Jump to content

tomas

Full member
 • Content Count

  5,591
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About tomas

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,297 profile views
 1. Het is dit jaar een stuk groter (en warmer!), er zijn nu 2 hallen in gebruik. Al blijft het imo erg prijzig voor een beurs.. (zeker vergeleken met bijvoorbeeld Spannabis) Wel is er al een stand gesloten wegens politiecontrole (te veel - verborgen - stash), er mag absoluut niet meer dan 5 gram per persoon in bezig zijn. Wellicht tot daar, ik ben op bepaalde dagen te vinden bij de VapoShop/PUFFiT stand
 2. We hebben er een volgeling bij! (nu moet ik me natuurlijk inhouden om niet te spammen voor VapoShop, maar er circuleert een 10% kortingslink..)
 3. De V-Tower is vrij eenvoudig schoon te houden. Alle losse onderdelen en de glazen bowl (die het meeste aanslag zullen verzamelen) zijn eenvoudig met alcohol te reinigen. De V-Tower is naar mijn mening van betere kwaliteit dan de Vapordaddy en kan ook de temperatuur beter regelen.
 4. Riskant apparaatje hoor zo.. De wat betere vaporizers bevatten niets voor niets hoge kwaliteits, veilige materialen. De vaporizer zoals je die nu hebt geknutseld zijn ook verkrijgbaar vanaf ~30 euro (en bevatten dan nog geen eens PVC. PVC is ZEER slecht bestand tegen hitte), maar raad ik absoluut iedereen af. Jouw PVC-Vape maakt gebruik van conductie verhitting, en op deze manier ontstaat veel sneller verbranding dan bij convectie (waarbij het kruid niet direct in contact komt met de warmtebron) omdat de temperatuur moeilijker te controleren is. Ik raad je aan eens een Verdamper (of andere vaporizer, zoals de V-Tower) uit te proberen. In Amsterdam zijn meerdere (coffee)shops waar je verschillende vaporizers kunt proberen. Je zal dan ook merken dat er wel sprake kan zijn van volle dampwolken.
 5. Hoewel ik hem zelf nog niet geprobeerd heb, heb ik van diverse gebruikers begrepen dat bij de Atmos (RAW) verbranding kan optreden.. Wel iets om de gaten te houden.
 6. zeker weten dat je geen spint hebt? neem maar eens een kijkje onder het blad
 7. Pure nostalgie dit Keep that afghani spirit alive!
 8. Eerst laten een aantal uren laten weken in een gripzak met grof zeezout en alcohol, dan even goed schudden en eventueel daarna nog naborstelen met een harde tandenborstel - dat zou toch wel voldoende moeten zijn.
 9. tomas

  Vaporizer

  De vaporizer uit de eerste post kan ik iedereen afraden. Waarom? - er wordt conductie in plaats van convectie gebruikt. Bij conductie is de temperatuur minder goed te sturen (bij deze vaporizer is de temperatuur ├╝berhaupt niet instelbaar), en in dit geval zal het snel resulteren in rook in plaats van damp. - gebruik onveilige materialen. Warme lucht kan er voor zorgen dat bepaalde gassen vrijkomen, welke je liever niet inhaleert. Dat is immers de reden om te verdampen! Dit is met name van belang bij het verwarmingselement en de slang, en die zijn bij deze vaporizer van zo goedkoop (en Chinees) als maar kan. Oftewel, doe jezelf een lol en schaf en kwalitatief hoogwaardige (en helaas ook duurdere) vaporizer aan. Dit soort apparaten zouden imo verboden moeten worden.
 10. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Wat voor smaak bedoel je precies? Op welke temperatuur verdamp je? En weet je zeker dat je het glazen vulstuk niet per ongeluk verkeerd om gebruikt? Daardoor zou het rubber namelijk te heet kunnen worden, en nare geurtjes/smaak kunnen afgeven.
 11. tomas

  zODd in Vietnam

  Prachtige foto's en verhalen zODd! Krijg gelijk reiskriebels
 12. Helaas is er van de oorspronkelijke tester nooit meer iets vernomen. Ook weinig zin om daar nog veel energie aan te verspillen moet ik zeggen. Bij een volgende test zal er, voor zover mogelijk, beter 'gescreend' worden. Wel heel tof dat Eleven zo'n nuttige review heeft geplaatst!
 13. Die winkel was toch van een vriend van je? (Zie dit topic) Vind het niet echt passend om daar in dit topic reclame voor te maken.
×
×
 • Create New...