Jump to content

Fatamorgana

Full member
 • Content Count

  1,445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Fatamorgana

 1. Nooit met een gesloten systeem gewerkt. Ziet meer problemen dan voordelen daar in. Nog paar bud shots van zkittelz en gelato.
 2. Als je hier niet heen sturen heeft t ook weinig nut denk ik. Kun je wel een adresje in duitsland ofzo fiksen maar wil je daar nou echt dozen stekken ontvangen? Je kan beter gewoon een tentje zetten en zelf maken wat je wil.
 3. Geen idee moet je even op de site de informatie lezen, had zelf een wifi module erin kon ik op mijn tel checken. Alle aircos ontvochtigen wel, is meer dat je het juist niet te droog wil hebben.
 4. ja hangt v/d hoeveelheid lampen af. Er is is wel een dag en nacht functie die gebruikte ik eerst maar moet even kijken hoe dat ook alweer zat als je het wilt weten. Hier paar foto's van het eind resultaat, zal komende week nog even paar updates doen over het originele topic. De eerste is blue gelato en de 2e gorrila zkittelz.
 5. Mensen komen en gaan is in dat hele milieu zo.
 6. Vind zelf ook stekjes stabieler en zaadjes duurt nogal lang en vaak wel uitval. Maar niet alle soortjes zijn zo stekken van te krijgen, je kan wel uit zaad moeders maken en deze gaan stekken. Dan kun je ook nog een beetje selecteren, dat is hoe ik het zelf doe dan.
 7. Er is wel een nacht functie maar heb hem gewoon op 22 staan. Dan draait hij overdag vol op om te koelen en wordt het 28 en nachts wordt het 22.
 8. Daarom moet de luchtvochtigheid ook omhoog zodat de huidmondjes niet gaan sluiten wanneer de temperatuur omhoog gaat. Voor mij werkte 28-30 graden prima bij 1000pm 1op1 met elt vsa's.
 9. Er is wel een samenhang tussen de LV, temperatuur en CO2. Daar zijn onderzoeken genoeg naar, geeft aan dat je er te weinig over gelezen hebt als je het direct op een korrel zout neemt. Kassen complexen van miljoenen euro's houden dit aan net als universiteiten en in Amerika die grootschalig telen en noem maar op dus is niet zo maar larrie koek direct. Natuurlijk zijn er meer omstandigheden maar hadden het nu over CO2 toevoegen.
 10. Met co2 moet je wel warmer kweken anders heeft het weinig nut. Moet wel minimaal 27/28 graden zijn als je wil dat de plant 900 ppm opneemt. https://www.cnnbs.nl/veel-gestelde-vragen-over-wiet-kweken-met-co2/ https://www.cnnbs.nl/de-driehoeksrelatie-van-temperatuur-co2-en-luchtvochtigheid/ https://www.wietforum.nl/topic/22619-kweken-met-co2/
 11. Geen idee gebruikte alleen maar branders nooit flessen geen zin in dat gesjouw.
 12. de eerste 2 week van boven en dan van onder, lekker lui kweken. Je kan wel iets water later staan maar het hangt ook van je medium af welke je gebruikt. Mapito kan er beter over dan aarde bv. Het beste is mocht je wat laten staan dat je zijl weer droog is binnen 12uur dan is het wel te doen.
 13. Denk dat je hier moeilijk een antwoord op kan geven is maar net hoeveel je afzuigt, hoe hoog en breed de ruimte is en nog wat variabelen. De mensen die grote hokken hebben sjouwen zich een ongeluk weet niet of dat een antwoord is;p
 14. Bubblegum is niet de moeite om te kweken vrijwel zelfde prijs al pp. Hier wat zkittlez fotos.
 15. Ik zie wel even wat het word anders bestel ik weer nieuwe zaden wat geen kruising is dacht dat barneys farm over het algemeen wel goede zaden had.
 16. Nooit last van gehad. Donker worden heeft vaak andere oorzaken.
 17. Misschien wat meer per m2 neerzetten. Ik ga nog een verslag maken over een tent met zkittlez misschien dat het wat nuttige info oplevert. Zoals hier boven lijkt mij nooit goed omdat ze gewoon te laag zijn zit er wel een dikke top in maar eronder niks, tel er 64 op een m2 De prijs mag wel wat hoger zijn als er minder vanaf komt is niks raars toch? Is ook vraag een aanbod bedoel een bmw uit 2013 is duurder dan een alfa uit 2013. Dit maakt het niet automatisch een goede auto maar het draait om vraag en aanbod. Baal een beetje dat de blue gelato niet blauw wordt xd
 18. Is met alles er zo als je er op tijd bij bent is het lucratief en erna niet meer.
 19. Op het moment kan het wel uit die soorten zijn 2x zo duur als amn haha.
 20. Van welke merk? Het kan zijn dat hij dichter is dan de vorige filter, of omdat de temperaturen nu hoger zijn dan afgelopen tijden. Ook is t mogelijk als hij niet goed is opgeslagen of te vochtig dat de koolstof is gaan klonteren en hierdoor de lucht verplaatsing remt.
 21. De gelato word bij mij ook nog niet echt paars moet ik zeggen.
 22. OKe zal het eens uit zoeken. Zal eerst het hok eens goed inpsuiten met van alles en nog wat dan blijft het wel weg hoop ik. komt gewoon van een partij stekken heb nog nooit meeldauw gehad in al die jaren.
 23. Ja ken het principe maar hou ze liever apart. Uv c lamp bedoel je, die hang in je inlat bedoel je toch?
 24. Geen idee geen ervaring mee, ben niet zo fan van dat opsplitsen. Beter gewoon een 2e airco halen, zit je ook niet met onvochtigen en gas en warmte. Hier nog wat zkittelz en gelato en s5. Weer wat meeldauw maar is niet meer actief alleen wel op de bladeren. zkittelz gelato gelato haze haze
 25. Blijft wel stabiel omdat hij nachts bij verwarmd ipv koelt dus onttrekt hij geen vocht uit het hok.
×
×
 • Create New...