Jump to content

Geeke

Full member
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geeke last won the day on October 5 2020

Geeke had the most liked content!

Community Reputation

17 Positief

About Geeke

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 06/04/1975

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

439 profile views
 1. Ondertussen heeft het hier een paar dagen goed geregend en was ik genoodzaakt om het merendeel te knippen. Ik ben zeer tevreden over de opbrengst, maar ik droog langzaam dus over smaken kan ik nog niets zeggen. Alleen de kali mist had ik al wat vooraf geknipt. Zeer interessante plant, de toppen zijn bijna 80% haartjes, knippen was snel gebeurd. De A5 staat nog en een local/sannies Jack. De A5 is bijna klaar, ik heb goede hoop. Fluffy toppen en ruikt ook zeer typisch. Daarna maar eens op zoek gaan naar het zaad goed. In ieder geval ga ik volgende draai de kali mist x local planten en de A5 x local.
 2. @al green thanks, maar ieder voordeel... In de zomer temperatuur van 40+ is niet echt bevorderlijk, plus heel veel witte vlieg door de droogte. Maar het voordeel is dat ik het hele jaar door kan gaan, in de winter met een paar uurtjes led in de avond. Nog een paar pics, de sativas gaan maar door..
 3. Nog twee van de A5 geheel, en de kali mist. Zeer fraaie soort, weinig blad en mooie toppen. Deze heb ik ook bestoven, is ook bijna klaar.
 4. Ondertussen heb ik de killer A5 bestoven met stuifmeel van een mannetje van de locale soort. Tot nu toe ben ik hoopvol, zeer vertakte struik, dunne elegante vingers en fluffy topjes (zie foto van een zijtak). Maar dat groeit uiteindelijk samen tot één top. De powerplant heb ik helaas moeten killen, die begon mannelijke bloemen te maken. Nadeel van die gefeminiseerde zaadjes. Stabiel onder lampen geen probleem maar hier met al die verschillende weersomstandigheden raken ze in de stress. Daarom wil ik ook altijd het landras erin houden, die zijn gewend aan onze omstandigheden. Alle sativas moeten nog een maand, gelukkig heb ik die powerplant nu als tussendoortje. Op de foto van die locale sativas zie je.een die in de volle grond staat, de rest heeft al veel geel blad, maar dat is normaal. De Sannies Jack x Local heb ik helaas geen foto van. Niet de mooiste plant, met een groei als een botsauto. Maar de toppen zijn dik en stevig en glanzen als gepoetst zilver. De silverhaze kruisingen zie ik nauwelijks verschil met de originele local, eigenlijk zien ze er hetzelfde uit, alleen ruiken iets anders.
 5. Thanks, de Neville varianten en de haze van Sensi heb ik allemaal geprobeerd maar nooit die typische smaak/ high gevonden. Ik hoop dat het met deze A5 anders is, alhoewel ik sceptisch ben.. Ik weet dat ze lang moet doorrijpen en langzaam en lang laten drogen.
 6. Ik ben wel nieuwsgierig naar het verhaal over de maker van de A5.. ik ken het soort zoals gezegd van een collega growshop in Maastricht. Ik werkte destijds in Heerlen. Maar van de maker weet ik niets.
 7. Dank u allen. Dit jaar ben ik extra blij, uit verveling tijdens de lockdown heel veel potjes gevuld en zaadjes uit het archief gehaald. Ik geef ze een aarde mix met lavagruis en compost en kalk. Ik maak voor de fruitbomen zelf een aminozuur mix van gft afval, dit gebruik ik als bladmesstof totdat er toppen beginnen te komen. Voor de avocado plantage koop ik een aminozuur complex, 25 verschillende verbindingen, peperduur maar ze krijgen er een enorme boost van. Verder staat er nog een powerplant en twee stuks uit het archief waarvan ik niet meer weet wat het is. Een oldschool Citral heb ik gisteren geknipt, nostalgie.. Al met al lijkt het dat ik geduld moet hebben om erachter te krijgen men of die Killer A5 ook daadwerkelijk die A5 aanwezig heeft. Wonend in Spanje wordt geduld echter goed getraind lol Op de foto zie je een gast, rups van de doodskopvlinder, ik heb hem maar eruit gehaald, 10 cm vreet machine
 8. Toen ik hier pas kwam wonen ging ik veel met de lokale boeren om, die zijn zeer beïnvloed door Zuid-Amerika. Eigenlijk al die ouwtjes hier hebben al generaties dezelfde planten, ik heb me laten vertellen dat deze uit Colombia zijn gekomen ooit. Ze heeft ook wel wat weg van een Colombia Gold. Om precies dezelfde reden als die ouwtjes prefereer ik de werking. Ik kan er vol energie mee werken op het land. Dus ik heb zaden gekregen en begonnen ze te kweken. Ik zorg dat ik altijd de originele DNA behoud. Maar om toch iets meer potentie te krijgen heb ik kruisingen met Silverhaze van Sensi. En een andere kruising staat ergens anders, met een moeder Sannies Jack ( ooit eens hier laten leveren). Deze drie behoud ik, plant veel en zoek de mooiste uit. Dit jaar heb ik een Kalimist bevrucht met een vader van die lokale soort. Nog wat foto's van de originele soort die inmiddels behoorlijk aan het oppompen zijn Typisch van dit soort is dat ze in het begin van de bloei in de toppen gaan vertakken. Er ontstaat zo een groot boeket wat één grote top wordt. Nog nooit schimmel gehad gelukkig. Maar je moet er enorm veel geduld voor hebben. De Cannalope is al bijna klaar terwijl deze nu pas echt beginnen. Wordt nog net geen kerstboom. De Kalimist groeit al boven het dak uit, mooie soort. En de killer A5 ligt nog het meest achter qua bloei, maar heeft ondertussen ook een hoop zijtakjes.
 9. Dit is een van mijn eigen zaden, op 20 liter zo'n 3 meter hoog. Hopelijk zit de kwaliteit van de silverhaze er ook in.
 10. Met bijbelichting kan ik het hele jaar door gaan. Ik zit dichter bij de evenaar wat qua lichturen anders is. Maar een paar uur Solar LED erbij is dat opgelost. Sowieso prefereer ik sativas omdat ik daarmee lekker vrolijk door kan werken
 11. Na lange tijd afwezig te zijn geweest kwam ik weer terug op het forum. Ik woon op de Canarische Eilanden en tijdens de lockdown heb ik hier enkele zaden gekocht. Voorheen had ik altijd mijn eigen soort, kruising silverhaze met een locatie sativa. Vroeger toen ik nog in Nederland woonde, Maastricht, was mijn favoriete soort de bekende A5 wat ik via/via kreeg. Nu heb ik hier de killer A5 van Ace gekocht. Dat is een enorme plant geworden, typische slanke sativa blaadjes. Ziet er hoopvol uit, de nieuwsgierigheid naar de smaak is dan ook gegroeid Iemand ervaring? Is die "wierook" aroma daar ook in? I.i.g. zal ik Hare Majesteit ruim voldoende tijd geven. Verder staat er nog een Kalimist, Cannalope en een hoop van mijn eigen zaad goed. (Ik verwacht een ontspannen winter).
 12. Ik weet niet of het al genoemd is, ik heb niet alles gelezen, maar ik gebruik preventief kaliumzeep. Ik woon op de Canarische Eilanden en heb hier een bio-finca met avocado bomen. Daar gebruik ik al jaren een kaliumzeep oplossing en spuit de onderkant van de bladeren schoon. Dit werkt perfect maar bij wiet moet je voorzichtig zijn met de dosis, de helft van de aanbevolen b.v. Het doodt de spint niet maar maakt het zeer onaantrekkelijk voor ze, alsmede witte vlieg blijft weg. Ik gebruik bladvoeding, aminozuren, en de kaliumzeep verwijdert tevens eventuele resten.
 13. ok, nog een paar dan :-) Kush Sannies Jack
 14. Kleine update nog... een van de tropical affy´s heb ik geoogst, 70cm klein maar een mega bud en erg wit. Daar heb ik nog geen foto van zoals gewend maar wel van de twee op potten. De killing kush zit in de laatste weken, ik heb ze niets meer bijgevoed zoals je ziet. Wel mooie paarse kleur erin, ziet er smakelijk uit! Wordt dus wel een relaxe smoke, puur op compost wormenmest en bergwater. De sannies jack lijkt hier het nog het beste te doen, deze begint nu langzaam te bloeien. Ik heb haar scheef getrokken met een scrog effektje. De eerste fotos dus de killing kush en de laatste twee de sannies jack. De andere tuin is alles een beetje klein gebleven maar wel kwalitatief erg goed. Het beste ziet de Amnesia eruit, spierwit en ruikt tot honderden meters verder.
 15. Ik wist niet dat er nog animo was Ondertussen heb ik op een plek drie mannetjes gekilld en geruild voor drie vrouwtjes. Wat ik er nu heb staan zijn dus nu allemaal vrouwtjes, 2x power plant, 2x tropical affy waarvan eentje in de volle bloei, killing kush, 2x lady cane en een amnesia. De amnesia ziet er nog het beste uit daar, de rest is niet veel gegroeid het is nogal warm de laatste tijd. Helaas heb ik hier nog geen fotos van. Wel van de killing kush en sannies jack op 60 liter potten, de jack heb ik in zijn geheel naar achteren getrokken omdat ze anders te hoog uitkwam. Ze hebben het zwaar met 35 plus graden en een droge wind. Ook heb ik iets teveel wormenmest gebruikt maar ik moet nu sowieso veel water geven dus het spoelt wel uit. De Kush kan langzaam wel wat bloeivoeding gaan krijgen, ik weet nog niet wat, tot nu toe leeft ze op compost. Kush: Saniies jack
×
×
 • Create New...