Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/2019 in all areas

 1. 2 points
  Bonus materiaal ! Als in 'stond nog op het rolletje' 10 WEKEN + 1 DAG alweer!
 2. 2 points
  Hier zie je het verschil in hoogte, Jelly pie; En dan de smaakbom Mimosa,
 3. 1 point
  Mooi afgebloeide critical ik blijf volgen. Fijn zo'n diy armatuur. Zo is onderhoud aan niemand anders beter besteed als jezelf. Ik zou de draad bij jou kwijt raken denk ik zo.
 4. 1 point
  Ik kon t niet meer aan zien dat net Je bent VRIJ ff wat opschonen, eindelijk! bosje bloemen das beter Toch nog een klein rot plekje in Critical Met een prima top er boven zo Lamp ook weer aan de praat, zie je wel 1 ledje afgebroken, die moet gefixt, balk er tussenuit... Wordt opgestuurd naar mezelf ter reparatie Het is net de 24 uur van Le Mans deze grow, alles is uit elkaar aan het vallen om de planten heen, de ene pitstop na de andere, maar de finish is in zicht!!! Gaat me denk ik 2,50 kosten, drama. Morgen weer een dag
 5. 1 point
  Mooie toppen hoor. Dat op die fles is natuurlijk alleen een mooi verhaal het is gewoon pk, geen ethyleen zoals al geopperd werd, dat wordt trouwens in de gas vorm toegevoegd voor een snelle rijping.
 6. 1 point
  Goed dat je naar 12/12 geschakeld bent. Dit gaat zeker wel mooi vol komen.
 7. 1 point
  Nog ff wat slordige shotsz! Critical Neville II loopt nu echt op haar eind, Blue haze begint er net een beetje zin aan te krijgen En méér... Tomaatje scroggen? Alles wat per ongeluk gaat gaat altijd beter... Ook nog een experimentje met een paar brokjes paddestoelenbroed per bak beetje beukensnippers besproeid met water en afgedekt met wat papier Deze soort schijnt enorm te woekeren met t mycelium, niet gevoelig te zijn voor besmetting met andere schimmels, kunnen overleven in grote temperatuur schommelingen, je hoeft je broed ook niet te steriliseren en het groeit op van alles, maar vooral op beuken, nou daar had ik nog een zak snippers van staan... de paddestoelen die er van af komen zijn vand e blauwplaat stropharia, ook wel bietenputzwam genoemd. Het ging mij eigenlijk om de CO2 maar ik heb ook gelezen dat ze goed samen gaan met moestuinplanten, het zou een mooie symbiose geven! De snippers heb ik geweekt terwijl ik wachtte tot de bestelling zou binnen komen, maar die kwam maar niet, want ze moesten het eerst nog cultiveren en opkweken voor me las ik later. Ik heb 1 liter houtmeel gekocht omdat ja meer heb je niet nodig. https://www.homegreen.nl/paddenstoelen-broed/broed-1-liter-houtmeel/blauwplaat-stropharia-1-liter-houtmeel Dat mix je dan met nog meer spul dat ze kunnen cultiveren, simpeler kan eigenlijk niet, voor veel co2 neem je dan een grote emmer. Uiteindelijk na 3 weken lang de beukensnippers te hebben geweekt in een emmer water, kwam de zak vorige week binnen en heb ik het grootste gedeelte van t broed zo bij de uitgelekte snippers geflikkers in de 10 liter emmer en bovenop de tent gezet........ met de deksel op een kier, klaar om te vergeten Maar ook in de potten dus experimentjes Rechts kervel, das echt heerlijk soep van maken! Hee decomposers @ work! De schimmels weet ik niet dat gaat beter werken in t donker en natter denk ik.... Nog wat knotsen, toch wel mooi aan t worden HEHE, de opbouwende kritiek heeft zeker geholpen? Hop ff die tak opzij trekken, nog een hoppa, knak oeps die weer terug Critical is AF denk ik welzolangzamerhandnbeetje En de lamp moet ook een grote beurt want gister viel het blauwe kanaal uit, toen ik de lamp in elkaar schoof, ja dat zat er in he, draadje los haha, op de laatste benen, hij heeft zijn doelen behaald, er komen weer nieuwe doelen aan en de lamp wordt iets omgebouwd naar verwachting! Oja die balk rechts heb ik uit gezet. Welk draadje zou t zijn? Ik geloof dat we de volgende kandidaat iig aan de haak kunnen gaan verwachten.... ff voorbereiden? au revoir!
 8. 1 point
  Voor de mensen die benieuwd zijn naar de glimmertjes heb ik foto's net voor het licht aan ging genomen. Gr, X
 9. 1 point
  Ik ben het helemaal met lostchild eens en zou de slechtste verwijderen en door gaan met de betere.
 10. 1 point
  Heb nog steeds ideeen voor een flatscreen achter de planten, die de natuur feekt. Of met een beamer op een witte tent schijnen, mooie omgeving er op, en dan herfst beelden, kijken of het dan sneller gaat
 11. 1 point
  En hier 6.5 week met licht aan. Sommige gaan voor een blockhead look, andere meer voor een Pinhead.
×