Jump to content

Fearghus

Full member
 • Content Count

  1,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Fearghus

 1. Ik heb ook al gelezen donker. Ik had ook ongeveer het zelfde voor. Ik heb ze langer licht gegeven en dan overgeschakeld. Dacht, licht is opbrengst. Als het de juiste beslissing was, weet ik niet. Veel zal het ook niet zo uitmaken denk ik. Het waren wel auto's
 2. De Taison is gisteren bij de kapper geweest. Rare dame, 60 dagen van zaad naar oogst. Geƫindigd bij 103 dagen. De Taison, had wat langer bloeivoeding kunnen gebruiken. Ik had gerekend op twee tot drie weken extra, met de voeding. Maar niet iets meer dan 6 weken. De plant barst van de kristallen en ik heb een dikke joint kunnen rollen met de vingerhasj. Die er serieus inhakt. Het was een werk van lange adem, want er zaten veel kleine blaadjes in de toppen. Gelukkig zal de ANQ veel vlugger gaan om te knippen. Fijne zondag.
 3. Pineapple Express is een zalig soortje. Nice, dat je met zaden werkt ook! Interessant om te volgen.
 4. De Night Queen is bijna klaar. De Taison, ga ik na 48 uir donker, vanavond knippen. Woensdag start ik met de ontkieming van de buitenkweek. Vanaf vrijdag geven ze warmere temperaturen. Tot vrijdag slechter en kouder. Normaal gezien, als ik woensdag begin met de ontkieming, kan ik dit weekend planten. Drie Auto purple Couskush en 2 Glue Gelato. Auto Nightqueen (sorry hps)
 5. Als je een tijdje niet hebt gerookt, kan dat goed inslaan.
 6. Vond ook dat ze nogal heeft zitten strekken. Kan het niet zijn, dat ze door de stress van het strekken nog niet meer vingerige bladen heeft aangemaakt?
 7. Het lijkt me sterk dat een zaadje, van een potent weedje een ruderalis is. Ruderalis op zich, is niet potent. Welke soort was het, dat je hebt gerookt?
 8. De Taison heeft een rare topstructuur. Ik ben de trichomen van dicht bij aan het volgen. Het zijn meer foxtails. Ze heeft niet lang meer te gaan. Ze is al 37 dagen over tijd. Rare dame, ik ben benieuwd wat haar smaak is.
 9. Ik zou voor lst gaan, zeker omdat je al aangeeft, dat de plant minder vitaal is en ze oogt ook minder vitaal. Dat zal een pak minder stress opleveren dan knakken of toppen. Natuurlijk heb ik veel minder ervaring dan de meeste hier op binnenkweek. Maar dat is wat mijn buikgevoel zegt.
 10. Ondertussen dag 97 Auto Nightqueen en Taison. Die zijn op hun gemak aan het leegtrekken. Miss nog een week, ik denk max twee. De paarse tonen beginnen duidelijker te worden in de Taison en de Auto Nightqueen ruikt nog steeds naar Mango. Het terpenen profiel begint rijker te worden. Zo'n lekker geurtje. Taison Auto Auto Nightqueen De twee resterende dames. Fijne dag nog.
 11. De Critical Cheese zit in de potten om te curen. Wat een lekker geurtje. 66 gram droog. Heel tevreden met het resultaat. Samen met de twee GG#4, GG#4 pheno (1) 24 gram. Pheno (2) 65 gram zit ik nu voor drie plantjes op 155 gram. Ook deze plant heb ik volledig laten leegtrekken en 48 uur donker op het eind. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, zeker omdat het een freebee zaadje was. Ik had er nog twee liggen, ik heb een zaadje aan een vriend gegeven en eentje gehouden voor volgend jaar, in het buitenseizoen. Smoke revieuw volgd na twee weken curen.
 12. Goed toch dat er kritische geesten zijn. (Kritisch is misschien niet de juiste term) Anders wordt de kwalitietsgrens misschien veel te laag gelegd. Door zo'n opmerkingen ga je verder nadenken en dat kan alleen maar in het voordeel van het beoordeelproces zijn. Als ik vroeger rookte en je werdt er high van, dan was het goed. Door het medisch gebruik ben ik er volledig anders naar gaan kijken. Het is een deel van mijn leven geworden en het heeft me gevormd tot wie ik ben. Ik vind het ook super dat je, reageerde van uit je eigen ik. Dat probeer ik ook te doen. Ik heb dat vooral bij mezelf, het kan altijd beter en nooit helemaal goed genoeg. Een 10 zou ik mezelf nooit kunnen geven, als eind resultaat, er is altijd ruimte voor beter, meer leren, deskundiger worden, ......
 13. Een 10 zal ik niet vlug geven. De Stardawg had dan ook wel, een fysieke optimale medicinale werking. Ik heb er ook lang over getwijfeld. Een 10 voor een gehele plant ben ik nog niet tegen gekomen. Want dan moet het aroma, medicinale werking fysiek/psychisch, smaak, high vs bodystoned er zo volledig uitspringen. Een volledig uitgebalanceerd soortje, dat je voor de rest van je leven bij blijft, de heilige graal.
 14. @Kees A. Ik snap u en is het misschien een verkeerd gebruik. Als ik een 10 geef, is dat vooral omdat het voor mij persoonlijk, voldoet aan het verwachte profiel. Dat is natuurlijk individueel. Misschien zou ik beter schrijven zonder die punten. Want punten kunnen misschien degraderend overkomen. Terwijl dat het absoluut mijn bedoeling niet is! Ik krijg de kans om iets moois te testen en de eer om mijn mening te geven. Dus je maakt daar wel een goei punt. Thx
 15. Super mooie toppen! Ze zien er ook potent uit.
 16. Netjes! Alles gaat daar goed zijn gangetje.
×
×
 • Create New...