Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  1,374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Everything posted by Fearghus

 1. Is dat over heel de plant?
 2. @greentjeonatrip nee hoor. Eindelijk een interessante discussie zonder dat er over en weer wordt gegooid met namen en verwijten. Discussies zijn gezind en leer je veel uit, als het met respect gebeurd ten minste.
 3. Glashelder zou ik het niet durven beweren, daar is mijn kennis te gering voor, trouwens ook goed dat er mensen zoals u zijn, die de mainstream niet volgen. Het zijn de anders denkende die meestal de revolutie ontketenen. Ik vind nog niet echt bewijs, maar ga het ook niet afbreken. Want niet alles is zomaar aantoonbaar ook zonder degelijk onderzoek. Dus nogmaals fijn dat er dan wel mensen zijn die het proberen, aandehand daarvan kan ik mijn mening ook hervormen of aanhouden.
 4. Veel kalk hier in het kraanwater aan deze kant in België. Ik weet nu niet echt als dat nadelig is voor de dames. Hier smaakt het kraanwater best ok. Is wel nogal regio gebonden. Ziet er goed uit, ik ga de experimenten volgen. Interessant, aanvullend met de ervaringen! Ik denk ook over te stappen zoals @vakman aanrade om zelf een "dressing" te maken. Zodat ik niet meer moet bijvoeren.
 5. Ik ben ook niet echt overtuigd, ik vind niet echt een wetenschappelijke meerwaarde. Ik vind ook nergens sluitend wetenschappelijke onderbouwde bewijzen of toepassingen, ook niet bij andere planten, groenten of fruitteelt, geen toepassingen of bewijs dat CO² tabs zorgen voor meer vruchtaanmaak.
 6. ... past een goed afsluitend deksel om te curen
 7. Damned. Ik miste bijna belangrijke info. Interessant dat cocoswater. Ik heb geexperimenteerd met de donker fase op het einde. Alleen kon ik maar vergelijken met de twee GG#4's, maar die vergelijking ging echter niet op, omdat het twee verschillende pheno's waren. Ik had wel de indruk dat 48 uur toch wel de harsproductie deed stijgen. Ik heb ook geëxperimenteerd met de water gift op het eind en het lv level bij het curen. De ANQ heb ik veel "natter" het cuurproces laten starten. Was in begin niet echt gelukkig met die keuze. Altijd grinder nodig, langer moeten laten boeren. Achteraf gezien, ben ik blij met die keuze. De smaak is zalig. Ik had mijn testers wat later moeten opsturen. Denk dat ik met de Purple couskush en de Glue Gelato ook ga verder experimenteren voor een beter terpenenprofiel.
 8. Ze is waarschijnlijk begonnen aan een tweede bloei, kan geen kwaad is iets meer gewicht. Had ik ook met de Taison. Planten die aan een tweede bloei beginnen, vielen zich meestal in de nopjes en verwennen je met wat meer gewicht.
 9. Nice! Blue Cheese, interessant. Ik heb nog geen Cheese variant tegen gekomen, die mij tegenviel. Vroeger in Vlissingen nog Buddha cheese gehad. Super lekker soortje.
 10. Ik wil mijn potten ook binnen gebruiken en zou me daar niet goed bij voelen, als ze dan geschilderd zouden zijn. Ik heb er vroeger nog over getwijfeld om mijn potten te schilderen, ik kweekte dan in speciekuipen. Het is er nooit echt van gekomen.
 11. Ik moet zeggen dat met die hydrokorrels er op, de grond niet zo snel uitdroogt of bedoel je meer om geen te hoge worteltemperatuur te krijgen?
×
×
 • Create New...