Jump to content

narcotica

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About narcotica

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Met later meer wou ik vooral Atlantis aankaarten. En dat daar enorme wijsheid verloren is gegaan met een "zondvloed'. Mensen bestaan immers langers dan genesis of Sitchin wil aankaarten. Ik wachtte vooral op een reactie om verder op te bouwen. Deze wijhsied is gevonden bij de Maya's door Spanjaarden. Maar omdat Spanjaarden overkatholiek waren, hebben ze dit "weggewassen" om de evolutie van de mens weg te cijferen. Dat stond immers haaks met genesis. Geloof me mijn vriend... We zijn hier langer dan 20 000 jaar! Net zoals Egypte die grote pyramides kon bouwen, deze wijsheid kwam van Atlantis. Ik begrijp uw geloof heel goed, dus kaartte daarom je geloof in het klein even aan. Daarin valt niets te ontkennen. Maar zekerheid levert het niet. Maar singularity komt steeds voorbij gezwaaien om ons terg naar nul te duwen. En 6000 jaar later zeggen mensen: hoe konden ze dat allemaal bereikt hebben in 2000 n.c. (ben even stoned, dus kan het niet al te goed verwoorden lol)
  2. Oh maar ik denk dat een drukkerij dit wel kan maken hoor. 20€ voor 2 pakjes? Je betaalt dan wel meer als voor een vol pakkie marlboro Maar dat ze het mogen maken houd ik buiten de kwestie. Wel mooi gemaakt!
  3. Wisten jullie trouwens... 1Bron
  4. Tijd is uitgevonden door de mens. Onze tijd is verder gekomen uit hoe wij ons bewegen rond onze eigen as en rond de zon. Dus tijd is een vaststelling van beweging, dus echt! Men rekent de afstand van punt a naar punt b uit en zet dit om in seconden, minuten, uren, dagen, maanden, jaren. Onze tijdtelling verschilt niet zoveel met de maya's hun tijdtelling. De Maya's zagen tijd als multidimensioneel concept. Deze is cyclisch. Dat wil zeggen dat hun kalender in cirkels was opgedeeld, en elke nieuwe cirkel een andere "verlichting" betekent. Men noemde dit "Baktuns". 1 Baktun is 20 cirkels van hun lange telling. (niet in onze tijd, was hier verkeerd) Dus 1 baktun is 20 katun = 400 tun van 360 dagen. 400 x 360 = 144 000 We bevinden ons nu in de 13e baktun, deze eindigt rond 21/12/2012. Dan begint de nieuwe telling. Dit event noemen de Maya's: Hunab Khu We (ons zonnestelsel) zou dan mooi gelijk komen met het midden van de melkweg. En daar bevind zich een groot zwart gat. Uit dit event zou wel eens een poleshift kunnen komen. Als er iets van die soep "incorrect is" -wat ik betwijfel- vergeef me. Het is dan ook een soep aan informatie dat ze rond ons hoofd gooien. Die soep van informatie noemt het: 2012 fenomeen. Vele zijn aan dit fenoneem rijk geworden, don't believe what you read. Wacht het gewoon af.
  5. En ik maar op chat lullen. Terwijl er hier een Niburu topicje staat te pronken! Wel, ik ben onlangs op de Sitchin Thesis gebotst, omdat ik info over de pole shift zocht. Hier meer, NL-talig Het mag wel gezegd worden dat Sitchin met haarscherpe argumenten gooit. Hij noemt het "evidence"/bewijzen. En dat zijn ze ook. Maar zijn interpretatie op die "bewijsstukken" maakt het niet echt. Hoewel... Er is geen andere logische verklaring voor Genesis. Genesis is tot recht gekomen door data die we terugvonden van de eerste wereldbeschaving. De Soemeriërs. Zij schrijven over de Anunnaki, die wij in de bijbel kennen als Anakim/Nephilim We vinden wereldwijd links terug van het onstaan van de mens, en deze komen vrijwel overal met elkaar overeen. Kijk naar Egyptische herioglieven, kijk naar China etc die draken(reptielen) als goden aanbidden. Ja, het is een vreemde archeologie dat haaks staat met al wat we kennen. Maar los voor rede vatbaar is het zeker niet. onderaan wat beeldjes om het je te tonen Duidelijk LINKSbovenaan ons zonnestelsel. Men wist dus al duizenden jaren voor christus dat we vergezeld zijn door meerdere planeten. Men was zich bewust van een ronde aarde Waar haalde deze hun wijsheid? We zouden naar luiden van elk gnosis schrift in de gelijkenis van god geschapen zijn. Sitchin zegt dat dit geen goden waren, maar kosmonauten zoals von Danikken aankaartte. Men zou ons dus genetisch gemanipuleerd hebben om te dienen als slaven. Wetenschap ontkent ook de enorme kloof van homo erectus naar homo sapiëns niet! Evolutie schoot in snelvaart het dak uit. "Mensen" bouwde steden, maakte wetsboeken, geneeskunde kreeg vorm, ... Could this be real? Later meer
  6. narcotica

    Vsa Ip65

    Bedankt iedereen voor het advies! Het voorgroeien gaat bijna beginnen, want ik wil ook nog op tijd zijn voor de buitenkweek! Natuurlijk zal het meer indoor te doen zijn Tot snel!
  7. narcotica

    Vsa Ip65

    (dat klopt als een bus achterhoeker, heb nu een proefrun van 12h gedraaid in een open kamer. De warmte was er wel, maar moest ik het "hitte" noemen zou ik overdrijven. De VSA is wel spatwaterbestendig, maar ik ga haar toch BUITEN de kas plaatsen. Die extra warmte is overbodig, daar de lamp wel heet te komt te staan) Doch, Nog paar domme basis vragen voor ik eraan begin! 1. Moet ik op de lampen in de voorgroei ruimte ook een relais voorzien? (72watt tl + 44 watt spaarlamp = 116 watt) 2. Als ik die relais even laat en in BLOEIruimte gewoon 's avonds om 21h de stekker in steek en 's morgens om 9h de stekker uithaal. Kan ik zo de relais even uitstellen voor de bloeiruimte? Ik speel dus voor timer. 3. 1mx1mx2m = kuub qua afzuiging? 400 watt hps lamp = 200 kuub? 4. Kwekers streven ernaar 1g de watt te halen! Maar hoeveel planten/stekken plaatst men daar dan voor onder een 400 watt? Thanks for sharing the info! Laters
  8. Dat is dan mooi rechtgezet. Thx voor sharing the info! Ik kijk er naar uit voor wanneer je gaat bestuiven! Ik heb er al wat van gezien in Sannie's corner. Lijkt me inderdaad een toegewijde klus! Succes
  9. Hey Beeka! Ik bedoelde je moederplant stekken, na tijd weggooien en van dat stekje een nieuwe moederplant grootbrengen. Zo blijft je moeder toch altijd bij jou? Of vergis ik me. Again, jij weet duidelijk waarover je praat. Dus ik neem je woorden niet in twijfel, maar ik denk dat je me verkeerd verstaat wanneer ik zei je moederplant bij te houden. And np for the compliments! Ze zijn oprecht.
  10. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie Ik heb mijn eerste ook vanuit zaad afgebloeid. Ik heb er geen moederplant uit grootgebracht. Daar heb ik nu dik spijt van, omdat ik niets te bloeien heb! Natuurlijk had ik met de juiste voorzorgen en planning alles kunnen regelen. Maar ik wou weten of het geen wispelturige beslissing zou zijn. Ik heb na al mijn aankopen (misschien zit dat al tegen €300) nog geen kast die ik bloei waardig vind! (geen afzuiging en koolstoffilter, geen pH meter, geen LV metertje) Wat ik wel ga doen is 4x zaadjes te kiemen leggen onder TL + spaarlampkes in hoekjes en daarvan ga ik stekken nemen. Je hebt altijd je plantje bij je, tot mss wel in het oneindige. Want ik heb mij laten wijsmaken (in mijn weinige ervaring) dat stekken er niet achteruit op gaan? Beter worden! Wat Beeka hier heeft gebracht voor ons allen is een kunstwerk van de bovenste plank! Wat creativiteit, logica en liefde voor de plant niet kan doen! Thanks for sharing Beeka! Hoe doen ze het nu trouwens? Evengoed als gisteren toch he?
  11. Kan iemand mij zeggen waarom precies? Mij zei men vroeger bij het tuinieren (letterlijk dan) dat je dat water moet verwijderen. (als ge dan vanboven af water geeft he). Waarom is dat opzuigen beter? grtn
  12. narcotica

    Vsa Ip65

    Ik heb mijn VSA eigenlijk nog geen uur gebruikt dus zou het u niet kunnen zeggen. Wat ik je wel kan zeggen is, dat het wel degelijk stevig materiaal is! En die ik erbij kreeg was groot en zwaar zeg! Ik had ze toch kleiner voorgesteld Ik heb geen geluid gehoord ook niet, maar ze lag dan ook op een zachte stof. MMaar ik denk toch dat het allemaal gebouwd is om veilig te zijn hoor :-) Die IP65 lijkt me goed materiaal! Binnekort draai ik proefruns en zal ik je het meedelen. Maar kweken zelf is pas als ik een goede omgeving voor de plantjes geschapen heb.
  13. narcotica

    Vsa Ip65

    Achterhoeker had zeker gelijk De lamp brandt zoals het moet en ondervind geen enkele last. Algoed dat ik toch even na kwam kijken hier :-) Thx! Nu nog even "doorsparen" voor een afzuiging en ik kan kweken :-)
  14. narcotica

    Vsa Ip65

    Joe farmers! Als ik onderstaande quote van leafman mag geloven, is de mijne dan juist aangesloten? De zwarte kabel is de lamp en de witte stekker die voor het stopcontact. Ik heb ook wel gezien dat er lamp en linea staat, maar volgens de quote...
  15. narcotica

    Mijn bouwdoos

    Bouwen hé :-)
×
×
  • Create New...