Jump to content

Revelat!on

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Revelat!on

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Als je helemaal niet bang bent om gepakt te worden, dán kan je beter niet indoor kweken... Als je een redelijk aanneembare angst hebt om gepakt te worden werkt dit juist in je voordeel; je wordt er namelijk voorzichtiger van. Joost: er zijn wel dingen te koop als anti-detectiefolie enzo, moet je even op zoeken hier. Succes alvast ;} - Rev.
 2. Ja, zou ik zeer tevreden mee zijn, ff afwachten wat mijn helft droog opleverd, en zijn helft droog opleverd Volg. ronde ben ik iig van plan om een softbox op te hangen, en het hele hok opnieuw te voorzien van isolatie. Verder nog ff op zoek naar een iets dunnere drainagebuis. Welke we nu gebruikten heeft een diameter van 80mm, alhoewel het wel prima werkte, denk ik dat het toch beter verdeeld wordt met een wat langere dunnerebuis, die wat meer oppervlakte beslaat. Nog ff kijken voor een luchtbevochtiger/mistmaker, en een nieuw thermo/hygrometertje, deze heeft zn tijd gehad. De ontvochtiger is inmiddels binnen en staat in het drooghok. Dus we gaan proberen om de volg. ronde de omstandigheden qua LV te houden zoals we willen, dat was deze kweek niet helemaal gelukt. De LV bleef rond de 75% hangen, ben dus ook echt blij dat er geen toprot is ontstaan. (de luchtbevochtiger die we hadden besteld, op 29 jan. kwam pas 14 maart aan, do I need to say more? ) PH en EC meten, ach.. het gaat zo ook prima, en met een buffer van 450 liter aarde is dat niet ook echt direct nodig in mijn ogen. Voeding zal weer B.A.C. gaan worden denk ik, erg tevreden mee. - Rev.
 3. Alleen wiet, alles is al geknipt.. (mag ook wel na 7 uur ) Zal kijken of ik vanavond wat foto's kan maken van mijn helft En ja thomas, dit was ook een investeringsronde - Rev.
 4. Hey.... Die paar dagen is er 1 geworden, nog eens goed gekeken en alles was al rijp genoeg om te knippen We hebben er 7 uur over gedaan in totaal... De eerste 4 uur met 3 man, de laatste 3 uur met 6 man... pff, wat een werk is dat zeg.... Maargoed... Het natte gewicht was.... 1800 gram! Nou om een schatting te maken, deel 1800 door 5 en je krijgt 360 gram oftewel 0,6 gram/watt (onder 600watt). Als dat over zou blijven ben ik dik tevreden over de eerste keer! Overigens zonder PH-meter, EC-meter, en zelfs geen afzuiging, ook geen constante aanvoer van verse lucht, alleen een circulatieventilator. Helaas geen foto's kunnen maken tijdens het knippen, maar ik zal binnenkort een foto maken als ik alles opgehangen heb. (wat dus de helft van de totale opbrengst zal zijn, omdat ik het deel met m'n kweekpartner, die zijn helft zelf droogt; hij wil gaan experimenteren met watercuring.) Binnenkort meer - Rev.
 5. Nou laat het hopen Ik ben zelf al tevreden als ik over de 200 gram heen ga.. Nog een paar dagen.... - Rev.
 6. Ja, ze staan er netjes bij ja, alleen zou ik de lamp wat lager hangen, want ze hebben al een beetje de neiging om te strekken zo te zien.. - Rev.
 7. Zet de links van de foto's (de grote foto's in je album, dus eerst even de kleine foto aanklikken zodat je de grote foto krijgt) even tussen een 'img-tag' Deze kan je vinden als je een nieuw bericht plaatst. Je ziet 3 drop-down menu's. Onder de letters 'ter' van het drop-down menu waar 'Lettertypes' in staat, staat een knopje met daarop een klein ansichtkaartje, als je daar op klikt krijg je een pop-up, plak daar je link in en druk op enter. Dat zal moeten werken. Succes - Rev.
 8. Hey NoName, Zet de links even tussen een 'img-tag' Deze kan je vinden als je een nieuw bericht plaatst. Je ziet 3 drop-down menu's. Onder de letters 'ter' van het drop-down menu waar 'Lettertypes' in staat, staat een knopje met daarop een klein ansichtkaartje, als je daar op klikt krijg je een pop-up, plak daar je link in en druk op enter. Dat zal moeten werken. Succes Ik zie net ook dat je de links van de thumbnails gekopieerd hebt. Daarom zijn de foto's zo klein. Om dit te verhelpen: Ga naar je album, klik eerst de kleine foto aan, zodat je de grote foto krijgt. Kopieer van déze grote foto de link, en plaats hem in een img-tag zoals hierboven beschreven. - Rev.
 9. Ok, julie hebben nog een updateje van me tegoed, nou bij deze dan.. Net de cam opgehaald en wat nieuwe foto's geschoten (met lamp aan dat wel) om julie wat meer kijkplezier te bieden Dit is nu dag 63 en ze zijn bijna klaar, ze staan nu op een dieet van alleen water. Ik denk dat ik ze met een week ga knippen. De bladeren beginnen nu ook langzaam maar zeker af te takelen, krullen op, vergelen etc. Denk dat het nog een poging is om de laatste energie eruit te halen. Ze hebben de afgelopen tijd wat droog gestaan, maar daar konden ze prima tegen, zo heb je naar mijn idee ook op het eind ook geen volgezogen toppen die 3 weken nodig hebben om te drogen. Maargoed, de pics! Overzichtje: Budshot: Shot van opzij: Random shot: De wat kleinere/fluffbuds: En tot slot nog wat budshots: -- -- -- Torentjes Ok, dit was het weer voor vandaag, en waarschijnlijk deze week.. Ik zal tijdens het oogsten/knippen nog wel een paar foto's schieten Als julie alvast een gok willen doen naar de opbrengst? Be my guest! - Rev.
 10. Dat gekrulde blad ziet er uit als TMV. (= Tabaks Mozaiek Virus) Ik geloof dat je de verpreiding ervan ietwat tegen kan gaan door een wat hogere constante temperatuur aan te houden. Succes verder! - Rev.
 11. Supa-geil-klasse-spitze-toll - Rev.
 12. Zucht.. weer niet gelukt.. Vandaag een motor wezen ophalen voor een maat van mij, alleen ging dat niet helemaal zoals geplanned.. De GPS had kuren en we waren hopeloos verdwaald. Uiteindelijk 1,5 uur gedaan over een afstand van 15km Mja, ik had wel al foto's gemaakt, maar de cam meegenomen naar het huis van die maat. ....Die ligt daar nu dus nog.. Zucht.. - Rev.
×
×
 • Create New...