Jump to content

loadrunner

Full member
 • Content Count

  1,320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About loadrunner

 • Rank
  Dol op koken, check de recepten maar eens

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederlandse bodem. Zit: nog op wietforum. Leeftijd: boven de 30
 1. Ik zou een eetlepel boter smelten in de magnetron. die mag niet kokend heet zijn. De wiet fijnhakken en in de boter gooien, dan goed roeren. Smeer de boterhammen helemaal in met de boter, beleggen met kaas Dan in de tosti ijzer niet laten verbranden, en minder wiet eten dan je van plan was te roken. (omdat met eten 30% meer THC word opgenomen dan met roken).
 2. loadrunner

  Sez'me Hemp Bar

  Die zijn zeer smakelijk wegt te kauwen.
 3. Dan zal ik wel wat vers dna in een enveloppe stoppen en terugsturen ofzo.
 4. Aha, ik heb in elk geval genoeg ruimte voor de dames. Ik heb het idee dat dit zeker gaat lukken
 5. Ik vind dat paddo's zo enorme chaos zijn op je gedachten. en zo zwaar aanvoelen in je benen. LSD meer een visuele achtbaan met golven van kraakhelder bewustzijn (in afwisseling met een lichte vorm van krankzinnigheid, waar het normaal lijkt om een sigaret in een borrelglas te doen en dan een beetje water geven om dat het filter anders te heet word.)
 6. 10 dames in 4x4 met 3 x 400 watt. Ik heb afzuiging, gebruik de pijpen die van de oude cv ketel zijn, bovenkant pijp staat op 5 meter hoogte. Heb verder geen filter maar dat maakt nu nog niet zo veel uit. die is er wel tusen te plaatsen als de dames een beetje gaan zweten.
 7. Het is in een garage waar een oude ketel heeft gestaan 4 bij 4 meter, lucht aan en afvoerkanaal was er al. muren zijn geisoleerd, alleen een beetje aluminiumfolie tegen de wanden geplakt voor lichtweerkaatsing. Water gaat met een maatbeker en een gieter. En een digitale keukenthermometer waarmee ik kan kijken of de verwarming wat hoger moet of lager (staat een gewone cv in) verder niet zo proffessioneel als ik wel eens vaker heb gezien. Ik wil er niet al te veel geld insteken. Het blijft een beetje budget
 8. Ik heb van die zwarte plastic potten besteld met onderin aan de zijkanten gaatjes. ik dacht 3 liter inhoud. niet gemeten, ze worden vaker besteld Heb van een kennis een fles voeding gekregen die ik dan in een vat deponeer, met afgemeten water erbij ,en elke keer daamee water geef. 1 liter op 30 liter water. geen idee wat het is, maar het werkt volgens hem. en als het vat leeg is kwam er een zakje poeder in met weer 30 liter water erop.
 9. Als het goed is hoor je geen rook te zien als je een vaporizer gebruikt.
 10. Potten en aarde worden morgen bezorgd. Maar ze krijgen in elk geval wel genoeg licht,
 11. Ik kreeg m er niet scherp op... maar hij doet t in elk geval goed.
 12. Dan zou ik wel in de oertijd willen leven, maar wel in de periode nadat ze hebben geleerd hoe je vuur kan maken. Anders heb je niet zoveel aan al die wietplanten. ja eten, en zaadjes tussen je tanden dan.
 13. Dan nu een bevruchte eicel vinden in een baarmoeder van een wolharige mammoet, inplanten bij een oliefant ( lijkt mij dan)
×
×
 • Create New...