Jump to content

Martijnooms

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Martijnooms

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 04/16/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Zutphen (Gld)

Recent Profile Visitors

314 profile views
  1. Leuk poppekastje hoor wie gaan er in spelen?
  2. Hallo en welkom onder onsje. Ga je kweek in de peiling houden suc7.
  3. Vandaag zijn ze op 12/12 gezet. ze zijn nu groot genoeg na mijn zin dus maar eens kijken of ze gaan knallen. Zou vanavond of morgen even wat nieuwe foto's er op posten.
  4. Heb je de stekken niet gezien voor dat je ze kocht ? Zulke stekken kan je niks meer mee als je hem nu al moet helpen met allemaal middeltjes dan komt het niet goed. Ik zou gewoon nieuwe stekken of anders zaadjes halen want dus ziet er niet uit.
  5. Is dit buiten wiet of ben ik kierewiet. Zien er super uit hoor nice work.
  6. ach ze zijn nog klein kan ze tog in de koffer mee nemen op skien
  7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Heb vandaag even een potje op de kop gehad en ze hebben nog heel veel ruimte om te groeien en bloeien dus gaat goed komen.
  8. Mijn shopje waar ik altijd heen ga is voor 1000% te vertrouwen ik doe er al 3 jaar goeie zaken mee. Ik denk ook dat online shops niet echt een optie is zoek er gewoon 1 in de buurt op ga er een beetje info halen en kijk dan of deze persoon te vertrouwen is gewoon wat steeken onder water geven waar een on te vertrouwen iemand niet 1 2 3 andwoord op geeft . Het is maar een optie maar ik heb hier gelukig geen last van;)
  9. Denk zelf dat er nog wel wat bij kan komen maar veel zou het niet meer zijn. Wat is je voedings schema geweest?
  10. Een foto van het hokje zal fijn zijn. En spaanplaat kan je best gebruiken als je er witte follie teggen aan maakt zo dat er geen vocht bij de plaat zelf kan komen. Gebruik hier een spuitlijm voor heb ik zelf ook wel eens een hokie met spaanplaat gehad en heb de plaat in geneveld met spuitlijm en toen me witte folie er tegen aan geplakt werkte gewoon goed hoor. Wat ook een optie is een rol C3 folie op te halen dat is een detectie folie die nog niet zo heel lang op de markt te verkrijgen is deze folie houd sola apratuur teggen dus is je hokje ook niet de zien van de buitenkant van het huis. Ik weet niet hoe groot je hokje is want anders zou ik het gewoon bij witte folie houden want een rol C3 folie kost je al gauw 110,00 euro. Ik hoop dat het je een beetje helpt anders gewoon weer nieuwe vraag posten. En foto's dat helpt wat sneller/ Gr martino.
  11. Update dag 12 Denk gooi er maar weer een update neer voor de mensen die hem volgen. Dag 12 groei. Zo dat waren ze weer vragen en opmerkingen altijd welkom. Ik zal trouwens eerdaags even foto's maken met het licht uit maar dat is nu moenlijk omdat ik ze nog op 18/6 heb staan en vaak de lichten aan zijn als ik ga voeden en sproeien. Maar ik denk zelf nog een dag of 5 a 6 groei en dan gooi ik ze de bloei in en zullen er veel foto's komen met het licht uit . Nou see ya all later.
  12. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ik ging zelf met de zwerfketel uit van 1,5 2.0 kilo dat zou mooi zijn geweest. In een zwerfketel zou je nooit 9 kilo droog halen want je plantjes hebben maar een kleine omvang om te groeien dus dat zou je niet redden. Als je 30 liter potten gebruikt zou je wel je 225 nat kunnen halen jah maar deze klonen had ik nog over van me moeder plant dus ik denk gooi ze er dan maar zo onder zie wel weer wat het word.
  13. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Denk zelf zo 2 weken groei en dan gooi ik ze in de bloei. Ligt er een beetje aan hoe ze er bij gaan staan in de groei periode.
×
×
  • Create New...