Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Fearghus

 1. Na vroeger buiten te hebben gekweekt, vond ik het tijd om maar eens binnen te beginnen en niet meer elke week naar de shop te rijden. De buitenkweekjes zijn altijd geslaagd met soms wat problemen, de oogst was altijd van goeie kwaliteit. Na een hele tijd inlezen, andere forumleden lastig te vallen met waarschijnlijk in jullie ogen stomme vragen, twijfelen, tegengestelde technieken lezen, ben ik er mee gestart. Soorten: Gorilla Glue #4 automatic van Fastbuds 2x. Auto Night Queen van Dutch Passion 1x Taison automatic van Vip Seeds 1x Critical Cheese automatic van Zamnesia Seeds 1x Setup: GreenQube 100x100x200 LUMii Diitale ballast Digita Eco tot 600 Watt LUMii MAXii Reflector LUMii 400W HPS lamp RAM Mixed-flow inline fan 125 mm Monkey fan Can lite 300 LUMii Heavy Duty Plug-in-Timer 5 x vierkante 18 liter potten Medium: Atami B'Cuzz Janeco Light mix Voeding Groeifase Plagron Algra Grow, Bloeifase Plagron Alga Bloom. Lichtschema: 18/4 heel de cyclus. De zaden heb ik ontkiemt in ongebleekte koffiefilters in een gripzak, ze zijn allemaal ontkiemt. Een Gorilla Glue zaadje was nog maar net ontkiemt, puntje wan wortel zichtbaar. Ik heb deze toch ook al geplant, dat ze allemaal gestart zijn. Vorige nacht om twee de ontkiemde zaden geplant zodat ze meteen 18 uren licht hebben, mijn schema loopt zo, zodat in de avond de afzuiging niet aanligt. Temperatuur is momenteel 23,9 Celsius Luchtvochtigheid 48 (ik probeer die nog op te krikken) Kamertemperatuur buiten de tent 19 graden. Fijne zondag nog, ik ga me een Critical 47 roken. Lekker overdag soortje.
 2. Fearghus

  Waar is iedereen?

  Lol, wb uit uw winterslaap.
 3. Fearghus

  Critical uit zaad

  Welk soortje is het? Ik volg. Omg te veel geblowd hahaha. De titel is critical uit zaad.
 4. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Dag 46 Planten reageren goed op de voeding. De CC en de twee GG krijgen 1,5 ml, de Taison en de ANQ 0,7 ml per liter. Taison ANQ GG #4 (1) GG #4 (2) CC auto De CC daat de volgende keer 2 ml krijgen.
 5. Fearghus

  5x green gelato

  Ze zijn goed aan het strekken.
 6. Dat Is dan weer het voordeel van regular. Ik zou het ook willen doen, maar aangezien het auto's zijn, zou dit de groei teveel vertragen.
 7. Mooi wietje. Ik heb geen ervaring met bananen. Ben ook wel nieuwsgierig naar de uitleg en hoe er mee om te gaan.
 8. Fearghus

  50 x PP

  Nice work kerel!
 9. Ze hebben hun voeding gekregen 1,5 ml, ik zal ff kijken wat er gebeurd, binnen twee dagen terug water. De CC begon echtvwel te snoepen van haar bladeren, bij de volgende beurt ga ik 1 ml geven. Zal beetje van de planten afhangen.
 10. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Klein brokje hasj gemaakt. Yummie
 11. Mja dat zeggen ze. Van mij zijn het autoflowers, die zijn gevoeliger. Eerst had ik 0,5 plagron alga grow gegeven ipv 4ml zoals ze aanraden. Maar direct verbrande puntjes. Nu staan ze goed in bloei en zijn ze te licht en wat geel blad, ik denk dat ik vanavond laat of ten laatste morgen avond terug water kan geven, dan zal ik 1,5 plagron alga bloom geven ipv de aangeraden 4 ml. Voor 2 durf ik nog niet echt gaan. Eerst ff kijken hoe ze hier op reageren. Ben die voedinglijnook nog niet gewend, en auto's zeker niet. Dus is er zoeken.
 12. @vakman helemaal mee eens. Daarom ga ik ook zo blij zijn dat mijn oogstje klaar is . Tabak wordt meteen verbannen. Ik vind het effect van een pure veel beter en de smaak zo veel intenser. Kwijl loopt al in mijn mond. Straks nog wat hasj maken van wat skuff. ik zou me durven wagen aan olie ook, maar ben nog aan het twijfelen als ik het met conocosolie ga doen, maar dan heb ik meer de indruk dat het een aftreksel is dan dat je met de alcohol werkt. Miss toch maar in de toekomst de cannolator aanschaffen.
 13. Ben ik wel nieuwsgierig na. Rook je altijd puur? Als ik mijn oogst klaar is ga ik ook terug puur roken. Nu te kostelijk als het van de shop komt.
 14. @Limbic, ik heb niet genoeg geschikte ruimte om te laten voorgroeien. Wel genoeg ruimte maar geen geschikte ruimte. Binnen anderhalf jaar kopen we of verhuizen we. Dan kan ik ook die weginslaan. Dan heb je toch echt wel de meer pure vorm van genetica denk ik. Is ook plezanter lijkt me om met meerdere projecten bezig te zijn. Maar eerst nog wat groeien en bijleren. Stap per stap.
 15. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Ja idd. Ze krijgen bij de volgende beurt, 1,5 ml ipv de aanbevolen 4ml.
 16. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  U vraagt, wij draaien
 17. Nice zo twee tenten. Ze zien er super gezond uit.
 18. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  @the-chocaHahaha ja idd. Probleem is dat ik het te druk had met mijn werk. Ik was iedere keer aan het werken tijdens de donker periode.
 19. Het ziet er ook precies een fruitig wietje uit. Zalig. Laat het je smaken. Ik zal eentje rollen met NYK Diezel en beetje zelfgemaakte hasj.
 20. Mooi, lekker veel kristallen.
 21. Fearghus

  Eerste binnen kweek auto's

  Dag 43 GG #4 (1) Critical Cheese GG #4 (2) Taison ANQ ALLEN SAMEN
 22. Fearghus

  Buiten planten voor iemand anders

  Voor mijn neuropatische pijnen werkt G13 en Gorilla Glue heel goed.
×