Jump to content

takala

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About takala

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. strak plan lijkt me alleen een kutjob van maandenlang aan een stuk je planten elke dag te moeten verduisteren tot 15 augustus. Maar het loont wel!
  2. Euj, landgenoot! ben zelf van antwerpen en uiteindelijk is paf fixen bij ons toch ni veel moeite... en van die fluffie topjes van de plantjes halen heb je toch niet veel aan. Als er uiteindelijk nog wa aanzwelling komt zult ge blij zijn da ge er ni te veel hebt afgehaald door ongeduldigheid. Toch? en ik denk dat je de bloei vertraagd hebt door ze op 24/24h licht te zetten. Doe je dit al sinds 20sept? Ik zou zeker zooo laaaaang mogelijk wachten. Een weekje verschil kan bij jou een joint of 2 extra zijn !
  3. Bedoel je dat hij permanent licht heeft? Da zou wel heel klote zijn!! en man, ga gwn naar de shop voor een jointje, we willen allemaal weten hoeveel je er in totaal af haalt
  4. MDMA, LSD, Paddo's, Mescaline, DMT, Salvia, 4-HO-DiPT, 2-CB Het zijn in ogen de meest interessante, inspirerende en minst gevaarlijke drugs. Weet wel waar je mee bezig bent ( erowid ) Een aantal dingen die een pak minder goed zijn voor je maar wel voor een keer ofzo de moeite zijn: Ether, N2O, butaangas (geven de meest getripte trips, je bent er echt van overtuigd dat je 'het' gevonden hebt, maar als je weer bijkomt ben je alles vergeten. (N20 -> lachgas in combinatie met psychedelica is gewoonweg prachtig. Hoe ver je op die manier kan gaan is het proberen waard. Ether heb ik 1 keer gedaan, ik zal het nooit meer doen, 1. omdat je er twee dagen nadien nog naar ruikt en 2. omdat je merkt dat eens je ver genoeg bent dat je black out gaat en door de tijd reist en deja-vu's hebt, e.d. het erg slecht voor je kop is. Ik voelde me echt een stuk dommer de eerst komende maand, maar door wat hersenstimulatie (meditatie en m'n studies) kwam dat gelukkig weer goed! Coke moet je gewoon eens een keer gedaan hebben Zou je nog vragen hebben pm me maar fof check erowid.
  5. Salvia schijnt, ik ervaar het ook zo, een omgekeerd tolerantie op te bouwen, dus hoe meer je't doet hoe beter je kan worden meegenomen in de geflipte wereld van salvia. Ik zou de eerste keren het bij gedroogd blad houden, 1. om te kosten te drukken, en 2. Om eerste aan het effect te kunnen wennen want voor je't weet ben je ergens anders... veel plezier alleszins!
  6. hoi reken toch nog maar op een week of vier, als je wilt 5. Door rot heb ikde mijne na de 5de week moeten oogsten. Maar toch had ik 250gr droog en ze smaken zoooo heerlijk en ik word er zooo heerlijk high van!! Op zich loont het wel van wat te vroeg te oogsten, zeker als je niet te stoned wil worden, maar je opbrengst is lager. Ik had toch wel 750gr kunnen hebben....
  7. ja mist elke ochtend mist, amper wind en dalende temperatuur is klote, zeker omdat ik er niet altijd ben om ze 's morgens uit te schudden en te checken. Maar als het 2/3 weken droog blijft en het zonnetje wat schijnt en de wind een beetje aanwakkert ben ik blij. Steek je hand op als je rot hebt..
  8. als je buiten kweekt doen die haartjes er weinig toe. Die worden namelijk vroegtijdig bruin door vocht en regen. Laat ze dus maar lekker staan!
  9. lekker zal dat ene jointje dat je ervanaf zal halen wel zijn!
  10. ja daar gaan we dan. Deze ochtend op vele plekken rot gevonden (had ze wel een dikke week niet meer gecheckt, ze staan bij m'n vriendin en ik had het druk met school) Ik heb zelfs hele toppen van bovenin moeten wegknippen. Ik weet niet hoever ze staan, maar zou het verstandig zijn ze binnen dit en een week al om te kappen of kan ik ze, gezien ze nog enorm zullen groeien kwa omvang, nog laten staan. Er moet toch een balans in te vinden zijn. Enige raad?
  11. naar wat ik kan zien kunnen je toppen echt nog veel dikker! Het zou zonde zijn ze nu al te knippen. Nog een week of 3 zou ik zeggen, je oogst zal minstens verdubbelen. Vanaf het moment dat je echt oooveral rot hebt ga je best wel knippen!
  12. Beter zou je de planten in de wind laten staan en ze op de een of andere manier zo bevestigen dat ze niet kunnen omwaaien. Die wind heb je nodig om vocht uit de toppen de waaien. Preventieve rotbestrijding!
  13. dat gaat wel heeeeel traag. Zelfs als ze echt in gang beginnen schieten zal het toch nog tot midden-eind november duren voor je kan oogsten. Veel aandacht besteden aan het opsporen van rot en andere kwaaltjes en 's anchts en tijdens een bui binnenzetten met de ventilator op. Het komt nog wel goed
×
×
  • Create New...