Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Buyuk

 1. Ontvochtiger helpt bij mij vooral in de winter perioden. Heeft een kachel werking en houd mooi de tentje rond de 40% LV. Nadeel is dat het best wat ruimte in beslag neemt
 2. SUPERSKUNK van Sensi. Zeker een aanrader, controleer wel je filter Hele dikke compacte hoofdtoppen, zeer stress en rotbestendig. Kwa Pheno waren ze bij mij (bijna) allemaal het zelfde,
 3. Met lightmix tijdens groeien geef ik geen extra voeding, afentoe beetje N als ik denk dat het nodig is. En water afzuren tussen 6.0 / 6.5
 4. Ik wou een seconden timer aanschaffen voor mijn sproeiers tijdens vakantie. Dit ga ik nogmaals overwegen
 5. Staat vol met info hier op het Forum.
 6. Ik heb een keer direct na toppen op 12/12 geschakeld, dit was niet heel slim (vond ik) De groei van de 2 hoofdtopjes stonden tijdje stil waardoor er in de verdere bloei 2 zeer korte hoofdtopjes ontstonden. Ik vind het meest prettige om een kleine weekje te wachten nadat je hebt getopt.
 7. Lostchild bedoelde volgens mij wat voor effect wil je dat de wiet gaat geven. Want oogst momenten kunnen zorgen voor verschillende high effecten.
 8. Bomboe stokjes tussen potrand en grond steken, dan beschadig je minimaal je wortels. Dit heb ik liever dan omvallende plantjes die meer schade en stress kunnen veroorzaken.
 9. Gebruik bomboo stokjes, daar kan je de vallende takjes aan laten leunen of vast binden
 10. Ik ben ook benieuwd hoe het zal verlopen met de Chineze Fluence. Als het allemaal goed verloopt dan zal ik het ook bestellen
 11. All4plant moet je zwz niks bestellen. Ik heb hele slechte ervaring met die gasten. Ik heb paar keer ervaring gehad met rovers. Als je roofmijten besteld neem dan de Californicus want die kunnen leven met lage LV. Alle andere mijten hebben dagelijks paar uur minimaal boven de 70% LV nodig om te kunnen overleven, dit is waarschijnlijk ook de reden dat al je mijten onderweg dood zijn gegaan. Kijk op de site van "Koppert" naar leveranciers bij jou in de buurt. Mijn tentje zat letterlijk vol met Spint, mijten besteld en na het vrij laten tussen de planten had ik in 1 a 2 weken nergens meer spint. Succes !!
 12. Autoflowers het liefst zo min mogelijk aanraken. Laten gaan zoals het is (tenzij het herma's zijn)
 13. Ben benieuwd wat dat boom gaat opleveren in grammen / Kilo's
 14. Hey @Kiko82 Ik heb ook heel lang over nagedacht om de "fluence" lampjes aan te schaffen van alibaba. 1x600 Watt dimbare lampjes was $530. De lampjes waar mijn interesse in was van de fabrikant Nalight. Link is naar een van de verkopers, prijs is op aanvraag. https://app.alibaba.com/dynamiclink?touchId=60824784947&type=product&schema=enalibaba%3A%2F%2Fdetail%3Fid%3D60824784947%26ck%3Dshare_detail&ck=share_detail&shareScene=buyer Ik volg in ieder geval jou kweekje, ben benieuwd wat die lampjes kunnen doen.
 15. Je kan ook met de lightmix voorgroeien in kleine potjes, en over potten naar de batmix. Wanneer je ziet dat je plantjes honger krijgen ga je beginnen met bijvoeden. Voor mijn gevoel heb je dan minder kansen om het verkeerd te doen. Ps: Zo deed ik dat ook.
 16. Wortelkuit verwijderen Kalk, Plagron Bio Supermix volgens aangegeven waardes toevoegen, en ne kan weer vooruit. Zo doe ik dat. in een appartement met zakken sjouwen ziet heel verdacht uit
 17. Hoi Allemaal, We zijn alweer paar weekjes verder met de paddestoeltjes. In het begin waren ze ongewenst, maar voor mijn gevoel zijn ze een onderdeel van mijn kweekje geworden Ik heb geen flauw idee of het positief of negatief effect heeft op de groei/bloei van de plantjes, maar ik vind het toch prettig om te kijken wat het uitendelijk doet. Zoals jullie al eerder hebben aangegeven is de levensduur tijdens de bloei max 1 dag van de paddo's boven de grond, daarna drogen ze weer uit. Na elke waterbeurt komt de kopje weer boven grond Er staan 2 plantjes waarvan alle paddestoeltjes boven grond direct worden verwijder, en plantjes met paddestoelen waarvan 1 getopt, 1 gefimd, 1 onbehandeld. Tot nu toe ziet de gefimde plant het beste uit omdat die 3 minihoofdtopjes aan het creeren is allemaal compact tegen elkaar aan.
 18. Ik heb de Kind Led 750 gebruikt, interne fans maken onnodig veel herrie. Het is heel mooi spul, interne timer, zonopgang enz makkelijk na te boosten, voor in de groei en bloei kan je makkelijk de verlichting kleur kiezen. Maar uiteindelijk als een hobby kweker heb je dat allemaal niet nodig, het is eenmaal zo duur door goeie marketing en onnodige opties. Ik denk wel dat je 1gr per watt kunt behalen met deze lamp. Nu ik met Cree Cobs kweek hoef ik die dure zooi niet. Als ik toch wat ga aanschaffen zal ik liever voor Fluence spyderr gaan of een wat goedkopere versie van Biogenetic wat ik in veralag van @Fatamorgana zag.
 19. @ktja De "cocktail" van de shop is meestal chemische troep, ik heb het voor mijn stekken ook gebruikt, werkt perfect. Maar in de bloeiperiode ben ik daar niet echt een voorstander van.
 20. Een grote waterton kopen, onder de waterton een gaatje boren en een cnl slang in plaatsen. De randen tussen de slang en waterton met een goed bouwlijm aflijmen/kitten. Einde van de cnl slang ook lijmen kitten eventueel branden en dicht plakken. Cnl slang boven je potten leggen en in je slang boven je medium ini mini gaatjes prikken. Als de lijm/kit droog is, je waterton vullen met de juiste Ec/ph waardes, met behulp van de zwaartekracht krijgen je plantjes water voor een x aantal tijd tot de waterton leeg is. Hoeveel water er uit de geprikte slang komt moet je wel van te voren testen.
×
×
 • Create New...