helaas. Behalve wat met kweek te maken heeft. Mijn voorkeur gaat meer uit naar een bong, die gebruik ik het meest, maar laatst een (goedkope) vaporiser gekocht en dat bevalt ook prima, maar tis wel anders.
 8. Junkie4life

  Waar Verstop Jij Je Stash?

  Ik heb niet echte noodzaak om m'n stash te verstoppen, maar als er mensen over de vloer komen en ik wil het uit zicht hebben, stop ik het in zo een stash boek. Zo'n doos wat lijkt op een boek. Ik zal het linkje later nog wel opzoeken. Je hebt net zoals die schroeven, ook batterijen die hol zijn, waar je je stash stiekem in kan verstoppen en meenemen. Edit: linkje gevonden. Ik heb het King of Zion stash boek
 9. Junkie4life

  Dab / olie / wax enz?

  Ah dank voor de tip! Handig om uit te proberen. In de meest ideale situatie moet ik dus zelf zo’n pers hebben Nederland is inderdaad erg in gehaald. In dat intolerante en hypocriete VS en Canada, zoals ze waren, is het booming en staat na staat wordt het gelegaliseerd. Dabbing erg populair daar.
 10. Junkie4life

  Dab / olie / wax enz?

  Voor je wiet of hasj stap ik gewoon de plaatselijke coffeeshop binnen, maar ik lees overal over het fenomeen 'dabben'. Dat wil ik ook eens proberen. Ik wil ook een nieuwe bong kopen die geschikt is om mee te dabben, maar first things first: hoe kom ik aan dab? Ik ken geen shop die dat verkoopt. Is het (eenvoudig) zelf te maken? Uiteraard is google your friend, en wellicht zie ik iets over het hoofd in dit uitgebreide forum, maar wellicht dat iemand me tips kan geven?
 11. Junkie4life

  Vaporizer Aanschaffen.

  Kon het niet elders vinden. Daarnaast heb ik eerder bij deze shop besteld, waar ik goede ervaringen mee heb. Dus koop het liever waarvan ik weet dat het goed zit
 12. Junkie4life

  Vaporizer Aanschaffen.

  Bij waterpijp-bong.nl staat ie te koop van 389. Ik heb daar overigens ook De Verdamper besteld. Link: http://www.waterpijp-bong.nl/vaporizers/high-quality/volcano-analog-vaporiser-eu-plug-easy-valve-headshop
 13. Junkie4life

  Vaporizer Aanschaffen.

  Ik heb besloten om de De Verdamper te bestellen! Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Ben benieuwd!
 14. Junkie4life

  Vaporizer Aanschaffen.

  Heeft iemand ervaring met De Verdamper? Ik bedoel dus de vaporiser die als naam "Verdamper" heeft. Edit: Het gaat om de De Verdamper Deluxe Large + Safe Vaporiser met veiligheidsventiel.
 15. Junkie4life

  Bong Kopen Om Wiet Te Roken, Waar Op Letten?

  Mag waarschijnlijk niet posten na mijn eigen vorige post, maar stiekum doe ik het toch eventjes Ik gebruik m'n bong nu met water. Maar ik lees zo her en der dat je ook andere vloeistoffen kunt gebruiken, zoals alcohol of limonade. Wie heeft dat weleens geprobeerd?
×