Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

chilltyperiod

Post Hier Als Je Onder Invloed Ben (andere Drugs)

Recommended Posts

MDMA, LSD, Paddo's, Mescaline, DMT, Salvia, 4-HO-DiPT, 2-CB

 

Het zijn in ogen de meest interessante, inspirerende en minst gevaarlijke drugs. Weet wel waar je mee bezig bent ( erowid )

 

Een aantal dingen die een pak minder goed zijn voor je maar wel voor een keer ofzo de moeite zijn:

 

Ether, N2O, butaangas (geven de meest getripte trips, je bent er echt van overtuigd dat je 'het' gevonden hebt, maar als je weer bijkomt ben je alles vergeten. (N20 -> lachgas in combinatie met psychedelica is gewoonweg prachtig. Hoe ver je op die manier kan gaan is het proberen waard.

Ether heb ik 1 keer gedaan, ik zal het nooit meer doen, 1. omdat je er twee dagen nadien nog naar ruikt en 2. omdat je merkt dat eens je ver genoeg bent dat je black out gaat en door de tijd reist en deja-vu's hebt, e.d. het erg slecht voor je kop is. Ik voelde me echt een stuk dommer de eerst komende maand, maar door wat hersenstimulatie (meditatie en m'n studies) kwam dat gelukkig weer goed!

 

Coke moet je gewoon eens een keer gedaan hebben

 

 

Zou je nog vragen hebben pm me maar fof check erowid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben op dit moment heerlijk spacend stoned. Zit geweldig achter de pc dit frum door te neuzen.

 

Ik neem alleen marihuana en hasj tot nu toe. Binnenkort Paddos (dat zeker), verder nog niet echt iets van plan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben op dit moment lekker stoned, zakje lijm binnen handbereik en natuurlijk een goed potje ether.

Morgen wordt de butaangas geleverd. lol

 

Ik lag plat van het lachen na het lezen van deze topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ya ik zit nu ook met een beste jonko achter de pc, mm lekker mm..

ik heb tot nu toe coke, xtc, paddo's , wiet en alcohol gehad en ik zou opzich best wel een andere drug willen proberen.

 

sowiso zaterdag weer aan de paddo's B)

 

vorige keer toen ik paddo's op had, had een kamaraad van me een tong van 2 meter leek het wel en die was ook nog is groen

 

ik hoop als ik weer zwaar ga spacen :rolleyes2:

 

greetss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol, voor hete eerst achtere de computer met paddootjes. om de 2 minuten heb ik even niet echt in de gaten wat ik nu hier invredesnaam aan het intikken ben, komt er een golfje aan, en stra ik verbaasd naar de kleurtjes op het scherm te kijken..... het toetsenbord lijkt alsof het "3D" is omgekeerd, zeg maar. de knoopjes lijken op gaatjes. lolz... heb maar een kwart grammetje hawaiaanse op. vind het ook wel eens leuk om net tegen de trip aan te hangen, dan duurt ie wat langer. maar als ik dan ga liggen met d ogen dicht, en kauw het andere kwartje op. slaat ie ineens toe.( binnen tien minuten) met tintels over het hele lichaam, en wordt dan ineens ergens naartoe gezozen, met een grrrrrrrrhhhhoooem geluidje. of je voelt dat geluid dan zeg maar... Je wordt dan door een soort water heen getrokken. en komt weer in bed terecht. (tja hoe is dat uit te leggen) De kenners weten wel wat ik bedoel..

 

 

lolz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol, ik weet wat je bedoelt. Maar het is héél duidelijk dat je paddo's gepakt hebt :) Je verhaal valt zowat helemaal uitelkaar en je moet professor nederlands zijn om er iets van te begrijpen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alsem theé.

 

Ja nu weer eens wat anderd geprobeerd, ik was flauw van al die zelfde dingetjes, na flauw .die andere dingetjes zijn superlekker, maartoch ff wat anders.

 

het is nu 10 minuten geleden dat ik een kop van die bittere vloeistof naarbinnen heb gegoten, natuurlijk een beetje zout erbij( haalt bitter weg, werkt ook in de keuken) Suiker maakt de smaak sterker, Dus je moet er dan wel anijs of pepermunt bji indoen. Anders is ie niet door te slikken, zonder een rare "youtube filmpje" kop te trekken.

 

Het gevoel wat ik nu voel, te beschrijven als "Het bovenste deel van de high van een wietjoint" samen met de warme rug die je van paddo's krijgt. Ja en wat bedoel ik met "het bovenste deel van de high"

 

Dit dus : ongeveer een half uur na het (iets sneller) roken van een wiet joint, begin de geluiden minder goed op te nemen, het zicht word feller en kleiner, net alsof je een glazen ruit hebt, en de randen met adem laat beslaan. dan de kleuren, een beetje lichtgroen, je voelt je hartslag. je word warmer. Eerst maak je je een beetje zorgen over warom je nu stoned in de trein zit, maar na tien minuten is iedereen stil. en je hoort op de achtergrond zacht een muziekje, die je in je hoofd hardop kan meeluisteren.

 

Nu neem je dat muziekje in je hoofd, en de groene kleur om je heen. En dat bedoel ik met " de bovenkant van de high"

 

Nu het warme gevoel van de paddo...

 

Dit dus: Na een half uur na het kauwen, beginnen de plinten en of schaduwen een beetje van licht naar donker te wippen, (omslaan) weet niet hoe je dat noemt. Gordijnen beginnen te bewegen, alsof de plooien zich omkeren de plooien die naar binnen zijn gevouwen, staan ineens naar buiten toe. Het licht van de wekkerradio gaat met je gezichtsveld mee, als je je hoofd snel heen en weer beweegt. je gaat zitten, dan alsof iemand een hand in je nek legt, komt er vanachteren een golf met water, die je in gedachten laat verzinken. en dan met je gedachten naar buiten trekt. Zodat je in de werkelijke wereld met je gedachten om je heen staat. "Het gevoel van die hand in je nek, vlak voordat de gedachtengolf toeslaat".

Dat is wat ik bedoel met de warme rug.

 

Die twee gecombineerd, zeggen je ongeveer het gevoel van alsemkruid. Maar het is meer, Je onthoud wat je doet, als je een boek leest, dan ben je niet de hoofdpersoon of de verteller maar "de schrijver, die het verhaal schrijft, over wat hij zelf heeft meegemaakt"

 

En je vind de mooiste woorden, om iets te vertellen. Mensen zijn niet leleijk meer, je ziet in eens hoe mooi ze kunnen zijn, en je vraagt je af hoe je nu iets mooi kan vinden, wat je verafschuwt in het dagelijkse leven. Je zou willen dansen met dat ene meisje, maar je weet erg goed, dat je heldere en wakkere geest niet die schoonheid kan zien, die je nu ziet. En alleen maar om haar niet te kwetsen, dans je niet met haar.

 

Je denkt niet meer aan je zelf, maar je wordt geen slaaf voor anderen. je deelt je fortuin niet, want je weet gewoon dat je daar later spijt van krijgt. Je wil mensen gewoon het gevoel geven dat je ze mag. Maar je weet ook dat je sommige mensen in de wakkere wereld helemaal niet mag. En daarom laat je ze niet meedelen met het fortuin, wat je hebt. Want je weet "het zijn geen vrienden"

 

Ok En nu genoeg met dit verslagje. Ik zal zeggen, ben je de volgende dag vrij. neem een kopje alsemthee, en lees dit verslagje nog eens door. Je weet meteen waar ik het over heb. ( paddo's en wiet schijnen ook te werken) maar wiet laat je de eerste woorden vergeten, en helaas paddo's maken hun eigen verhaal.

 

Nuchter en wakker lezen met een kopje koffie, is ook niet handig. Sommige verhalen geven je het gevoel mee. Zonder dat je ooit maar iets hebt genomen, of geproefd van de bittere honing.

 

 

Loadrunner. :spliff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik maak weinig tripie's mee drink alleen een paar potjes bier:)

En soms een lekker hash jointje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

die winamp visualization shit is echt gemaakt om op te trippen ;) :bier :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

YOU ARE always there nature

To undestand you, we must come to a disclosure

A disclosure where governments understand....

What we grow is for a state of mind and to comprehend....

How it all works, we respect nature by observing it

While you (goverment) clame to save it

While you are killing it for power and "the more" (oil)

 

Nevermind me, I'm just small and still have to succeed

But from where do I start when you already drawn the line of a life to lead

 

(dit zal nog aangepast worden nadat ik nuchter terugkom haha)

Share this post


Link to post
Share on other sites

NEt gemaakt. :verrygood lol

 

paddo200cb8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Humz,

heb paddo's zo'n beetje 14/15 keer gedaan in m'n leven.

Vele mooie dingen gezien, de meest absurde maar toch interessante filosofische discussies gehad, en vooral veel over mezelf geleerd :verrygood

 

2 bad trips gehad.

 

- Rev.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik maak weinig tripie's mee drink alleen een paar potjes bier:)

En soms een lekker hash jointje.

 

En dat is een perfecte keuze!!!

Omdat jij die maakt op JOUW eigen wil!

 

Als je niet trippen wil doe je dat niet! Wil je dat wel, vind ik dat je daar recht op hebt!

Natuurlijk doe je dat niet in de stad waar massa mensen op jou toekijken he. Dat is niet zo aangenaam voor anderen. Je doet dit in een vertrouwde omgeving, of in een heeeeeeeeeeeeeeeeele grote ruimte (een wei ofzo) waar je niemand storen kan. Ik zou het persoonlijk niet netjes vinden moesten een paar trippende mensen voorbij mijn kind wandelen. Respecteer die code terug.

 

Maar laat het geweten zijn, ik wil zowat elk natuurlijk "genotsmiddel" opzoeken.

Ik heb dingen gezien en meegemaakt dat ik zonder "kruiden" nooit had geweten/gezien.

Ik ken mezelf nu ook beter! Ik begrijp ook bepaalde zaken beter!

Ik ben zeker niet verslaafd, maar zo af en toe heb ik toch zin om het even anders te bekijken.

Het is niet zoals dromen, maar ook in dromen kom je geconfronteerd te staan me je onderbewustzijn. Alleen weet je het nu en ervaar je het heel levendig!

 

Ik bereid me wel goed voor en doe het NOOIT gehaast. Je voelt zelf aan wanneer het jou het best ligt. De eerste keer is altijd "onwennig" tot het begint :verrygood Dan weet je't wel.

Laat zeker zijn, ik maak hier geen promotie ofzo! Maar een paddo'tje, salvia, mescaline cactussen doen heus geen kwaad voor anderen bij verstandig gebruik. Verlies er gewoon NOOIT jezelf in, zoek ook niet naar jezelf. Laat gewoon komen wat komt en laat het niet onopgemerkt voorbij gaan! Never stress! It will fade away eventually!

 

Persoonlijk zou ik het nooit wekelijks doen, ik plan het ook niet!

 

En @Revelation

Vet gedaan man! Verdient kudos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

drank, wiet, paddo's, xtc heb ik al gedaan . vond het ook cker wel leuk :specool

xtc alleen bij lekker feestje

paddo's bijna nooit maar als we het doen bereiden we ons voor en zit er een nuchtere vriend bij

 

sos wil ik nog wel keertje doen ... en ik wil ook wel ff weten wat spoorloos met 8/2 bedoelde en 6/4

want als ik het doe .. wil ik wel het beste .. geen loopneus voor mij :verrygood

 

keta en lsd lijkt me ook wel leuk .... ff lekker fear and loathing ...

 

alles moet je een keer geprobeerd hebben in het leven want je kan pas oordelen over drugs als je het ook echt zelf hebt gebruiikt !!!

 

voor de rest houd ik het lekker bij een jointje ..ook lekker space :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

xtc en paddos al gedaan maar nu ben ik overal het zoeken voor dmt maar vind het nergens, salvia is geld verneuken maar dat ga ik ook nog eens doen :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites
En @Revelation

Vet gedaan man! Verdient kudos!

 

:specool Revelation heeft dat plaatje niet gemaakt... Loadrunner verdient de kudo's!!! :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste forum-mensen :huh:

 

 

Omdat ik deze avond zonder weed zat of de magische paddestoelen, en ik absoluut niet aan de alcohol wil geraken ( ben nu al 4 maanden zonder alcohol door het leven aant gaan) ((alcohol is slechter voor je systeem dan blowen)), heb ik deze avond omstreeks 21.30 18gr nootmuskaat naar binnen gegooid.

 

Voordat jullie opmerkingen beginnen maken over de nootmuskaat; ik heb eerst redelijk wat opzoekingswerk verricht omtrend het gebruik, de (neven-)effecten, en de zogenaamde trip zelf.

 

Nu , ik heb de nootmuskaat ingenomen met melk.... en toch blijft het ongelofelijk gore boel!!

 

het schijnt dat de meeste effecten pas beginnen na een uurtje of 5. dus ik blijf nog 2 u wakker om zeker te zijn of het werkt, en indien niet ga ik lekker maffen B).

 

ik voel me nu een beetje stoned, terwijl ik in het begin wel high was :verrygood .... dus ben benieuwd wat nog gaat komen. Een vriend heeft het ook genomen en die is nu al gaan slapen, dus daar zal ik waarschijnlijk de komende uren niets meer van horen ;).

 

Als er iets degelijks van effecten optreed zal ik het hier weten te posten :lol:. B)

 

Voor het effect dat het nu heeft moet je het zeker niet doen. Volgende keer wat meer weed kopen ;) en wat zuiniger zijn met dat spul. ik weet nu al 1 ding heel zeker : nooit meer die noot. :specool

 

Greetzz

 

Domi

Share this post


Link to post
Share on other sites

jah mannen, ik ga maffen.

 

Heb inmiddels moeite met mijn geheugen en whatever enzo, en doeidoei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pfff wat een avond/nacht!

 

Ik en mijn vrienden hadden niet echt plannen om uit te gaan.... Dus hebbe we ff iemand gecontakt:p En ja hoor :huh:

Gister 2 bommetjes MDMA,

 

Damn wat ging ik hard! Was niet echt de bedoeling zo hard te gaan maar tgebeurde toch! Dik lopen zweten, klapperen, en nog is klapperen!! Maar was wel weer ffies fijn :specool Voortaan hou ik het er maar bij 1 bommetje...

 

Sky :verrygood

Edited by Sky

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mooie verhalen maar ik ken dat niet.

Als ik zo,n bakkie heb moet ie er ook in. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar als ik er al aan denk moet ik,al spugen. wat is dat goor bhhhhheeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuu.Aan de andere kant is het wel een heerlijk product.

 

Oja ik zit nu aan de olie, en daar heb ik toch afentoe een weg valler van. hehehahaha.

 

En als je dat nog nooit gedaan hebt en je bent geen ervaren gebruiker :verrygood

 

GEWOON DOEN.

gr ert

 

je munt ook paddo thee zetten. wel het effect. maar je hoeft niet die paddos naar binnen te werken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...