Jump to content

Buyuk

Full member
 • Content Count

  1,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Buyuk

 1. Wie weet, misschien post Mike in 2024 wat het resultaat was van zijn kweekje
 2. Waarom zou 600+ watt in 120x120 teveel zijn ? Spyder achtige lampen beginnen al vaak vanaf 600 watt voor 120x120. Ik heb eerst met 2 lampen gedraaid, daarna 3e via ander forum lid hier overgenomen. Met 3e lamp ging totaalopbrengst bijna met 1/3 omhoog. Dat zegt in mijn geval al genoeg. Volgens mij had ik dit overlegd ook met @Wietefras. Ps: Frosty heeft zijn apparaturen van mij overgenomen.
 3. Is de Tensio goed/volledig gevuld ? Hopen dat die tensio goed werkt
 4. Na bewateren stonden ze bij mij meestal rond de 30, dat drinken ze in no time. En ik wil het eigenlijk niet zeggen maar ik zij het toch dat extra voeding niet nodig was tijdens groei en eerste weken bloei met Batmix. Lesje voor de volgende keer anders moet je light mix nemen. En tensio kan je gewoon als indicatie nemen, ik deed er laatste tijden alleen maar met de tensio, geen gekut met vingers in de potten of potten tillen om te wegen. En als je van onder geef heb je een lekbak of schotel geven. Tent bodem is niet waterdicht. Je kan ook met paar houten balken en folie zelf een "lekbak" in elkaar knutselen, dat zou het beste zijn.
 5. Maximaal met verlichting, je aarde ziet er ook zijknat uit maar misschien heeft het te maken dat je foto heb gemaakt direct na bewateren. Ik heb hele goede ervaringen met van onder water geven. Soms stond er 3 dagen een hele pas onder in de potten en dit heeft nooit problemen veroorzaakt. Ik zie ook hier en daar onderin geel blad, mss stikstof te kort maar met Batmix zou dat wel in orde moeten zijn. Kan ook zijn dat opname van voeding moeilijker gaat door zuurstof gebrek bij wortels omdat het te nat is ? Maar dit is gwn wat ik ter plekke verzin. Tensio hou ik max 130/140 dan geef ik weer water. Eens per week laat ik het droog worden tot ongeveer 300mbar.
 6. Even terug over OTG, ik heb hele andere ervaringen dan wat jullie hier boven vermelden. Misschien was dat vroeger en is het nu anders, geen flauw idee. Ik deed helft bestellingen van greensell en helft van OTG nooit problemen gehad. Ook 2 keer langs geweest om op te halen en zag dat er met best veel mensen bezig waren met bestellingen inpakken enzo, druk hadden ze het zeker. Maar even terug naar jou (hopelijk) dames, ik denk serieus dat je voorlopig met alleen afgezuurd water meer dan genoeg hebt. En dat extra toppen, buigen enzo zou ik laten. Volgens mij is het je eerste indoor kweekje als ik mij niet vergis. Als je een bepaalde kweek methode onder de knie hebt kan je veel meer doen, zou het jammer vinden als je aantal plantjes het einde niet halen.
 7. Succes ziet er goed uit. Duidelijkere fotos van het complete plaatje zoals eerder vermeld zou ik ook graag willen zien. Misschien ligt het aan mij maar ik begrijp de voeding verhouding die je boven hebt vermeld niet. Wat bedoel je met 1,5:1 bijvoorbeeld ? 1,5 ml A en 1 ml B per 10 liter water ?
 8. Ik heb slechte ervaringen met all4plants, voor de volgende aankopen beveel ik je greensell of onlinetopgarden aan. En met batmix hoef je tijdens groei en eerste weken bloei niks bij te voeden is mijn ervaring. Je doet alleen maar slecht dan goed door extra te voeden anders moest je light mix nemen.
 9. Teveel stressen is niet handig met plantjes vanuit zaad, daar worden ze travestiet van heb je nou 4 liter per plant gegeven ?? ze zien er ook veelste donker groen uit, ik zou wat rustiger aan doen met voeding, zoveel hebben ze nog niet nodig.
 10. Succes met 5 stekjes in 240x120 tent. Kijken wat die geek beast allemaal kan, hopelijk wordt het een mooie ronde. Trouwens hoe doe je met in/uitlaat ?
 11. Jij bent wel vooruit gegaan binnen kort tijd. Begin alvast met zoekenen naar een nieuwe naam ipv Kluns.
 12. Ik ben bang dat je veel problemen zal krijgen tijdens de bloei als je maar 2 x per week de gelegenheid hebt om water te geven. Laat zien hoe jij watergeeft aan de persoon die bij je plantjes blijft, zo moeilijk is dat niet.
 13. Fijn om te horen, als het weer niet lukt koop dan volgende keer desnoods een autoflowering soortje als je geen tent wilt aanschaffen.
 14. Koop gewoon een degelijke tensiometer, dit is niks. https://www.blumat.nl/product/blumat-digitaal-tensiometer/
 15. Ziet er goed uit, jammer dst je het zelf niet proeft.
 16. Pas op met teveel water geven. Koop een tensio meter als je de mogelijkheid heb. Een van mijn beste aankoop.
 17. Tneon is het beste gebruiken om ze te laten ontkiemen, kort erna deed ik ze zsm onder de Cobs, wel gedimd de eerste dagen. Korrels heb ik nooit gebruikt, kan er weinig over vertellen.
 18. Ziet er goed uit. Ik zou het liefst gelijk overpotten en de led lampen al gedimd gebruiken en opschroeven in de komende dagen.
 19. Dikke knuppels, meer heb ik even niet te zeggen
 20. @cannarie wil je volgende ronde bij rfx blijven of ga je lekker terug op aarde ?
 21. Het had voller gekunt, maar je zal genoeg voorraad over houden om aantal maanden te kunnen paffen
 22. @Piffer gelukkig heb je geen tentje staan, anders waren de petten weer bij je langs geweest @Fatamorgana ik lees nu pas dat je mij een kerstpakketje wilt sturen, hoeveel kilo heb je nog over
×
×
 • Create New...