Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/05/2020 in all areas

 1. 1 point
  Opbrengst verschilt ook per strain gelato of big bud of haze geeft allemaal andere resultaten en ander eind resultaat als je kijkt naar aantal g / per watt. En koop goede zaden zou ik als tip zeggen, bij 9/10 die gelato aanbieden zie ik dat het niet naar gelato ruikt of smaakt.
 2. 1 point
  Nog twee van de A5 geheel, en de kali mist. Zeer fraaie soort, weinig blad en mooie toppen. Deze heb ik ook bestoven, is ook bijna klaar.
 3. 1 point
  Ondertussen heb ik de killer A5 bestoven met stuifmeel van een mannetje van de locale soort. Tot nu toe ben ik hoopvol, zeer vertakte struik, dunne elegante vingers en fluffy topjes (zie foto van een zijtak). Maar dat groeit uiteindelijk samen tot één top. De powerplant heb ik helaas moeten killen, die begon mannelijke bloemen te maken. Nadeel van die gefeminiseerde zaadjes. Stabiel onder lampen geen probleem maar hier met al die verschillende weersomstandigheden raken ze in de stress. Daarom wil ik ook altijd het landras erin houden, die zijn gewend aan onze omstandigheden. Alle sativas moeten nog een maand, gelukkig heb ik die powerplant nu als tussendoortje. Op de foto van die locale sativas zie je.een die in de volle grond staat, de rest heeft al veel geel blad, maar dat is normaal. De Sannies Jack x Local heb ik helaas geen foto van. Niet de mooiste plant, met een groei als een botsauto. Maar de toppen zijn dik en stevig en glanzen als gepoetst zilver. De silverhaze kruisingen zie ik nauwelijks verschil met de originele local, eigenlijk zien ze er hetzelfde uit, alleen ruiken iets anders.
 4. 1 point
  Het enige wat ik niet helemaal snap is dat je 3x een filter van 2500m3 hebt en 2 aircos. Hierdoor zuigt je juist de kou weg, het is of veel afzuigen of aircos en weinig afzuigen.
 5. 1 point
  @Fearghus was maar een grap, ik vind het ook mooi hoe je het allemaal zo beschrijft.
 6. 1 point
  Iedereen zn testwiet naar Fearghus, hoeft ie straks zelf niks meer te kweken
 7. 1 point
  Als ik er mijn beroep van zou kunnen maken, meteen. Mijn eerste drie jaar middelbaar hotelschool, kregen we ook lessen voor sommelier te worden, degustaties enzo. Super fijn en boeiend! Alleen jamer dat ik 90% van de wijnen niet te zuipen vind. Ik vind buiten een paar cocktails en wat zoete wijnen, alcohol niet echt lekker. @Xaim de geur zat dik ok hoor! Door het curen krijg je idd een veel uitgebreider doch mildere geur. Daarvoor zeker niet minderwaardig in tegendeel, de geur is milder maar veel complexer en rijker in terpen. Mijn voorkeur gaat altijd uitgaan naar gecurede wiet.
 8. 1 point
  Gratis wiet voor @Fearghus
 9. 1 point
  @Fearghus, Klinkt inderdaad als Liberty Haze de geur was misschien wat minder dan je normaal gewend bent, maar dat komt omdat het wat langer ligt te vuren, dan wordt de geur wat subtieler en zachter Je mag nog best wel een top van deze ronde, een echte verse die dan net droog is, kan je het verschil proeven/ruiken Maar leuke review van de Liberty Haze 2 ! Gr, X
 10. 1 point
  Eergisteren een pakketje Liberty Haze ontvangen. Liberty Haze grower Xiam. Er zaten 2 royale samples in. Een LH sample van 6 maand en een sample van 3 maand. Als cannabisliefhebber ga ik de sample van 6 maand nemen om te revieuwen. Als ik de keuze heb tussen Chateau neuf du pape van 5 jaar of van 12 jaar, zou ik ook voor de 12 jaar versie gaan. Kopje verse koffie genomen en een dikke joint met de 6 maand versie gedraaid. Ik was nogal duffes want de avond voordien hadden we Spaceculoos met geinfuseerde chocomelk gedronken. Vergezeld met de nodige jointjes was dat geëindigd dat ik voor eerst in lange tijd nog eens wakker wordt om 9 uur ipv 7 uur. Maw ik voelde me nogal alsof ik in een cocoon zat. De geur is heel zacht maar toch aanwezig, als ik de LH verkruimel komt er mij een aangename frisse geur tegemoet. Groene limoenen, fris, op de achtergrond florale invloeden, gemengd met een Haze geurtje. Daar krijg ik meteen zin in. De smaak evenaart de geur terug limoen, wat fruitig ondertonen, op de achtergrond hazy gemixt met een zoet smaakje. Met zorg geduurd en ffkes een hoestje. Kleine prikkel in de keel. Maar een super zalig smaakje. Goedemorgen, al vlug voel ik me energieker en frisser. Dat met al vlug een scherpere auditief en visueel vermogen. Mijn voorhoofd tintelt en ik voel me klaar voor de dag. Ik voel me wat zweverig en licht, ik moet nog ff denken en gisteren en moet er mee lachen, ik voel me best vrolijk. Richting Alfa Jodocus Kwak vrolijk. Ik ben al vlug bezig met mijn geplande taken en verlies de tijd uit het oog. Een lekker wietje zowel voor recreatief gebruik, om uit te gaan, tijdens de dag of vroege avond te roken. Zeker medisch geschikt voor depressie, angsten, opkikker in de morgen, creatieve dingen, .... Alhoewel mensen met weinig tolerance beter op het gemak roken. Smaak 9/10, geur 8,5/10, effect medisch 8/10. Thx voor de testers @Xaim! Zalig wietje.
×
×
 • Create New...