Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,897
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by Fatamorgana

 1. Bijna alles komt uit china zelfs de stoel waar je nu op zit waarschijnlijk. de zeus en fluence zullen wel ongeveer uit dezelfde richting weg komen, jij hebt alleen wat verschillende fabrieken net zoals andere producten. Over opticlimate hoor je verder niet dat het chinees is maar dat klopt wel wat jij zegt kees. bij chinezen is het vooral wat wil je betalen. Jij kunt action kwaliteit krijgen dus soms troep. Of je kunt zoals meanwell mw goede drivers krijgen deze zijn gewoon chinees. Het hoeft niet slecht te zijn het is wat jij wilt betalen in china. Dat geld voor de lampen net zo, en wat mensen vergeten is als ze op alibaba kijken dat voor bedrijven. inkoop, transport, import tax, btw, en inkomsten belasting er over heen komt daar hoor je nooit iemand over. Heb zelf ook een bedrijf dusja ken de struggle van mensen dit uitleggen.
 2. Op de foto is het moeilijk te zien maar vind zelf de droog geknipte er mooier uit met iets minder blad erop. Qua smaak nog wat verschil?
 3. Ja paars was populair bij de Duitsers eerder,nee niet in de tweede wereld oorlog, das swasse grasse haha. Maar erna wou niemand het meer hebben en stapte mensen over op afghaan sneeuwwitje skunk. Moeten zeggen de geur en smaak van paarse soortjes is wel ruimschoots verbeterd. ik hou ook wel van gekleurde soorten dan breekt de standaard gewoonte een beetje van pp haze en wat de meeste kennen.
 4. Wel mooie gemaakt, hoeveel tijd was je er aan kwijt? als je er een 32uur bv met bezig bent geweest? dan zou ik liever gewoon een weekje werken en een kant en klare kopen minder gepriegel en gelijk dimbaar.
 5. Leuk een groot hok! hopen dat je terug komt, ik ben wel benieuwd na je geposte foto. Ik zou zelf wat meer planten neerzetten of extern voor groeien. Is toch 40m2 daar gooi je eerder 350 in dan 150 in als je een week voor groeit. fijne vakantie verder.
 6. Leverde dit soort veel op of waarom jouw specifieke keus voor dit soort? Een goede smaak kan natuurlijk ook als jij het zelf lekker vindt om te roken. Hier wat fotos Hier onder de zkittlez Hij heeft nu al een paarse gloed dit is lastig te zien op de foto. Qua plant opbouw doet hij mij denken aan originele #afghaan. Hij blijft relatief klein en compact vergeleken met de rest. Voor een sneller groeier en vol hok zou ik voor de fruity pebbles gaan persoonlijk wat ik nu zo inschat. Dit is de purple punch, deze erg indica naar mijn idee echt een struikje net als de zkittelz maar toch weer anders. Dit is de purple budha OG, de bladeren hangen wat omdat de lampen uit waren hier. Hier onder de Fruitty pebbles OG, dit soort geeft grote planten en groeien nog meer dan haze haha Hier nog een close up van mijn andere purple punch, deze gaat goed paars worden verwacht ik. Dit is de andere fruity pebbles OG En de andere purple budha OG Bijna allemaal paarse soorten, of met paarse tinten. De MAC#1 ben ik vergeten een foto van te maken.
 7. Andere soorten is zeker leuk al green, dat doe ik ook. Alleen je moet er iemand voor weten anders moet je er mee langs bij mensen en shops, dit doe ik liever niet. Wat anders kweken dan haze is leuker hoor, mee eens alleen wel een veilige keus als je niet veel mensen kent. Denk ook dat iedereen hier andere mensen kent en zal het 1e soort populairder zijn in Nijmegen dan in Groningen bv. Limbic bij mij is het wel als ik haze beter kwijt en meer krijgen kan dan pp en meer gram p/w haal. Dan zie ik geen reden om pp te kweken bijvoorbeeld. Betekend niet dat ik het niet leuk vind om te doen of om een net wietje te kweken zonder het vol gif te pompen. Denk dat het vertimec en andere middelen meer iets zijn om zorgen over te maken als je wiet bij de shop koopt dan of zij er wat aan verdienen. Ik heb ook geen haze nu wat verschillende soortjes om het leuk te houden en kan het wel kwijt voor mijzelf niet zoon puntje. Even zien wat zij allemaal doen.
 8. Ik ging in op al green die zei dat het een goed soortje voor de shop is vandaar mijn antwoord. Als iedereen hobby zou kweken dan zouden de shops ook geen wiet hebben, en wat pindarots ook zegt rook jij de hele opbrengst in je eentje op? Ik vind dat je er wel wat aan mag verdienen gezien je ook moet investeren en risico loopt, heb ook nooit beweerd dat ik een hobby kweker ben dat ik het leuk om te doen is een extratje. Een taakstraf of boete ontkom je bijna niet aan als je binnen kweekt. Ook al heb je 5 planten onder een lamp of 10 dit mag ook niet en zal resulteren in een inbeslagname en misschien een procesverbaal. Hier zitten leverd geen geld op toch? Het is meer dat ik iets deel en dit verslag gaat over een paar plantjes? ik zie het probleem niet echt iedereen was ook altijd enthousiast als racker 150 planten neerzette en een verslag maakte. Deze dagen lijkt het een doodzonde wat groter te kweken of er iets aan te verdienen.
 9. Waarom zou ik dat soort kweken als ik andere zo kwijt kan? Dan moet het wel veel opleveren het de moeite waard is en moet je er weer overal mee langs gaan? Nja je hebt shops en je hebt shops, maar kan uit ervaring zeggen dat je niet zomaar wat kan vragen hun kennen de prijzen ook wel. En dat het een soort is wat ze niet hebben dan zullen zij het eerder niet kopen dan soorten die zij makkelijk kwijt kunnen. Blijft altijd vraag en aanbod bepaalde soorten zijn wel gewild en leveren nog wel wat op omdat er niet veel van is. Als jij zegt je kunt het kwijt voor 9000 de kilo dan is het t uitzoeken waard maar als het 4 5 eu is kun je net zo goed haze kweken. Of amerikaanse soorten die misschien nog wat meer opleveren? Ook is hoeveel leverd het soort op per lamp een factor niet alleen de kilo prijs. Heb je een prijs en foto en opbrengst informatie erover al green?
 10. heb gewoon wat besteld toen ik met de tps werkte en even gevraagd of ze het niet willen afzuren scheelt je al in de ph maar gebruik zelf alleen de bluelab nog en dat de bak zichzelf vult en verwarmd, vind zelf kijken toch beter dan blind sturen.
 11. ik weet niet wie ze is heb er nog nooit van gehoord dat soort en wat geven ze er voor dan?
 12. nee dit heeft niet dezelfde werking, is allebei iets anders. silicium is voeding en waterperoxide is puur voor ontsmetten.
 13. Wat ga er nu voor in de plaats komen dan?
 14. mooie bud shots van je planten en toppen goed bezig!
 15. water geven hangt er vanaf hoeveel liter potten en hoe warm het is en hoe hoog je vloed. over het algemeen 1x in de 2-3 dagen en de eerste 2 week van boven water geven. de ph loopt wat op met de tijd, dus 2-3 is om het nat te houden en om de ph te sturen. ik gebruik van biogenetic a+b wortel + pk en wat boosters. waterstof peroxide hoeft niet elke keer, soms een keer schoon water met een beetje a+b en silicium of wat waterstof doe ik wel eens. dit helpt ook wel tegen zout vorming en oplopende ec. gewoon spoelen tot je drain rond de 5.2-5.5 is in de groei geef ik 5.5 en in de bloei 5.7. soms kan dit wat af wijken als je drain te hoog wat vaak in het begin voor komt.
 16. er zit ook spint of trips in je planten de fotos zijn te onduidelijk om te zien welke vd 2? en ik denk dat je voeding wel wat te hoog is aan je verbrande blad punten te zien. Maar dat je ook een soort bladschimmel erop heeft die de roestplekken veroorzaakt. Verder succes maar zou er wel even naar kijken.
 17. a b type voedingen zijn vaak te verkrijgen met een ph van 4 tot 2 dit heeft er mee te maken dat hij beter houdbaar blijft. je kan er toch een fles ph plus bij zetten ipv een fles ph min?
 18. wat kluns ook zegt, als je 20 planten neerzet en je kiest hier de mooiste 2 van dan heb je al een redelijke selectie denk ik. Soms moet je een beetje geluk hebben. Van de 10 purple punch zaden had ik ook maar 1 die echt mooi paars werd, deze heb ik gehouden. Geld voor gelato ook, vooral uit zaad kun je hele verschillende planten krijgen. Deze gaan soms 1 of 2 voorouders terug en is de 1 meer een sunset sherbert en de andere meer een girlscout cookie. Veel van de bekende soorten zijn door dit soort geluks treffers gevonden. Ik ben zelf wel fan van aantal Amerikaanse zaad banken. het punt is ook je doel doe je het voor een lekker rokertje of heb je iemand die het van je afneemt. je kunt de meest gekke soort kweken maar als je hiet niet kwijt kan en niet rookt heeft het weinig meer waarde. hierdoor vaak de keus van mensen om gewoon haze te kweken. eleven roses misschien een lekker soortje maar moet je net kwijt kunnen.
 19. Ik heb dat ook moeten ervaren door te doen. Dusja kan het beter vermelden zodat je dan minder kans hebt om je geld te verprutsen op bepaalde merken zaden. ik zal vandaag even de groente van het andere verslag opsturen dan kunnen wij dat ook weer afronden en heeft iedereen weer wat te roken volgende week. Ik twijfel om na deze draai de 340w pro te kopen van biogenetic, ik nu het eerste type nog wat niet te dimmen is. Door te kunnen dimmen als het warm is en in de groei bespaard dit mij stroom en warmte. Plus het rendement van de leds gaat omhoog dit is de eco-achtige. Waar ik nu mee kweek ook prima daar niet van had de laatste keer was 1 op 1 met 5 planten dus je hoort mij niet klagen. Eens berekenen of dit uit kan, en van zoon kastje erbij wordt ik blij van haha weer van om mee te kutte.
 20. niet ontmoedigend bedoeld alleen gewoon een aantal keer zaden gehad dat je denk dit is het en valt dan tegen uiteindelijk. je moet ook een beetje geluk met phenos hebben.
 21. de naam van een zaad zegt jammer genoeg niet altijd even veel. het hangt nogal van de breeder af wat het wordt, ben ik achter gekomen en hoe je de planten selecteert. sinds ik de originele gelato heb gekweekt en die van barneys, zie ik dat namen niks zeggen jammer genoeg. hoop dat die van jouw ook mooi wordt!
 22. Jaja even een update. Ik heb er nog een paar bijgezet. Was op pheno jacht en had een paar over. Er staan nu 3x purple punch paarse pheno stek 2x fruity pebbles og stekken 1x strawberry gelato zaad 1x miracle alien cookies aka mac#1 capulator cut zaad 2x purple budha og zaad 1x zupreme zkittlez zaad Ik had er een aantal over en vond hem zonde om ze weg te doen. Wel leuk om deze in bloei te zien veel paarse phenos enzo. Hier onder wat fotos. Zij hebben nu btw rhizo roots gehad, fulvine, regulator, mineral boost. En in de aarde is bio van culvita met lavameel guano en mycorrhiza poeder. Foto#1 purple punch Foto#2 miracle alien cookies Foto#3 fruity pebbles OG Foto#4 zkittelz ( terphogz pheno) Foto#5 purple punch Foto#6 purple budha OG Foto#7 fruity pebbles Foto#7 strawberry gelato Tsja zoals altijd fotos zeggen meer dan een lang lul verhaal. Wel ideaal led met dit weer, wel net water gegeven vandaar de lv, het blijft heet nu.
 23. oke is goed als jullie de gegevens door sturen dan stuur ik het op
 24. oke top doen we het zo, als fearghus even zijn gegevens stuurt dan komt het jullie kant op
 25. Ik heb het gelezen maar geloof er niet zoveel van eigenlijk hun claimen als enige samsung 301h leds te hebben. en dat zij 4.5 leds gebruiken per watt en de andere 2.5 maar het is gewoon dezelfde led als het al 301h zou zijn toch. ik vind deze review toch wel een beetje vaag haha NIET MOOI, MAAR WEL HEEL FUNCTIONEEL. Ik heb deze lamp gekocht als aanvulling op mijn kamerplanten. Ik heb een raam op het zuiden dat geen direct zonlicht krijgt vanwege het balk... Read More Dan hang je een 600w lamp voor de ramen voor de kamerplanten haha?
×
×
 • Create New...