Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/05/2019 in all areas

 1. 4 points
  @Piffer Je hebt alles netjes op orde zo, ook al is het met iets meer wattage. Lekker laten zo. En over dat klungelig.... Ik had die draaden net gemonteerd. Toen ging ik ze testen, en zat ik 15 minuten naar die meter te kijken of het warmer zou worden. Maar dat gebeurde niet..... Bleek dus dat me warmte sensor nog buiten de tent hing aan de zijkant.
 2. 3 points
  Stuur eens een link dan van waar dat beweerd wordt. OK. De slimme meter zie wat jij om 12.00 gebruikt. En om 12.15 (als je lamp aan is) weer. Dan is dat meer als daarvoor als bijvoorbeeld om 12.05 je lamp van 600 Watt aangaat. Maar als jij je magnetron aanhad van 11.58 tot 12.02 op vol vermogen, dan is het verbruikt om 12.15 uur dus lager dan om 12.00 uur. En om 11.44 stond de waterkoker met 2.400 Watt 3 minuten aan. En de föhn van je vrouw stond aan van 11.40 tot 11.50. Dan is de meting om 11.45 uur waarschijnlijk het hoogste van de dag met al 4.500 Watt + andere verbruikers zoals koelkast, wekkerradio. Dus stel effe dat de meting van 11.45 een kleine 5.000 Watt aangeeft. De meting van 12 uur gaf zoals hierboven gesteld werd 1.500 Watt aan. Om 12.15 uur zijn de lampen aan en is er voor de rest niemand thuis. Dan is de meting 600 Watt voor je lamp en de andere dingen. Samen 800 Watt bijvoorbeeld. Om 14.00 komt de zoon thuis en die zet zijn pc aan om te gamen. 400 Watt erbij. Dus de meting om 14.15 is dan lamp+PC+rest= 1.200 Watt. Om 14.14 maakt hij een tosti. Komt er weer 1.000 Watt bij bij de meting om 14.15 uur. 1200 + 1000 = 2200 Watt. Hoe moeten ze daar een patroon in ontdekken? (Als ze dat al zouden doen) Als je een leegstaand pand hebt waar van 9 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds het verbruik praktisch 0 zou zijn, en dan vanaf 9 uur 's avonds ineens de meter flink zou gaan lopen, dan is het een ander verhaal. Maar dat heb je als gezin of bewoner nooit. Je koelkast staat altijd aan, je ketel, en dan nog alle flinke gebruikers zoals wasmachines, drogers en game-computers tussendoor.
 3. 3 points
  Goedenavond kweekvrienden, 24 Uur na de Theawi staat het er zo bij. Zojuist ook weer flink wat bladeren verwijderd. Nu kan er flink gepenetreerd worden in de hoerenkast Tensio's 55 - 65 - 75. Temperatuur 27 graden, luchtvochtigheid 60%. De eerste bloei verschijnselen zijn ook zichtbaar Prettige avond!! Houdoe....
 4. 3 points
  Week 3 12/12 Nieuwe update! Weer een week voorbij, weer een week zonder problemen. Ze zijn wel wat meer gaan strekken dan ik eigenlijk had gewild, maar het levert vooralsnog geen problemen op tot nu toe. Ben met de voeding iets naar beneden gegaan omdat ik lichte overvoeding zag. Verder eigenlijk geen eigenaardigheden. Ze beginnen aardig te 'stacken', het lijken stuk voor stuk knuppels te worden . Ze beginnen aardig te ruiken ook al. Weer een 'saaie' update omdat er niet veel te melden valt... Dusss maar weer wat foto's voor het kijkplezier. Volgende week hopelijk nieuwe plaatjes waar ze allemaal lekker nog meer dicht aan het groeien zijn! Fijne avond allen!
 5. 3 points
  Hier even een update over de stand van zaken. Je kunt hem heel ver dimmen was een beetje aan het testen wat allemaal kan. Op de hoogste stand word het 26, hierna de afzuiging wat aangepast en toen was alles perfect. Ik heb nu de lamp op 50% staan dus 315w. Nog even uitzoeken hoe die zons opgang ding werkt maar dat kom ik wel uit. Was eigenlijk plug en play ik heb de handleiding nog niet gelezen. De lamp staat nu op 18/6. Ik heb de planten nog wat extra water geven en wat onder in de bak laten lopen zodat de lv omhoog gaat. De lampen hangen 40 cm er boven ik dacht ze groeien er vanzelf wel naar toe. Ik ga ze 2 x toppen en dan door een net laten groeien om de tent zo vol mogelijk te krijgen qua bladerdek. Net even de handleiding gelezen dat zons op ondergang is de aan uit timer, als hij aangaat start hij automatisch langzaam op het is geen optie.
 6. 3 points
  Ik had laatst een banaan en een aardbei in een joint gedraaid, leek net strawberry banana
 7. 3 points
  Eigenlijk is alles prima, als ik het zo allemaal lees. Komt vast goed met jou. Ik ga nog effe een slokje schoonmaakmiddel met citroensmaak drinken, en daarna g ik naar de winkel om koekjes te kopen want ik wil mijn haze als Girl Scout Cookies verkopen.
 8. 3 points
  dag 35 Chaos hier! de plant links voor is dusdanig gaan hangen dat ik weer met touwtjes aan de haal moest en de andere planten beginnen inmiddels ook te hangen. OP de een of andere manier komt dat ook nooit zo over op de fotos. Denk omdat de meest hangen de toppen gewoon uit beeld zakken Gevolg is dat er de nodige gaten in het gewas zijn ontstaan en dat sommige toppen bedolven liggen onder omgevallen andere toppen.En dit alles na 5 weken al. Dit gebeurde de vorige ronde pas na 7 weken en toen hoefde ze nog maar een week. Had het met die strek ook wel kunnen verwachten. Mocht ik volgend jaar stiekem toch nog een ronde doen met deze setup ga ik de nadruk toch weer leggen op het verkrijgen van een korte internode afstand en tijdens de groeifase niet meer zo knakken (wat naar mijn idee toch de grootste boosdoener is) Verder lijkt er nog niks omgeknakt onder het gewicht en zie ik dus ook nog geen toppen hangen onderop bij de stammen. excuus voor de slechte fotos. weet niet waarom ik vaak zon waas krijg in fotos vn mn hok
 9. 3 points
  Jij bent gewoon niet slim genoeg @Kees A
 10. 2 points
  Dit wordt een beetje een wijvenforum hier En dan bedoel ik niet vrouwen, maar zanikkutten. Eentje denkt dat hij door de Belgische CIA in de gaten wordt gehouden omdat zijn zaadjes weet ik hoeveel weken geleden een sticker hadden toen ze per post Belgie binnenkwamen. De ander denkt dat Leander op zoek is naar hem omdat ze de hele dag inspanningspieken op aan het sporen zijn. Of dat ze meten of hij 12 uur per dag meer stroom verbruikt dan de andere 12 uur. Dus jongens, geen apparaten meer aanzetten, want er zijn honderden apparaten die een inspanningspiek veroorzaken. Er zijn in Nederland duizenden kwekers, die al jaren kweken. De meesten die gepakt worden, worden gepakt door NSB-ers die zich 'buren' of 'vrienden' noemen. Tip voor @Armand40: Niet gaan kweken, want je krijgt het aan je hart. Wat mensen ook aandragen, jij hoort waarschijnlijk tot het soort mensen waarbij ratio er niet toe doet, maar die gerustgesteld willen worden door meninkjes en geruchten. Nou, ik heb nieuws voor je: Dat kan niemand. Misschien komt er na een week wel politie op bezoek omdat je buurman je een filter naar binnen heeft zien sjouwen. En jij je maar druk maken om een 'slimme meter'. Nog wat: als ze komen, dan is 2 x 600 Watt ook voldoende om 3 maanden je huis niet in te mogen. Je krijgt alleen geen naheffing van je energieverstrekker.
 11. 2 points
  Verduurzaming van de woning. Achteraf liep het niet zo vaart en wacht ik nog steeds. Als de bouw werkzaamheden voorbij zijn begin ik met Super Orange Glue van Lady Sativa.
 12. 2 points
  Even een camera opgehangen, wat Time Lapse opnames maken
 13. 2 points
  24 Uur na het snoeien is er al niet veel meer van te zien Tensio's op 208 - 173 - 149 , zometeen weer water geven.
 14. 2 points
 15. 2 points
  Update . De Blue Cheese ligt nog te drogen. Hoge verwachtingen heb ik helaas niet meer. 22 van de grootste toppen weg moeten knippen vanwege toprot. En 2 weken eerder moeten oogsten vanwege de toprot. Weer een hoop van geleerd. Waarschijnlijk koelde de tent te hard af en was de lucht circulatie niet optimaal. Ik gok dat er rond de 600 gram overblijft. Maar stil zitten laten we over aan de doden. Dus aankomende maandag ga ik voor het eerst aan de stekken (amnesia haze). Ik heb 2 warmte draaden getrokken van ieder 30 watt. Om te zorgen dat de tent niet te hard afkoelt en het dus niet te koud word. Ik heb 4 warmte draaden gekocht dus ik kan er altijd nog 2 bij doen als het moet. De tent staat nog leeg en de temp word niet kouder als 19.8 graden. Vraagje: Zou dit kouder worden of warmer worden als er planten instaan? Ook heb ik 2 warmte matten via Ali expres binnen gekregen. Afmeting 121x52 cm. Dus ik zou heel de vloer van warmte mat kunnen voorzien als ik dat zou willen. Verders moet ik nog steeds even de pc fans in elkaar prutsen. Ik heb een allu L profiel van 1 meter aangeschaft. Daar wil ik de 6 fans op gaan monteren. En die dan met wat hijswerk op hangen. Zodat je de fan's op gewenste hoogte kan hangen. Maar hier zal ik nog een foto van gaan maken als hij klaar is. Groetjes Kluns
 16. 2 points
  Molasse erin dan!! Wat guano is ook smaak bevorderend.
 17. 2 points
  Lost is lost in space volgens mij
 18. 2 points
  Bij nader inzien het "recept" een klein beetje gewijzigd, ipv 2 eetlepels compost is het 1 eetlepel compost en 1 eetlepel megaworm geworden. Ook laat ik het kokoswater achterwege, waarschijnlijk is de Theawi zo al sterk genoeg. Het staat nu te bubbelen, morgenavond krijgen ze het te zuipen. Vakkie's Tropical Compost/WormPoo Theawi dus...
 19. 2 points
 20. 2 points
  Je hebt nu al verschillende rondjes achter de rug met N problemen, nu wil je weer tabs gaan verkruimelen... Doe het is een rondje zonder tabs, kijken hoe dat bevalt. Ik denk dat je het wel beter vind gaan dan
 21. 2 points
  @Yoyneh Dat je nou met kweken doet alsof je er verstand van hebt en voortdurend met stelligheid de grootste onzin uitkraamt is nog tot daar aan toe. Maar dat je nou totaal ongefundeerd, mensen (die al trekjes van een hypochonder vertonen) een ernstige pathologie aan gaat praten. Ms heeft een grote verscheidenheid aan potentiele symptomen, dus die kun je in heel veel andere situaties ook herkennen. De meest voorkomende zal nog zijn vermoeidheid, maar als iemand daar over klaagt denk je toch ook nog niet aan ms? (Laat staan vermoeidheid na het blowen) Maar bovenal lijkt het beloop wat ts omschrijft in de verste verte niet op de verschillende mogelijke belopen die je bij ms kan zien.
 22. 2 points
  Tja, dit is een heel lastig dilemma, je twijfelt over wat je denkt te voelen maar bij vrijwel iedere suggestie lijk je heel goed te weten wat er aan de hand is. dus ik kan nu wel zeggen; je bent op 1 of andere manier niet genoeg "geaard" waardoor je bepaalde sensaties uit vergroot zeker als je je "anders"gaat voelen, als je dan niet neus in, mond uit blijf over je onderbuik ademen Dan ga je je raar voelen en dan is het mis. Dan kun je dit ook gaan projecteren op iets wat nog moet gaan komen zo van"als ik me dadelijk maar niet raar ga voelen en dan creer je angst om de angst. Dus wat al velen zeidden: Gewoon ff stoppen, dat is natuurlijk kolder. Wnt jij wilt iets magisch horen of drinken zodat je je niet met jezelf hoeft bezig te houden, maar je wilt het buiten jezelf zoeken Dat zou me niet verbazen... Dus mijn advies: Kachel er 1 kilo suiker in. en 3 redbulls en ga dan wat blowen.....
 23. 2 points
  Hier zijn er ook die poepen tijdens het neuken
 24. 2 points
  Ik vond de titel al misleidend, vroeg me af of ik met mijn 1.73 mtr mocht reageren
 25. 2 points
  Dus je bent een gezonde jongen van 23, je bent bang voor een hartaanval, bent bang dat je ademhaling ermee stopt, je denkt dat je misschien wel epileptie hebt en hebt angst om vergiftigd te worden... Hoezo hypochonder?
 26. 2 points
  Goedenavond mensen, Even wat plaatjes uit de kweekkast, omdat @greentjeonatrip zo graag mee gluurt Als ik van boven water geef komen de wortels massaal tevoorschijn in het metselzand. Prettige avond!! Houdoe....
 27. 2 points
  Dag 12 bloei Zondag net gespannen en de sl 660 op hun koppie, .na een uurtje staken 2 nl en 1 gg reeds door t net ...dus onder 660w gaat t sneller. Tensio stonden op 112 en 132, ditmaal geen ltr maar een halve met bloom,zym en wat roots en co2 tab. L uit L aan Grtjs
 28. 2 points
  Ja heb dit ook gehoord. Waterboarding is de volgende stap
 29. 1 point
  Zit veel diepte in met die muziek. Even een tissue pakken.
 30. 1 point
  Dank jullie wel.. @Piffer en @Xaim Helaas heb ik weinig tijd gehad de laatste weken ben veel minder met de dames bezig laatste tijd, ben nu uiteindelijk toch verhuist. Vele malen beter nu ipv in me slaapkamer haha.. mijn meisjes hebben nu een eigen slaapkamer, rolluiken geen last meer van ongewenst licht.. Heb nu ook zonnepanelen op t dak om moeder natuur financieel bij te staan goed voor 4000kw, nu maar is in de praktijk zien wat t bespaard.. Nu gaan we weer is terug de tijd ervoor nemen Studio rechts word verhuurd aan 10 dames die daar gewoon hun gang mogen gaan.. Studio rechts staat leeg, daar wil ik 6 of 9 planten in zetten en zware sm op toepassen.. Iemand die me een haze soortjes kan aanraden die ervan houd om af te zien?
 31. 1 point
 32. 1 point
  Je kan het proberen maar ik denk dat het lastig wordt met een led lampje van 45 watt. Ook is het maar de vraag wat het spectrum van de lamp is... Zal vast ergens in het PAR spectrum zijn maar de vraag is waar Zo te zien staat ie wel al op 12/12?
 33. 1 point
  Ja het is vervelend ik kom er gelukkig altijd wel op tijd achter. als ik zie dat de luchtvochtigheid hoog is begin ik al met regelmatig controleren. Ik heb een paar toppen weg moeten gooien. ik ga wel de kilo over denk ik.
 34. 1 point
  Die ny diesel ziet er mij iets uit
 35. 1 point
  Einde week 5 op 12/12 Foto's van 2 dagen geleden. In tegenstelling tot mijn vorige rondes krijgen mijn meisjes weinig te eten.. 1x per week en de rest water. Afzuren heb ik deze ronde bijna niet gedaan enkel als ik voeding geef 1x per week dan zuur ik t af. Bronwater ook mee gestopt en gewoon kraanwater.. tot nu toe merk ik niet echt verschil. Hebben al al die tijd in 5l potten gehouden was bang dat het kleintjes zouden worden doordat ik te weinig tijd had om potten te gaan halen. Maandag toch gedaan en een voorraadje 18l potten gehaald en wat zakken lightmix en alles overgezet naar 18ltrs.. had gedacht dat ik er al te laat mee was maar dat viel wel mee kwamen geen wortels onderuit of helemaal vol geworteld. Crystal White, White Rhino en Blue 2.0 Spliff Cheese NY DIESEL staat nu 8 weken te bloeien.. Deze weet ik de afkomst niet van en ook niet de aantal bloeiweken dat ze nodig heeft.. zodra t grootste gedeelte van de haren bruin zijn gaat de schaar erin. Deze plant ruikt zeer sterk en zoet..
 36. 1 point
  Kees Wong Tang Chen. Wie kent hem niet
 37. 1 point
 38. 1 point
  Idd als je ff wilt stressen zeker daar bestellen . Al bij al dik tevreden nu, 1200€ ipv 1700€ en denk dat 8 bars betere spreiding geeft dan 6 bars, al wil k die andere toplamp zeker niet afschilderen(als k die resumtaten zie), ff afwachten nu maar belooft goeds, na 9 u staan er overal bloeihaartjes op t.o.v. quasi geen vanmorgen
 39. 1 point
  Echt top momenteel,afzuiger draait nu op min.toeren en temp mooi op 21gr in nachtmodus,ging hij naar 26gr met licht aan dan ging de afzuiger zachtjes harder draaien en bleef temp.stabiel rond de 26gr.veel minder geluid dan bij mijn mini ventilatorke dat steeds op max.draaide.Leuk zo en ineens gesteld dat ik een 250 watt hps probeer volgende kweek. Grts
 40. 1 point
  Ik vind 25 cm ook al erg laag voor in het begin. Maar ik ben dan ook geen led specialist. Mooi ding man. Bizar hoeveel verschillende led lampen en of armaturen er tegenwoordig op de markt zijn. Fancy hoor
 41. 1 point
  Danse little monkeys........disco feaver https://www.greensell.nl/a-57779680/led-lampen/g-leds-target-650/#description Wederom top service... Denk dat ze toch goed terug bijkomen na de defoliate.?!? Aan led specialisten, heb ze nu direct op 100% staan wel op 25cm van bovenste toppen af...beter gewenning geven en stelselmatig zakken naar 15, of gewoon direct knal erop.?
 42. 1 point
  Hey Limbic, erg leuke genetica moet jij hebben liggen, gezien je afgelopen rondjes ! Hoe is deze afgelopen ?
 43. 1 point
  @Crimson Fart ben nog noob 1 ste klas dus mn reputatie..... Vandaar dat ik zoveel update zodat k uit m'n fouten kan leren, en de gevorderde kwekers mij terecht kunnen wijzen. doe dit met hart en ziel en ben er dagdagelijks ongev. 2u mee bezig. Dus aan men motivatie en leergierigheid zal t niet liggen. al doende leert men..... enkel had k reeds info over defoliate ontvangen en hierin werd er toch gemeld dat je tot 3 weken bloei defoliate en dieven kan toepassen. of dit moest wederom foute info zijn. Morgen komt er disco feaver voor de monkey's en zal dan ook een selectie maken door de achterblijvers eruit te flikkeren. heb je missch een linkje of nog een weetjessite over de redenering van de planten? Ben nog steeds dagelijks info aan t zoeken en lezen lezen lezen, enkel in de praktijk toch net iets anders
 44. 1 point
  Succes met je kweek Alice! Ik ben ook vrij nieuw hier maar het bevalt me prima. @Kees A snijdt een paar goeie punten aan. Er zitten er een paar bij die snoeiharde kritiek geven, maar vaak is het wel oprecht en bedoeld om je te helpen. Ik vind het persoonlijk juist leuk dat mensen fanatiek zijn hier, dat maakt voor mij het forum aantrekkelijk. Wat ik dan persoonlijk weer niet snap is dat er over LED freaks en macho's wordt gepraat.... En je vervolgens over korte rokjes en push up bh's gaat zitten lullen lol. Anyways good luck Alice, i'll follow you into the rabbit hole.
 45. 1 point
  Ik zou een trajectje cognitieve gedragstherapie volgen nadat je gestopt bent met roken, misschien word je dan wat minder een ‘doem denker’
 46. 1 point
  Ik heb die tests niet blind gedaan. Ik gebruik een verdamper (volcano) en de smaak daarin is overduidellijk. Ook vrienden van me hebben het (wel blind) getest. Ook al was het dezelfde wiet van dezelfde plant, die met bovedas vond iedereen goor en chemisch smaken terwijl die wat in potten zaten met caliber 4 hygro's op 62% heerlijk smaakten en zacht waren. Die met boveda was trouwens ietsje zachter dan zonder maar de smaak en geur waren om te kotsen. Zonder boveda smaak ik enkel zoetigheid en de geur van de plant. Met boveda geen geursmaak en een bittere smaak, wel zacht om te roken maar gewoon vies. Het smaakt nog erger als droge wiet die door hoge RH terug vochtig is geworden. Ik ken ook veel mensen die aan cups meedoen en eigen zadenbedrijven hebben en ze zeggen me allemaal net hetzelfde. Die boveda's die verneuken de kwaliteit maar geven de cannabis wel een optimaal vochtgehalte voor verbranding. Ik vind het idee achter humidipaks fantastisch! Vandaar dat ik het ook echt vaak heb geprobeerd te gebruiken, maar de resultaten zijn om te janken. Ik heb zelfs al eens bovedas toegevoegd aan reeds 4 maand gecurede cannabis, om de RH in de pot op peil te houden want de pot werd wekelijks geopend. Daarmee heb ik een cupkwaliteitswietje (happy brother die super vettig en plakkerig was, smaakte zoals de geur en narcotisch was) verandert in iets dat naar rubber smaakt en gewoon te goor is om te roken. Het kan dus zijn dat deze smaak en geurverandering wordt veroorzaakt door de zouten in e boveda packs. Integra packs werken niet met zouten maar die heb ik nog niet geprobeerd. Ik ga ze ooit wel eens proberen in een side by side. Maar met boveda zal je geen cupkwaliteit halen. Theoretisch werkt het, in de praktijk voor fijnproevers niet zozeer... Ik cure overigens tegenwoordig niet echt meer omdat ik heb gemerkt dat voor verdampen verse wiet (dus gewoon simpelweg gedroogd tot bepaald punt) het lekkerste is en het sterkste effect geeft. Voor roken kan curen wel leuk zijn maar voor dampen maakt het de wiet slechter. (meer mellow effect, minder geursmaak). Ik droog mijn wiet nu gewoon onder gecontrolleerde omstandigheden, tot een specifiek punt (best nog vochtig en plakkerig), en dan gaan ze ongeknipt in mylar in de diepvries. Het klinkt miss controversieel omdat je overal leest dat je wiet niet mag bevriezen, maar de wiet blijft zo lekker vers en de geur en smaak verbeteren na maanden in de diepvries. Ik heb zelfs al 2 cups gewonnen met ingevroren wiet dus het is niet nadelig voor de kwaliteit. Eens uit de diepvries laat ik de mylar zakjes een dag gesloten. En dan open ik ze. Ik verwijder de suikerblaadjes net voor verdampen en zo behoud ik steeds die hele felle geur die de plant had toen ze nog leefde. Deze methode is gewoon perfect voor verdampers. En als je gewoon voorzichtig bent en common sense gebruikt, zullen de trichomen niet beschadigd worden. Wiet helemaal zuiverknippen heeft voor mij geen zin want het is voor eigen gebruik en de kwaliteit en vooral geur en smaak zijn gewoon veel feller en beter als je de blaadjes eraan laat en ze dan verwijdert NET voor consumptie. Het ziet niet uit zo, maar looks don't mean shit. Het gaat zich om smaak en effect. Over vacumeren wat ik enkele posts terug las: dit werkt ook heel goed. Maar dan moet je wel mylar vacuum bags kopen want de plastiek zakken die ze bijvoorbeeld leveren met princess vacuummachines verkloten de smaak ook door afgifte van bpa's. Een goede methode is ze drogen met de blaren aan tot de takjes knakken maar de wiet niet kurkdroog is. Dan trek je ze vacuum en laat je ze 2 weken rusten. Daarna doe je vacuumpak open en knip je de toppen zuiver, ze kunnen hierdoor ook even luchten. En dan kan je de zuivergeknipte toppen weer vacuumtrekken en dan ofwel invriezen als je wilt dat ze zo blijven ofwel gewoon zo bewaren en dan curen ze wat verder. Soms kunnen ze even minder ruiken als je de vacuumzak open doet, dan laat je ze gewoon even luchten in een gesloten pot.
 47. 1 point
  Dat was vroeger, nu is z'n harde schijf gecrasht
 48. 1 point
  Kan je dat artikel nog terughalen en eens linken hier? Lang niet alles wat je leest is per definitie waar namelijk. Tuurlijk kan wiet die je niet zelf gekweekt hebt vervuild zijn, maar geloof er niks van dat dat hier de oorzaak is. Althans, de symptomen die je omschrijft icm je coping/'illness believes' (nu stop je ook opeens met ademhalen nadat je er over gelezen hebt) passen volledig in het beeld van mijn eerder genoemde verklaring.
 49. 1 point
  Dag 6 De amneesjes en de ww dozn t goed enkel de candy fresh is precies beetje slap of dood...gebeurt niet veel...?!?
 50. 1 point
  Ik zie dat je geswitched bent van aarde, nu Jiffy Bewust ?
×
×
 • Create New...