Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  1,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Buyuk

 1. Hey X, wat zit er in de floraflex ? Is dat dwc of gebruik je aarde/coco ?
 2. Alles met de hand is wel moeilijk, ik wil wel handje helpen
 3. Geniet ervan, als het voor de verkoop is zou ik ze nog wel even bij trimmen.
 4. Ik dacht dat we nooit meer iets van je zouden zien of horen, blij om dit te zien. Misschien wil je een verslag bijhouden zodat we kunnen mee kijken.
 5. @dilagoDat is zeker waar maar ik doelde meer op het feit dat de kans op spint duidelijk veel minder is als je zelf je stekken gaat maken van je eigen (insecten vrije) moeder. Stekken boeren leveren meer spint dan stek
 6. Of je gaat een ronde met zo veel mogelijk zaad werken en daarvan stekjes nemen om vervolgens een moeder te onderhouden. Heb je ook geen gezeik met spint en al. Je kan stekken met spint ook gwn dompelen en vervolgens vol spuiten met gif, maar ervaring leerde mij dat dat niet altijd 100% werkt.
 7. Volgens mij is het minder dan je verwachting maar hopelijk valt het in aantal grammen nog mee. Ben benieuwd hoe ze smaken die do si dos waar ik eerder nooit wat van had gehoord
 8. Wat het beste is vind ik moeilijk zeggen maar in de bloei flink droog laten worden vind ik niet erg verstandig. Een waterbeurt in de week eveb laten droogtrekken oké, maar niet voor elke waterbeurt. Nu hebben ze juist lekker voeding nodig, mineraal of organisch. @Hannesh ik heb van een zelfde kweek topjes gerookt waarvan aantal waren gespoeld en de rest niet, en geloof mij, je merkt helemaal geen verschil.
 9. @Kluns inderdaad na opwaarderen van aarde meer kleine hoofdtopjes. @JackyH80 Ik weet niet wat kluns doet met verwarmen maar in de zomer staat verwarming volledig uit bii mij. Overdag draaien met zonnige dagen heb je te warme tent dan is het beter savonds lamp aan te zetten. In de winter staat radiator sws 24/7 bij mij aan daarom doe ik snachts lamp aan omdat dat de meest koude tijden buiten zijn.
 10. Waarom niet deze maanden in de nacht draaien, nu is het juist beter omdat snachts het meeste koude periode is of heb bedoel je iets anders ? 17 graden vind ik ook wel meevallen, kan het nog aan wat anders liggen dat je nu minder kleine topjes hebt ? Ik had wel na opwaarderen van aarde dat ik minder kleine topjes had vergeleken met zelfde setup en vergelijkbare klimaat met vers aarde.
 11. @FoolOnTheHill Je bent de topic van deze jongen alleen maar aan het vervuilen, je hebt je punt gemaakt, is wel duidelijk nu. @FrostyFingers veel succes alvast met zaadjes uit je wiet plukken, ik hoop dat het gaat meevallen.
 12. Dit vind ik net weer overdreven. @FrostyFingers In mijn laatste verslag had ik verschil laten zien/beschreven over de ontwikkelingen van planten waar veel blad was verwijderd en planten waar weinig blad was verwijderd. Met veel blad verwijderen zag ik dat er teveel tekorten onstonden na bepaalde tijd ook hadden die zelfde planten toevallig allemaal kleinere hoofdtoppen. Betere verspreiding of buigen is beter dan "te veel" weghalen.
 13. Dat is wel erg netjes en goed service van Greensell. @Kees A ik ben zeer benieuwd wat jou beroep is aangezien jij vaak ervaringen uit verschillende rechtzaken deelt en veel inhoudelijk juridische regeltjes weet
 14. Herma direct verwijderen, en de top met bruine haren zijn volgens mij hoogwaarschijnlijk bestoven met stuif. (Hopelijk niet) Meestal kreeg ik topjes met bruine haartje aan de zijkant van de wanden omdat ze heletijd tegen de zijwand "schuren". Of als ze waren bestoven.
 15. Ben benieuwd naar dat mimosa, klinkt interresant. Jammer dat ik nog zeker een jaartje niet kan kweken anders wist ik wel welke soort ik zou uitproberen. Had niet gedacht dat ik zoveel moest uitgeven aan de coffeeshop tijdens mijn tijdelijke stop
 16. Gaat goed hier, echt een jungle. Hopen dat het ook mooie en vooral grote toppen gaat opleveren. Alleen begrijp ik dat stekken uot California niet. Hoe kan een stek heel die reis uberhaubt overleven ? Een stek die in een vochtig zakje met mss een klein medium boor wortel ontwikkeling dat vanuit EU verzonden wordt zou ik nog haalbaar vinden, maar vanuit de USA zou heel knap zijn. Trouwens ik heb een ontvochtiger van Delonge (ofzo), 2 jaartjes terug gekocht voor +- €250. Ik heb er tegenwoordig niet veel aan dus stuur maar een berichtje als het interessant lijkt.
 17. Lang niet op het forum gekeken maar blijkt dat @Hannesh het meest actieve is tegenwoordig
 18. Wie weet, misschien post Mike in 2024 wat het resultaat was van zijn kweekje
 19. Waarom zou 600+ watt in 120x120 teveel zijn ? Spyder achtige lampen beginnen al vaak vanaf 600 watt voor 120x120. Ik heb eerst met 2 lampen gedraaid, daarna 3e via ander forum lid hier overgenomen. Met 3e lamp ging totaalopbrengst bijna met 1/3 omhoog. Dat zegt in mijn geval al genoeg. Volgens mij had ik dit overlegd ook met @Wietefras. Ps: Frosty heeft zijn apparaturen van mij overgenomen.
 20. Is de Tensio goed/volledig gevuld ? Hopen dat die tensio goed werkt
 21. Na bewateren stonden ze bij mij meestal rond de 30, dat drinken ze in no time. En ik wil het eigenlijk niet zeggen maar ik zij het toch dat extra voeding niet nodig was tijdens groei en eerste weken bloei met Batmix. Lesje voor de volgende keer anders moet je light mix nemen. En tensio kan je gewoon als indicatie nemen, ik deed er laatste tijden alleen maar met de tensio, geen gekut met vingers in de potten of potten tillen om te wegen. En als je van onder geef heb je een lekbak of schotel geven. Tent bodem is niet waterdicht. Je kan ook met paar houten balken en folie zelf een "lekbak" in elkaar knutselen, dat zou het beste zijn.
 22. Maximaal met verlichting, je aarde ziet er ook zijknat uit maar misschien heeft het te maken dat je foto heb gemaakt direct na bewateren. Ik heb hele goede ervaringen met van onder water geven. Soms stond er 3 dagen een hele pas onder in de potten en dit heeft nooit problemen veroorzaakt. Ik zie ook hier en daar onderin geel blad, mss stikstof te kort maar met Batmix zou dat wel in orde moeten zijn. Kan ook zijn dat opname van voeding moeilijker gaat door zuurstof gebrek bij wortels omdat het te nat is ? Maar dit is gwn wat ik ter plekke verzin. Tensio hou ik max 130/140 dan geef ik weer water. Eens per week laat ik het droog worden tot ongeveer 300mbar.
×
×
 • Create New...